Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

6 alimente care ard grasimile

de Laura Voica 24 Feb 2014

6 alimente care ard grasimile

Puteti creste nivelul de ardere a grasimilor prin consumul mai multor alimente care sa ajute ficatul ( organul care metabolizeaza grasimile din organism ) sa arda grasimile mai bine . Rezultatul? Mai putine kilograme! Exista mai multe alimente care stimuleaza functia hepatica, dar in continuare va vom prezenta cateva dintre cele mai bune:

Frunzele verzi: spanac , salata verde, si alte frunze de culoarea verde inchis sunt bune surse de fibre si adevarate depozite de substante nutritive . Cercetarile demonstreaza ca resurse bogate de vitamine si antioxidanti care ajuta la prevenirea senzatiei de foame in timp ce va protejeaza de boli de inima , cancer , cataracta si pierderi de memorie .

Fasolea si legumele : leguminoasele sunt cea mai buna sursa de fibre dintre toate alimentele . Ele ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange. Ele sunt , de asemenea, bogate in potasiu , un mineral important care reduce deshidratarea si riscul de hipertensiune arteriala si de accident vascular cerebral .

Usturoiul si ceapa: Acest duo dinamic de alimente contine fitochimicale care descompun depozitee de grasime din organism , in timp ce , scad, de asemenea si nivelul colesterolului; ucid virusi, bacterii, ciuperci si au un rol de protectie impotriva bolilor de inima .

Cayenne : Acest condiment picant diminueaza riscul de exces de insulina in organism prin accelerarea metabolismului si scaderea nivelului de glucoza din sange ( zahar ) , inainte ca excesul de insulina sa rezulte in depozite adipoase .

Turmeric: un condiment foarte popular utilizat in principal in bucataria indiana este unul dintre cele mai mari cunoscute surse de beta-caroten ,antioxidant care ajuta la protejarea ficatului actiunea nociva a radicalilor liberi .

Scortisoara: Cercetatorii de la Departamentul Agriculturii din Statele Unite a aratat ca un sfert de lingurita de scortisoara pusa in alimente poate ajuta la metabolizarea zaharului de pana la douazeci de ori mai bine decat produsele alimentare inc are nu adaugam scortisoara. Excesul de zahar in sange poate duce la stocarea grasimii.


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!



Spune-ne opinia ta despre
"6 alimente care ard grasimile"

4 + 10 =

Ce au spus ceilalti utilizatori despre
"6 alimente care ard grasimile"

COVACIU OLGA @ 04 Mar 2014
"Utilizez in mod curent usturoi , ceapa . spanac si alte frunze de verde inchis. Unde pot gasi cayenne si turmeric si care este modalitatea de afi utilizate?"

Spune-ne opinia ta despre
"6 alimente care ard grasimile"

Ti-a placut acest articol? Atunci poate te intereseaza si:

Condimentul care previne cancerul, protejeaza inima si imbunateste digestia

Condimentul care previne cancerul, protejeaza inima si imbunateste digestia

de Elena-Alina Constantinescu 20 Feb 2017

Sofranul, cunoscut si sub denumirea de "arurul rosu", este foarte apreciat pentru aromele delicioase pe care le confera bucatelor (de la exoticele risotto-uri si pana la cele mai sofisticate deserturi). Este cel mai scump condiment, pretul sau de vanzare pe pietele europene variind intre 8.000 si 13.000 euro/kilogram! [detalii]

Care este diferenta dintre sarea de Himalaya si sarea de masa

Care este diferenta dintre sarea de Himalaya si sarea de masa

de Elena-Alina Constantinescu 17 Feb 2017

Sarea este alimentul pe care il folosim in alimentatie zi de zi. Sarea de Himalaya are multiple beneficii si poate fi o alternativa la sarea rafinata din comert. Descopera mai jos ce beneficii aduce organismului! [detalii]

Greselile de nutritie si consecintele lor in randul elevilor

Greselile de nutritie si consecintele lor in randul elevilor

de Elena-Alina Constantinescu 16 Feb 2017

Asociatia ABC-ul Nutritiei face publice datele unui studiu propriu privind nivelul de cunostinte si starea de nutritie si sport a elevilor bucuresteni cu varste cuprinse intre 10-14 ani. [detalii]

De ce nu este bine sa cumparam din comert bulion si pasta de tomate

De ce nu este bine sa cumparam din comert bulion si pasta de tomate

de Elena-Alina Constantinescu 14 Feb 2017

Prin Campania Nationala de Informare si Educare: ”Sa invatam sa intelegem eticheta!” Asociatia Pro Consumatori (APC) doreste sa promoveze un stil de viata sanatos si sa atraga atentia consumatorilor asupra ingredientelor nocive care se ascund in unele produse comercializate pe piata. [detalii]

Cum ne ajuta varza rosie sa ne mentinem sanatatea

Cum ne ajuta varza rosie sa ne mentinem sanatatea

de Elena-Alina Constantinescu 06 Feb 2017

Varza rosie este bogata in fibre alimentare, are putine calorii si multe vitamine si minerale, ajutandu-ne astfel sa ne mentinem sanatatea fizica si psihica. Consumata frecvent, curata organismul de toxine si ne ajuta sa slabim sanatos. In randurile de mai jos, iata si alte motive pentru a consuma varza rosie: [detalii]

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.

Nota articol: 4.33 din 5 (9 voturi)

Parerea ta conteaza pentru noi!
Scriem pentru tine. Spune-ne daca a fost util acest articol!

Voteaza articolul!

Alege o nota de la 0 la 5
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.