Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Life Impulse - Supliment alimentar lichid cu Noni Tahiti 100%

Nota 8.5 / 10 din 910 voturi
Life Impulse - Supliment alimentar lichid cu Noni Tahiti 100%
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Life Impulse

 

Descriere Life Impulse - Supliment alimentar lichid cu Noni Tahiti 100%

Supliment alimentar lichid cu Noni Tahiti 100%

*Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.ro

Contine cca 150 substante biologic active dintre care enumeram:18 aminoacizi, vitamine, minerale (magneziu,sodiu, potasiu, fier, mangan), xeronina, scopoletina, damncantanul.
 
Fiind un supliment alimentar complex, ajuta la:
- mentinerea integritatii celulare, energizeaza celulele, are efect analgetic; – stimuleaza activitatea hipofizei;
- este un bun antispastic ajutind la scaderea tensiunii arteriale;
- imbunatateste fluxul sanguin, impiedicind formarea microcheagurilor;
- are efect antioxidant si inhiba divizarea celulelor modificate genetic, stimuleaza sistemul imunitar;
- are efect antibacterian-protejeaza impotriva bolilor infectioase,ceea ce il face util in: hepatitele virale, gripe, afectiuni gastrice date de helicobacter piloris;
- imbunatateste digestia si metabolismul;
- imbunatateste starea psiho-fizica, ceea ce il face util in depresii (concomitent cu medicatia prescrisa de medicul specialist);
- prin aminoacizi si vitamine este benefic in hepatitele toxice si toxic-medicamentoase;
- prin vitamine si minerale este un adjuvant deosebit in bolile anergizante (tbc, pneumonii, bronhopneumonii, abcese, etc);
- necesar pentru fortifierea organismului post interventii chirurgicale.
 
Nu exista containdicatii in ceea ce priveste utilizarea acestui produs concomitent cu tratamentele medicamentoase.
 
Se recomanda 2 linguri/zi,de preferat dimineata cu cca 30 minute inainte de micul dejun.
Flaconul desigilat se va pastra la frigider .
Va fi consumat in 30 de zile de la desigilare.

Gramaj: 946 ml.

 

Informatii Life Impulse - Supliment alimentar lichid cu Noni Tahiti 100%


- Calorii (100g): 7
- Carbohidrati (100g): 2
- Fibre (100g): 0.5
- Zaharuri (100g): 0.5

 

Ingrediente Life Impulse - Supliment alimentar lichid cu Noni Tahiti 100%

EXTRACT DE NONI, ACID CITRIC, Arome

Extract organic din fruct Noni- 14.75 g. 

Atentie: Aceasta analiza nu inlocuieste un consult medical de specialitate pe care ar trebui sa il efectuati inainte de a consuma orice supliment alimentar.

Data analizei: 2013-01-07


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

 

Descriere:

Noni este un arbore cu fructe asemanatoare dudelor care creste in paduri si pe terenurile stancoase, vulcanice sau nisipoase de pe insulele polineziene.
Fiecare parte a plantei si a fructului de noni poate fi folosita pentru tratarea sau ameliorarea unor afectiuni.
Noni contine peste 5000 de substante chimice.
 
Cele mai importante substante bioactive din noni sunt:
  • alcaloizii (xeronina si proxeronina)
  • flavonoidele
  • antrachinonele
  • polifenolii
  • flavonoidele
  • fitoestrogenii
  • cumarinele (scopoletina)
  • terpenoidele
  • damnacantalul
  • carotenii
  • acizii organic
  • diferite enzime
  • vitamine
  • minerale
 
Extractele de noni sunt binevenite si pentru vindecare, pentru prevenirea unei impresionante multimi de boli. Actiunea lor anticancerigena si hepatoprotectoare este redutabila.
 
Actiuni:
  • Ajuta in lupta cu cancerul
  • Folosit ca anestezic si analgesic
  • Activ in lupta antibacteriana si antivirala
  • Trateaza bolile cardiovasculare si degenerative nervoase
  • Trateaza ulcerul, afectiunile digestive, hepatice, respiratorii
  • Trateaza insomnia;
  • Scade hipertensiune arteriala;
  • Normalizeaza functiile metabolismului;
  • Intareste organismul;
  • Te scapa de dependenta de fumat;
  • Protejeaza plamanii
  • Este folosit cu succes in tratamentul infertilitatii
  • Trateaza depresia, artrita si alergiile.
 
 
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Fructul de noni contine importante cantitati de zahar si glucoza. In aceste conditii pacientilor suferinzi de diabet li se impune sa consulte medicul specialist inainte de a consuma orice supliment alimentar ce contine extract de noni.
  • Cei care sufera de afectiuni cronice trebuie sa consulte medicul inainte de a consuma extract de noni.
  • Poate provoca constipatie.
 

Sinonime: TRICITRAT DE SODIU

 

Descriere:


Acidul citric se regaseste in numeroase fructe, dar este folosit cu roluri de agent de aroma, acidifiant sau conservant in produsele alimentare. 
Cu toate ca acidul citric pe care il produce organismul este esential, parerile privind consumul de acid citric sunt impartite.
 
Acidul citric este o celula formata din carbon, oxigen si hidrogen, avand aproximativ 2,5 calorii/g.Faptul ca este acid ii confera aroma si proprietatile de conservant -previne dezvoltarea bacteriilor. 
 
Acidul citric este confundat deseori cu acidul ascorbic (vitamina C) deoarece se regasesc in aceleasi produse alimentare. Prin comparatie, acidul citric nu este esential pentru mentinerea functiei celulelor, precum este acidul ascorbic.

Mai poate fi confundat si cu “sarea de lamaie” (acidul tartric E 334) care are un anumit grad de toxicitate.
 
Acidul citric produs de celulele umane nu este daunator. Este esential in procesul de productie a energiei din nutrientii ce o contin - proteine, carbohidrtati si grasimi. Asa se produce citratul, efectele lui neputand fi inlocuite cu cele ale unui citrat consumat.
 
Consumul de citrice duce direct si la consum de acid citric. Acesta patrunde in sange, iar majoritatea acidului ajunge in urina si, spre urmare, este eliminat din organism.
 
O mica parte din acidul citric ajunge si in celule, in mare parte cele ale ficatului. Atunci cand citratul ajunge in celule, acesta este convertit in grasime. In concluzie, doar o mica parte de citrat ajunge in celule, efectele fiind minime.
 
Consumul scazut de acid citric nu este daunator. In acelasi timp, nu a fost stabilita o doza zilnica recomandata, de aceeea producatorii sunt cei care decid ce cantitate sa foloseasca in produse. 

Conform Codex Alimentarius, acidul citric poate fi folosit ca regulator de aciditate,  antioxidant si agent de chelare.

Acesta se poate regasi in urmatoarele produse:
  • 01.6.6 Proteine din branza de zer - gmp
  • 02.1.1 Ulei de unt, grasime din lapte, unt clarificat - gmp
  • 14.1.2.1 Suc de fruncte - 3000 mg/kg
  • 14.1.2.3 Concentrat pentru suc de fructe - 3000 mg/kg
  • 14.1.3.1 Nectar de fructe - 5000 mg/kg
  • 14.1.3.3 Concentrat pentru nectar de fructe - 5000 mg/kg
Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (intrat in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar sub denumirea E 330 – Acid Citric.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acidul citric poate fi folosit  ca aditiv alimentar.

Surse: livestrong.com, alive.com.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de acid citric poate fi daunator pentru anumite persoane care au diverse sensibilitati. De asemenea, consumul excesiv este si el daunator, acest lucru fiind valabil in cazul oricarui aliment.
 
Un studiu al cercetatorilor germani au demonstrat ca un consum mare de acid citric poate duce la eroziune dentara (aparitia cariilor), mai ales printre copii si adolescenti. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca a crescut consumul de sucuri, dulciuri si sosuri printre aceste doua categorii, iar aceste produse contin acid citric.
Copiii si adolescentii mai sunt expusi si la urmatoarele efecte advserse ale consumului excesiv de acid citric:
  • iritarea sistemului digestiv
  • iritarea sistemului respirator (de la inhalarea acidului din bauturile carbogazoase)

Consumul excesiv de acid citric poate cauza:
  • Reactii alergice (intoleranta)
  • Interferente asupra efectului anumitor medicamente
  • Probleme la nivel digestiv (arsuri, dureri, senzatie de voma)
  • Probleme la nivelul dintilor (afecteaza smaltul)
Consumul de acid citric nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.

Acidul citric nu este recomandat in alimentatia copiilor.
 

 

Descriere:


Conform Regulamentului nr. 1334/2008 privind aromele si anumite ingrediente alimentare cu proprietati aromatizante destinate utilizarii in si pe produsele alimentare, aromele “se utilizeaza pentru a imbunatati sau modifica mirosul si/sau gustul produselor alimentare, in beneficiul consumatorului”. Termenul “arome” se refera la produsele: 
  • “care nu sunt destinate consumului sub aceasta forma, care sunt adaugate produselor alimentare pentru a le da sau a le modifica mirosul si/sau gustul;
  • compuse sau formate din urmatoarele categorii: substante aromatizante, preparate aromatizante, arome obtinute prin tratament termic, precursori de arome, alte arome sau amestecuri ale acestora.”
Substanta aromatizanta – “substanta chimica definita cu proprietati aromatizante”.

Preparatele aromatizante - “arome, altele decât substantele chimice definite, obtinute din materii de origine vegetala, animala sau microbiologica, prin procese fizice, enzimatice sau microbiologice corespunzatoare, fie in stare bruta, fie dupa procesarea pentru consumul uman”.

Aroma obtinuta prin tratament termic – “produs obtinut dupa tratamentul termic al unui amestec de ingrediente care nu au in mod obligatoriu proprietati aromatizante, dintre care cel putin unul contine azot (gruparea amino) si altul este un zahar reducator”.

Aroma de fum – “produs obtinut prin fractionarea si purificarea unui condensat de fum care produce condensate de fum primare, fractii primare de gudron si/sau arome de fum derivate”.

Precursorii de arome (carbohidratii, oligopeptidele si aminoacizii) – “confera aroma alimentelor prin reactiile chimice care au loc in timpul procesarii alimentelor”.

Aromele pot de asemenea contine aditivi alimentari (conform Regulamentului (UE) nr. 1130/2011):
  • Sorbitol, Manitol, Isomalt, Maltitol, Lactitol, Xilitol, Eritritol
  • Acid sorbic si sorbati, Acid benzoic, Benzoat de sodiu, Benzoat de potasiu, Benzoat de calciu
  • Galat de propil, Galat de octil, Galat de dodecil, Butilhidrochinona tertiara (TBHQ), Butilhidroxianisol butilat (BHA)
  • Acid fosforic – fosfati – di-, tri- si polifosfati
  • Extracte de rozmarin
  • Guma Karaya
  • Konjac
  • Polisorbati
  • Beta-ciclodextrina
  • Dioxid de siliciu
  • Dimetil polisiloxan
  • Ceara de albine
  • Trietil citrat
  • Diacetat de gliceril (diacetina)
  • Triacetat de glicerina (triacetina)
  • Propan-1, 2-diol (propilenglicol)
  • Alcool benzilic
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de arome poate cauza:
  • Inrautatirea astmului
  • Reactii alergice
  • Cancer
  • Ameteli
Consumul de arome nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Life Impulse - Supliment alimentar lichid cu Noni Tahiti 100%"

10 + 7 =

Spune-ne opinia ta despre
"Life Impulse - Supliment alimentar lichid cu Noni Tahiti 100%"

Studiu: Cum se protejeaza romanii de raceala si gripa

Studiu: Cum se protejeaza romanii de raceala si gripa

de Elena-Alina Constantinescu 17 Nov 2015

Potrivit unui studiu realizat la cererea Societatii Nationale de Medicina Familiei, in cazul unei infectii respiratorii, 6 din 10 romani apeleaza la pastile care amelioreaza simptomele racelii si gripei. 76% dintre romani aleg pentru ei si familiile lor sa consume mai multe legume si fructe proaspete pentru sporirea imunitatii. O treime aleg suplimentele, in acelasi scop. [detalii]

Abuzul de suplimente cu multivitamine creste riscul de cancer

Abuzul de suplimente cu multivitamine creste riscul de cancer

de AlegeSanatos.ro 28 Apr 2015

Suplimentele alimentare sunt folosite tot mai des pentru a combate oboseala, pentru a stimula memoria sau pentru a stimula sistemul imunitar. Te-ai intrebat cat de sigure sunt acestea pentru sanatate? S-a dovedit ca suplimentele cu vitamine cresc riscul de a dezvolta cancer, potrivit unui studiu bazat pe analizarea rezultatelor unor cercetari de peste doua decenii. [detalii]

Echinaceea intareste sistemul imunitar si previne infectiile

Echinaceea intareste sistemul imunitar si previne infectiile

de Elena-Alina Constantinescu 20 Iun 2014

Echinacea a fost folosita de secole ca remediu natural impotriva racelilor, infectiilor respiratorii sau inflamatiilor. In prezent, planta este folosita in industria farmaceutica si cosmetica. Sunt folosite radacinile, frunzele, florile si semintele. Suplimentele cu extract de echinaceea cresc rezistenta organismului si il ajuta sa lupte impotriva infectiilor. [detalii]

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.