Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Earth Friendly - Sapun lichid eco maini, fara miros

Nota 9 / 10 din 421 voturi
Earth Friendly - Sapun lichid eco maini, fara miros
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Lansinoh

 

Descriere Earth Friendly - Sapun lichid eco maini, fara miros

Sapun lichid eco maini, fara miros

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:
Acesta este sapunul care iti spune cand ai mainile intr-adevar curate!
ATENTIE! Cu cat ai mainile mai murdare cu atat face mai putina spuma!
Sapun lichid pentru maini, cu ingrediente 100% derivate din plante, biodegradabil, aprobat PETA.
Este foarte hidratant, curata mainile si lasa pielea foarte catifelata.
Certificat ECO Label.

Cantitate: 500 ml.

Alte informatii:
Acest produs contine 5 ingrediente dintre care 3 ingrediente sunt considerate sigure, 2 ingrediente prezinta mediu de dauna.
 

 

Ingrediente Earth Friendly - Sapun lichid eco maini, fara miros

AQUA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM COCO SULFATE, COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) FRUIT/SEED EXTRACT

 

Grad de risc produs:
Atentie la urmatoarele ingrediente:

Cocamidopropyl Betaine, ingredient cu risc mediu de dauna, are functiile de  antistatic, agent de curatare, surfactant, agent de crestere a vascozitatii, spumant si agent de ingrijire a parului si a pielii. Derivat din ulei de nuca de cocos, acesta are rolul de curatare a pielii si parului datorita caracteristicii sale de a amesteca apa cu grasimea si murdaria prezente la suprafata pielii pentru a putea sa fie curatate/indepartate. Poate produce iritatii la nivelul ochilor, pielii si a plamanilor. Toxline si PubMed Citations evalueaza acest ingredient drept potential sensibilizant al pielii ce poate cauza dermatita de contact. Astfel, anumite persoane pot dezvolta o alergie la acest ingredient.

Sodium Coco Sulfate, ingredient cu risc mediu de dauna, are functiile de surfactant, emulsifiant si agent de curatare. Este varianta mai putin pura a Sodium Laureth Sulfate (SLS). Nu este un spumant la fel de puternic ca SLS. Sodium Coco Sulfate poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie) si 1,4-dioxane (cancer).

 

Data analizei: 2016-07-27


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: WATER, ONSEN-SUI, DEIONIZED WATER, DISTILLED WATER, PURIFIED WATER, DIHYDROGEN OXIDE, DISTILLED WATER

Functii: solvent

 

Descriere:

  • ingredient ce se regaseste in aproape toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala
  • cosmeticele si produsele de ingrijire personala contin numai apa fara toxine, poluanti si microbi
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform Guidance on Cosmetic Manufacturing Practice Guidelines, Food and Drug Administration (FDA) monitorizeaza calitatea apei (denumita “apa de proces”) folosite in cosmetice si in produsele de ingrijire personala.

Exista si alte companii care se supun cu standardele U.S. Pharmacopeia (USP) privind puritatea apei folosite in medicamente. Apa purificata conform acestor standard este preparata din apa supusa reglementarilor U.S. Environmental Protection Agency (EPA) cu privire la apa potabila. Nu contine alte substante adaugate intentionat.

Sinonime: CAPB, INNER SALT, COCAMIDO BETAINE, COCAMIDOPROPYL DIMETHYL GLYCINE, COCOYL AMIDE PROPYLBETAINE

Functii: antistatic, agent de curatare, surfactant, agent de crestere a vascozitatii, spumant, agent de ingrijire a parului si a pielii

 

Descriere:

  • derivat din ulei de nuca de cocos
  • rol de curatare a pielii si parului datorita caracteristicii sale de a amesteca apa cu grasimea si murdaria prezente la suprafata pielii pentru a putea sa fie curatate/indepartate
  • poate tine locul Cocamide DEA
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Da
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in produsele cu spalare (rinse-off).

Toxline si PubMed Citations evalueaza acest ingredient drept potential sensibilizant al pielii ce poate cauza dermatita de contact. Astfel, anumite persoane pot dezvolta o alergie la acest ingredient.

United States Environmental Protection Agency (EPA) a estimat toxicitatea acvatica a acestui ingredient la un nivel moderat de risc.

Sinonime: MONOCOCOYL ESTER SODIUM SALT SULFURIC ACID; SODIUM SALT SULFURIC ACID, MONOCOCOYL ESTER; SULFURIC ACID, MONOCOCO ALKYL ESTERS, SODIUM SALTS; SULFURIC ACID, MONOCOCOYL ESTER, SODIUM SALT

Functii: Surfatant, emulsifiant, agent de curatare

 

Descriere:

  • sarea de sodiu a esterului sulfat de alcool de nuca de cocos
Este varianta mai putin pura a Sodium Laureth Sulfate (SLS).
Nu este un spumant la fel de puternic ca SLS. 
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

 
  • Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala atata timp cat se respecta procedeele actuale privind modul sau de intrebuintare si concentratie si atunci cand are ca scop sa fie non-iritant.
  • Sodium Coco Sulfate poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie) si 1,4-dioxane (cancer).
 
 

Sinonime: AMIDES, COCO, N- [3- (DIMETHYLAMINO) PROPYL] , N-OXIDE; AMIDES, COCO, N [3 (DIMETHYLAMINO) PROPYL] , NOXIDES; COCO AMIDES, N- [3- (DIMETHYLAMINO) PROPYL] , N-OXIDE; N-OXIDE AMIDES, COCO, N- [3- (DIMETHYLAMINO) PROPYL] ; N-OXIDE COCO AMIDES, N- [3- (D

Functii: Surfactant, agent de ingrijire a pielii si a parului, agent activ de suprafata

 

Descriere:

  • obtinut prin reactia dimetilaminopropilaminei cu peroxidul de hidrogen si uleiul de cocos. 
Are rol de agent de ingrijire a pielii si rol de agent activ de suprafata. 
 
Ca agent activ de suprafata, curata in mod eficient pielea/parul, ajutand apa sa se amestece cu uleiul si murdaria, astfel incat acestea sa poata fi clatite. De asemenea, creste capacitatea de spumare a unei solutii cosmetice si sporeste solubilitatea in apa a altor agenti de curatare continute intr-un produs. 
 
Proprietatile sale de ingrijire ajuta la imbunatatirea aspectului parului uscat, deteriorate si ii reda supletea si luciul. 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Studiile clinice arata ca oxidul de cocamidopropilamina de 5% nu este un iritant dermic sau sensibilizant. Cu toate acestea, utilizarile variantei de 81,5% pot provoca iritatii moderate ale pielii si ochilor.

Cosmetic Ingredient Reviews (CIR) permite folosirea Niacinamide in cosmetice atata timp cat se respecta cele mai bune procedee privind modul sau de intrebuintare si concentratie.
 

Sinonime: CITRUS DECUMANA EXTRACT; CITRUS GRANDIS EXTRACT; EXTRACT OF CITRUS GRANDIS; EXTRACT OF GRAPEFRUIT

Functii: conservant, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • extract din fructul de grapefruit
Extractul din seminte de grapefruit  contine vitamine, aminoacizi, acizi grasi si polifenoli (glicozide si bioflavonoide).

Aceste substante exercita o actiune regulatoare asupra metabolismului, antiinflamatoare, mentin structura si elasticitatea pielii.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Earth Friendly - Sapun lichid eco maini, fara miros"

10 + 1 =

Spune-ne opinia ta despre
"Earth Friendly - Sapun lichid eco maini, fara miros"

Scapa de acnee cu remedii naturiste

Scapa de acnee cu remedii naturiste

de AlegeSanatos.ro 03 Aug 2015

Acneea poate fi cauzata de stres, poluare, dezechilibre hormonale, alimentatie nesanatoasa, consum excesiv de alcool, fumat, oboseala si lipsa somnului. Curatarea temeinica a tenului este importanta pentru prevenirea acneei. La fel de important este sa folosesti remedii naturale pentru tratarea problemelor. [detalii]

Sucuri minune pentru detoxifierea ficatului

Sucuri minune pentru detoxifierea ficatului

de AlegeSanatos.ro 29 Iun 2015

Ficatul lucreaza din greu zi de zi pentru a ne proteja de efectele toxinelor care intra in corpul nostru, fiind astfel unul dintre cele mai importante organe. Sanatatea ficatului ne afecteaza si digestia, metabolismul, imunitatea si capacitatea organismului de a depozita nutrienti. Asadar, ficatul trebuie pastrat intr-o stare foarte buna de functionare, iar sucurile de detoxifiere pot ajuta in acest sens. [detalii]

Solutii naturale pentru curatarea casei

Solutii naturale pentru curatarea casei

de Andreea Pestisan 16 Mai 2015

Unele produse menajere reprezinta adevarate riscuri pentru sanatate! Clorul, servetelele dezinfectante, deodorantele ambientale, insecticidele, produsele pentru curatarea solului si a celorlalte suprafete din casa contin substante chimice care dauneaza sanatatii, deoarece pot genera intoxicatii, alergii, arsuri, astm. In plus, acestea polueaza mediul inconjurator. [detalii]

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.