Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Tao Health - Supliment alimentar cu Ginkgo Biloba, Ginseng si Royal Jelly

Nota 8 / 10 din 391 voturi
Tao Health - Supliment alimentar cu Ginkgo Biloba, Ginseng si Royal Jelly
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Tao Health | QINGDAO FRAKEN CHINA

 

Descriere Tao Health - Supliment alimentar cu Ginkgo Biloba, Ginseng si Royal Jelly

Supliment alimentar cu Ginkgo Biloba, Ginseng si Royal Jelly

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:
Contribuie la mentinerea sanatatii sistemului imunitar si la metabolismul energetic normal, la diminuarea starii de oboseala si de extenuare datorita efectului tonic general si energizant; contribuie la mentinerea activitatii sexuale normale si la mentinerea sanatatii pielii; contribuie la functionarea normala a macro si microcirculatiei (cerebrale, periferice) si la mentinerea capacitatii de concentrare si memorare.

Cantitate: 10 fiolex10 ml.


Alte informatii:
Acest produs contine 7 ingrediente dintre care 5 ingrediente sunt considerate sigure, 2 ingrediente prezinta mediu de dauna.
 

 

Ingrediente Tao Health - Supliment alimentar cu Ginkgo Biloba, Ginseng si Royal Jelly

Zahar din trestie de zahar, APA DISTILATA, EXTRACT DE GINSENG, ROYAL JELLY, SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT, CITRAT DE SODIU/ E331, Sorbat de potasiu

Prezentarea producatorului:

Ginsengul (Panax ginseng) a fost descoperit acum 5000 de ani in muntii Chinei, fiind utilizat initial in alimentatie. Oamenii care consumau alimentul au observat ca deveneau mai puternici si mai rezistenti la stres. In medicina traditionala chineza, Ginsengul este considerat "planta vitalitatii" si are numeroase beneficii, in special ca energizant: imbunatateste starea generala a organismului, ii da vigoare, vitalitate si rezistenta la boli.
 
Royal Jelly/laptisorul de matca reprezinta o combinatie unica de nutrienti (vitamine, minerale, aminoacizi esentiali, proteine, colagen, lecitina) vitala reginei stupului. Asupra omului, Royal Jelly are efect revitalizant si contribuie la intarirea sistemului imunitar.
 
Ginkgo biloba este cea mai veche specie de arbori din lume, denumit si "fosila vie". Arborele este singurul supravietuitor ce dateaza dinainte de vremea dinozaurilor, este originar din China si traieste in general foarte mult. Frunzele de Ginkgo sunt folosite de oameni de mai mult de 5000 de ani, fiind bogate in flavonoide si antioxidanti.

 

Grad de risc produs:

Atentie la urmatoarele ingrediente:
 

Zahar din trestie de zahar, ingredient cu risc mediu de dauna, contine (per lingura) 15 calorii, 4 g de carbohidrati. Varianta bruta, neprelucrata a acestuia contine si calciu, potasiu, vitamina B2. World Health Organization recomanda un consum de zaharuri care sa acopere nu mai mult de 10% din numarul total de calorii. Astfel, o dieta zilnica de 2000 de calorii ar presupune maximum 50 de grame de carbohidrati sub forma de zaharuri.
 

E202 sau Sorbat de potasiu, ingredient cu risc mediu de dauna, este un conservant, actioneaza cu succes impotriva mucegaiurilor si a drojdiei, nefiind eficient insa impotriva bacteriilor. In unele cazuri poate provoca alergii, astm de aceea consumul frecvent nu este recomandat in special persoanelor sensibile. Face parte din categoria E-urilor suspecte. 

 

Atentionari:
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se evita de catre femeile insarcinate si care alapteaza. A se administra cu prudenta diabeticilor. Contraindicat persoanelor alergice la produse apicole.
 

Atentie: Aceasta analiza nu inlocuieste un consult medical de specialitate pe care ar trebui sa il efectuati inainte de a consuma orice supliment alimentar.

Data analizei: 2016-02-28


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

 

Descriere:

Termenul “zahar” se aplica unui numar mare de carbohidrati prezenti in multe plante (caracterizate printr-un gust mai mult sau mai putin dulce). Zaharul principal, glucoza, apare in urma procesului de fotosinteza care are loc in toate plantele verzi, in timp ce alte amestecuri de zahar se regasesc in seva anumitor plante, sub forma de sirop. 

In alimentatie, zaharul poate:
  • Sa apara in mod natural: lactoza din lapte, fructoza din fructe, miere si legume, maltoza din bere
  • Sa fie adaugat din surse precum: porumb, struguri, sfecla, trestie de zahar
Zaharul din trestie de zahar (granule) contine (per lingura):
  • 15 calorii
  • 4 g de carbohidrati
Varianta bruta, neprelucrata a acestuia contine si calciu, potasiu, vitamina B2.

Conform Codex Alimentarius, Standardul 212-1999, zaharul se regaseste in categoria 11.0 Indulcitori, inclusiv miere, grupa 11.1. Zahar refinat si brut, subgrup 11.1.3 Zahar alb fin, zahar brun fin, sirop de glucoza, sirop de glucoza uscat, zahar din trestie de zahar.
  • Poate contine urmatorii aditivi: sulfiti (20 mg/kg)
Conform  Regulamentului Consiliului European nr. 318/2006, zaharul alb, de calitate standard trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici:
  • Sa fie intact, autentic si de calitate comerciala; uscat, sub forma de cristale granulate omogene;
  • Sa detina o polarizare minima de  99,7°;
  • Sa aiba o umiditate maxima de 0,06%;
  • Sa aiba un grad de invertire de maximum 0,04%;
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul excesiv de zahar poate cauza:
  • Diabet
  • Obezitate
  • Probleme la nivelul dintilor
  • Boli cardiovasculare (datorita cresterii colesterolului LDL si a trigliceridelor)
  • Probleme de memorie
Exista si cazuri in care anumite persoane pot manifesta intoleranta fata de zaharuri.

World Health Organization recomanda un consum de zaharuri care sa acopere nu mai mult de 10% din numarul total de calorii. Astfel, o dieta zilnica de 2000 de calorii ar presupune maximum 50 de grame de carbohidrati sub forma de zaharuri.

National Academy of Sciences Dietary Reference Intake (DRI) limiteaza consumul de zahar la 25% din numarul de calorii, respectiv 125 de grame de carbohidrati.

United States Department of Agriculture (USDA) recomanda un consum de zaharuri limitat la pana la 10% din totalul de calorii.

 

Descriere:

  • tip de apa purificata.
Acest tip de apa a trecut printr-un proces riguros de filtrare prin care se elimina orice potentiali contaminanti dar si minerale.

Este utilizata adesea in aparate electrocasnice, cum ar fi fierul de calcat cu aburi, pentru ca daca veti folosi aceasta apa, fierul nu va avea acumulari de minerale.

Apa distilata nu este neaparat cea mai buna pentru consumul uman, din moment ce toate mineralele benefice pentru sanatatea umana sunt absente. Apa distilata are un gust salciu.
Reactii adverse:

 

Descriere:

Extractul de ginseng (mai cu seama cel din radacina) este folosit ca revitalizant si este benefic pentru functiile intregului organism.

A fost dovedit ca extractul de ginseng mareste eficienta fizica si mentala, creste capacitatea de adaptare a organismului la conditii nefavorabile sau suprasolicitante.

De asemenea, are efecte antiinflamatorii si antioxidante si stimuleaza sistemul imunitar, marind rezistenta la infectii.

Extractul de ginseng este recomandat in tratarea infectiilor bacteriene, asteniei, oboselii, infectiilor bacteriene si virale.


Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Se recomanda consumul cu atentie diabeticilor, bolnavilor de astm, hipertensivilor, persoanelor care sufera de infectii grave, copiilor sub zece ani si femeilor gravide.

Efecte adverse ale consumului de extract de ginseng: palpitatii, cresterea tensiunii arteriale, diaree si insomnia, stare de agitatie, dureri de cap.

The Food and Drug Administration (FDA) considera produsele pe baza de Ginseng ca fiind sigure si fara reactii adverse. La doze excesive, ele pot da stari de agitatie si insomnie in cazul unor persoane sensibile. 

Sinonime: QUEEN BEE JELLY

Functii: agent de ingrijire a pielii, hidratant

 

Descriere:

  • secretie a albinelor (laptisor de matca)
Contine:
  • acid10-hidroxi-2-decenoic (10HDA)
  • acetilcolina, esentiala in transmiterea impulsurilor neuronale.
  • complexul vitaminic B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12).
  • minerale: Potasiu, Calciu, Fier, Siliciu, Magneziu  si Fosfor.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Acest ingredient nu a fost evaluat de alte comisii si/sau asociatii din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.

 

Descriere:

  • Extract de Schisandra, planta originara din China fructele careia au toate cele cinci arome la un loc: dulce, sarat, acru, amar si iute.
Contine peste 30 de tipuri de lignani (schizandrin, deoxischizandrin, gomisin, pregomisin etc.),  schizoandroli, fitosteroli, vitaminele c si E, dar si uleiuri volatile. 
 
Este un excelent antioxidant  si are proprietati astringente si antiseptice. 
 
Proprietati:
  • impiedica peroxidarea lipidica,
  • reda supletea pielii,
  • combate alergiile.
Ceaiul din boabe de Schizandra ajuta la imbunatatirea aspectului tenului, il face mai  radiant si mai luminos.
 
Schizandra furnizeaza si pastreaza umezeala, lasand pielea hidratata. Protejeaza impotriva daunelor de la soare sau vant. Este excelenta pentru cei cu afectiuni ale pielii, cum ar fi acneea sau psoriazisul.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Nu se consuma in cazul in care suferiti de epilepsie, tensiune intracraniana, ulcer peptic. Nu este recoamdnat femeilor insarcinate sau care alapteaza.
- Supradozajul poate duce la hiperactivitate, agitatie si dificultati de respiratie.

Sinonime: E331

 

Descriere:


Citratul de sodiu este sarea de sodiu a acidului citric, avand rol de substanta alcalina in corpul uman.

Citratii de sodiu se impart in:
  • Citrat monosodic – E 331(i)
  • Citrat disodic – E 331(ii)
  • Citrat trisodic – E 331(iii)
Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar sub denumirea E 331 – Citrati de sodiu.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, citratul de sodiu poate fi folosit  ca aditiv alimentar.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de citrati de sodiu poate cauza:
  • Probleme la nivelul muschilor (spasme si contractii necontrolate si dureroase)
  • Hipernatremie
  • Cresterea nivelului de potasiu
  • Probleme la nivel digestiv (diaree)
Consumul de citrati de sodiu nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.

Sinonime: E202

 

Descriere:


Sorbatul de potasiu este produs prin reactia acidului sorbic cu hidroxidul de potasiu, putand fi folosit drept conservant cu un ph de pana la 6,5. 

Conform Codex Alimentarius, sorbatul de potasiu poate fi folosit pe post de conservant.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acidul citric poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 202 – Sorbat de potasiu.

Doza zilnica admisa: 25 mg/kg. 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de sorbat de potasiu poate cauza:
  • Reactii alergice
  • Toxicitate la nivelul organelor
  • Migrene
Consumul de sorbat de potasiu nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.
 


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Tao Health - Supliment alimentar cu Ginkgo Biloba, Ginseng si Royal Jelly"

1 + 8 =

Spune-ne opinia ta despre
"Tao Health - Supliment alimentar cu Ginkgo Biloba, Ginseng si Royal Jelly"

Studiu: Cum se protejeaza romanii de raceala si gripa

Studiu: Cum se protejeaza romanii de raceala si gripa

de Elena-Alina Constantinescu 17 Nov 2015

Potrivit unui studiu realizat la cererea Societatii Nationale de Medicina Familiei, in cazul unei infectii respiratorii, 6 din 10 romani apeleaza la pastile care amelioreaza simptomele racelii si gripei. 76% dintre romani aleg pentru ei si familiile lor sa consume mai multe legume si fructe proaspete pentru sporirea imunitatii. O treime aleg suplimentele, in acelasi scop. [detalii]

Abuzul de suplimente cu multivitamine creste riscul de cancer

Abuzul de suplimente cu multivitamine creste riscul de cancer

de AlegeSanatos.ro 28 Apr 2015

Suplimentele alimentare sunt folosite tot mai des pentru a combate oboseala, pentru a stimula memoria sau pentru a stimula sistemul imunitar. Te-ai intrebat cat de sigure sunt acestea pentru sanatate? S-a dovedit ca suplimentele cu vitamine cresc riscul de a dezvolta cancer, potrivit unui studiu bazat pe analizarea rezultatelor unor cercetari de peste doua decenii. [detalii]

Echinaceea intareste sistemul imunitar si previne infectiile

Echinaceea intareste sistemul imunitar si previne infectiile

de Elena-Alina Constantinescu 20 Iun 2014

Echinacea a fost folosita de secole ca remediu natural impotriva racelilor, infectiilor respiratorii sau inflamatiilor. In prezent, planta este folosita in industria farmaceutica si cosmetica. Sunt folosite radacinile, frunzele, florile si semintele. Suplimentele cu extract de echinaceea cresc rezistenta organismului si il ajuta sa lupte impotriva infectiilor. [detalii]

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.