Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Deja Vu - Sapun solid cu Lamaie, Portocala, Goji

Nota 9.7 / 10 din 546 voturi
Deja Vu - Sapun solid cu Lamaie, Portocala, Goji
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: DEJA VU Natural Romania

 

Descriere Deja Vu - Sapun solid cu Lamaie, Portocala, Goji

Sapun solid cu Lamaie, Portocala, Goji

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:
„Parfum d’Agrumes” este un sapun care iti aminteste de perindarea lenta a orelor de vara, lenese si fierbinti, cu fructe proaspete încinse de soare care apleaca ramurile spre pamânt. Are un parfum înmiresmat, care iti da o senzatie vie si racoroasa, de amiaza petrecuta la umbra unui copac plin de rod, decojind o portocala doldora de aroma.

Cantitate: 90 g.

Alte informatii:
Acest produs contine 11 ingrediente, toate considerate a fi sigure.

Fructele Goji contin 18 amino acizi care formeaza un bloc de proteine, continand 8 substante necesare vietii, precum izoleucina si tritofan, 21 de minerale: zinc, cupru, fosfor, calciu, seleniu, inclusiv germaniul, un element chimic foarte rar. Sunt bogate in zeaxantina si betacaroten (mai mult ca morcovii), au de 400 de ori mai multa vitamina C decat portocalele, vitaminele B1, B2, B6, B12 si vitamina E. Multitudinea de elemente deosebite, cu efect antioxidant, multiprotector fac ca sapunul cu goji sa fie ideal pentru orice tip de ten chiar si cel sensibil.
 
Coaja de lamaie si portocala indeparteaza stratul de celule moarte ale pielii si ajuta la stimularea productiei de colagen. in plus confera epidermei o stralucire aparte. Folosite in sapunul natural, citricele actioneaza asupra pielii cu un efect tonic si revigorant. Sunt un excelent tratament pentru uniformizarea reliefului pielii mature, sapunul fiind un emolient puternic, care curata si strange porii. in plus, citricele regenereaza si improspateza pielea, ajuta la indepartarea negilor si bataturilor si inmoaie pielea aspra, ingrosata. Uleiul esential de portocala are un efect de inseninare a pielii si a sistemului nervos (datorita parfumului), mai ales atunci cand ducem lipsa de energie sau suntem usor depresivi, diminueaza oboseala cronica, letargia, epuizarea.
 
Uleiul esential de Melissa (Roinita) este proaspat, citric si erbaceu. Pentru piele are un efect de calmare, stare reconfortanta, sedativa si fortifianta. Cel mai important efect al Melissei este asupra sistemului nervos, fiind un excelent calmant. in plus, combate infectiile fungice si grabeste vindecarea leziunilor de la nivelul pielii.
 
Patchouli sau „puchaput” cum se mai numeste in India, este considerat „parfumul hippy” pentru ca in anii 60 era folosit pentru a ascunde mirosul de marijuana. Aroma puternica, aducand a mosc, i-au conferit mereu acestei plante o aura de mister si bogatie, uleiul esential de patchouli fiind folosit in scopuri magice de mii de ani. insa nu doar parfumul pamantiu si balsamic este secretul acestui ingredient, ci in primul rand este important efectul sau asupra pielii: trateaza eczemele si inflamatiile pielii, avand calitati de hidratare si regenerare celulara. Datorita rolului sau echilibrant este ideal pentru a fi folosit in tratamentele pentru tenul gras, acneic sau cu probleme.
 

 

Ingrediente Deja Vu - Sapun solid cu Lamaie, Portocala, Goji

AQUA, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PALM KERNEL OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CITRUS SINENSIS OIL, CITRUS LIMONUM EXTRACT, LYCIUM BARBARUM FRUIT EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL, MELISSA OFFICINALIS (LEMON BALM) LEAF EXTRACT, POGOSTEMON CABLIN (PATCHOULI) OIL

Data analizei: 2017-09-29


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: WATER, ONSEN-SUI, DEIONIZED WATER, DISTILLED WATER, PURIFIED WATER, DIHYDROGEN OXIDE, DISTILLED WATER

Functii: solvent

 

Descriere:

  • ingredient ce se regaseste in aproape toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala
  • cosmeticele si produsele de ingrijire personala contin numai apa fara toxine, poluanti si microbi
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform Guidance on Cosmetic Manufacturing Practice Guidelines, Food and Drug Administration (FDA) monitorizeaza calitatea apei (denumita “apa de proces”) folosite in cosmetice si in produsele de ingrijire personala.

Exista si alte companii care se supun cu standardele U.S. Pharmacopeia (USP) privind puritatea apei folosite in medicamente. Apa purificata conform acestor standard este preparata din apa supusa reglementarilor U.S. Environmental Protection Agency (EPA) cu privire la apa potabila. Nu contine alte substante adaugate intentionat.


Citeste mai mult

Sinonime: COCONUT ABSOLUTE; COCONUT FATTY ACID TRIGLYCERIDE; COCONUT OIL

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a parului, agent de ingrijire a pielii, emolient, rol de mascare/acoperire a mirosului, solvent

 

Descriere:

  • extras din miezul semintelor din nuca de cocos (Cocos nucifera)
  • ulei galben pal, semi-solid
  • sursa de acizi grasi precum acid lauric, capric, miristic si palmitic
Fiind puternic hidrantant, uleiul de cocos poate fi utilizat pentru pielea uscata si deshidratata, in loc de lotiune de corp. Ajuta si la calmarea iritatiilor datorita proprietatilor sale antibacteriene si incetineste procesul de imbatranire a pielii.
 
Uleiul de cocos stimuleaza cresterea parului, oferind mai multa stralucire si suplete firului de par si prevenind caderea parului. 
 
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a aprobat folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct, drept inlocuitor pentru untul de cacao. Cocos Nucifera Oil poate fi folosit si ca aditiv alimentar indirect, drept agent antispumant in fabricarea hartiei si cartonului folosite la ambalajele alimetelor. Este permisa si folosirea sa in bumbacul utilizat in ambalajele alimentelor uscate.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Cocos Nucifera Oil in cosmetice.

Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (4/5).


Citeste mai mult

 

Descriere:

Uleiul de samburi de palmier oleaginos se extrage din samburii fructului acestui palmier, prin presare sau extractie cu solventi si apoi, prin rafinarea produsului extras sau presat. Miezul samburelui separat de invelisul lemnos contine 40-55% grasime, care se deosebeste de uleiul extras din pulpa fructului printr-o cantitate insemnata de acizi volatili.

Uleiul proaspat obtinut din miezul samburelui de palmier aseamana la consistenta cu untul de vaca topit si devine masa solida la temperatura de 15-20°C. El are o culoare galbuie si un gust placut de nuca, insa prin pastrare indelungata se scindeaza repede si capata un gust intepator.

In compozitia uleiului extras din miezul samburelui de palmier intra urmatorii acizi: 

- acizi saturati: 
  • acidul capronic pana la 2%; 
  • acidul caprilic 3-5%; 
  • acidul caprinic 3-6%; 
  • acidul lauric 50-55%; 
  • acidul miristic 12-16%; 
  • acidul palmitic 7-9%; 
  • acidul stearic 1-7%; 
  • acizi nesaturati: 
  • acidul oleic 4-16% 
  • acidul linolic pana la 1%. 

Uleiul de samburi de palmier se intrebuinteaza pe cale industriala la fabricarea sapunului si a lumanarilor.

Caracteristicile fizico-chimice ale uleiului de samburi de palmier sunt urmatoarele:
  • densitatea (la 15°C) 0,950-0,953;
  • punctul de topire 25-30°C;
  • indicele de congelare intre -23 si -28°C;
  • indicele de refractie (la 40°C) 1,4495-1,4497;
  • indicele de saponificare 250-260;
  • indicele acizilor volatili(solubili in apa) 4,5-7,0;
  • indicele de iod 12,0-17,6;
  • substante nesaponificabile 0,4%;
  • umiditatea maxima 0,50%;
  • aciditatea (in acid oleic) maximum 0,56%.
  •  
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient cu conditia respectarii cantitatilor impuse.


Citeste mai mult

Sinonime: BUTYROSPERMUM PARKII, SHEA BUTTER

Functii: agent de ingrijire a pielii, agent de crestere a vascozitatii

 

Descriere:

Untul de shea este compus in principal din acizi grasi precum acid oleic si stearic si este derivat din seminte din arborele african Shea (Butyrospermum parkii).

Previne deshidratarea pielii, ajuta in procesul de vindecare, previne iritatiile si regenereaza pielea, absoarbe razele UV, protejand pielea si are proprietati antioxidante.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct. Intrucat exista persoane care sunt alergice la nuci, inclusiv la nucile arborelui Shea, produsele care au in componenta acest ingredient trebuie sa fie clar etichetate.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Sinonime: MARIGOLD EXTRACT, POT MARIGOLD FLOWER EXTRACT, CALENDULA EXTRACT

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii, rol de mascare/ acoperire a mirosului

 

Descriere:

  • extract de galbenele
  • proprietati antiinflamatoare si antibacteriene
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca agent de aroma si condiment (GRAS).

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.
 


Citeste mai mult

 

Descriere:

  • Ulei de portocal dulce (Citrus sinensis), arbore fructifer din genul Citrus, care face parte din familia Rutaceae.
Uleiul de portocal dulce este extras din coaja de portocal prin presare la rece.

Sustantele active:
  • hesperidina, pectina
  • Acidul: ascorbic, citric
  • Alcaloizi: Betadina
  • Zaharuri: fructoza, galactoza
  • Vitamine (B2, B1, B6, si C)
  • Minerale: fier, calciu, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, zinc (in fruct)
Contine antioxidanti care reduc efectele imbatranirii. Mineralele contribuie la scaderea tensiunii arteriale, reduc riscul de infarct si de accident vascular, ajuta la mentinerea ritmului cardiac regulat si ofera energie organismului.
 
Proprietati:
  • antiseptice,
  • antidepresive,
  • antispasmodice,
  • anti-inflamator,
  • carminative,
  • diuretice,
  • sedative
  • tonice.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Este sigur, nu este toxic, iritant sau sensibilizant, dar poate avea efect fototoxic. Prin urmare, nu trebuie sa il aplicati daca intentionati sa iesiti la lumina soarelui pentru perioade prelungite.


Citeste mai mult

Sinonime: CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) EXTRACT; CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON EXTRACT; CITRUS MEDICA LIMONUM EXTRACT; EXTRACT OF CITRUS MEDICA LIMONUM

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii, tonic

 

Descriere:

  • extract din lamaie
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Sinonime: LYCIUM BARBARUM (MATRIMONY VINE) FRUIT EXTRACT; LYCIUM BARBARUM (MATRIMONY VINE) BERRY EXTRACT; MATRIMONY VINE FRUIT EXTRACT; EXTRACT DE GOJI

Functii: Astringent, agent de ingrijire a pielii, agent de ingrijire a parului

 

Descriere:

  • Extract de fructe de Boxthorn, Lycium barbarum L., Solanaceae. Fructele acestei plante se numesc goji.
Un studiu a descoperit ca polizaharidele, derivate din fructele de goji, au posibile proprietati imunostimulatoare si de adjuvant in bioterapia de cancer.

Vitaminele, mineralele si amino acizii au proprietati antioxidante. Goji contine:
  • Vitamine: B1, B2, C
  • Minerale: o combinatie echilibrata de minerale esentiale este necesara metabolizarii proteinelor: calciu, crom,fier, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu, sodiu si zinc.
  • Cistina
  • Beta-caroten
Goji contine 21% fibre si poate controla glucoza si apetitul.
Fructele Goji contin germaniu, mineral considerat a avea proprietati anti-cancerigene.

Proprietati:
  • imbunatateste circulatia;
  • intareste inima;
  • creste anduranta;
  • intarzie instalarea senzatiei de oboseala;
  • creste vitalitatea;
Indexul glicemic al fructelor Goji – 29. Alimentele cu un IG egal sau mai mic cu 55, sunt considerate alimente care scad apetitul.


Goji prezinta caracteristicile necesare combaterii factorilor cheie care provoaca bolile de inima: colesterolul oxidat sipresiunea arteriala crescuta.

Cercetarile medicale au identificat o varietate de nutrienti continuti de Goji, care ii confera fructulii proprietati anti-aging.

Consumul zilnic recomandat este de cca.10-30 g de fructe uscat de goji, dar se poate consuma oricat fara sa apara efecte negative

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Au fost depistate doua cazuri in care femeile in varsta au prezentat hemoragie crescuta in urma consumului ceaiului de goji.
  • Atropina, un alcaloid toxic gasite in alti membri ai familiei Solanaceae, apare in mod natural in fructe goji. Concentratiile de atropina in fructe de goji din padurile din China si Thailanda au fost testate si s-a constatat ca sunt variabile, cu un continut maxim de 19 ppb, cu mult sub un nivel toxic. 


Citeste mai mult

Sinonime: ORANGE OIL; ORANGE OIL, ORANGE ESSENTIAL OIL; MANDARIN

Functii: ingredient parfum, astringent, rol de mascare/acoperire a mirosului, tonic, ingrijirea pielii

 

Descriere:

  • ulei volatil obtinut din coaja de portocala
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient in alimentatie (GRAS).
 


Citeste mai mult

Sinonime: MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, BALM LEAVES EXTRACT (MELISSA OFFICINALIS L.) ; BALM MINT LEAF EXTRACT; EXTRACT OF LEMON BALM; LEMON BALM EXTRACT; LEMON BALM LEAF EXTRACT; MELISSA OFFICINALIS EXTRACT

Functii: Agent de parfum, agent de ingrijire a pielii, calmant

 

Descriere:

  • extract din frunzele de roinita (balsam de lamaie), Melissa officinalis.
Frunzele de roinita au o aroma proaspata, de citrice. Gustul lor este asemanator cu al lamaii, mirtului lamaios si lemongrass-ului.
 
  • Din frunzele de roinita se extrage un ulei esential care contine substante chimice numite terpene, care joaca cel putin un rol in efectele relaxante si antivirale in plante medicinale. Roinita contine, de asemenea, substante numite tanine, care pot fi responsabile pentru multe din efectele antivirale ale plantelor medicinale.
  • Balsamul de lamaie contine, de asemenea, eugenol, care calmeaza spasmele musculare, amorteste tesuturile si ucide bacteriile.
  • Balsamul de roinita este utilizat pentru probleme digestive (stomac deranjat, balonare, gaze intestinale (flatulenta), varsaturi, colici) si, de durere ( crampe menstruale, dureri de cap si durere de dinti), tulburari mentale (isterie si melancolie).
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Food and Drug Administration (FDA) permite utilizarea acestui ingredient ca aditiv alimentar.
  • Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.
 


Citeste mai mult

Sinonime: PATCHOULI OIL, PATCHOULI ESSENTIAL OIL

Functii: ingredient parfum, rol de acoperire/mascare a mirosului

 

Descriere:

  • ulei volatil obtinut din planta Paciuli Pogostemon
  • ajuta la vindecarea si regenerarea pielii
  • proprietati astringente, antiinflamatorii si antiseptice
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a evaluat acest ingredient si permite folosirea sa ca aditiv direct in mancare.

Acest ingredient nu a fost evaluat de alte comisii si/sau asociatii din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Deja Vu - Sapun solid cu Lamaie, Portocala, Goji"

4 + 4 =

Spune-ne opinia ta despre
"Deja Vu - Sapun solid cu Lamaie, Portocala, Goji"

4 motive pentru care ti se rup unghiile

4 motive pentru care ti se rup unghiile

de Raluca Garbea 21 Aug 2019

Daca ti se rup usor unghiile, trebuie sa le protejezi cand folosesti produse de curatare, sa nu le rozi si sa le hidratezi cu ajutorul unei lotiuni speciale. Descopera in articol care sunt principalele cauze care duc la ruperea unghiilor. [detalii]

Cele mai eficiente alimente diuretice

Cele mai eficiente alimente diuretice

de Raluca Garbea 28 Sep 2018

Alimentele diuretice au rolul de a elimina disconfortul creat de retentia de apa, ajutand la ameliorarea simptomelor provocate de sindromul premenstrual si la curatarea organismului de toxine. [detalii]

Silimarina - afla cum poti trata afectiunile ficatului cu ajutorul silimarinei

Silimarina - afla cum poti trata afectiunile ficatului cu ajutorul silimarinei

de AlegeSanatos.ro 16 Iul 2018

Silybum marianum sau armurariu ori silimarina, asa cum este cunoscuta in termeni populari, este un adjuvant natural pentru afectiunile fiicatului, fiind solutia naturala de regenerare. Pentru ca este direct responsabila de proprietati hepatoprotectoare, dar si de probleme ce tin de vezica biliara si curatarea intestinului, silimarina este considerat tratamentul naturist cel mai indicat pentru bolile ficatului. [detalii]

Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016