Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Apimond - Toner cu celule stem bio

Nota 9.5 / 10 din 452 voturi
Apimond - Toner cu celule stem bio
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Apimond

 

Descriere Apimond - Toner cu celule stem bio

Toner cu celule stem bio

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:
Actiune: Anti-imbatranire, Curatare, Tonifiere
 
Tipul de piele: Imbatranita
 
Varsta: 25+
 
Utilizare: Zilnica
 
Testele au dovedit ca celulele stem din muguri de argan pot interactiona foarte bine cu celulele stem dermice umane ajutand la revitalizarea lor, la o racapatare a elasticitatii asemanatoare cu 12 ani in urma si la regenerarea in profunzime. De asemenea pot stimula productia de colagen si elastina, atat de necesare pentru mentinerea unui aspect tanar si sanatos al tenului.
 
Tonerul cu celule stem contine ingrediente absolut necesare hidratarii, un cocktail perfect pentru prevenirea si atenuarea ridurilor. Curata pielea in profunzime si o pregateste pentru aplicarea urmatoarelor produse.
 
Beneficii:
- vitalizeaza si protejeaza celulele stem dermice,
- intareste si tonifica tesutul cutanat
- reintinereste pielea in profunzime
- reduce ridurile cu 19% dupa 28 de zile de tratament, cu 26% dupa 56 de zile de tratament.
-  creste densitatea pielii cu 5.5% dupa 28 de zile,  13% dupa 56 de  zile 
- creste fermitatea pielii cu 14% dupa 56 de zile de tratament.
 
Produsul asociaza ingrediente cu proprietati antioxidante si anti-imbatranire:acid hialuronic cu masa moleculara mica pentru o hidratare profunda, venin de albine purificat ce creste productia de colagen si elastina, aloe vera pentru hidratare si calmare, apa de trandafiri cu efect antioxidant.

Cantitate: 100 ml.

Alte informatii:
Acest produs contine 9 ingrediente dintre care 8 sunt considerate a fi sigure, iar 1 ingredient prezinta risc mediu de dauna.

 

Ingrediente Apimond - Toner cu celule stem bio

ROSA DAMASCENA (ROSE) FLOWER WATER, AQUA, GLYCERIN, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, ARGANIA SPINOSA SPROUT CELL EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, APIS VENENUM (BEE VENOM), LACTIC ACID, SODIUM BENZOATE

 

Grad de risc produs:
Atentie la urmatorul ingredient:

Lactic acid, ingredient cu risc mediu de dauna, care are functiile de exfoliant, ingredient parfum, agent de umectare, reglor ph, agent de ingrijire a pielii, agent de protectie/tamponare. Acid alfa hidroxi, produs in mod natural in urma procesului de fermentare (a laptelui de exemplu), poate fi produs si pe cale sintetica. Are rolul de imbunatatire a aspectului pielii. Health Canada permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala in concentratii de pana la 10%, cu un ph de 3,5 sau mai mare, atata timp cat nu prezinta riscuri de intrebuintare iar eticheta produsului contine avertismente si restrictionari.


Data analizei: 2015-03-12


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, WATER, ROSA DAMASCENA FLOWER

Functii: Agent de parfum, agent de protectie a pielii, agent de mascare

 

Descriere:

Apa de flori de trandafir Rosa Damascena se prezinta ca o solutie apoasa obtinuta prin distilarea petalelor de flori de Damask Rose, Rosa damascena, Rosaceae.
 
Ca agent de mascare, reduce sau inhiba mirosul sau gustul de baza al produsului.
 
Apa naturala de trandafiri este un produs de demachiere si tonifiere gentil, potrivit pentru pentru toate tipurile de piele. 
Mentine echilibrul pH-ului, stimuleaza procesele de regenerare, are un efect calmant in cazuri de acnee si arsuri solare. Ca urmare, textura pielii devine mai elastica.
 
Recomandat in tratamentul:
  • acneei
  • iritatiilor pielii
 
Este utilizata pe scara larga in industria de parfumuri si ca emolient in produsele de ingrijire a pielii. 
Calitatile sale tonice si de liniștitoare sunt utile pentru toate tipurile de piele, in special pentru cele mature, uscate si sensibile. De asemenea, este utila pentru reducerea inflamatiei si a vizibilitatii capilare sparte. 

Apa de trandafiri este adesea presarata peste diverse feluri de mancare din carne.
Este fi folosit in componenta odorizantelor.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Food and Drug Administration (FDA) considera acest ingredient sigur conform FDA partea 182 - Substanțe General Recunoscute ca fiind Sigure (GRAS), Sec. 182.20 Uleiurile esentiale, oleorasini (fara solventi) si extractibile naturale (inclusiv distilate).

Sinonime: WATER, ONSEN-SUI, DEIONIZED WATER, DISTILLED WATER, PURIFIED WATER, DIHYDROGEN OXIDE, DISTILLED WATER

Functii: solvent

 

Descriere:

  • ingredient ce se regaseste in aproape toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala
  • cosmeticele si produsele de ingrijire personala contin numai apa fara toxine, poluanti si microbi
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform Guidance on Cosmetic Manufacturing Practice Guidelines, Food and Drug Administration (FDA) monitorizeaza calitatea apei (denumita “apa de proces”) folosite in cosmetice si in produsele de ingrijire personala.

Exista si alte companii care se supun cu standardele U.S. Pharmacopeia (USP) privind puritatea apei folosite in medicamente. Apa purificata conform acestor standard este preparata din apa supusa reglementarilor U.S. Environmental Protection Agency (EPA) cu privire la apa potabila. Nu contine alte substante adaugate intentionat.

Sinonime: GLYCERINE, GLYCEROL, GLYCYL ALCOHOL, CONCENTRATED GLYCERIN

Functii: denaturant, ingredient parfum, agent de ingrijire a parului, agent de umectare, agent de ingrijire orala, agent de ingrijire a pielii, protector piele, agent de micsorare a vascozitatii, solvent

 

Descriere:

  • compus alcoolic ce apare in mod natural dar poate fi produs si sintetic
  • baza pentru multe lipide
  • poate fi de origine animala sau vegetala
  • echilibreaza nivelul apei din piele pentru a facilita hidratarea
  • poate fi inlocuita de Sorbitol
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient atat ca aditiv alimentar direct cat si ca aditiv alimentar indirect. Este permisa folosirea acestui ingredient si in produsele farmaceutice (fara prescriptie medicala) de protectie a pielii, produsele de uscare a urechii si produsele de calmare a ochilor.

Functii: Umectant, agent de ingrijire a parului, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

hidrolizat de acid hialuronic derivat din acizi, enzime sau alte metode de hidroliza
 
Este efficient in produsele anti-îmbătrânire; trateaza ridurile.

Acidul hialuronic poate stimula continutul de umiditate din piele si ajuta la prevenirea pierderii de umiditate.
 
Acidul hialuronic este prezent in mod natural in tesuturile umane (de exemplu, in piele, ligamente, artere principale, tendoane, valve sau in lichidul sinovial). 
 
HA este gasit in ambele straturi ale pielii - in derma si epiderma, in cazul in care are rolul de protectie, stabilizare si functia de absorbtie a socurilor.
 
Cantitatea totala de hialuronan in pielea umana este estimata la aproximativ o treime dinvaloarea totala a HA in intregul organism uman.

Odata cu varsta, continutul de hialuronan in piele scade, ceea ce poate contribui la pierderea de prospetime, hidratare, umiditate si elasticitate in piele si duce la dezvoltarea ridurilor. Acest lucru este rezolvat prin adaugarea de acid hialuronic in produsele cosmetice.

Capacitatea sa unica de penetrare a pielii si de hidratare cat si proprietatile vascoelastice fac pielea mai moale si ii restabilesc elasticitatea. Prin urmare, un efect antirid semnificativ antirid.
 
Produselor cosmetice care contin HA pot proteja pielea de iradierea UV datorita proprietatilor sale.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Formele de acid hialuronic din prescriptile medicale sunt sigure pentru majoritatea oamenilor.
  • Nu exista suficiente informatii despre acidul hialuronic pentru a sti daca acesta este sigur atunci cand este ingerat pe cale orala.
  • Uneori, acidul hialuronic poate provoca durere si roseata in cazul in care este injectat.
  • Presiune crescuta in interiorul ochiului poate aparea dupa ce acidul hialuronic este folosit pentru interventii chirurgicale la ochi.
  • Rareori, acidul hialuronic poate provoca reactii alergice.

Functii: Agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • extract de celule de germeni de Argania spinosa
 
Extractul de celule de germeni de argan revitalizeaza si protejeaza celulele pielii, le mentine potențialul lor de regenerare. Prin urmare, ingredientul  accelereaza procesul de reparare a pielii naturale.
  • Ingrijieste pielea si o mentine sanatoasa
  • Lupta impotriva ridurilir pielii
  • Reda elasticitatea pielii
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.

Sinonime: ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE POWDER; ALOE VERA LEAF JUICE POWDER

Functii: agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • pudra obtinuta din sucul uscat al frunzelor de Aloe barbadensis
  • hidrateaza pielea uscata
  • antibacterian, ajuta la vindecarea ranilor
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Da
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca substanta naturala de aroma ce poate fi adaugata direct in mancare.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice.

 

Descriere:

Venin de albine
 
Veninul de albine este folosit in produse cosmetic pentru a “amagi” pielea ca a fost usor intepata cu o toxina numita melitina. Acest lucru face ca organismul sa trimita sange directa spre zona “afectata” si sa stimuleaze producerea de substante chimice: colagen si elastina naturala. 
 
Colagenul intareste tesutul corpului in timp ce elastina este proteina care ajuta pielea sa ramana intinsa si elastica.
 
Veninul are, de asemenea, efect de relaxare a muschilor.
 
De asemenea, veninul de albine are proprietati antiinflamatoare si regeneratoare.
 
Cremele ce contin venin de albine sunt indicate persoanelor cu un ten matur, cu riduri. 
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Cremele ce contin venin sunt contraindicate persoanelor persoanelor alergice la produse apicole, la venin de albine sau persoanelor cu inceput de cuperoza. De aceea este indicat efectuarea unui test pe o portiune mai mica de piele.

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Sinonime: A-HYDROXYPROPANOIC ACID, 2-HYDROXYPROPANOIC ACID

Functii: exfoliant, ingredient parfum, agent de umectare, reglor ph, agent de ingrijire a pielii, agent de protectie/tamponare

 

Descriere:

  • acid alfa hidroxi, produs in mod natural in urma procesului de fermentare (a laptelui de exemplu)
  • poate fi produs si pe cale sintetica
  • rol de imbunatatire a aspectului pielii
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct (GRAS).

Cosmetic Ingredient Review (CIR) a hotarat ca acest ingredient poate fi folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala in concentratii de 10% sau pana la 10%, cu un ph final de 3,5 sau mai mare, atunci cand are ca scop evitarea cresterii sensibilitatii solare sau atunci cand instructiunile de folosire includ folosirea zilnica a protectiei solare. Acest ingredient poate fi folosit in produsele profesionale (de salon) in concentratii de pana la 30% (inclusiv), cu un ph final de 3 sau mai mare, atunci cand sunt aplicate de specialisti si atunci cand aplicarea este acompaniata de instructiuni privind folosirea zilnica a protectiei solare.

Health Canada permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala in concentratii de pana la 10%, cu un ph de 3,5 sau mai mare, atata timp cat nu prezinta riscuri de intrebuintare iar eticheta produsului contine avertismente si restrictionari.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 270 – Lactic Acid.

Sinonime: BENZOIC ACID, SODIUM SALT; ANTIMOL; SOBENATE

Functii: ingredient parfum, conservant, anticoroziv, rol de acoperire/mascare a mirosului

 

Descriere:

  • sarea de sodiu a Benzoic Acid
  • conservant folosit in manacare, produse farmaceutice si cosmetice
  • pudra alba, cristalina
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) include acest ingredient pe lista substantelor folosite direct in mancare, evaluate drept fara riscuri.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala in concentratii de pana la 5%.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 211 Sodium Benzoate.
European Commission’s Scientific Committee on Consumer Products (SCCP) permite folosirea acestui ingredient in produsele rinse-off in concentratii de pana la 2,5% si in produsele leave-on in concentratii de pana la 0.5%.

Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives a stabilit un consum total acceptabil zilnic cuprins intre 0-15 mg/kg (greutate corporala) pentru cele 3 ingrediente: Benzoic Acid, Potassium si Sodium Benzoate. 


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Apimond - Toner cu celule stem bio"

6 + 1 =

Spune-ne opinia ta despre
"Apimond - Toner cu celule stem bio"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.