Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Stardoro - Ulei de Palmier rafinat, nehidrogenat

Nota 8.3 / 10 din 582 voturi
Stardoro - Ulei de Palmier rafinat, nehidrogenat
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: CYROM Romania

 

Descriere Stardoro - Ulei de Palmier rafinat, nehidrogenat

Stardoro - Ulei de Palmier rafinat, nehidrogenat

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului: 
Ulei obtinut exclusiv din fructe de palmier. Nu scoate fum si nu stropeste atunci cand este incalzit sau in timpul prajirii, nu se innegreste in urma folosirilor repetate.

Se recomanda la prajirea carnii, pestelui, gogosilor legumelor, oualor, cartofilor si altor alimente deoarece acesta nu imprumuta gustul produselor care au fost prajite in el.

Datorita continutului de acizi grasi nesaturati, are tendinta de solidificare la temperaturi sub 18°C, fara a-si modifica calitatile, recapatandu-si aspectul lichid la 24

Cantitate: 2 L.


Alte informatii:
Acest produs contine 1 ingredient considerat a fi sigur.


Uleiul de palmier nehidrogenat este bun pentru prajit deoarece acesta se distruge la o temperature mai mare (230 grade Celsius) decat este cea de prajire (180-200 grade Celsius). In momentul in care se distruge, uleiul descarca produsi toxici, chiar cancerigeni.

Uleiul de palmier este  este usor absorbit si digerat; nu contine colesterol. Este o sursa bogata de vitaminele A, E si beta-caroten.
 

 

Informatii Stardoro - Ulei de Palmier rafinat, nehidrogenat


- Grasimi saturate (100g): 43 g
- Grasimi polinesaturate (100g): 12 g
- Grasimi mononesaturate (100g): 45 g

 

Ingrediente Stardoro - Ulei de Palmier rafinat, nehidrogenat

ULEI DE PALMIER RAFINAT NEHIDROGENAT

Data analizei: 2014-10-09


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

 

Descriere:

Uleiurile rafinate sunt in mod natural mai bine filtrate decat cele nerafinate, de obicei, la temperaturi mari, dar fara produse chimice concentrate sau daunatoare.
 
Rafinarea reduce nivelul de nutrienti si aroma. Se elimina, de asemenea, impuritatile, particulele si rasinile si astfel acestea sunt in mod natural mult mai stabile pentru gatit si au un termen de garantie mai mare  deci reprezinta o  alegere buna pentru gatit la temperaturi ridicate si la prajit.
 
Uleiul vegetal nehidrogenat  (nesaturat) reprezinta varianta sanatoasa a celui hidrogenat (saturat).
 
Uleiul de palmier poate fi extras fie din pupla rosie a fructului de palmier (ulei de palmier rosu) sau din semintele aceluiasi fruct (ulei de palmier nucleu). Ceea ce ramane dupa extragerea din uliul rosu a tuturor vitaminelor bune pentru cosmetica este ulterior  rafinat, dezodorizat, albit si partial sau total hidrogenat, rezultand uleiul de palmier alb. Acesta este preferat industriei alimentare, iar uleiul rosu este isi dovedeste eficienta in cosmetica.
 
Uleiul de palmier este  este usor absorbit si digerat; nu contine colesterol. Este o sursa bogata de vitaminele A, E si beta-caroten.
 
Uleiul de palmier nehidrogenat este bun pentru prajit deoarece acesta se distruge la o temperature mai mare (230 grade Celsius) decat este cea de prajire (180-200 grade Celsius). In momentul in care se distruge, uleiul descarca produsi toxici, chiar cancerigeni.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Consumul de ulei de palmier rafinat, nehidrogenat nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Stardoro - Ulei de Palmier rafinat, nehidrogenat"

9 + 9 =

Ce au spus ceilalti utilizatori despre
"Stardoro - Ulei de Palmier rafinat, nehidrogenat"

MIHAI GEORGESCU @ 12 Nov 2017
"Doriti o opinie sau sa comercializati ? Eu doresc sa cumpar apoi voi da un verdict de calitate."

Spune-ne opinia ta despre
"Stardoro - Ulei de Palmier rafinat, nehidrogenat"

Alimente contrafacute. La ce produse trebuie sa fii atenta

Alimente contrafacute. La ce produse trebuie sa fii atenta

de Laura Galescu 24 Mai 2018

Uleiul de masline, mierea sau pestele sunt cele mai contrafacute alimente. Fenomenul ar trebui sa fie ingrijorator atat pentru producatori, cat si pentru guvern sau consumatori, asa ca fii atenta atunci cand cumperi aceste produse. [detalii]

5 sfaturi pentru ingrijirea personala

5 sfaturi pentru ingrijirea personala

de Raluca Garbea 20 Apr 2018

Cand esti stresata, un tratament de ingrijire personala poate fi solutia ideala pentru a elimina energia negativa si pentru a iti recupera starea pozitiva. [detalii]

De ce nu trebuie sa cumperi ulei vegetal din hipermarket?

De ce nu trebuie sa cumperi ulei vegetal din hipermarket?

de Raluca Garbea 19 Apr 2018

Potrivit expertilor in sanatate, oamenii care au diete alimentare bogate in uleiuri vegetale dezvolta un risc mai ridicat de a prezenta dementa in timpul vietii. Acestia sustin ca uleiul provoaca depuneri pe creier, un precursor al bolilor neurodegenerative, informeaza mediafax.ro. [detalii]

Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016