Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Herbalife - Tang Kuei Plus

Nota 6.4 / 10 din 309 voturi
Herbalife - Tang Kuei Plus
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc mediu*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Herbalife

 

Descriere Herbalife - Tang Kuei Plus

Tang Kuei Plus

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:
Tang Kuei Plus Herbalife este un supliment pentru sanatatea femeii. Reduce senzatia de disconfort in perioadele critice ale lunii, relaxeaza muschii, somn linistit.
 
Sanatatea femeii - tonus, energie si vitalitate. Ajuta la revigorarea si mentinerea functiunilor organismului prin sustinerea abilitatii sale de a se adapta situatiilor stresante. Contine extrase din Tang Kuei si musetel.

Mod de utilizare: intre 1 si 3 tablete pe zi.

Fiecare tableta contine : 200 mg din planta chinezeasca Tang Kuei si 200 de mg de pudra de musetel.

Gramaj: 42,5 g
Cantitate: 60 tablete


Alte informatii:
Acest produs contine 11 ingrediente dintre care 6 sunt considerate a fi sigure, 5 ingrediente prezinta risc mediu de dauna.

 

Informatii Herbalife - Tang Kuei Plus


- Calorii (100g): 347 kcal
- Carbohidrati (100g): 60.7 g
- Proteine (100g): 8.47 g
- Alte informatii:
La 3 tablete

Calorii: 7,38 Kcal
Proteine: 0,18 g
Glucide: 1,29 g
Lipide: 0,18 g

 

Ingrediente Herbalife - Tang Kuei Plus

ANGELICA SINENSIS (TANG QUEI) ROOT POWDER, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, FOSFAT DE CALCIU, Amidon de porumb, DIOXID DE SILICIU, ACID STEARIC, STEARAT DE MAGNEZIU, CARBOXIMETILCELULOZA, LECITINA, DEXTRINA, DEXTROZA (GLUCOZA)

Acest produs contine lecitina de soia.

 

Grad de risc produs: Atentie la urmatoarele ingrediente:

Pudra de radacina de Tang Kuei (Angelica sinensis, 28,2%), ingredient cu risc mediu de dauna. Cunoscut si sub denumirea de"ginseng feminin", este o planta din familia Apiaceae, originara din China. Ingredientul este utilizat pe cale orala ca un "purificator de sange ", pentru a gestiona hipertensiunea, a trata infertilitatea, pentru dureri articulare, ulcer, " sange obosit "(anemie), constipatie si  prevenirea si tratamentul atacurilor alergice. Consumul de dong quai in cantitati mari pentru o perioada lunga de timp este, probabil, nesigur. Dong quai contine substante chimice care sunt considerate a fi cauzatoare de cancer (cancerigene). Poate actiona asupra pielii facand-o foarte sensibila la soare ceea ce duce la un risc mai mare de aparitie a cancerului de piele. 

E341(ii) sau  Fosfat dicalcic, ingredient cu risc mediu de dauna, care este un regulator de aciditate, emulgator, sechestrant, umectant si stabilizator. Este un antioxidant natural mineral. Face parte din categoria E-urilor suspecte. Fosfatii de calciu nu sunt permisi in alimentele destinate sugarilor si copiilor mici.

E551 sau Dioxid de siliciu, ingredient cu risc scazut de dauna, care are rol de antiaglomerant. In industria alimentara este folosit la purificarea berii si ca agent antiaglomerant pentru cafeaua instant. Face parte din categoria E-urilor suspecte.


E466 sau Carboximeticeluloza, ingredient cu risc mediu de dauna, are rol de stabilizator. Carboximetilceluloza se obtine din celuloza, principalul polizaharid si constituent al lemnului si tuturor structurilor plantelor. Concentratiile mari pot cauza probleme intestinale, cum ar fi balonarea, constipatia si diareea. De asemenea micsoreaza usor nivelul colesterolului din sange. Face parte din categoria E-urilor suspecte.
 

Dextroza sau glucoza, ingredient cu risc mediu de dauna, are functia de indulcitor. Este o substanta solida, cristalizata, incolora si solubila in apa. Are un gust dulce si este principala sursa de energie a organismului. Glucoza este esentiala in producerea proteinelor si in metabolismul lipidelor. De asemenea, la cele mai multe plante si animale, este un precursor pentru vitamina C (acid ascorbic). Consumul frecvent de glucoza poate cauza: reactii alergice, crestere in greutate (obezitate), diabet, boli cardiovasculare, probleme la nivelul dintilor (carii).

 
 

Atentie: Aceasta analiza nu inlocuieste un consult medical de specialitate pe care ar trebui sa il efectuati inainte de a consuma orice supliment alimentar.

Data analizei: 2014-03-06


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: TANG KUEI ROOT POWDER; DONG QUAII ROOT POWDER

 

Descriere:

  • Cunoscut si sub denumirea de"ginseng feminin", este o planta din familia Apiaceae, originara din China.
Radacina uscata de Angelica sinensis (Dong Quai) este cunoscuta sub numele de Angelica chineza si este utilizat pe scara larga in medicina traditionala chineza pentru boli ginecologice, oboseala , anemie usoara si hipertensiune arteriala. 
 
De asemenea, ingredientul este utilizat pe cale orala ca un "purificator de sange ", pentru a gestiona hipertensiunea, a trata infertilitatea, pentru dureri articulare, ulcer, " sange obosit "(anemie), constipatie si  prevenirea si tratamentul atacurilor alergice. 
 
Dong quai este de asemenea utilizat pe cale orala pentru tratamentul de pierdere a culorii pielii (depigmentare ) si psoriazis.
 
Fitochimicalele plantei: cumarine, fitosteroli, polizaharide, ferulate, si flavonoide. 
 
De asemenea, are o activitate antioxidanta. 
 
diaree sau febra.
Reactii adverse:
Cancer:
Da

Siguranta/Rating ingredient:

Consumul de dong quai in cantitati mari pentru o perioada lunga de timp este, probabil, nesigur. Dong quai contine substante chimice care sunt considerate a fi cauzatoare de cancer (cancerigene).
 
Poate actiona asupra pielii facand-o foarte sensibila la soare ceea ce duce la un risc mai mare de aparitie a cancerului de piele. 
 
Exista un singur caz raportat de ginecomastie (dezvoltarea exagerata a mamelelor la barbat) in urma consumului de pastille cu radacina pulbere de Dong Quai.
 
Consumul pe cale orala de dong quai in timpul sarcinii este, probabil, nesigur pentru copil. Dong quai pare sa afecteze muschii uterului. Exista, de asemenea, un raport care leaga o combinatie pe baza de plante care continea dong quai cu defecte congenitale la un copil a carui mama a luat combinatia in primele trei luni de sarcina. 
 
Dong quai nu ar trebui sa fie utilizat de catre persoanele cu tulburari de coagulare, sangerari menstruale excesive, diaree, balonare sau in timpul racelii si gripei. 
 
Consultati medical sau farmacistul daca aveti sangerari, invinetiri neobisnuite sau febra.

Sinonime: CAMOMILLE EXTRACT, CHAMOMILE EXTRACT; MATRICARIA CHAMOMILLA

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • antimicrobian, antiinflamator, tonic
  • extract de planta de musetel
  • prezinta proprietati emoliente si antioxidante
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala. 

Conform Sage Advice, acest ingredient este considerat a fi comedogen (2/5).

Sinonime: E341; ORTOFOSFAT DE CALCIU

Functii: regulator de aciditate, emulgator, sechestrant, umectant si stabilizator (de retinere a apei si de ingrosare)

 

Descriere:

  • aditiv alimentar
  • antioxidant natural mineral.
Se prezinta sub formele:
  • E 341(i) - Fosfat monocalcic
  • E 341(ii) - Fosfat dicalcic
  • E 341(iii) - Fosfat tricalcic.
Fosfatul monocalcic este o substanta folosita la spalarea instalatiilor dozatoarelor automate care livreaza bauturi de tip ceai, cafea instant, suc etc.
Fosfatul dicalcic se foloseste in cantitate de 1g/kg la gheata alimentara
Fosfatul tricalcic se adauga in cantitate de maxim 3g/kg in unele deserturi si in amestecuri de prafuri pentru deserturi.
 
Doza zilnica admisa pentru consumul uman cumulat de fosfor este de pana la 70 mg/kg corp.

In Codex Alimentarius, acest ingredient are numarul E341. Face parte din categoria E-urilor suspecte.


Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Cantitatile prea mari de fosfati pot cauza tulburari metabolice.
  • Fosfatii de calciu nu sunt permisi in alimentele destinate sugarilor si copiilor mici

 

Descriere:


Amidonul de porumb este folosit in alimentatie drept agent de ingrosare, prezentand urmatoarele caracteristici nutritionale (per cana):
  • 488 calorii
  • 117 g de carbohidrati
  • 0,1 g de grasimi
  • 3 g de proteine
  • 12 mg de sodiu
  • 1,2 g de fire
Acest compus nu contine gluten.

Conform Codex Alimentarius, amidonul de porumb se regaseste in grupa  06.2 Fainuri si amdonuri (inclusiv pudra de soia), subgrupa 06.2.2 Amidonuri: amidonul este un polimer de glucoza ce se regaseste in forma granulara in diverse specii de plante, seminte si tuberculi.

Acesta poate contine urmatorii aditivi:
  • Sulfiti - 50 mg/kg
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de amidon de porumb poate cauza:

  • Reactii alergice
  • Crestere in greutate (obezitate)
  • Tensiune arteriala crescuta
  • Amilofagie
Consumul de amidon de porumb nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.

Sinonime: ACID SILICIC; E551; SILICAT DE CALCIU

Functii: emulgator, gelifiant artificial; agent antiaglomerant

 

Descriere:

  • Se poate utiliza sub forma de xerogel (denumire comerciala stabifix), hidrogel, solutie coloidala. 
  • In industria alimentara este folosit la purificarea berii si ca agent antiaglomerant pentru cafeaua instant.
  • Este utilizat de asemenea in industria cosmetica, farmaceutica, in cea a producerii detergentilor.

In Codex Alimentarius acest ingredient are numarul e551. Face parte din  categoria E-urilor suspecte.

Doza maxima zilnica pentru E551 (Silicat de calciu) este nelimitata.

Dioxidul de siliciu coloidal este produs obtinut prin suspendarea siliciului in lichid.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Acest ingredient poate produce alergii cu manifestari dermatologice.
  • Nu se recomanda consumul frecvent.
 

Sinonime: E570: ACIZI GRASI

Functii: emulgator, agent de glazurare, antiaglomerant

 

Descriere:

  • Aditiv alimentar cu rol de antiaglomerant, plasticizant pentru guma de mestecat si compus de aroma, utilizat si in produse de patiserie, conferind aroma de unt.
Acid gras ce apare in mod natural (se pot obtine din animale, plante (inclusiv soia modificata genetic, porumb).

Se regaseste in grasimea animalelor dar si in untul de cacao si alte grasimi vegetale.

In Codex Alimenatarius are numarul E570 si face parte din categoria E-urilor inofensive.


Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient atat ca aditiv alimentar direct, cat si ca aditiv alimentar indirect in guma de mestecat.

Nu este permis in alimentele destinate sugarilor si copiilor mici.

Consumul de acid stearic nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata.
 
Se recomanda insa consumul cu moderatie.

Sinonime: E572

 

Descriere:

  • Antiaglomerant, emulgator
Stearatul de magneziu este folosit pentru a lega zaharul din bomboane tari, cum ar fi bomboanele de menta, si este un ingredient comun in formulele pentru copii.

Stearatul de magneziu este fabricat din ambele uleiuri animale si vegetale. Unele suplimente nutritive precizeaza ca stearat de magneziu folosit provine din legume.

In Codex Alimenatarius are numarul E572 si face parte din categoria E-urilor inofensive.


Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Persoanele vegetariene trebuie sa verifice originea acestui ingredient inainte de consum intrucat poate avea si provenienta animala.

Sub forma de pulbere pura, substanta poate fi un pericol de explozie, cu toate ca aceasta problema este efectiv nesemnificativ dincolo de fabricile care il utilizeaza.

Consumul de stearat de magneziu nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata.
Se recomanda insa consumul cu moderatie.
 
 
 
 

Sinonime: E466; CARBOXIMETILCELULOZA DE SODIU

Functii: Agent de ingrosare, agent antiaglomerant,emulgator

 

Descriere:

Sare de sodiu a policarboximetileterului celulozei.
 
Carboximetilceluloza se obtine din celuloza, principalul polizaharid si constituent al lemnului si tuturor structurilor plantelor. 
Se obtine in scop comercial din lemn si este modificata pe cale chimica.
Este similara cu celuloza dar este foarte solubila in apa.
 
In Codex Alimentarius are denumirea de E466. Face parte din categoria E-urilor suspecte.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Carboximetil celuloza este foarte solubila si poate fi fermentata in intestinul gros.
  • Concentratiile mari pot cauza probleme intestinale, cum ar fi balonarea, constipatia si diareea.
  • De asemenea micsoreaza usor nivelul colesterolului din sange.

Functii: emulgator

 

Descriere:

  • component predominant al tesutului nervos
  • functie de antioxidant, emulgator
Lecitina folosita in produsele alimentare poate proveni din surse vegetale (soia, floarea-soarelui, rapita, germeni de grau) sau animale. Este compusa din  trigliceride, fosfolipide, glicerol, acizi grasi si colina.

In principal, este folosita cu functia de emulgator - ajuta la amestecarea grasimilor cu apa - si este utilizata in margarina, maioneza si alte tipuri de sosuri. Inmoaie ciocolata. 

Conform Codex Alimentarius, Standardul 150-1985, lecitina poate fi utilizata pe post de aditiv alimentar, sub denumirea 322(i) Lecithins, si face parte din categoria E-urilor inofensive.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (intrat in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 322 - Lecithins.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de lecitina poate cauza:
  • reactii alergice
  • probleme gastrointestinale
  • dureri de cap
  • ameteli
  • probleme la nivel reproductiv (inclusiv  infertilitate)
Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca substanta ce poate fi adaugata direct in mancare.

 

Descriere:

  • carbohidrat solubil, vascos
  • substanta alba sau alba-galbuie, amorfa, solubila in apa, obtinuta prin degradarea amidonului
     
  • substanta care blocheaza absortia de grasimilor de catre organism si reduce nivelul colesterolului
 
Reactii adverse:

Sinonime: GLUCOZA

 

Descriere:

Compusul organic, apartine clasei zaharidelor, are formula chimica C6H12O6.
 
Glucoza este o substanta solida, cristalizata, incolora si solubila in apa.
Are un gust dulce.
 
Principala sursa de energie a organismului.
Glucoza este esentiala in producerea proteinelor si in metabolismul lipidelor.
De asemenea, la cele mai multe plante si animale, este un precursor pentru vitamina C (acid ascorbic).

Obtinere: este unul dintre produsii de fotosinteza a plantelor si a unor procariote. Se gaseste indeosebi in sucul fructelor dulci ale plantelor.
 
Glucoza este folosita ca precursor la sinteza unor substante importante.
Amidonul, celuloza si glicogenul sunt polimeri (polizaharide) comuni ai sai.
Lactoza - zaharul din lapte, este o dizaharida compusa din glucoza si galactoza.
In zaharoza, o alta dizaharida importanta, glucoza este legata de fructoza.Glucoza intra in structura diglucidelor si poliglucidelor. 
Prin oxidare in ficat se transforma in acid glucuronic, care are un rol important in glucuronoconjugare.
 
Cele mai importante forme de comercializare si folosire a glucozei:
  • sirop de glucoza - conČ›ine glucoza in concentratie de 32,40%;
  • glucoza tehnica - cu o concentraČ›ie de 75%;
  • glucoza cristalizata (tablete) - concentratie de 99%.
Utilizare:
  • Solutiile sub 5 % sunt utilizate pentru diluarea unor medicamente, pentru hidratare sau ca substituent energetic. 
  • Solutia de glucoza 5 % este izotona si are aceleasi utilizari, fiind folosita cel mai des. 
  • Solutiile de concentratii mai mari de 5 % (10, 20, 33, 40 %) sunt hipertonice si isi gasesc utilitatea ca diuretice osmotice (realizeaza deshidratare tisulara, foarte utila in edeme).
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de dextroza (glucoza) poate cauza:

  • Reactii alergice (poate contine urme de gluten)
  • Crestere in greutate (obezitate)
  • Diabet
  • Boli cardiovasculare
  • Probleme la nivelul dintilor (carii)
Consumul de dextroza (glucoza) nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Herbalife - Tang Kuei Plus"

3 + 3 =

Spune-ne opinia ta despre
"Herbalife - Tang Kuei Plus"

Studiu: Cum se protejeaza romanii de raceala si gripa

Studiu: Cum se protejeaza romanii de raceala si gripa

de Elena-Alina Constantinescu 17 Nov 2015

Potrivit unui studiu realizat la cererea Societatii Nationale de Medicina Familiei, in cazul unei infectii respiratorii, 6 din 10 romani apeleaza la pastile care amelioreaza simptomele racelii si gripei. 76% dintre romani aleg pentru ei si familiile lor sa consume mai multe legume si fructe proaspete pentru sporirea imunitatii. O treime aleg suplimentele, in acelasi scop. [detalii]

Abuzul de suplimente cu multivitamine creste riscul de cancer

Abuzul de suplimente cu multivitamine creste riscul de cancer

de AlegeSanatos.ro 28 Apr 2015

Suplimentele alimentare sunt folosite tot mai des pentru a combate oboseala, pentru a stimula memoria sau pentru a stimula sistemul imunitar. Te-ai intrebat cat de sigure sunt acestea pentru sanatate? S-a dovedit ca suplimentele cu vitamine cresc riscul de a dezvolta cancer, potrivit unui studiu bazat pe analizarea rezultatelor unor cercetari de peste doua decenii. [detalii]

Echinaceea intareste sistemul imunitar si previne infectiile

Echinaceea intareste sistemul imunitar si previne infectiile

de Elena-Alina Constantinescu 20 Iun 2014

Echinacea a fost folosita de secole ca remediu natural impotriva racelilor, infectiilor respiratorii sau inflamatiilor. In prezent, planta este folosita in industria farmaceutica si cosmetica. Sunt folosite radacinile, frunzele, florile si semintele. Suplimentele cu extract de echinaceea cresc rezistenta organismului si il ajuta sa lupte impotriva infectiilor. [detalii]

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.