Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Kania - Ketchup

Nota 9.5 / 10 din 572 voturi
Kania - Ketchup
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Lidl Stiftung & Co. KG

 

Descriere Kania - Ketchup

Ketchup

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Cantitate: 500 ml.

Alte informatii:
Acest produs contine 6 ingrediente dintre care 3 ingrediente sunt considerate sigure, 3 ingrediente prezinta risc mediu de dauna.
 

 

Informatii Kania - Ketchup


- Sodiu (100g): 2.64 g
- Carbohidrati (100g): 22.3 g
- Zaharuri (100g): 22.3 g
- Proteine (100g): 1.9 g

 

Ingrediente Kania - Ketchup

Pasta de rosii, Zahar, Otet, Sare, Condimente, ACID CITRIC

 

Grad de risc produs:

Atentie la urmatoarele ingrediente:

Zahar,  ingredient cu risc mediu de dauna, carbohidrat prezent in plante, caracterizat printr-un gust mai mult sau mai putin dulce. Zaharul principal se considera a fi glucoza. World Health Organization recomanda un consum de zaharuri care sa acopere nu mai mult de 10% din numarul total de calorii. Astfel, o dieta zilnica de 2000 de calorii ar presupune maximum 50 de grame de carbohidrati sub forma de zaharuri.
 
Condimente, ingrediente cu risc mediu de dauna. Consumul de condimente poate cauza: reactii alergice, probleme la nivel digestiv, intreruperi de sarcina (in cazul cantitatilor mari, in concentratie mare), cancer gastric (in cazul unui consum continuu, in cantitati foarte mari), interferente asupra efectului anumitor medicamente.

Sare, ingredient cu risc mediu de dauna, este un mineral cunoscut sub denumirea tehnica de clorura de sodiu. Tocmai continutul de sodiu al sarii este important pentru organism, deoarece corpul uman are nevoie de o anumita cantitate de sare pentru a functiona corect. Pe de alta parte, consumul excesiv de sare mareste cantitatea de calciu eliminata prin urina, ceea ce poate conduce in timp la aparitia osteoporozei sau la scaderea rezistentei oaselor.

 

Data analizei: 2018-04-11


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

 

Descriere:


Pasta de tomate reprezinta amestecul rezultat dupa inlaturarea pielii si semintelor rosiilor, prezentand urmatoarele valori nutritionale (per lingura):
  • 13 calorii
  • 0 grasimi
  • 244 IU vitamina A
  • 3,5 mg vitamina C
  • 5 mg fier
  • 162 mg potasiu
Conform Codex Alimentarius, Standardul 057-1981, pasta de rosii se regaseste in categoria 04.0 Fructe si legume (inclusiv ciuperci si fungi, radacini si tuberculi, leguminoase si aloe vera), alge, nuci si seminte, grupa 04.2 Legume (inclusiv ciuperci si fungi, radacini si tuberculi, leguminoase si aloe vera), alge, nuci si seminte, subgrupa 04.2.2.6 Legume (inclusiv ciuperci si fungi, radacini si tuberculi, leguminoase si aloe vera), alge, nuci si seminte preparate sub forma de pulpa (sosuri): paste si pulpe de legume. 

Aceasta poate contine urmatorii aditivi:
  • Acesulfam de Potasiu - 350 mg/kg
  • Rosu Allura AG -  200 mg/kg
  • Aluminosilicat de sodiu - 200 mg/kg
  • Aspartam - 1000 mg/kg
  • Sare de aspartam-acesulfam - 350 mg/kg
  • Benzoati - 3000 mg/kg
  • Albastru briliant FCF - 100 mg/kg
  • Caramel amoniacal - 50000 mg/kg
  • Carmin - 200 mg/kg
  • Beta-, Caroteni, Legume - 1000 mg/kg
  • Carotenoizii - 50 mg/kg
  • Clorofila si clorofilina, complexi de cupru - 100 mg/kg
  • Ciclamati - 250 mg/kg
  • Esterii glicerici ai acidului diacetiltartric cu acizi grasi - 2500 mg/kg
  • Etilen-diamina tetraacetat de calciu disodiu - 80 mg/kg
  • Extract din coaja de strugure - 100 mg/kg
  • Hidroxibenzoati, para- - 1000 mg/kg
  • Indigotina (carmin indigo) - 200 mg/kg
  • Neotam - 33 mg/kg
  • Polidimetilsiloxan - 50 mg/kg
  • Polisorbati - 3000 mg/kg
  • Esteri propilenglicolici ai acizilor grasi - 5000 mg/kg
  • Riboflavine - 300 mg/kg
  • Zaharina si sarurile ei de sodiu, potasiu si calciu  - 200 mg/kg
  • Steviol glicozid - 165 mg/kg
  • Sucraloza (triclorogalactosucroza) -  400 mg/kg
  • Sucrogliceride - 5000 mg/kg
  • Sulfiti - 300 mg/kg
  • Galben sunset FCF - 50 mg/kg
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de pasta de rosii poate cauza:

  • Reactii alergice si intoleranta
  • Sindromul colonului iritabil
  • Arsuri la stomac
Consumul de pasta de rosii nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

 

Descriere:


Termenul “zahar” se aplica la un numar mare de carbohidrati prezenti plantele caracterizate printr-un gust mai mult sau mai putin dulce.

Zaharul principal, glucoza, apare in urma procesului de fotosinteza care are loc in toate plantele verzi, in timp ce alte amestecuri de zahar se regasesc in seva anumitor plante, sub forma de sirop. 

In alimentatie, zaharul poate:
  • Sa apara in mod natural: lactoza din lapte, fructoza din fructe, miere si legume, maltoza din bere
  • Sa fie adaugat din surse precum: porumb, struguri, sfecla, trestie de zahar
In general, pe ambalajul produselor se trece cel de-al doilea tip de zahar (cel comercial).

Conform Codex Alimentarius, Standardul 212-1999, zaharul se regaseste in grupa 11.0 Indulcitori, inclusiv miere, subgrupa 11.1. Zahar refinat si brut.

11.1.1 Zahar alb, dextroza anhidra, dextroza monohidrata, fructoza
  • Poate contine urmatorii aditivi: sulfiti (15 mg/kg)
11.1.2 Zahar pudra, dextroza pudra
  • Poate contine urmatorii aditivi:
  • Silicat de calciu 15000 mg/kg
  • silicat de calciu si aluminiu 15000 mg/kg
  • carbonat de magneziu 15000 mg/kg
  • silicat de magneziu sintetic 15000 mg/kg
  • fosfati 6600 mg/kg
  • dioxid de siliciu, amorf 15000 mg/kg
  • aluminosilicat de sodiu 15000 mg/kg
  • sulfiti 15 mg/kg
11.1.3 Zahar alb fin, zahar brun fin, sirop de glucoza, sirop de glucoza uscat, trestie de zahar
  • Poate contine urmatorii aditivi: sulfiti (20 mg/kg)
11.1.3.1 Sirop de glucoza uscat folosit in productia de produse de cofetarie
11.1.3.2 Sirop de glucoza folosit in productia de produse de cofetarie
11.1.4 Lactoza
11.1.5 Zahar alb provenit din plantatii sau mori
  • Poate contine urmatorii aditivi: sulfiti (70 mg/kg)
Conform  Regulamentului Consiliului European nr. 318/2006, zaharul alb, de calitate standard trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici:
  • Sa fie intact, autentic si de calitate comerciala; uscat, sub forma de cristale granulate omogene;
  • Sa detina o polarizare minima de  99,7°;
  • Sa aiba o umiditate maxima de 0,06%;
  • Sa aiba un grad de invertire de maximum 0,04%;
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


World Health Organization recomanda un consum de zaharuri care sa acopere nu mai mult de 10% din numarul total de calorii. Astfel, o dieta zilnica de 2000 de calorii ar presupune maximum 50 de grame de carbohidrati sub forma de zaharuri.

National Academy of Sciences Dietary Reference Intake (DRI) limiteaza consumul de zahar la 25% din numarul de calorii, respectiv 125 de grame de carbohidrati.

United States Department of Agriculture (USDA) recomanda un consum de zaharuri limitat la pana la 10% din totalul de calorii.


Citeste mai mult

 

Descriere:


Valori nutritionale:
  • Otet de mere (per lingura): 1 mg de calciu; 0,7 mg de magneziu; 1,2 mg de fosfor; 10,8 mg de potasiu; 3 calorii; 0 grasimi
  • Otet din vin rosu (per lingura): 0,9 mg de calciu; 0,1 mg de fier; 0,6 mg de magneziu; 1, 2 mg de fosfor; 5,8 mg de potasiu; 3 calorii; 0 grasimi
  • Otet balsamic (per lingura): 4,3 mg de calciu; 0,1 mg de fier; 1,9 mg de magneziu; 3 mg de fosfor; 17,9 mg de potasiu; 3,7 mg de sodiu; 14 calorii
  • Otet distilat – alb (per lingura): 0,9 mg de calciu; 0,1 mg de magneziu; 0,6 mg de fosfor; 0,3 mg de potasiu; 3 calorii
Conform Codex Alimentarius, otetul se regaseste in categoria 12.0 Saruri, condimente, supe, sosuri, salate, produse proteice, grupa 12.3 Oteturi: lichide produse prin fermentarea etanolului dintr-o sursa potrivita (vin, cidru, etc).

Acesta poate contine urmatorii aditivi:
  • Acesulfam de Potasiu - 2000 mg/kg
  • Aspartam - 3000 mg/kg
  • Benzoati - 1000 mg/kg
  • Caramel amoniacal - 1000 mg/kg
  • Caramel sulfit de amoniu - 50000 mg/kg
  • Neotam - 12 mg/kg
  • Polivinilpirolidona - 40 mg/kg
  • Zaharina si sarurile ei de sodiu, potasiu si calciu  - 300 mg/kg
  • Sucraloza (triclorogalactosucroza) - 400 mg/kg
  • Sulfiti - 100 mg/kg
Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), otetul poate contine:
  • Zaharuri si melase, caramelizate (E 150a-d)
  • Dioxid de sulf – sulfiti (E 220-228)
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de otet poate cauza:

  • Reactii alergice
  • Arsuri la stomac
  • Iritatii la nivelul gatului si esofagului
  • Interactiuni asupra efectului anumitor medicamente
  • Ulcer
  • Scaderea nivelului de potasiu (atunci cand este folosit pe termen lung)
Consumul de otet nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

 

Descriere:


Conform Codex Alimentarius, Standardul 150-1985, sarea se regaseste in categoria 12.0 Saruri, condimente, supe, sosuri, salate si produse proteice, grupa 12.1 Sare si inlocuitori de sare, subgrupa 12.1.1. Sare: clorura de sodiu (sare de masa, iodata, iodata fluorizata, dendritica).

Aditivi pe care ii poate contine:
  • Carbonat de calciu – gmp
  • Silicat de calciu – gmp
  • Ferocianuri - 14 mg/kg
  • Carbonat de magneziu -  gmp
  • Oxid de magneziu – gmp
  • Silicat sintetic de magneziu – gmp
  • Fosfati - 8800 mg/kg
  • Polisorbati - 10 mg/kg
  • Saruri ale acizilor miristic, palmitic si stearic cu amoniac, calciu, potasiu si sodiu - gmp
  • Dioxid de silicon, amorf - gmp
Conform HG nr. 568/2002, republicata 2009, privind iodarea universala a sarii destinate consumului uman, hranei animalelor si utilizarii in industria alimentara:
  • „Sarea pentru consum alimentar uman este un produs cristalin in a carui compozitie predomina clorura de sodiu (NaCl), obtinut prin extragere din depozitele naturale subterane sau din apa de mare, potrivit Codex Standard pentru sarea destinata consumului alimentar;
  • Sarea iodata este sarea dostinata consumului uman, hranei animalelor si utilizarii in industria alimentara, la care s-a adaugat iod, sub forma de iodat sau iodura de potasiu;
  • Sarea iodata trebuie sa contina 30 mg iod/kg de sare, respectiv 50,6 mg iodat de potasiul/ kg de sare sau 39,2 iodura de potasiu/kg de sare. Se admite ca limita minima un continut de 25 mg iod/kg de sare, respectiv 42 mg iodat de potasiu/kg de sare sau 32,5 mg iodura de potasiu/kg de sare, iar ca limita maxima un continut de 40 mg iod/kg sare, respectiv 67,2 mg iodat de potasiu/kg de sare sau 52 mg iodura de potasiu/kg do sare.”
Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), sarea poate contine:
  • Carbonat de calciu (E 170)
  • Acid fosforic – fosfați – di-, tri- și polifosfați (E 338-452)
  • Ferocianuri (E 535-538)
  • Carbonați de sodiu (E 500)
  • Carbonați de magneziu (E 504)
  • Clorură de magneziu (E 511) - numai sare de mare
  • Oxid de magneziu (E 530)
  • Dioxid de siliciu – silicați (E 551-559)
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de sare poate cauza:
  • Hipertensiune arteriala
  • Pietre la rinichi
  • Boli cardiovasculare
  • Osteoporoza
  • Probleme la nivelul tiroidei
Potrivit specialistilor de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, este suficient sa consumam 5-6 grame de sare pe zi, adica o lingurita rasa. 


Citeste mai mult

 

Descriere:


Ierburi – frunzele verzi apartinand plantelor nu foarte inalte (oregano, rozmarin, busuioc, salvie, patrunjel).

Condimente – provin din coaja, radacina, fructele si semintele plantelor si copacilor aromatici (piper, cuisoare, nucsoara, scortisoara, ghimbir, sofran, curcuma, paprika).

Produse de asezonare – amestecuri de ierburi si condimente ce contin sare si uneori usturoi, ce ofera savoare mancarii.

Caracteristici nutritionale:
  • Calorii (per lingura): piper negru – 5; busuioc uscat – 2; scortisoara – 6; pudra de usturoi – 9; oregano – 3; pudra chili – 6  
Conform Codex Alimentarius, condimentele se regasesc in grupa 12.2 Ierburi, condimente, arome si produse de asezonare, subgrupa 12.2.1 Ierburi si condimente: ierburile si condimentele sunt in general derivate din surse botanice, putand fi deshidratate, macinate sau intregi.

Acesta poate contine urmatorii aditivi:
  • Polisorbati - 2000 mg/kg
  • Sucraloza (Trichlorogalactosucrose) - 400 mg/kg
  • Sulfiti - 150 mg/kg
Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), condimentele pot contine:
  • Dioxid de sulf – sulfiți (E 220-228)
  • Celuloză (E 460)
  • Săruri de sodiu, potasiu și calciu ale acizilor grași (E 470a)
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de condimente poate cauza:

  • Reactii alergice
  • Probleme la nivel digestiv
  • Intreruperi de sarcina (in cazul cantitatilor mari, in concentratie mare)
  • Cancer gastric (in cazul unui consum continuu, in cantitati foarte mari)
  • Interferente asupra efectului anumitor medicamente
Consumul de condimente nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

Sinonime: TRICITRAT DE SODIU

 

Descriere:


Acidul citric se regaseste in numeroase fructe, dar este folosit cu roluri de agent de aroma, acidifiant sau conservant in produsele alimentare. 
Cu toate ca acidul citric pe care il produce organismul este esential, parerile privind consumul de acid citric sunt impartite.
 
Acidul citric este o celula formata din carbon, oxigen si hidrogen, avand aproximativ 2,5 calorii/g.Faptul ca este acid ii confera aroma si proprietatile de conservant -previne dezvoltarea bacteriilor. 
 
Acidul citric este confundat deseori cu acidul ascorbic (vitamina C) deoarece se regasesc in aceleasi produse alimentare. Prin comparatie, acidul citric nu este esential pentru mentinerea functiei celulelor, precum este acidul ascorbic.

Mai poate fi confundat si cu “sarea de lamaie” (acidul tartric E 334) care are un anumit grad de toxicitate.
 
Acidul citric produs de celulele umane nu este daunator. Este esential in procesul de productie a energiei din nutrientii ce o contin - proteine, carbohidrtati si grasimi. Asa se produce citratul, efectele lui neputand fi inlocuite cu cele ale unui citrat consumat.
 
Consumul de citrice duce direct si la consum de acid citric. Acesta patrunde in sange, iar majoritatea acidului ajunge in urina si, spre urmare, este eliminat din organism.
 
O mica parte din acidul citric ajunge si in celule, in mare parte cele ale ficatului. Atunci cand citratul ajunge in celule, acesta este convertit in grasime. In concluzie, doar o mica parte de citrat ajunge in celule, efectele fiind minime.
 
Consumul scazut de acid citric nu este daunator. In acelasi timp, nu a fost stabilita o doza zilnica recomandata, de aceeea producatorii sunt cei care decid ce cantitate sa foloseasca in produse. 

Conform Codex Alimentarius, acidul citric poate fi folosit ca regulator de aciditate,  antioxidant si agent de chelare.

Acesta se poate regasi in urmatoarele produse:
  • 01.6.6 Proteine din branza de zer - gmp
  • 02.1.1 Ulei de unt, grasime din lapte, unt clarificat - gmp
  • 14.1.2.1 Suc de fruncte - 3000 mg/kg
  • 14.1.2.3 Concentrat pentru suc de fructe - 3000 mg/kg
  • 14.1.3.1 Nectar de fructe - 5000 mg/kg
  • 14.1.3.3 Concentrat pentru nectar de fructe - 5000 mg/kg
Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (intrat in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar sub denumirea E 330 – Acid Citric.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acidul citric poate fi folosit  ca aditiv alimentar.

Surse: livestrong.com, alive.com.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de acid citric poate fi daunator pentru anumite persoane care au diverse sensibilitati. De asemenea, consumul excesiv este si el daunator, acest lucru fiind valabil in cazul oricarui aliment.
 
Un studiu al cercetatorilor germani au demonstrat ca un consum mare de acid citric poate duce la eroziune dentara (aparitia cariilor), mai ales printre copii si adolescenti. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca a crescut consumul de sucuri, dulciuri si sosuri printre aceste doua categorii, iar aceste produse contin acid citric.
Copiii si adolescentii mai sunt expusi si la urmatoarele efecte advserse ale consumului excesiv de acid citric:
  • iritarea sistemului digestiv
  • iritarea sistemului respirator (de la inhalarea acidului din bauturile carbogazoase)

Consumul excesiv de acid citric poate cauza:
  • Reactii alergice (intoleranta)
  • Interferente asupra efectului anumitor medicamente
  • Probleme la nivel digestiv (arsuri, dureri, senzatie de voma)
  • Probleme la nivelul dintilor (afecteaza smaltul)
Consumul de acid citric nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.

Acidul citric nu este recomandat in alimentatia copiilor.
 


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Kania - Ketchup"

7 + 10 =

Spune-ne opinia ta despre
"Kania - Ketchup"

5 semne prin care organismul te avertizeaza ca mananci prea mult zahar

5 semne prin care organismul te avertizeaza ca mananci prea mult zahar

de Elena-Alina Constantinescu 31 Mai 2017

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a avertizat in repetate randuri asupra efectelor nocive ale zaharului. Chiar daca ai renuntat la dulciuri, de zahar tot nu scapi, intrucat el e ascuns in majoritatea alimentelor pe care le consumi in mod obisnuit, inclusiv paine, iaurt, cereale, mezeluri, sosuri, ketchup. Daca ai probleme cu greutatea, esti lipsita de energie, ai eczeme si cearcane, atunci ar fi bine sa-ti revizuiesti dieta. In randurile de mai jos, iata 5 semne care iti arata ca ai intrecut limita: [detalii]

Trebuie sa renuntam la gluten? Ce spune nutritionistul Mihaela Bilic

Trebuie sa renuntam la gluten? Ce spune nutritionistul Mihaela Bilic

de Elena-Alina Constantinescu 13 Mar 2017

Glutenul este o proteina care se gaseste in diverse cereale precum grau, secara, orz. Este utilizat intr-o mare varietate de produse de patiserie si alte alimente (bere, paste fainoase, mezeluri, sosuri pentru salata gata preparate), pentru textura pe care o ofera acestora. Trebuie sa renuntam la gluten? Iata parerea nutritionistului Mihaeala Bilic... [detalii]

Cimbrul, remediu miraculos pentru sanatate

Cimbrul, remediu miraculos pentru sanatate

de Elena-Alina Constantinescu 26 Mar 2015

Plantele aromatice au o multime de beneficii pentru sanatate. Cimbrul, de exemplu, se foloseste pentru aromatizarea si condimentarea preparatelor culinare: poate fi adaugat in supe, sosuri, salate. Se foloseste atat proaspat, cat si uscat. [detalii]

Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016