Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

elf - Essential Ruj de buze

Nota 7.7 / 10 din 397 voturi
elf - Essential Ruj de buze
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: e.l.f. Eyes Lips Face Cosmetics

 

Descriere elf - Essential Ruj de buze

Essential Ruj de buze

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Rasfatati-va buzele cu o culoare care se va pastra timp indelungat si care va da stralucire acestora Formula aceasta va hidrata, trata si netezi buzele . Creat si testat de echipa e.l.f. de makeup profesionisti, rujul va face bhzele frumoase, cu un aspect sanatos.

Alte informatii:
Acest produs contine 14 ingrediente dintre care 11 ingrediente sunt considerate sigure, 3 ingrediente au risc de dauna mediu.

 

Ingrediente elf - Essential Ruj de buze

HYDROGENATED POLYISOBUTENE, OZOKERITE, POLYISOBUTENE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, MINERAL OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYETHYLENE WAX, CETYL ETHYLHEXANOATE, MICROCRYSTALLINE WAX, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BHT, TIN OXIDE, MICA


POATE CONTINE (+-): Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Red No. 40 Lake (CI 16035), Red No. 7 Lake (CI 15850), Red no. 27 Lake (CI 45410), Red Lake No. 6 (CI 15850), Blue No. 1 Lake (CI 42090), Yellow No. 5 Lake (CI 19140), Yellow No. 6 Lake (CI 15985)

 

Grad de risc produs: Atentie la urmatoarele ingrediente:

Parabeni: Methylparaben si Propylparaben, ingrediente cu risc mediu de dauna. Acestea au rolul de conservanti si protejeaza cosmeticele si produsele de ingrijire personala de alterare prin prevenirea sau intarzierea fermentarii. Desi parabenii sunt considerati siguri in concentratii mici, exista studii, printre care si unul apartinand Journal of Applied Toxicology, care considera ca parabenii pot cauza cancer la san. Cercetatori din Marea Britanie au descoperit concentratii mari de parabeni in tumorile mamare. Acest lucru este posibil din cauza ca parabenii au capacitatea de a traversa bariera pielii, ajungand foarte usor in sistemul circulator.

BHT, ingredient cu risc mediu de dauna, care este un antioxidant, ingredient parfum, rol de acoperire/mascare a mirosului. Are rol de prevenire sau incetinire a deteriorarii cosmeticelor sau produselor de ingrijire personala, deteriorare datorata reactiilor chimice cu oxigenul. Este, de asemenea, aprobat drept aditiv alimentar indirect.


Ingredientele CI sunt coloranti cosmetici de diferite culori. Informatii despre nuanta si siguranta fiecaruia dintre ele se pot gasi mai jos.

Data analizei: 2014-12-24


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Functii: Emolient impermeabil

 

Descriere:

  • polimer sintetic utilizat ca un agent de ingrijire a pielii.
Ulei sintetic care este folosit ca inlocuitor al uleiului mineral. 
 
Este un emolient si hidratant si previne pierderea de apa. 
 
Este folosit pentru dispersia pigmentilor in multe produse cosmetice si este un ingredient popular in produsele de protectie solara, pentru ca permite retentie SPF chiar si dupa expunerea la apa (produsele de protectie solara rezistente la apa).
 
Au fost efectuate studii pentru a testa posibilitatea de iritare a produselor care contin poliizobutilena hidrogenata cu o concentratie de 1,44% (nivel comun in cele mai multe produse). Nu au aparut iritatii, potrivit RealSelf.com. Chiar pana la o concentratie de 4%, nu au fost iritate nici pielea nici ochii.
 
A fost dovedit ca produsele care contin hidrogenate poliizobutilena au proprietati fototoxice si fotoalergene.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient este aprobat de Cosmetic Ingredient Review (CIR) si Food and Drug Administration (FDA) pentru utilizarea in produsele cosmetice si cele de ingrijire a pielii.
 

Sinonime: EARTH WAX, FOSSIL WAX, OZOCERITE

Functii: liant, stabilizator emulsie, agent de crestere a vascozitatii, agent opacifiant

 

Descriere:

  • ceara de hidrocarburi derivata din surse minerale din petrol
  • ajuta la formarea emulsiei si previne separarea ei in uleiuri si alte componente
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Sinonime: ISOBUTENE HOMOPOLYMER; ISOBUTYLENE HOMOPOLYMER; 2-METHYL-1-PROPENE, HOMOPOLYMER; PIB

Functii: liant, peliculogen, agent de crestere a vascozitatii

 

Descriere:

  • polimer sintetic derivat din izobutilena
  • mareste densitatea uleiurilor existente in produsele cosmetice
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient in guma de mestecat si drept aditiv alimentar indirect in adezivii si polimerii ce au contact accidental cu mancarea.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Polyisobutene in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Sinonime: DIGLYCERYL ADIPATE MIXED FATTY ACID ESTER; HEXANEDIOIC ACID, 3-(2,3-DIHYDROXYPROPYLOXY)-2-HYDROXYPROPYL DIESTER, ESTERS FROM REACTION WITH A MIXTURE OF OCTANOIC, DECANOIC, ISOOCTADECANOIC, OCTADECANOIC AND 12-HYDROXYOCTADECANOIC ACIDS

Functii: Emolient, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • Ingredient sintetic pe baza de lipide, o pasta lipicioasa.
     
  • Emolient semi-solid folosit adesea ca un substitut pentru lanolina. 
     
  • Este apreciat pentru proprietatile sale de liant, aderent excelent pe suprafata pielii si finisaj lucios. 
     
  • Desi este folosit in produse cosmetice astfel ca vopseaua de par si crema hidratanta, acest ingredient este cel mai des folosit in produsele pentru buze ca: rujul, luciul de buze si balsamul de buze.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Cosmetic Ingredients Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.
     
  • O componentă importanta a acestui ingredient este acidul adipic, care este usor toxic si usor iritant pentru piele.
 

Sinonime: MINERAL OIL, LIQUID PETROLEUM, LIQUID PARAFFINUM

Functii: agent de hidratare

 

Descriere:

Compus sintetic, obtinut din petrol ca un produs secundar in urma prelucrarii acestuia pentru productia de combustibili si alti derivati.
 
E transparent, inodor, nu rancezeste, nu e toxic, se produce in cantitati mari, e considerat cel mai putin alergenic produs de sinteza, poate fi folosit atat intern (tratament pentru constipatie) cat si extern, industrial, in medicina veterinara, drept carburant sau conservant.
 
Este bun termoconductor si nu conduce deloc electricitatea.
 
Are proprietatea de a dizloca murdaria si grasimile.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Conform SCC (Society of Cosmetic Chemists) uleiul mineral este unul din cele mai eficiente ingrediente atunci cand vine vorba de ingrijirea pielii, hidrateaza in profunzime.
 
Unele studii au demonstrate ca uleiul mineral si derivatele sale blocheaza porii si inhiba functiile naturale ale pielii.
 

Sinonime: CAPRYLIC/CAPRIC ACID TRIGLYCERIDE, GLYCEROL CALRYLATE CAPRINATE

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • triester din glicerina, acid caprilic si acid capric
  • rol de prevenire a deshidratarii pielii
  • derivat din ulei de nuca de cocos
  • prezinta stabilitate mare si rezistenta la oxidare
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct.

Cosmetic Ingredient Reviews (CIR) permite folosirea Caprylic/Capric Triglyceride in cosmetice atata timp cat se respecta cele mai bune procedee privind modul sau de intrebuintare si concentratie.
 

 

Descriere:

Polietilena reprezinta un grup larg de materiale polimerice care functioneaza ca ceara. 

Gama mare si diversele puncte de topire permite utilizarea lor in formularile produselor de tip emulsie unde este necesara rezistenta la apa. 
 
Cele mai multe clase de polietilene au puncte de topire peste 100 ° C.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.
 

Sinonime: 2-ETHYLHEXANOIC ACID, CETYL/STEARYL ESTER; CETEARYL OCTANOATE; CETOSTEARYL 2-ETHYL HEXANOATE; CETOSTEARYL OCTANOATE; CETYL/STEARYL 2-ETHYLHEXANOATE; CETYL/STEARYL ESTER 2-ETHYLHEXANOIC ACID

Functii: agent de ingrijire a pielii, emolient si agent de ingrosare.

 

Descriere:

  • Ester sintetic de alcool cetilic si acid 2 - etilhexanoic.
Se prezinta sub forma unei substante solide cearoase de culoare galbena.
 
Functioneaza ca un agent de ingrijire a pielii, emolient si agent de ingrosare.

Acesta lubrifiaza suprafata pielii, a parulului. Previne uscarea si exfolierea si ii confera un aspect moale si neted. 
 
De asemenea, ofera produselor cosmetice proprietati hidrofobe si aplicabilitate usoara. Este folosit ca un substitut pentru ceara Spermacetti care provine de la balene.
 
Puteti gasi acest ingredient in rujuri, fonduri de ten, crème faciale hidratante, luciuri de buze, tratamente antiimbatranire, creioane de buze si de ochi, balsamuri si farduri de ochi.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Siguranta acestui ingredient nu a fost evaluata de catre Cosmetic Ingredient Review (CIR).
 
Cu toate acestea, grupul de experti al CIR a reevaluat siguranta ingredientului cetearil etilhexanoate (care are o compozitie chimica similara). In timp ce formele nediluate ale acestui ingredient s-au dovedit ca provoca iritatii cutanate usoare, fara a sensibiliza pielea.

Sinonime: CERA MICROCRISTALLINA; HYDROCARBON WAXES, MICROCRYST; PETROLEUM WAX, MICROCRYSTALLINE

Functii: liant, agent de umplutura, stabilizator emulsie, agent de crestere a vascozitatii, opacifiant

 

Descriere:

  • ceara derivata din petrol
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar sub denumirea  E 905 - Microcrystalline wax.
 

Sinonime: P-CARBOMRYHOXYPHENOL, METHYL 4-HYDROXYBENZOATE

Functii: ingredient parfum, conservant

 

Descriere:

  • derivat din acid para-aminobenzoic
  • antifungic
  • protejeaza cosmeticele si produsele de ingrijire personala prin prevenirea sau intarzierea fermentarii si alterarii lor
  • se absoarbe rapid in piele sau in tractul intestinal (cand este folosit drept conservant alimentar)
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Da
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Da

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca substanta alimentara adaugata in mod direct la mancare. Methylparaben poate fi folosit si ca substanta de aroma sintetica si ca adjuvant pentru adaugarea directa la mancare.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Directivei UE 1223/2009, Methylparaben poate fi folosit drept conservant (Anexa 6) in concentratii de pana la 0.4% pentru un ester si pana la 0.8% pentru o combinatie de esteri.

Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives a stabilit o limita totala, zilnica de consum a parabenilor de tip Ethyl-, Methyl- si Propyl-, intre 0-10 mg/kg, greutate corporala.

Desi parabenii sunt considerati siguri in concentratii mici, exista studii, printre care si unul apartinand Journal of Applied Toxicology, care considera ca parabenii pot cauza cancer la san.

Sinonime: PROPYL P-HYDROXYBENZOATE; PROPYL PARAHYDROXYBENZOATE

Functii: ingredient parfum, conservant

 

Descriere:

  • derivat din acid para-aminobenzoic
  • protejeaza cosmeticele si produsele de ingrijire personala prin prevenirea sau intarzierea fermentarii si alterarii lor
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Da
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Da
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca substanta de aroma sintetica si ca adjuvant pentru adaugarea directa la mancare.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Directivei UE 1223/2009, Propylparaben poate fi folosit drept conservant (Anexa 6) in concentratii de pana la 0.4% pentru un ester si pana la 0.8% pentru o combinatie de esteri.

Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives a stabilit o limita totala, zilnica de consum a parabenilor de tip Ethyl-, Methyl- si Propyl-, intre 0-10 mg/kg, greutate corporala.

Desi parabenii sunt considerati siguri in concentratii mici, exista studii, printre care si unul apartinand Journal of Applied Toxicology, care considera ca parabenii pot cauza cancer la san.

Sinonime: BUTILHIDROXITOLUEN; DBPC, ADVASTAB 401, AGIDOL, ALKOFEN BP, ANTIOXIDANT 29, ANTIOXIDANT 30

Functii: antioxidant, ingredient parfum, rol de acoperire/mascare a mirosului

 

Descriere:

  • se mai numeste si Butylated hydroxytoluene
  • ingredient avand la baza toluen
  • rol de prevenire sau incetinire a deteriorarii cosmeticelor sau produselor de ingrijire personala, deteriorare datorata reactiilor chimice cu oxigenul
In Codex Alimetarius, acest ingredient are numarul E321 si poarte denumirea de Butil hidroxi toluen, antioxidant sintetic.

Antioxidant in grasimi si produse grase, folosit pentru a preveni rancezirea.

Doza zilnica admisa: Pana la 0,3 mg/kg corp.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Da
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Da
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) include acest ingredient pe lista substantelor folosite in mancare, evaluate drept sigure (GRAS). BHT poate fi folosit drept conservant alimentar la o concentratie de pana la 0.02%. Este, de asemenea, aprobat drept aditiv alimentar indirect.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea BHT in cosmetice si produse de ingrijire personala.
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives a stabilit un consum temporar acceptabil cuprins intre 0-0.125 mg/kg.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 321, Butylated hydroxytoluene (BHT).

BHT poate provoca leziuni la nivelul ficatului in concentratii mari; de asemenea, s-au semnalat simptome (pseudo-)alergice.

La unele persoane care poseda un izomer ereditar al unei anumite enzime hepatice, poate cauza migrene.

Din cauza efectelor secundare, Uniunea Europeana a limitat utilizarea BHT. 

Sinonime: CI 77861, STANNIC OXIDE, TIN MONOXIDE

Functii: abraziv, agent de umplutura, agent opacifiant, controlor vascozitate

 

Descriere:

  • oxid anorganic ce se gaseste in mod natural sub forma de mineral
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Da
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala. 

Occupational Safety and Health Administration (OSHA) nu reglementeaza momentan acest ingredient.

Acest ingredient este un irritant mediu si poate cauza efecte la nivelul plamanilor. In urma expunerii la acest ingredient s-a observat o iritatie medie la nivelul ochilor, pielii si membranei mucoase (Sittig 1991).

Sinonime: CI 77019; GOLDEN MICA; MUSCOVITE MICA

Functii: colorant, opacifiant

 

Descriere:

  • silicat de minerale cu diverse compozitii chimice
  • pudra alba ce reflecta lumina
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


 


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"elf - Essential Ruj de buze"

4 + 8 =

Spune-ne opinia ta despre
"elf - Essential Ruj de buze"

Prepara-ti propriul balsam de buze natural! 2 retete delicioase!

Prepara-ti propriul balsam de buze natural! 2 retete delicioase!

de AlegeSanatos.ro 30 Iul 2015

Daca ai intotdeauna balsamul de buze la tine, inseamna ca il reinnoiesti destul de des. Iti propun ca, de data aceasta, sa nu iti mai cumperi balsam de buze din comert, avand in vedere ca acesta contine substante mai putin naturale, si sa iti pregatesti propriul balsam de buze chiar la tine acasa. Ti-am pregatit mai jos cateva retete de balsamuri de buze naturale si absolut delicioase. [detalii]

Cele mai bune sfaturi pentru ingrijirea pielii in sezonul rece

Cele mai bune sfaturi pentru ingrijirea pielii in sezonul rece

de Elena-Alina Constantinescu 12 Ian 2015

Gerul, vantul si caldura din locuinte sunt principalii factori responsabili pentru deshidratarea pielii. Umiditatea este vitala pentru sanatatea pielii, pentru ca stratul superior si protector al ei absoarbe umezeala din aer si o ajuta sa ramana supla. Afla, in randurile de mai jos, cum sa va protejati pielea in sezonul rece. [detalii]

Metode de ingrijire pentru pielea uscata

Metode de ingrijire pentru pielea uscata

de Elena-Alina Constantinescu 04 Nov 2014

De cele mai multe ori pielea uscata este cauzata de temperatura scazuta, bai si dusuri fierbinti, sapunuri si deodorante, etc. Iti prezentam cateva sfaturi care te vor ajuta sa remediezi problemele pielii uscate. [detalii]

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.