Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

deBron - Jeleuri gumate cu aroma de fructe

Nota 6 / 10 din 453 voturi
deBron - Jeleuri gumate cu aroma de fructe
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc mediu*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Van Vliet The Candy Company

 

Descriere deBron - Jeleuri gumate cu aroma de fructe

Jeleuri gumate cu aroma de fructe

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:
Jeleuri gumate cu aroma de fructe, fara zahar si fara gluten, cu indulcitori (maltitol), ideali pentru persoanele care vor sau sunt nevoite sa renunte la zahar, si cu intoleranta la gluten.

Cantitate: 100 g.

Alte informatii:
Acest produs contine 11 ingrediente dintre care 9 sunt considerate a fi sigure, 2 ingrediente prezinta risc mediu de dauna.
 

 

Ingrediente deBron - Jeleuri gumate cu aroma de fructe

Sirop de maltitol, GELATINA, Apa, ACID CITRIC, AROME NATURALE DIN FRUCTE, ULEI DE COCOS, ULEI DE PALMIER, COSENILA / CARMIN (E120), E 141 (COMPLEXE DE CUPRU ALE CLOROFILELOR SI CLOROFILINEI), LUTEINA (E161b), CEARA CARNAUBA\ E903

 

Grad de risc produs:
Atentie la urmatoarele ingrediente:

Sirop de maltitol, ingredient cu risc mediu de dauna, are functiile de indulcitor. Siropul de maltitol este un indulcitor care, comparativ cu zaharul (care are 4 calorii/g), contine 2,1 calorii/g. Considerat un carbohidrat, maltitolul se absoarbe, de asemenea, mai repede decat zaharul, dar are un index glicemic apropiat - de 52 (in timp ce zaharul se incadreaza la 60). Consumul de sirop de maltitol poate cauza: reactii alergice, probleme gastrointestinale (balonare, flatulenta, durere abdominala, diaree), pierderea poftei de mancare.


E120cosenila sau carmin, ingredient cu risc mediu de dauna, este un colorant rosu obtinut prin zdrobirea femelei unei insecte numite cosenila (Coccus Cacti), originara din Mexic. Face parte din categoria E-urilor periculoase. Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii E-urilor "periculoase" se numara: tumorile si cancerul.

 

Data analizei: 2019-03-20


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

 

Descriere:


Siropul de maltitol este un indulcitor care, comparativ cu zaharul (care are 4 calorii/g), contine 2,1 calorii/g. Considerat un carbohidrat, maltitolul se absoarbe, de asemenea, mai repede decat zaharul, dar are un index glicemic apropiat - de 52 (in timp ce zaharul se incadreaza la 60).

Conform Codex Alimentarius, siropul de maltitol - E 965(ii) - poate fi folosit pe post de emulgator, umectant, agent de crestere, stabilizator, indulcitor.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, siropul de maltitol poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 965 - Maltitol.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de sirop de maltitol poate cauza:
  • Reactii alergice
  • Probleme gastrointestinale (balonare, flatulenta, durere abdominala, diaree)
  • Pierderea poftei de mancare
  • Greturi 
  • Crestere in greutate (inclusiv obezitate)
Consumul de sirop de maltitol nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

Functii: stabilizator, agent de ingrosare

 

Descriere:

Materie proteica formata dintr-un sir de aminoacizi (glicina, prolina, alanina, valina, hidroxiprolina).
 
  • proteina de origine animala. 
  • este extrasa din pielea de porc, restul fiind obtinute din oase si piele de bovine. O categorie aparte de gelatina este obtinuta din peste.
  • nu sunt cunoscute surse de gelatina vegetale.
Produs de cofetarie preparat din sirop de fructe sau dintr-o crema dulce, inchegata cu foi de gelatina.
 
Gelatina este folosita in:
  • industria alimentara
  • la fabricarea hartiei
  • industria fotografica
  • medicina
  • ca mediu nutritiv pentru cultivarea bacteriilor.
     
Este foarte utila pentru intarirea unghiilor, oaselor, articulatiilor.
 
Reactii adverse:

Citeste mai mult

 

Descriere:


Conform Codex Alimentarius, apa se regaseste in categoria 14.0 Bauturi, excluzand produsele lactate, grupa 14.1 Bauturi non-alcoolice, subgrupa 14.1.1 Ape: ape naturale sau imbuteliate, carbonate sau nu. 

Conform celor 2 legi in vigoare - Legea nr. 458 din 08/07/2002 privind calitatea apei potabile si Legea nr. 311 din 28 iunie 2004 pentru modificarea si completarea Legii nr. 458/2002 privind calitatea apei potabile), apa potabila (si deci si cea folosita in industria alimentara) este apa destinata consumului uman:

„a) orice tip de apa in stare naturala sau dupa tratare, folosita pentru baut, la prepararea hranei,ori pentru alte scopuri casnice, indiferent de originea ei si indiferent daca este furnizata prin retea de distributie, din rezervor sau este distribuita in sticle ori in alte recipiente;
b) toate tipurile de apa folosita ca sursa in industria alimentara pentru fabricarea, procesarea, conservarea sau comercializarea produselor ori substantelor destinate consumului uman.
c) apa provenind din surse locale, precum fantani, izvoare etc., folosita pentru baut, gatit sau in alte scopuri casnice.

Apa potabila trebuie sa fie sanogena si curata, indeplinind urmatoarele conditii:

a) sa fie lipsita de microorganisme, paraziti sau substante care, prin numar sau concentratie, pot constitui un pericol potential pentru sanatatea umana;
b) sa intruneasca cerintele minime prevazute in lege.”

De asemenea, apa potabila trebuie sa nu contina:
  • Bacterii coliforme
  • Escherichia coli (E.coli)
  • Enterococi
  • Pseudomonas aeruginosa
  • Clostridium perfringens
Conform Normei tehnice (HG 1020/2005) de exploatare si comercializare a apelor minerale naturale, exista un numar de compusi prezenti in mod natural in apele minerale naturale ale caror limite maxime, daca sunt depasite, pot constitui un factor de risc pentru sanatatea publica:
  • Stibiu – 0,005 (mg/l)
  • Arsen – 0,01 (mg/l)
  • Bariu – 1,0 (mg/l)
  • Bor (mg/l)
  • Cadmiu – 0,003 (mg/l)
  • Crom – 0,05 (mg/l)
  • Cupru – 1,0 (mg/l)
  • Cianuri – 0,07 (mg/l)
  • Fluoruri – 5,03 (mg/l)
  • Plumb – 0,01 (mg/l)
  • Mangan – 0,5 (mg/l)
  • Mercur – 0,001 (mg/l)
  • Nichel – 0,020 (mg/l)
  •  Nitrati – 50 (mg/l)
  • Nitriti – 0,1 (mg/l)
  • Seleniu – 0,01 (mg/l)
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de apa contaminata poate cauza:

  • Methemoglobinemia
  • Cancer (gastric, in principal)
  • Intoxicatii si alergii
  • Afectiuni dermatologice
  • Toxicitate la nivelul diverselor organe
  • Hepatita
  • Dizenterie
  • Holera
In Uniunea Europeana, concentratia maxima pe care o poate contine apa potabila este de 50 de miligrame/litru. Conform medicilor insa, o concentratie de peste 10 mg/l nitraţi şi peste 0,05 mg/l nitriţi poate pune in pericol viata bebelusilor (http://www.evz.ro/detalii/stiri/apa-imbuteliata-pericol-pentru-nou-nascuti-vezi-ce-cantitate-de-nitrati-contine-o-sticla-de.html).


Citeste mai mult

Sinonime: TRICITRAT DE SODIU

 

Descriere:


Acidul citric se regaseste in numeroase fructe, dar este folosit cu roluri de agent de aroma, acidifiant sau conservant in produsele alimentare. 
Cu toate ca acidul citric pe care il produce organismul este esential, parerile privind consumul de acid citric sunt impartite.
 
Acidul citric este o celula formata din carbon, oxigen si hidrogen, avand aproximativ 2,5 calorii/g.Faptul ca este acid ii confera aroma si proprietatile de conservant -previne dezvoltarea bacteriilor. 
 
Acidul citric este confundat deseori cu acidul ascorbic (vitamina C) deoarece se regasesc in aceleasi produse alimentare. Prin comparatie, acidul citric nu este esential pentru mentinerea functiei celulelor, precum este acidul ascorbic.

Mai poate fi confundat si cu “sarea de lamaie” (acidul tartric E 334) care are un anumit grad de toxicitate.
 
Acidul citric produs de celulele umane nu este daunator. Este esential in procesul de productie a energiei din nutrientii ce o contin - proteine, carbohidrtati si grasimi. Asa se produce citratul, efectele lui neputand fi inlocuite cu cele ale unui citrat consumat.
 
Consumul de citrice duce direct si la consum de acid citric. Acesta patrunde in sange, iar majoritatea acidului ajunge in urina si, spre urmare, este eliminat din organism.
 
O mica parte din acidul citric ajunge si in celule, in mare parte cele ale ficatului. Atunci cand citratul ajunge in celule, acesta este convertit in grasime. In concluzie, doar o mica parte de citrat ajunge in celule, efectele fiind minime.
 
Consumul scazut de acid citric nu este daunator. In acelasi timp, nu a fost stabilita o doza zilnica recomandata, de aceeea producatorii sunt cei care decid ce cantitate sa foloseasca in produse. 

Conform Codex Alimentarius, acidul citric poate fi folosit ca regulator de aciditate,  antioxidant si agent de chelare.

Acesta se poate regasi in urmatoarele produse:
  • 01.6.6 Proteine din branza de zer - gmp
  • 02.1.1 Ulei de unt, grasime din lapte, unt clarificat - gmp
  • 14.1.2.1 Suc de fruncte - 3000 mg/kg
  • 14.1.2.3 Concentrat pentru suc de fructe - 3000 mg/kg
  • 14.1.3.1 Nectar de fructe - 5000 mg/kg
  • 14.1.3.3 Concentrat pentru nectar de fructe - 5000 mg/kg
Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (intrat in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar sub denumirea E 330 – Acid Citric.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acidul citric poate fi folosit  ca aditiv alimentar.

Surse: livestrong.com, alive.com.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de acid citric poate fi daunator pentru anumite persoane care au diverse sensibilitati. De asemenea, consumul excesiv este si el daunator, acest lucru fiind valabil in cazul oricarui aliment.
 
Un studiu al cercetatorilor germani au demonstrat ca un consum mare de acid citric poate duce la eroziune dentara (aparitia cariilor), mai ales printre copii si adolescenti. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca a crescut consumul de sucuri, dulciuri si sosuri printre aceste doua categorii, iar aceste produse contin acid citric.
Copiii si adolescentii mai sunt expusi si la urmatoarele efecte advserse ale consumului excesiv de acid citric:
  • iritarea sistemului digestiv
  • iritarea sistemului respirator (de la inhalarea acidului din bauturile carbogazoase)

Consumul excesiv de acid citric poate cauza:
  • Reactii alergice (intoleranta)
  • Interferente asupra efectului anumitor medicamente
  • Probleme la nivel digestiv (arsuri, dureri, senzatie de voma)
  • Probleme la nivelul dintilor (afecteaza smaltul)
Consumul de acid citric nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.

Acidul citric nu este recomandat in alimentatia copiilor.
 


Citeste mai mult

 

Descriere:


Aroma naturala este aroma compusa numai din substante aromatice naturale si/sau concentrate aromatice naturale care pot fi dizolvate in solventi sau depuse pe suport solid cu/sau adaos de emulgatori naturali.

Conform Regulamentului nr. 1334/2008 privind aromele si anumite ingrediente alimentare cu proprietati aromatizante destinate utilizarii in si pe produsele alimentare, aromele “se utilizeaza pentru a imbunatati sau modifica mirosul si/sau gustul produselor alimentare, in beneficiul consumatorului”. Termenul “arome” se refera la produsele: 
  • care nu sunt destinate consumului sub aceasta forma, care sunt adaugate produselor alimentare pentru a le da sau a le modifica mirosul si/sau gustul;
  • compuse sau formate din urmatoarele categorii: substante aromatizante, preparate aromatizante, arome obtinute prin tratament termic, precursori de arome, alte arome sau amestecuri ale acestora.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Consumul de arome poate cauza:
  • Reactii alergice
  • Ameteli
Consumul de arome naturale nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

 

Descriere:

Uleiul de cocos contine peste 90% grasimi saturate. Datorita prezenteti acidului lauric, acest ulei este benefic pentru organism. Este unicul tip de ulei vegetal care are o concentratie ridicata de acizi grasi cu lant mediu care provoaca reactii pozitive pentru organism.

Hidrogenarea uleiului de cocos (adaugarea de atomi de hidrogen la moleculele de grasimi) are ca scop prelungirea duratei de viata a produsului, impiedica oxidarea si transformarea consistentei grasimilor in stare solida.

Proprietati:
  • antimicrobiene
  • antibacteriene
  • antifungice.
Desi este sarac in vitamine si minerale, in uleiul de cocos se regasesc totusi vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grasi Omega-6, grasimi saturate, mononesaturate si polinesaturate.

Beneficii:
  • normalizeaza zaharul din sange
  • ajuta la cresterea colesterolului bun (HDL)
  • creste energia
  • minimalizeaza stresul
  • lupta impotriva virusurilor, ciupercilor si a multor bacterii
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Consumul excesiv de ulei de de cocos poate cauza:

  • reactii alergice.

Consumul de ulei de cocos nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

Sinonime: ELAEIS GUINEENSIS

 

Descriere:

Uleiul de palmier (procesat) contine (per lingura):
  • 120 calorii
  • 13,6 g de grasimi (dintre care aproximativ 50% saturate, 40% mononesaturate si 10% polinesaturate)
  • 2,17 mg de vitamina E
  • 1,1 mcg de vitamina K
  • 0 carbohidrati
  • 0 proteine
Uleiul de palmier poate fi extras fie din pupla rosie a fructului de palmier (ulei de palmier rosu) sau din semintele aceluiasi fruct (ulei de palmier nucleu). Ceea ce ramane dupa extragerea din uleiul rosu a tuturor vitaminelor bune pentru cosmetica este ulterior rafinat, dezodorizat, albit si partial sau total hidrogenat, rezultand uleiul de palmier alb. Acesta este preferat industriei alimentare, iar uleiul rosu este isi dovedeste eficienta in cosmetica.

Conform Codex Alimentarius, Standardul 210-1999, uleiul de palmier se regaseste in categoria 02.0 Grasimi, uleiuri si emulsii grase, grupa 02.1 Grasimi si uleiuri esentiale fara apa, subgrupa 02.1.2 Uleiuri si grasimi vegetale: grasimi si uleiuri comestibile obtinute din plante(produsele pot proveni dintr-o singura planta sau promovate drept un amestec de uleiuri).

Acesta poate contine urmatorii aditivi:
  • Esteri de ascorbil - 500 mg/kg 10
  • Hidroxianisol butilat - 200 mg/kg
  • Butilhidroxitoluen - 200 mg/kg
  • Beta-, Caroteni, Legume - 1000 mg/kg
  • Esteri ai acidului diacetiltartric si acizi grasi din glicerina - 10000 mg/kg
  • Rasina de guaiac - 1000 mg/kg
  • Citrati de izopropil - 200 mg/kg
  • Polidimetilsiloxan - 10 mg/kg
  • Polisorbati - 5000 mg/kg
  • Galat de propil - 200 mg/kg
  • Esteri propilenglicolici ai acizilor grasi - 10000 mg/kg
  • Citrat de stearil – gmp
  • Butylhydroquinone tertiar - 200 mg/kg
  • Thiodipropionate - 200 mg/kg
Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (intrat in vigoare la 1 iunie 2013), uleiul vegetal poate contine:
  • Acid lactic (E 270)
  • Acid ascorbic (E 300)
  • Esteri ai acizilor grasi cu acid ascorbic (E 304)
  • Extract bogat în tocoferol (E 306)
  • Alfa-tocoferol (E 307)
  • Gama-tocoferol (E 308)
  • Delta-tocoferol (E 309)
  • Galati, TBHQ si BHA, individual sau combinati (E 310-320)
  • Butilhidroxitoluen (BHT) (E 321)
  • Lecitine (E 322)
  • Acid citric (E 330)
  • Citrati de sodiu (E 331)
  • Citrati de potasiu (E 332)
  • Citrati de calciu (E 333)
  • Esteri ai acidului citric cu mono- si diglicerideler acizilor grasi (E 472c)
  • Extracte de rozmarin (E 392)
  • Dimetilpolisiloxan (E 900)
  • Monogliceride si digliceride ale acizilor grasi (E 471)
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de ulei de palmier poate cauza:
  • Reactii alergice
  • Crestere in greutate (obezitate)
  • Boli cardiovasculare (cresterea colesterolului)
  • Probleme la nivelul ficatului
  • Toxicitate la nivelul organelor (in cazul uleiului de palmier procesat)
Consumul de ulei de palmier nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

Sinonime: E120, CARMIN

Functii: colorant natural

 

Descriere:

  • Colorant natural rosu obtinut prin zdrobirea femelei unei insecte numite cosenila (Coccus Cacti), originara din Mexic.
  • E120 (i) este colorantul pur, in timp ce E120 (ii) este extractul brut.
  • Doza maxima zilnica pentru E120 (Carmin, Cosenila) este de 5 mg/kg.
  • Nu se cunosc efecte secundare in concentratiile utilizate in alimente.
  • In Codex Alimentarius acest ingredient are numarul E120. Face parte din categoria E-urilor periculoase.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • S-a constatat o crestere a hiperactivitatii in cateva cazuri.
  • Alergia de contact este bine cunoscuta in cazul utilizarii in produse cosmetice.
  • Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii E-urilor "periculoase" se numara: tumorile si cancerul.


Citeste mai mult

Sinonime: COMPLEXE DE CUPRU ALE CLOROFILELOR SI CLOROFILINEI

Functii: Colorant natural verde, prezent in toate plantele si in alge

 

Descriere:

  • Complexul sintetic al cuprului cu clorofila (E140), este un compus verde natural, prezent în toate plantele si alge.
  • E141 în varianta comerciala este extras din urzici, iarba si alfalfa. Datorita dezesterificarii chimice a clorofilei se formeaza feofitina.
  • Conform legislatiei comunitare din domeniul alimentar, “clorofilele” de cupru se obtin prin adaugarea unei sari de cupru substantei obtinute prin extractie cu solvent din specii naturale de plante comestibile, iarba, lucerna si urzica. Produsul din care solventul a fost îndepartat contine alti pigmenti, precum carotenoizi, grasimi si ceruri provenite din materia prima. Principalii coloranti sunt feofitinele de cupru. Numai urmatorii solventi pot fi folositi pentru extractie: acetona, metil etil cetona, dioxid de carbon, metanol, etanol, 2-propanol si hexan.
In Codex Alimenatarius acest ingredient are numarul E140 si face parte din categoria E-urilor inofensive.
Doza maxima zilnica pentru E141 (Complexe de cupru ale clorofilelor si clorofilinei) este de 15 mg/kg.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Nu se cunosc efecte secundare. Cuprul este eliberat cand E141 este incalzit; concentratiile cuprului din acest compus nu ating nivele toxice.


Citeste mai mult

Functii: colorant alimentar

 

Descriere:

  • colorant natural prezent in multe plante.
Obtinut pentru comercializare din specii de iarba, urzici si craite.

Doza de incorporare in alimente: 200 mg/l, respectiv 50 – 500 mg/kg.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Nu se cunosc efecte secundare.
Nu este permis in alimentele destinate sugarilor si copiilor mici.


Citeste mai mult

Functii: agent de glazurare, agent de separare

 

Descriere:

  • Derivat, exudat eliberat prin porii frunzelor palmierului de ceara brazilian (Copernica cerifera). 
 
Utilizare: 
  • agent de finisare pentru drajeuri
  • ceruirea fructelor
  • cerneluri
  • cosmetica (ofera stabilitate rujurilor, creioanelor de contur si rimelului)
  • in retetele pentru ceara de parchet, creme de lustruire, de lacuire si pentru incaltaminte
  • in producerea sapunului si lumanarilor
  • in producerea invelisurilor protectoare pentru medicamente
 
In Codus Alimentarius poarta denumirea de E903. Face parte din categoria "E-uri inofensive".
 
  • Doza maxima zilnica pentru E903 (Ceara Canauba) este nelimitata.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


  • Uneori poate provoca alergii persoanelor sensibile.
  • Poate fi cancerigen.


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"deBron - Jeleuri gumate cu aroma de fructe"

7 + 9 =

Spune-ne opinia ta despre
"deBron - Jeleuri gumate cu aroma de fructe"

3 retete de prajituri delicioase fara coacere

3 retete de prajituri delicioase fara coacere

de Laura Galescu 23 Sep 2019

Iti plac dulciurile facute in casa, dar nu vrei sa te complici prea mult? Ei bine, exista retete delicioase fara coacere, usor de preparat si care sunt gata intr-unh timp scurt. Incearca una dintre ele in acest weekend si rasfata-te cu un desert sanatos! [detalii]

Piramida alimentatiei sanatoase

Piramida alimentatiei sanatoase

de AlegeSanatos.ro 04 Iul 2019

Piramida alimentatiei sanatoase se bazeaza pe conceptul de echilibru intre cele 3 principii nutritive (proteine, zaharuri, grasimi), facand o delimitare clara intre alimentele ce pot fi consumate in cantitati mari fara a pune in pericol sanatatea, si alimentele ce trebuie evitate sau consumate in cantitati mici. [detalii]

Cum poti pacali nevoia de dulce

Cum poti pacali nevoia de dulce

de Raluca Garbea 17 Mai 2019

Iti place sa mananci dulciuri, insa ai vrea sa renunti? Descopera in articol care sunt cele mai eficiente metode! [detalii]

Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016