Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Ecowell - Sampon

Nota 8 / 10 din 429 voturi
Ecowell - Sampon
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Ecowell Organic Cosmetics | Turcia

 

Descriere Ecowell - Sampon

Sampon

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Curatand parul cu blandete, Samponul Ecowell, bazat pe ingrediente naturale, este solutia perfecta pentru protejarea parului de factorii atmosferici nocivi, dar si in fata stresului si a excesului de grasimi. Gratie apei de mirt cultivata organic, care este un puternic antioxidant, samponul hraneste, hidrateaza si intareste parul.

Cantitate: 200 ml.

Alte informatii:
Acest produs contine 28 ingrediente dintre care 26 sunt considerate a fi sigure, 2 ingrediente prezinta risc mediu de dauna.


 

 

Ingrediente Ecowell - Sampon

AQUA, MYRTUS COMMUNIS OIL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURYL POLYGLUCOSE, SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE, COCO-GLUCOSIDE, PHENETHYL ALCOHOL, LACTOBACILLUS ACEROLA CHERRY FERMENT, GLYCERYL OLEATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, VANILLA PLANIFOLIA (VANILLA) FRUIT EXTRACT, ETHYLHEXYL GLYCERIN

 

Grad de risc produs:
Atentie la urmatoarele ingrediente:

Cocamidopropyl Betaine, ingredient cu risc mediu de dauna, are functiile de  antistatic, agent de curatare, surfactant, agent de crestere a vascozitatii, spumant si agent de ingrijire a parului si a pielii. Derivat din ulei de nuca de cocos, acesta are rolul de curatare a pielii si parului datorita caracteristicii sale de a amesteca apa cu grasimea si murdaria prezente la suprafata pielii pentru a putea sa fie curatate/indepartate. Poate produce iritatii la nivelul ochilor, pielii si a plamanilor. Toxline si PubMed Citations evalueaza acest ingredient drept potential sensibilizant al pielii ce poate cauza dermatita de contact. Astfel, anumite persoane pot dezvolta o alergie la acest ingredient.

Potassium Sorbate, ingredient cu risc mediu de dauna, care are functiile de ingredient parfum si conservant. Protejeaza cosmeticele si produsele de ingrijire personala de alterare (omoara microorganismele si previne cresterea si reproducerea lor) si este o alternativa la parabeni. Poate produce toxicitate la nivelul organelor. Cosmetic Ingredient Review (CIR) Expert Panel permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala. Conform Directivei UE 1223/2009, Potassium Sorbate poate fi folosit drept conservant in cosmetice si produse de ingrijire personala in concentratii de pana la 0.6% (Anexa VI).

 

Data analizei: 2018-10-28


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: WATER, ONSEN-SUI, DEIONIZED WATER, DISTILLED WATER, PURIFIED WATER, DIHYDROGEN OXIDE, DISTILLED WATER

Functii: solvent

 

Descriere:

  • ingredient ce se regaseste in aproape toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala
  • cosmeticele si produsele de ingrijire personala contin numai apa fara toxine, poluanti si microbi
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform Guidance on Cosmetic Manufacturing Practice Guidelines, Food and Drug Administration (FDA) monitorizeaza calitatea apei (denumita “apa de proces”) folosite in cosmetice si in produsele de ingrijire personala.

Exista si alte companii care se supun cu standardele U.S. Pharmacopeia (USP) privind puritatea apei folosite in medicamente. Apa purificata conform acestor standard este preparata din apa supusa reglementarilor U.S. Environmental Protection Agency (EPA) cu privire la apa potabila. Nu contine alte substante adaugate intentionat.


Citeste mai mult

 

Descriere:

  • ulei de mirt, arbust vesnic verde, originar din regiunea medirateana. Uleiul esential de mirt se obtine prin distilarea la aburi a florilor si a frunzelor acestui arbust.
Uleiul esential de mirt calmeaza nervii, sustine un somn bun si ajuta la o respiratie usoara.

Actiuni:
  • Tonica
  • Balsamica
  • Antiseptic
  • Dezinfectanta
  • Astringenta
  • Hemostatica.
Uleiul de mirt este utilizat ca ingredient in produsele cosmetice pentru a catifela pielea, mai ales ca ingredientul are actiuni antiseptica si dezinfectanta, ajuta la inchiderea glandelor sebacee. 

De asemenea, uleiul contracta si intareste pielea, astfel ajuta la reducerea ridurilor.
Atunci cand este folosit in apa de gura, uleiul esential de mirt ajuta la contractarea gingiilor, lucru benefic pentru dantura.


Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Nu este indicat in sarcina si in alaptare si la copii sub 6 ani.
Unele componente ale uleiului esential de mirt pot irita tractul digestiv.


Citeste mai mult

Sinonime: CAPB, INNER SALT, COCAMIDO BETAINE, COCAMIDOPROPYL DIMETHYL GLYCINE, COCOYL AMIDE PROPYLBETAINE

Functii: antistatic, agent de curatare, surfactant, agent de crestere a vascozitatii, spumant, agent de ingrijire a parului si a pielii

 

Descriere:

  • derivat din ulei de nuca de cocos
  • rol de curatare a pielii si parului datorita caracteristicii sale de a amesteca apa cu grasimea si murdaria prezente la suprafata pielii pentru a putea sa fie curatate/indepartate
  • poate tine locul Cocamide DEA
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Da
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in produsele cu spalare (rinse-off).

Toxline si PubMed Citations evalueaza acest ingredient drept potential sensibilizant al pielii ce poate cauza dermatita de contact. Astfel, anumite persoane pot dezvolta o alergie la acest ingredient.

United States Environmental Protection Agency (EPA) a estimat toxicitatea acvatica a acestui ingredient la un nivel moderat de risc.


Citeste mai mult

Functii: surfactant

 

Descriere:

  • agent tensioactiv usor si datorita formulei anti uscare, este ideal in compozitia cosmeticelor si produselor de ingrijire personala
Produce un nivel satisfacator de spuma, fiind adesea intalnit in gelurile de dus, sampoane etc.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetics Directive of the European Union permite folosirea ca ingredient in produsele cosmetice si produsele de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Sinonime: SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE

Functii: surfactant, agent de curatare

 

Descriere:

  • obtinut in urma reactiei dintre lauril glicol si monoclor acetat de sodiu
  • inlocuitor al Sodium laureth sulfate
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Sinonime: COCOGLUCOSIDE

Functii: surfactant, agent de curatare, spumant

 

Descriere:

  • derivat in urma reactiei dintre glucoza si ulei de nuca de cocos
  • rol de curatare a pielii si parului datorita caracteristicii sale de a amesteca apa cu grasimea si murdaria prezente la suprafata pielii pentru a putea sa fie curatate/indepartate
  • neiritant, cel mai bland dintre surfactanti
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Sinonime: BENZENEETHANOL; BENZYL CARBINOL; 2-PHENYLETHANOL

Functii: ingredient parfum, conservant, rol de mascare/acoperire a mirosului

 

Descriere:

  • lichid fara culoare, transparent
  • alcool aromatic
  • previne sau intarzie cresterea microbiana protejand astfel cosmeticele de la alterare
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct si ca substanta de aroma sintetica.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Phenethyl Alcohol in cosmetice si produse de ingrijire personala in concentratii de pana la 1%.


Citeste mai mult

Sinonime: AGENT DE PROTECTIE A PIELII

 

Descriere:

  • produs obtinut prin fermentarea cireselor Acerola de catre bacteria Lactobacillus.
Extractul face pielea mai fina si mai sanatoasa. 
 
Acerola apartine soiurilor de fructe cu continut ridicat de vitamina C.
 
Vitamina C in Acerola este unul dintre antioxidantii benefici care pot oferi protectie impotriva bolilor de inima si a cancerului. Vitamina C poate proteja colesterolului LDL de oxidare si poate bloca, de asemenea, formarea de nitrozoamine, care cauzeaza cancer chimic.
Reprezinta o sursa buna de alte elemente nutritive, inclusiv vitamina B, calciu, fier, bioflavonoide, fosfor, acid malic, acid pantotenic, potasiu, magneziu.
 
De asemenea, Acerola contine saruri minerale, care s-au dovedit ca ajuta la remineralizarea pielii obosite si stresate. Este benefici pentru piele, contribuie la hidratare ei.
 
Propritati:
  • antioxidant puternic
  • previne imbatranirea cutanata
  • cicatrizant
  • stimuleaza producerea de colagen
  • antipigmentar
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.


Citeste mai mult

Sinonime: GLYCERINE MONOOLEATE; GLYCERIN MONOOLEATE; GLYCERIN 1-MONOOLEATE; GLYCERIN OLEATE; GLYCEROL 1-MONOOLEATE

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii, emolient, surfactant, emulsifiant

 

Descriere:

  • compus din glicerina si acid oleic (acid gras ce apare in mod natural)
  • lichid galben pal
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca substanta alimentara adaugata in mod direct la mancare.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Glyceryl Oleate in cosmetice atata timp cat se respecta procedeele actuale privind modul sau de intrebuintare si concentratie.


Citeste mai mult

Sinonime: BENZOIC ACID, SODIUM SALT; ANTIMOL; SOBENATE

Functii: ingredient parfum, conservant, anticoroziv, rol de acoperire/mascare a mirosului

 

Descriere:

  • sarea de sodiu a Benzoic Acid
  • conservant folosit in manacare, produse farmaceutice si cosmetice
  • pudra alba, cristalina
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) include acest ingredient pe lista substantelor folosite direct in mancare, evaluate drept fara riscuri.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala in concentratii de pana la 5%.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 211 Sodium Benzoate.
European Commission’s Scientific Committee on Consumer Products (SCCP) permite folosirea acestui ingredient in produsele rinse-off in concentratii de pana la 2,5% si in produsele leave-on in concentratii de pana la 0.5%.

Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives a stabilit un consum total acceptabil zilnic cuprins intre 0-15 mg/kg (greutate corporala) pentru cele 3 ingrediente: Benzoic Acid, Potassium si Sodium Benzoate. 


Citeste mai mult

Sinonime: KALII SORBAS; 2,4-HEXADIENOIC ACID, POTASSIUM SALT; POTASSIUM SALT 2,4-HEXADIENOIC ACID

Functii: ingredient parfum, conservant

 

Descriere:

  • sare de potasiu a acidului sorbic
  • pudra alba, cristalina
  • protejeaza cosmeticele si produsele de ingrijire personala de la alterare (omoara microorganismele si previne cresterea si reproducerea lor)
  • alternativa la parabeni
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient drept conservant ce se adauga direct in mancare. Potassium Sorbate este eficient in controlul mucegaiului din branzeturi, sucuri de fructe, vinuri, muraturi, etc.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) Expert Panel permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Directivei UE 1223/2009, Potassium Sorbate poate fi folosit drept conservant in cosmetice si produse de ingrijire personala in concentratii de pana la 0.6% (Anexa VI).

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 202 – Potassium Sorbate.


Citeste mai mult

Sinonime: VANILLA PLANIFOLIA FRUIT, VANILLA; VANILLA (VANILLA SPP.) ; OILS, VANILLA; VANILLA FRUIT

Functii: ingredient parfum, rol de mascare/acoperire a mirosului, protector piele

 

Descriere:

In lume au fost depistate aproximativ 110 specii de orhidee care produc vanilie, doar trei dintre ele sunt cultivate pentru a fi comercializate:
  • Planta exotica erbacee agatatoare din familia orhideelor, cu frunze carnoase si fructe aromatice, in forma de pastaie, folosite drept condiment (Vanilla planifolia).
     
  • Fructul acestei plante este supus unui proces special de fermentare si folosit drept condiment placut aromat, datorita continutului de vanilina.
  • Vanilia este dulce, aromata si placuta la gust. Aroma provine de la pastaia in care se gasesc semintele, sau de la “boabele” plantei de vanilie.
  • Este folosita in mancare, dar si in industria parfumeriei.
    • Planifolia
    • Pompona
    • Tahitensis.

    • Vanilia este si un puternic afrodiziac, pe langa un aromatizant puternic.
    • Este un tonic nervos deosebit de puternic si este recunoscuta pentru sporirea activitatii cerebrale.
    •  
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct.

Acest ingredient nu a fost evaluat de alte comisii si/sau asociatii din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Sinonime: OCTOXYGLYCERIN; 1,2-PROPANEDIOL, 3- ( (2-ETHYLHEXYL) OXY) -

Functii: deodorant, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • eter de gliceril (gliceril eter)
  • derivat din glicerina
  • poate fi folosit ca inlocuitor al parabenilor
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala atata timp cat se respecta procedeele actuale privind modul sau de intrebuintare si concentratie.

Conform a 2 studii intreprinse de Department of Dermatology at the University Hospital, respectiv Contact Dermatitis Journal, Ethylhexyl Glycerin este considerat a fi iritant pentru piele.  De asemenea, in urma altor studii facute pe animale, acesta  s-a dovedit a fi iritant pentru zona din jurul ochilor.


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Ecowell - Sampon"

3 + 7 =

Spune-ne opinia ta despre
"Ecowell - Sampon"

4 motive pentru care ti se rup unghiile

4 motive pentru care ti se rup unghiile

de Raluca Garbea 21 Aug 2019

Daca ti se rup usor unghiile, trebuie sa le protejezi cand folosesti produse de curatare, sa nu le rozi si sa le hidratezi cu ajutorul unei lotiuni speciale. Descopera in articol care sunt principalele cauze care duc la ruperea unghiilor. [detalii]

Cele mai eficiente alimente diuretice

Cele mai eficiente alimente diuretice

de Raluca Garbea 28 Sep 2018

Alimentele diuretice au rolul de a elimina disconfortul creat de retentia de apa, ajutand la ameliorarea simptomelor provocate de sindromul premenstrual si la curatarea organismului de toxine. [detalii]

Silimarina - afla cum poti trata afectiunile ficatului cu ajutorul silimarinei

Silimarina - afla cum poti trata afectiunile ficatului cu ajutorul silimarinei

de AlegeSanatos.ro 16 Iul 2018

Silybum marianum sau armurariu ori silimarina, asa cum este cunoscuta in termeni populari, este un adjuvant natural pentru afectiunile fiicatului, fiind solutia naturala de regenerare. Pentru ca este direct responsabila de proprietati hepatoprotectoare, dar si de probleme ce tin de vezica biliara si curatarea intestinului, silimarina este considerat tratamentul naturist cel mai indicat pentru bolile ficatului. [detalii]

Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016