Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Hofigal - Deodorant natural

Nota 7.7 / 10 din 367 voturi
Hofigal - Deodorant natural
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Hofigal

 

Descriere Hofigal - Deodorant natural

Deodorant natural

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.
 
- DEODORANTUL NATURAL - HOFIGAL pe baza de gemoderivate si uleiuri volatile distruge bacteriile si fungii, stagneaza in mod natural producerea de mirosuri neplacute ale corpului si asigura prospetime si naturalete minimum 24 ore, fara a afecta functionalitatea normala a pielii.
-    se adreseaza ambelor sexe si poate fi folosit pentru igiena totala a corpului (subrat, picioare, zone intime – uz extern).
-    previne si combate dezvoltarea bacteriilor (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli) si a fungilor (Aspergillus niger, Candida albicans) care produc miros neplacut si pot fi surse pentru alte afectiuni.
-    nu influenteaza metabolismul pielii.
-    nu produce alergii sau iritatii ale pielii.
-    asigura o actiune indelungata, minimum 24 ore.
-    pielea poate sa respire deoarece nu produce infundarea porilor.
-    este ideal pentru toate tipurile de piele.
-    este eficient si pentru persoanele alergice.
 
Forma de prezentare: flacon 50 ml cu pulverizator.


Alte informatii:

Acest produs contine 9 ingrediente considerate a fi sigure, cu risc scazut de dauna.

 

Recomandari de consum zilnic:

 

Ingrediente Hofigal - Deodorant natural

AQUA, ALCOHOL DENAT / SD ALCOHOL, GLYCERIN, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, ZEA MAYS (CORN) OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL, THYMUS VULGARIS OIL, OCIMUM BASILICUM OIL

 

Grad de risc produs:
Atentie! Chiar daca un produs de ingrijire a pielii contine doar ingrediente naturale sau ingrediente cu risc scazut de dauna, aceasta poate provoca utilizatorului iritatii ale pielii. Persoanele care au pielea sensibila trebuie sa utilizeze o cantitate mica de produs pe o portiune mica de piele pentru a se asigura ca nu exista reactii alergice. Semnele unei reactii alergice la un produs includ: roseata, umflaturi si piele excesiv de uscata.

Data analizei: 2014-11-06


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: WATER, ONSEN-SUI, DEIONIZED WATER, DISTILLED WATER, PURIFIED WATER, DIHYDROGEN OXIDE, DISTILLED WATER

Functii: solvent

 

Descriere:

  • ingredient ce se regaseste in aproape toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala
  • cosmeticele si produsele de ingrijire personala contin numai apa fara toxine, poluanti si microbi
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform Guidance on Cosmetic Manufacturing Practice Guidelines, Food and Drug Administration (FDA) monitorizeaza calitatea apei (denumita “apa de proces”) folosite in cosmetice si in produsele de ingrijire personala.

Exista si alte companii care se supun cu standardele U.S. Pharmacopeia (USP) privind puritatea apei folosite in medicamente. Apa purificata conform acestor standard este preparata din apa supusa reglementarilor U.S. Environmental Protection Agency (EPA) cu privire la apa potabila. Nu contine alte substante adaugate intentionat.

Sinonime: SD ALCOHOL 1

Functii: astringent, solvent, agent de micsorare a vascozitatii

 

Descriere:

  • amestec de etanol cu un agent denaturant
Alcohol denat face parte din categoria alcoolilor care pot dauna pielii. Este un tip de alcool in care s-au adugat substante chimice pentru a-l face nepotrivit pentru consum.

Alcoolul este adaugat in produsele cosmetice si de ingrijire personala deoarece are proprietati antiseptice si emoliente (combina apa cu uleiul). Stabilizeaza substanta si ii prelungeste viata astfel ca nu mai trebuie adaugati alti conservanti. 

Exista tipuri de alcool care sunt siguri pentru piele si tipuri care ii pot dauna.

Alcoolii "buni" sunt numiti si alcooli grasi. Catifeleaza pielea si stabilizeaza emulsia. De asemenea, actioneaza ca agent antistatic. Nu se gasesc usor, dar nu irita pielea sau agraveaza acneea. 

Alcooli buni:
  • Alcoolii naturali derivati, de obicei, din porumb, grau, trestie de zahar, sfecla, struguri sau mere.
  • Lanolin Alcohol, Acetylated Lanolin Alcohol - Desi este hipoalergenic, in unele cazuri poate bloca porii tenului. Trebuie evitate produsele pentru fata care contin acest ingredient.
  • Stearyl Alcohol
  • Cetyl alcohol
  • Cetearyl Alcohol: Cetyl + alcoolii stearyl.
  • Behenyl alcohol
  • Isocetyl alcohol
  • Isostearyl alcohol
  • Lauryl alcohol
  • Myristyl alcohol
  • Stearyl alcohol
  • C30-50 Alcohols
Alcoolii "rai" usuca pielea, o irita, pot cauza inflamatii deoarece distrug bariera naturala a pielii. Agraveaza acneea si problemele cu capilarele.
  • isopropyl alcohol sau isopropanol: alcool sintetic. Poate cauza iritatii, este toxic.
  • propanol sau propyl alcohol: alcool sintetic. Poate cauza iritatii, usuca pielea.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Da
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Da
Capacitate absorbtie:
Da
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea alcoolului atat ca aditiv alimentar direct, cat si ca aditiv alimentar indirect (in adezivii ce intra in contact cu mancarea). Acest ingredient poate fi folosit si in produsele farmaceutice antimicrobiane fara prescriptie medicala.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) a hotarat ca acest folosirea acestui ingredient in cosmetice nu prezinta riscuri.

Etanolul este considerat in general toxic si legat de defecte congenitale dupa administrarea pe cale orala in exces.

Efectele adverse potentiale ale etanolului din produsele de ingrijire personala sunt semnificativ mai mici decat riscurile pentru sanatate generate de consumul de alcool.

Evitati produsele care listeaza alcoolul in primele cinci ingrediente, acestea fiind listate de obicei in ordinea descrescatoare a cantitatii folosite. O cantitate prea mare de alcool in produs poate duce la uscarea pielii.

 

Sinonime: GLYCERINE, GLYCEROL, GLYCYL ALCOHOL, CONCENTRATED GLYCERIN

Functii: denaturant, ingredient parfum, agent de ingrijire a parului, agent de umectare, agent de ingrijire orala, agent de ingrijire a pielii, protector piele, agent de micsorare a vascozitatii, solvent

 

Descriere:

  • compus alcoolic ce apare in mod natural dar poate fi produs si sintetic
  • baza pentru multe lipide
  • poate fi de origine animala sau vegetala
  • echilibreaza nivelul apei din piele pentru a facilita hidratarea
  • poate fi inlocuita de Sorbitol
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient atat ca aditiv alimentar direct cat si ca aditiv alimentar indirect. Este permisa folosirea acestui ingredient si in produsele farmaceutice (fara prescriptie medicala) de protectie a pielii, produsele de uscare a urechii si produsele de calmare a ochilor.

Sinonime: EXTRACT OF ROSEMARY; EXTRACT OF ROSMARINUS OFFICINALIS; ROSEMARY CONCRETE; ROSEMARY EXTRACT; ROSEMARY LEAF EXTRACT; ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT

Functii: agent antimicrobian, antioxidant, ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • extract din frunze de Rosmarinus officinalis (rozmarin)
Rozmarinul intareste radacina firelor de par, stimuland circulatia sangelui la nivelul scalpului. Grabeste cresterea parului si intarzie aparitia firelor albe de par. Previne caderea parului.

Este folosit in tratamentul acneei deoarece este un bun agent antimicrobian. Inlatura iritatiile si reda fermitatea pielii. De asemenea, este folosit in tratamentul celulitei. 
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) considera acest ingredient fara riscuri si l-a adaugat pe lista cu condimente si alte arome naturale permise.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 392 – Extracts of rosemary.

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Sinonime: ULEIUL DE PORUMB

Functii: agent de hidratare, emolient

 

Descriere:

Uleiul de porumb s-a remarcat foarte mult in ultima vreme in randul uleiurilor recomandate a fi folosite la gatit. Este extras din germenii de porumb ( foarte sanatos si bun este acel ulei obtinut prin procesul de presare la rece), si avand punctul de ardere extrem de ridicat il face un ulei pentru prajit excelent.

Datorita continutului ridicat de acizi polinesaturati, isi consolideaza titlul de ulei bun. Lipsit de gust propriu, nu se remarca in mancare, potentand gustul alimentelor folosite la gatit. Se aseamana la structura cu uleiul de arahide pe care il poate inlocui foarte bine.

O lingura ulei de porumb are in compozitia s-a urmatoarele:
  • proteine  0g
  • carbohidrati 0g
  • fibra 0g
  • glucide 0g
  • colesterol  0g
  • acizi grasi saturati 1,7g
  • total grasimi 13,6g
  • calorii 120
Uleiul de porumb reprezinta o sursa importanta de acizi grasi esentali omega 3 si omega 6. Uleiul de porumb contine vitaminele din grupa B, C, D, E, fosfatide, microelemente,(fier, mangan, cupru, crom, aluminiu).

Cunoscandu-se faptul ca este indicat in multe diete si remedii traditionale si naturiste, uleiul de porumb este recomandat:
  • in alimentatia diabeticilor;
  • in drenarea cailor biliare;
  • in tratarea de boli ale stomacului;
  • favorizeaza eliminartea din corp a colesterinei;
  • incetineste imbatranirea datorita continutului ridicat de vitamina E;
  • in tratamente pentru par si piele

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Efecte negative asupra sanatatii din cauza consumului de ulei vegetal (ulei de porumb in cazul nostru) pot aparea in urma excesului de acizi grasi polinesaturati omega 6 (care intra in componenta uleiurilor vegetale) avand ca rezultat, la femeile aflate la menopauza, marirea riscului de aparitie a cancerului la san. Studii recente arata ca efecte similare se intalnesc si in cazul dezvoltarii cancerului la prostata.

Sinonime: LAVANDULA (LAVENDER) OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) ESSENTIAL OIL

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • ulei volatil obtinut din planta Lavandula officinalis (levantica)
  • cunoscut si sub denumirea de Lavandulae aetheroleum
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Da
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a evaluat acest ingredient si il considera sigur, fara riscuri (Code of Federal Regulations Title 21, partea 182).

Acest ingredient nu a fost evaluat de alte comisii si/sau asociatii din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Sinonime: OIL OF SAGE; OILS, SAGE; SAGE (SALVIA OFFIC INALIS L.) ; SAGE DALMATIAN OIL (SALVIA OFFICINALIS L.) ; SAGE ESSENTIAL OIL; SAGE OIL; SAGE OIL (SALVIA OFFICINALIS L.) ; SAGE OIL, SPANISH (SALVIA LAVANDULAEFOLIA VAHL.) ; SAGE OIL; SAGE OIL, DALMATIAN;

Functii: Antiinflamator, antibacterian, antiseptic, astringent, diuretic, laxativ

 

Descriere:

  • Ulei de salvie
  • Desi acest ulei are un continut ridicat Thujone, si, prin urmare, poate provoca convulsii atunci cand este utilizat in concentratii mari, acesta este eficient pentru a stimula digestia si in special un apetit prost, iar datorita efectului sau de reglementare hormonala, acesta este cel mai util pentru probleme menstruale, precum si pentru durerea asociata cu reumatism.
  • Acesta poate fi folosit cu succes pentru a reduce dimensiunea porilor, vindecarea de bube, psoriazis, dermatite, precum si ulcere.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Food and Drug Administration (FDA) include acest ingredient pe lista sa de mirodenii si condimente naturale si a altor aroma considerate general recunoscute ca fiind sigure (GRAS). Uleiul de salvie este, de asemenea, pe lista de uleiuri esentiale GRAS, oleorasini si extractibile naturale.
  • Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.
 
 

Sinonime: THYMUS VULGARIS (THYME) OIL, COMMON THYME ESSENTIAL OIL; COMMON THYME OIL; OIL (THYMUS VULGARIS L.) THYME, WHITE; OILS, THYME; THYME OIL; THYME OIL (THYMUS VULGARIS L.) ; THYME OILS; THYME, WHITE, OIL (THYMUS VULGARIS L.) ; THYMUS VULGARIS (COMMON T

Functii: Agent de parfum, mascant, tonic, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • Ulei de cimbru
Este extras din frunzele si florile de cimbru.
 
Principalele componente ale uleiului sunt timol si carvacrol si este adesea folosit ca un dezinfectant. Acesta este folosit in apa de gura, pansamente chirurgicale si sapunuri.
 
Este bine cunoscut pentru proprietatile sale antiseptice, bactericide si carminative.
 
Cimbrul contine, de asemenea, o varietate de flavonoide, care cresc capacitatea antioxidanta a cimbrului.
 
Toti membrii din familia mentei, inclusiv cimbru, poseda terpenoide care sunt recunoscute pentru proprietatile de preventie a cancerului.
Planta este, de asemenea, o sursa bogata de multe vitamine importante, cum ar fi complexul de vitamine B, beta-caroten, vitamina A, vitamina K, vitamina E, vitamina C si acid folic.
 
Acesta este adesea folosit pentru a revigora si a stimula cresterea parului, ajuta la tratarea matretei si combate caderea parului.
 
De asemenea, uleiul de cimbru, functioneaza bine ca un astringent si este o alegere buna daca aveti acnee sau ten gras. Actiunea sa de curatare ajuta la indepartarea grasimii, acumularea cauia duce la acnee. Proprietatea antibacteriana, de asemenea, ucide orice bacterie care ar putea infecta pielea.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.

Sinonime: OCIMUM BASILICUM (BASIL) OIL, AEC BASIL OIL; BASIL (OCIMUM BASILICUM L.) ; BASIL ABSOLUTE; BASILIC GREEN; BASILIC SUPERESSENCE; BASIL OIL; BASIL OIL (OCIMUM BASILICUM L.) ; BASIL OIL, ESSENTIAL; ESSENTIAL BASIL OIL; OCIMUM BASILICUM OIL; OIL OF BASI

Functii: Agent de parfum, agent de ingrijire a pielii, tonic, mascant

 

Descriere:

  • Ulei de busuioc
Uleiul este extras prin distilarea cu vapori a frunzelor si a partii superioare a florii.
 
Uleiul de busuioc are diversi compusi chimici care includ un-pinen, camfen, b-pinen, myrcene, limonene, cis-ocimene, camfor, linalool, metil chavicol, Y-terpineol, Citronellol, geraniol, cinnamate metil si eugenol.
 
Proprietati terapeutice:
  • afrodisiac
  • antiseptic general
  • antidepresiv
  • antigutos
  • antiseptic intestinal
  • antispasmodic
  • antitusiv
  • antiepileptic
  • anxiolitic
  • calmant
  • emenagog
  • stimulent general
  • stimulent cerebral
  • stimulent al digestiei
  • tonic.
Este recomandat pentru tratamentul tenului gras si al tenului acneic.  Revitalizeaza pielea, calmeaza, ajuta in procesul de cura-tare, stimuleaza circulatia sanguina si metabolismul celular, are rol antiseptic si astringent.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Desi ulei de busuioc este un stimulant, de obicei, in exces poate avea un efect stupefiant si nu trebuie utilizat in timpul sarcinii sau la copii sub 16 ani.
  • Deoarece aceasta poate irita pielea sensibila, acesta trebuie sa fie utilizat cu prudenta la persoanele cu pielea sensibila.
  • Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Hofigal - Deodorant natural"

2 + 1 =

Spune-ne opinia ta despre
"Hofigal - Deodorant natural"

Sa inceapa detoxifierea de toamna! Dieta pentru 5 zile

Sa inceapa detoxifierea de toamna! Dieta pentru 5 zile

de Elena-Alina Constantinescu 19 Oct 2016

Exista multe produse de detoxifiere pe piata care sa implineasca acest scop, insa cu efecte adverse asupra organismului. Din cauza poluarii accentuate, a alimentelor foarte procesate si a altor toxine pe care le ingeram, corpul nu mai face fata. Incepem sa ne simtim obositi, letargici, deprimati, asadar iata cum ne detoxifiem corpul in mod natural! [detalii]

Magneziul, mineral esential pentru buna functionare a metabolismului

Magneziul, mineral esential pentru buna functionare a metabolismului

de Elena-Alina Constantinescu 24 Aug 2016

Despre magneziul trebuie sa stii ca este implicat in peste 300 de procese metabolice din corp si s-a demonstrat ca este esential in functionarea optima a sistemului cardiovascular, a rinichilor si a muschilor. De asemenea, are un rol important in contractia musculara, activand multiple enzime celulare ale corpului uman. Un nivel adecvat de magneziu te protejeaza de boli cum ar fi diabetul, astmul, cancerul. [detalii]

3 bauturi care iti pot mentine inima sanatoasa

3 bauturi care iti pot mentine inima sanatoasa

de Elena-Alina Constantinescu 05 Iul 2016

Un sistem cardiovascular sanatos este deosebit de important pentru functionalitatea intregului organism. Cu ajutorul inimii, sangele este pompat in toate celulule si organele corpului. Acest organ poate dezvolta insa destul de rapid boli cardiovasculare, asa ca, pentru a-l mentine sanatos, trebuie urmata si o dieta corespunzatoare. Aceasta dieta, pe langa alimente cu nutrienti valorosi, trebuie sa prevada si un aport de lichide care sa asigure hidratarea adecvata a organismului. Pe langa apa, medicii specialisti recomanda alte trei tipuri de bauturi care odata consumate pot contribui la mentinerea unei inimi sanatoase. [detalii]

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.