Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

LaDorna - Lapte 3,5 % grasime

Nota 7.1 / 10 din 431 voturi
LaDorna - Lapte 3,5 % grasime
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Lactalis

 

Descriere LaDorna - Lapte 3,5 % grasime

Lapte 3,5 % grasime

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.
 
Descrierea producatorului:
Laptele LaDorna integral standardizat este ambalat intr-o cutie confectionata dupa sistemul Tetra Pak. UHT reprezinta procesul de pasteurizare al laptelui - Ultra High Temperature (temperatura foarte ridicata).

Continutul de grasime este 3.5%.

Cantitate: 1 L.

Acest produs contine 1 ingredient considerat a fi sigur.  

O portie de 230 ml de lapte integral acopera 28% din cantitatea de calciu zilnica recomandata. 
Laptele este bogat si in vitaminele B12, B2, D si potasiu. Laptele integral are 3,5% grasime si nu este procesat. Grasimile din laptele integral ajuta sistemul imunitar, mentin si cresc masa musculara.

 

Ingrediente LaDorna - Lapte 3,5 % grasime

Lapte integral

Data analizei: 2014-06-02


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

 

Descriere:


Laptele integral contine (230 ml): 
  • 140 calorii
  • 8 g de grasimi (dintre care 4,5 g saturate, 3,5 g nesaturate)
  • 8 g de proteine
  • 24 mg colesterol
  • 383 IU vitamina A
O portie de 230 ml de lapte integral acopera 28% din cantitatea de calciu zilnica recomandata.

Laptele este bogat si in vitaminele B12, B2, D si potasiu.

Conform Codex Alimentarius, laptele integral se regaseste in categoria 01.1 Lapte si produse lactate, grupa  01.1.1 Lapte si lapte batut (simplu), subgrupa 01.1.1.1 Lapte (simplu): lapte fluid de la animale (vaci, oi, capre, bivol). Laptele este in general tratat termin prin pasteurizare, tratament UHT (temperatura foarte ridicata) sau sterilizare. In aceasta subgrupa intra lapte degresat si semi-degresat, integral si cu continut redus de grasimi.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de lapte integral poate cauza:
  • Reactii alergice
  • Crestere in greutate (obezitate)
  • Boli cardiovasculare
  • Boli la nivelul rinichilor
  • Probleme la nivel digestiv
Consumul de lapte integral nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"LaDorna - Lapte 3,5 % grasime"

4 + 9 =

Spune-ne opinia ta despre
"LaDorna - Lapte 3,5 % grasime"

6 sfaturi privind achizitionarea laptelui

6 sfaturi privind achizitionarea laptelui

de Elena-Alina Constantinescu 03 Mai 2016

Atunci cand cumparati lapte si produse din lapte trebuie sa fiti foarte atenti asupra modului de prezentare a ambalajului. Acestea trebuie pastrate la temperatura indicata de producator; refuzati sa achizitionati produse care nu sunt depozitate in vitrine frigorifice. [detalii]

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.