Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Alpro - Bautura din migdale

Nota 6 / 10 din 453 voturi
Alpro - Bautura din migdale
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc mediu*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Alpro Comm. VA

 

Descriere Alpro - Bautura din migdale

Bautura din migdale

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:
Cine are nevoie de arome artificiale cand ai gustul natural si plin de savoare al migdalelor? Rumenite usor, migdalele mediteraneene si apa sunt ingredientele esentiale ale delicioasei noastre bauturi de migdale. Merge excelent in amestec cu cereale, adaugata la ceai, cafea, shake-uri sau smoothie-uri sau pur si simplu ca atare.

BENEFICII:
  • Savureaza gustul subtil al migdalelor coapte si improspateaza-te
  • 100% vegetala
  • Nivel scazut, in mod natural, de grasimi
  • 24 kcal la 100 ml
  • Sursa de vitamina E. Vitamina E este un antioxidant ce contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.*
  • * O dieta variata si echilibrata este recomandata pentru un stil de viata sanatos
  • Usor de digerat deoarece nu contine lactoza sau gluten, in mod natural.
Alte informatii:
Acest produs contine 12 ingrediente dintre care 7 sunt considerate a fi sigure, iar 5 ingrediente prezinta risc mediu de dauna.

 

Informatii Alpro - Bautura din migdale


- Calorii (100g): 24 kcal
- Grasimi saturate (100g): 0.1 g
- Sodiu (100g): 0.13 g
- Fibre (100g): 0.2 g
- Zaharuri (100g): 3 g
- Proteine (100g): 0.5 g
- Alte informatii:
vitamina D - 0.75μg
vitamina B2 - 0.21mg
vitamina B12 - 0.38μg
vitamina E - 180mg
calciu - 120mg

 

Ingrediente Alpro - Bautura din migdale

Apa, Zahar, Migdale, Fosfat tricalcic, Sare de mare, GUMA CARRUBA, GUMA GELLAN, LECITINA, RIBOFLAVINA (VITAMINA B2), Vitamina B12, Vitamina E, Vitamina D2

 

Grad de risc produs:
Atentie la urmatoarele ingrediente:

Zahar, ingredient cu risc mediu de dauna, carbohidrat prezent in plante, caracterizat printr-un gust mai mult sau mai putin dulce. Zaharul principal se considera a fi glucoza. World Health Organization recomanda un consum de zaharuri care sa acopere nu mai mult de 10% din numarul total de calorii. Astfel, o dieta zilnica de 2000 de calorii ar presupune maximum 50 de grame de carbohidrati sub forma de zaharuri.

E341 (iii) - fosfat tricalcic, ingredient cu risc mediu de dauna, are functia de agent de reglare a aciditatii, agent de intarire, agent de afanare si antiaglomerant. Consumul de fosfat tricalcic poate cauza reactii alergice, probleme la nivel digestiv, oboseala, dureri de cap etc.

Sare de mare, ingredient cu risc mediu de dauna, are aceleasi proprietati ca sarea de masa, fiind obtinuta insa prin evaporarea apei de mare sau ocean. Aceasta contine intre 400 - 590 mg de sodiu per sfert de lingura. Conform Codex Alimentarius, Standardul 150-1985, sarea se regaseste in categoria 12.0 Saruri, condimente, supe, sosuri, salate si produse proteice, grupa 12.1 Sare si inlocuitori de sare, subgrupa 12.1.1. Sare: clorura de sodiu (sare de masa, iodata, iodata fluorizata, dendritica).

E410 sau Guma de Carruba, ingredient cu risc mediu de dauna. Are functia de stabilizator. Este extras semintele de Ceratonia siligna (roscove). Face parte din categoria E-urilor suspecte. In doze mari poate avea actiune laxativa, uneori poate provoca alergii.

E418 sau Guma Gellan, ingredient cu risc mediu de dauna, are functia de stabilizator. Este un polizaharid natural, produs de bacteria Pseudomonas elodea din amidon. Face parte din categoria E-urilor  suspecte. Are proprietati laxative. Nu este permis in alimentele destinate sugarilor si copiilor mici.


 

Data analizei: 2015-04-18


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

 

Descriere:


Conform Codex Alimentarius, apa se regaseste in categoria 14.0 Bauturi, excluzand produsele lactate, grupa 14.1 Bauturi non-alcoolice, subgrupa 14.1.1 Ape: ape naturale sau imbuteliate, carbonate sau nu. 

Conform celor 2 legi in vigoare - Legea nr. 458 din 08/07/2002 privind calitatea apei potabile si Legea nr. 311 din 28 iunie 2004 pentru modificarea si completarea Legii nr. 458/2002 privind calitatea apei potabile), apa potabila (si deci si cea folosita in industria alimentara) este apa destinata consumului uman:

„a) orice tip de apa in stare naturala sau dupa tratare, folosita pentru baut, la prepararea hranei,ori pentru alte scopuri casnice, indiferent de originea ei si indiferent daca este furnizata prin retea de distributie, din rezervor sau este distribuita in sticle ori in alte recipiente;
b) toate tipurile de apa folosita ca sursa in industria alimentara pentru fabricarea, procesarea, conservarea sau comercializarea produselor ori substantelor destinate consumului uman.
c) apa provenind din surse locale, precum fantani, izvoare etc., folosita pentru baut, gatit sau in alte scopuri casnice.

Apa potabila trebuie sa fie sanogena si curata, indeplinind urmatoarele conditii:

a) sa fie lipsita de microorganisme, paraziti sau substante care, prin numar sau concentratie, pot constitui un pericol potential pentru sanatatea umana;
b) sa intruneasca cerintele minime prevazute in lege.”

De asemenea, apa potabila trebuie sa nu contina:
  • Bacterii coliforme
  • Escherichia coli (E.coli)
  • Enterococi
  • Pseudomonas aeruginosa
  • Clostridium perfringens
Conform Normei tehnice (HG 1020/2005) de exploatare si comercializare a apelor minerale naturale, exista un numar de compusi prezenti in mod natural in apele minerale naturale ale caror limite maxime, daca sunt depasite, pot constitui un factor de risc pentru sanatatea publica:
  • Stibiu – 0,005 (mg/l)
  • Arsen – 0,01 (mg/l)
  • Bariu – 1,0 (mg/l)
  • Bor (mg/l)
  • Cadmiu – 0,003 (mg/l)
  • Crom – 0,05 (mg/l)
  • Cupru – 1,0 (mg/l)
  • Cianuri – 0,07 (mg/l)
  • Fluoruri – 5,03 (mg/l)
  • Plumb – 0,01 (mg/l)
  • Mangan – 0,5 (mg/l)
  • Mercur – 0,001 (mg/l)
  • Nichel – 0,020 (mg/l)
  •  Nitrati – 50 (mg/l)
  • Nitriti – 0,1 (mg/l)
  • Seleniu – 0,01 (mg/l)
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de apa contaminata poate cauza:

  • Methemoglobinemia
  • Cancer (gastric, in principal)
  • Intoxicatii si alergii
  • Afectiuni dermatologice
  • Toxicitate la nivelul diverselor organe
  • Hepatita
  • Dizenterie
  • Holera
In Uniunea Europeana, concentratia maxima pe care o poate contine apa potabila este de 50 de miligrame/litru. Conform medicilor insa, o concentratie de peste 10 mg/l nitraţi şi peste 0,05 mg/l nitriţi poate pune in pericol viata bebelusilor (http://www.evz.ro/detalii/stiri/apa-imbuteliata-pericol-pentru-nou-nascuti-vezi-ce-cantitate-de-nitrati-contine-o-sticla-de.html).

 

Descriere:


Termenul “zahar” se aplica la un numar mare de carbohidrati prezenti plantele caracterizate printr-un gust mai mult sau mai putin dulce.

Zaharul principal, glucoza, apare in urma procesului de fotosinteza care are loc in toate plantele verzi, in timp ce alte amestecuri de zahar se regasesc in seva anumitor plante, sub forma de sirop. 

In alimentatie, zaharul poate:
  • Sa apara in mod natural: lactoza din lapte, fructoza din fructe, miere si legume, maltoza din bere
  • Sa fie adaugat din surse precum: porumb, struguri, sfecla, trestie de zahar
In general, pe ambalajul produselor se trece cel de-al doilea tip de zahar (cel comercial).

Conform Codex Alimentarius, Standardul 212-1999, zaharul se regaseste in grupa 11.0 Indulcitori, inclusiv miere, subgrupa 11.1. Zahar refinat si brut.

11.1.1 Zahar alb, dextroza anhidra, dextroza monohidrata, fructoza
  • Poate contine urmatorii aditivi: sulfiti (15 mg/kg)
11.1.2 Zahar pudra, dextroza pudra
  • Poate contine urmatorii aditivi:
  • Silicat de calciu 15000 mg/kg
  • silicat de calciu si aluminiu 15000 mg/kg
  • carbonat de magneziu 15000 mg/kg
  • silicat de magneziu sintetic 15000 mg/kg
  • fosfati 6600 mg/kg
  • dioxid de siliciu, amorf 15000 mg/kg
  • aluminosilicat de sodiu 15000 mg/kg
  • sulfiti 15 mg/kg
11.1.3 Zahar alb fin, zahar brun fin, sirop de glucoza, sirop de glucoza uscat, trestie de zahar
  • Poate contine urmatorii aditivi: sulfiti (20 mg/kg)
11.1.3.1 Sirop de glucoza uscat folosit in productia de produse de cofetarie
11.1.3.2 Sirop de glucoza folosit in productia de produse de cofetarie
11.1.4 Lactoza
11.1.5 Zahar alb provenit din plantatii sau mori
  • Poate contine urmatorii aditivi: sulfiti (70 mg/kg)
Conform  Regulamentului Consiliului European nr. 318/2006, zaharul alb, de calitate standard trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici:
  • Sa fie intact, autentic si de calitate comerciala; uscat, sub forma de cristale granulate omogene;
  • Sa detina o polarizare minima de  99,7°;
  • Sa aiba o umiditate maxima de 0,06%;
  • Sa aiba un grad de invertire de maximum 0,04%;
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


World Health Organization recomanda un consum de zaharuri care sa acopere nu mai mult de 10% din numarul total de calorii. Astfel, o dieta zilnica de 2000 de calorii ar presupune maximum 50 de grame de carbohidrati sub forma de zaharuri.

National Academy of Sciences Dietary Reference Intake (DRI) limiteaza consumul de zahar la 25% din numarul de calorii, respectiv 125 de grame de carbohidrati.

United States Department of Agriculture (USDA) recomanda un consum de zaharuri limitat la pana la 10% din totalul de calorii.

 

Descriere:


Valori nutritionale (28.34 g):
  • 102 calorii
  • 5 g de carbohidrati
  • 3 g de fibre
  • 6 g de proteine
  • 15 g de grasimi
  • 3 g de acizi grasi omega-6
  • Vitamina E – 10,0 IU
  • 207 mg de potasiu
  • 75 mg de calciu
  • 84 mg de magneziu
  • 147 mg de fosfor
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de migdale nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.

 

Descriere:

 
Fosfatul tricalcic reprezinta un amestec variabil de fosfați de calciu obținuți prin neutralizarea acidului fosforic cu hidroxid de calciu. Acesta poate fi folosit ca agent de reglare a aciditatii, agent de intarire, agent de afanare si antiaglomerant.

Ca sare de calciu, fosfatul tricalcic poate fi folosit pentru suplimentarea aportului de calciu.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 341 (iii) - Fosfat tricalcic.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

 
Consumul de fosfat tricalcic poate cauza:
  • Reactii alergice
  • Probleme la nivel digestiv
  • Oboseala
  • Dureri de cap, oase si muschi
Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, E 341 (iii) poate fi folosit la un nivel maxim de 1.000 mg/kg din toate utilizările în produsul alimentar final.

 

Descriere:

 
Sarea de mare are aceleasi proprietati ca sarea de masa, fiind obtinuta insa prin evaporarea apei de mare sau ocean. Aceasta contine intre 400 - 590 mg de sodiu per sfert de lingura.

Conform Codex Alimentarius, Standardul 150-1985, sarea se regaseste in categoria 12.0 Saruri, condimente, supe, sosuri, salate si produse proteice, grupa 12.1 Sare si inlocuitori de sare, subgrupa 12.1.1. Sare: clorura de sodiu (sare de masa, iodata, iodata fluorizata, dendritica). Aditivi pe care ii poate contine:
  • Carbonat de calciu – gmp
  • Silicat de calciu – gmp
  • Ferocianuri - 14 mg/kg
  • Carbonat de magneziu -  gmp
  • Oxid de magneziu – gmp
  • Silicat sintetic de magneziu – gmp
  • Fosfati - 8800 mg/kg
  • Polisorbati - 10 mg/kg
  • Saruri ale acizilor miristic, palmitic si stearic cu amoniac, calciu, potasiu si sodiu - gmp
  • Dioxid de silicon, amorf - gmp
Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), sarea poate contine:
  • Carbonat de calciu (E 170)
  • Acid fosforic – fosfati – di-, tri- si polifosfati (E 338-452)
  • Ferocianuri (E 535-538)
  • Carbonati de sodiu (E 500)
  • Carbonati de magneziu (E 504)
  • Clorura de magneziu (E 511) - numai sare de mare
  • Oxid de magneziu (E 530)
  • Dioxid de siliciu – silicati (E 551-559)
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

 
Consumul de sare de mare poate cauza:
  • Contaminare cu diversi compusi toxici (in cazul apei de mare contaminate)
  • Hipertensiune arteriala
  • Pietre la rinichi
  • Boli cardiovasculare
  • Osteoporoza
  • Probleme la nivelul tiroidei
US Department of Agriculture recomanda un consum zilnic de sare de 2300 mg (o lingurita), respectiv 1500 mg pentru persoanele cu tensiune arteriala mare sau diabet, in timp ce Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) recomanda un consum de 2000 mg / zi.

Sinonime: PUDRA DE ROSCOVE; GUMA LOCUST; LOCUST BEENGUM, GUMA LOCUST, GUMA CARUBA, GUMA DE CARRUBA, GUMA DIN SEMINTE DE CARRUBA, FAINA DIN SEMINTE DE CARRUBA

Functii: stabilizator

 

Descriere:

  • Ingredient obtinut din semintele de Carruba.
Gelifiant si agent de ingrosare natural, vegetal, extras din semintele de Ceratonia siligna (roscove). Guma locust este un poliozid galactomananic.

In Codex Alimentarius poarta denumirea de E410. Face parte din categoria "E-uri suspecte". Se recomanda consumul moderat.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • In doze mari poate avea actiune laxativa, uneori poate provoca alergii. 
  • Poate induce scaderea colesterolului seric.
 
Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii e-urilor "suspecte" se numara: 
  • alergiile
  • dereglarile hormonale
  • tulburarile hepatice
  • bolile intestinale si ale ficatului
  • tulburarile hepato-biliare
  • tulburari ale tubului digestive
  • tulburarile nervoase
  • cresterea nivelului de colesterol
 

Sinonime: E418

Functii: Agent de ingrosare si stabilizator.

 

Descriere:

  • Un polizaharid natural, produs de bacteria Pseudomonas elodea din amidon
Se utilizeaza in cantitatile prevazute de retete in produse lactate, in dulciuri, creme, grasimi emulsionate tartinabile cu sau fara arome, sosuri, toppinguri, dressinguri, inghetate, fructe si legume prelucrate, conservate, produse din carne,peste, oua, condimente, supe, ciorbe, membrane comestibile, produse din proteine vegetale, suplimente nutritive.

In Codex Alimentarius, acest ingredient are numarul E418. Face parte din categoria E-urilor  suspecte.


Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Concentratiile ridicate produc flatulenta si balonare in urma fermentarii de catre microflora intestinala (similar cu toate polizaharidele digerabile).
  • Are proprietati laxative.
  • Nu este permis in alimentele destinate sugarilor si copiilor mici.

Functii: emulgator

 

Descriere:

  • component predominant al tesutului nervos
  • functie de antioxidant, emulgator
Lecitina folosita in produsele alimentare poate proveni din surse vegetale (soia, floarea-soarelui, rapita, germeni de grau) sau animale. Este compusa din  trigliceride, fosfolipide, glicerol, acizi grasi si colina.

In principal, este folosita cu functia de emulgator - ajuta la amestecarea grasimilor cu apa - si este utilizata in margarina, maioneza si alte tipuri de sosuri. Inmoaie ciocolata. 

Conform Codex Alimentarius, Standardul 150-1985, lecitina poate fi utilizata pe post de aditiv alimentar, sub denumirea 322(i) Lecithins, si face parte din categoria E-urilor inofensive.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (intrat in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 322 - Lecithins.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de lecitina poate cauza:
  • reactii alergice
  • probleme gastrointestinale
  • dureri de cap
  • ameteli
  • probleme la nivel reproductiv (inclusiv  infertilitate)
Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca substanta ce poate fi adaugata direct in mancare.

 

Descriere:

 
Riboflavina mai este cunoscuta sub numele de vitamina B2, avand rol in procesele metabolice, formarea anticorpilor, celulelor pielii si celulelor rosii.

Necesarul zilnic de vitamina B2 recomandat unui adult este urmatorul:
  • 1,1 mg (femei)
  • 1,3 mg (barbati)
Vitamina B2 se regaseste in: cereale, fructe, legume, migdale, carne si peste, produse lactate si oua. 

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), riboflavina poate fi folosit ca aditiv alimentar sub denumirea E 101 – Riboflavine.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

 
Consumul de riboflavina poate cauza:
  • Reactii alergice
  • Sensibilitate la razele solare
  • Probleme la nivel digestiv
  • Interactiuni asupra efectului anumitor medicamente
Consumul de riboflavina nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.
 

 

Descriere:

 
Vitamina B12 este importanta atat pentru sistemul nervos si pentru metabolizarea proteinelor si grasimilor, cat si impotriva anemiei.

Necesarul zilnic de vitamina B12 recomandat este urmatorul:
  • 2,4 mcg – adulti si copiii peste 14 ani
  • 2,6 mcg – femei insarcinate
  • 2,8 mcg – femei care alapteaza
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

 
Nu au fost inregistrate.

Consumul de vitamina B12 nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.

Sinonime: TOCOFEROLUL

Functii: antioxidant

 

Descriere:

Vitamina E este solubila in grasimi, este depozitata in ficat, in tesutul adipos, in inima, muschi, testicule, uter, sange, in glandele pituitara si suprarenale.

Initial era masurata in unitati de greutate, dar in ultimul timp s-au adoptat unitatile internationale (UI) care exprima activitatea sa biologica. In cazul acestei vitamine 1 UI este echivalent cu 1 mg.

Vitamina E este formata din opt compusi numiti tocoferoli - alfa, beta, gamma, delta, epsilon, zeta, eta si theta - dintre care cel mai activ si cel mai eficace este alfa-tocoferolul.

Avand actiune puternic antioxidanta, previne oxidarea acizilor grasi, a vitaminei A, seleniului, a doi aminoacizi cu sulf si unor componenti ai vitaminei C. Intesifica actiunea vitaminei A.

Doza zilnica necesara pentru adulti este de 8 pana la 10 UI.

O cantitate de 60-70% din doza zilnica este eliminata prin fecale. Spre deosebire de celelalte vitamine liposolubile, tocoferolul ramane in organism o perioada scurta de timp, asemanator mai degraba vitaminelor B si C.

Are un rol important in calitate de vasodilatator si anticoagulant.

Produsele care contin 25 mcg de seleniu la fiecare 200 UI de vitamina E maresc eficienta vitaminei.

Vitamina E va confera un aspect tineresc prin incetinirea procesului de imbatranirea a celulelor, datorat oxidarii. Vitamina E mareste rezistenta organismului furnizand cantitati sporite de oxigen.

Conlucrand cu vitamina A, va protejeaza plamanii impotriva aerului poluat.
Preintampina formarea cheagurilor si ajuta la dizolvarea lor.
Atenueaza starea de oboseala.
Impiedica formarea cicatricilor adanci atunci cand este aplicata local, cat si administrata intern.
Accelereaza vindecarea arsurilor. Are efect diuretic si hipotensiv.
Ajuta la preintampinarea avorturilor.
Micsoreaza incidenta carceilor si crampelor musculare.
Scade riscul ischemiilor cardiace.A
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Nu prezinta nici un efect toxic.

 

Descriere:


Vitamina D ajuta corpul sa absoarba calciu, ajutand la mentinerea oaselor sanatoase si la reglarea sistemului imunitar.

Necesarul zilnic de vitamina D2 recomandat este urmatorul:
  • 200 IU – adulti <50 de ani
  • 400 IU – adulti > 50 ani
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

 
Consumul de vitamina D2 in exces poate cauza:
  • Sete excesiva
  • Gust metalic
  • Lipsa poftei de mancare
  • Pierdere in greutate
  • Interactiuni asupra efectului anumitor medicamente
  • Probleme la nivelul rinichilor
  • Probleme cardiovasculare
Consumul de vitamina D2 nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.
 


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Alpro - Bautura din migdale"

4 + 7 =

Spune-ne opinia ta despre
"Alpro - Bautura din migdale"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.