Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

REN - Flash Rinse 1 Minute Facial

Nota 6.5 / 10 din 512 voturi
REN - Flash Rinse 1 Minute Facial
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: REN Clean Skincare UK

 

Descriere REN - Flash Rinse 1 Minute Facial

REN - Flash Rinse 1 Minute Facial

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:
Tratament ce revitalizeaza instantaneu si intinereste vizibil pielea. Neutralizeaza petele, lasand pielea ferma, tonifiata si neteda, in timp ce reduce semnele de oboseala si imperfectiunile pielii. Pielea straluceste instantaneu.

Cantitate: 75 ml.

Alte informatii:
Acest produs contine 14 ingrediente dintre care 13 sunt considerate a fi sigure, 1 ingredient.

 

 

Ingrediente REN - Flash Rinse 1 Minute Facial

COCONUT ALKANES, ASCORBIC ACID, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, SILICA, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, MANNITOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL, YEAST EXTRACT, COPPER PCA, BOSWELLIA CARTERII OIL, BOSWELLIA SERRATA RESIN EXTRACT, GLYCOGEN, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, LIMONENE

 

Grad de risc produs:
Atentie la urmatorul ingredient:

Limonene, ingredient cu risc mediu de dauna, este un solvent si un agent de aroma, disponibil in doua variante: cu miros de pin si cu miros de portocala. Nu este toxic, dar in contact cu aerul se poate descompune si forma cantitati mici de produse oxidante, care cauzeaza alergii la nivelul pielii.

 

Data analizei: 2015-12-04


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Functii: Emolient, solvent

 

Descriere:

Ingredient obtinut din reducerea completa si hidrogenarea unui amestec de acizi grasi derivati din ulei de cocos.
 
Atunci cand este utilizat in produse de ingrijire personala are rolurile de solvent (ajuta la dizolvarea altor substante) si emolient (inmoaie si catifeleaza pielea).
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu are restrictii pe teritoriul Uniunii Europene.

Este sigur pentru utilizarea in produse cosmetice si de ingrijire personala.

Sinonime: VITAMIN C; L-ASCORBIC ACID, ANTISCORBIC VITAMIN

Functii: antioxidant, ingredient parfum, adjustor ph, agent de ingrijire a pielii, agent de protectie/tamponare, rol de macare/acoperire a mirosului

 

Descriere:

  • antioxidant ce apare in mod natural
  • rol atat de incetinire a deteriorarii produselor datorita expunerii la aer cat si de control al ph-ului produsului
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient drept conservant si nutrient (GRAS).

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives a stabilit un consum acceptabil zilnic cuprins intre 0-15 mg/kg (greutate corporala).  

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (intrat in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 300 – Ascorbic Acid.

Functii: emolient, emulgator

 

Descriere:

Este utilizat in principal in produsele cosmetice ca emolient si emulgator pentru formulari.
Este un ester de alcool gras de nuca de cocos, acidul caprilic si acidul capric. In timpul aplicarii si lasa un non-gras, moale dupa atingere.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Desi exista putine informatii disponibile cu privire la acest ester, componentele prezente in aceast ingredient (alcool de nuca de cocos, acidul caprilic si acidul capric) sunt acceptate pe scara larga ca ingrediente sigure, non-toxice din produsele de ingrijire a parului si a pielii.

Sinonime: SILICA, AMORPHOUS SILICA; AMORPHOUS SILICON OXIDE HYDRATE; SILICIC ANHYDRIDE; SILICON DIOXIDE

Functii: abraziv, absorbant, agent antiaglomerant, agent de umplutura, agent opacifiant, agent non-surfactant

 

Descriere:

  • constituent al nisipului
  • denumit si dioxid de siliciu
  • folosita sub forma amorfa, fara structura, in cosmetice
  • cosmeticele si produsele de ingrijire personala nu contin Silica cristalina
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca agent antiaglomerant si pentru  alte intrebuintari in alimente.

Sinonime: L-GLUTAMIC ACID, N-COCO ACYL DERIVS., MONOSODIUM SALTS; MONOSODIUM SALTS L-GLUTAMIC ACID, N-COCO ACYL DERIVS.; N-COCO ACYL DERIVS. MONOSODIUM SALTS L-GLUTAMIC ACID; SODIUM N-COCOYL-L-GLUTAMATE

Functii: Surfactant, agent de curatare

 

Descriere:

  • Clorura de sodiu a acidului glutamic cocoyl
  • Surfactant natural, bland care nu produce iritatii.
Agent de curatare derivat din uleiul de nuca de cocos sau glucoza de porumb.

Acest ingredient este, de asemenea, folosit pentru a ajuta la “inmuierea” apei dure (elimina excesul de minerale).


Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Nu exista nici un risc cunoscut asociat cu utilizarea de sodiu cocoyl glutamat. Totusi, oamenii cu pielea sensibila trebuie sa efectueze un test pe o portiune mica de piele inainte sa foloseasca un produs care contine acest ingredient.

Cosmetic Ingredients Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient in produsele cosmetice si cele de ingrijire personala.

Sinonime: UMECTANT, AGENT OSMOTIC

Functii: MANNITE, MANNA SUGAR

 

Descriere:

Manitolul este un compus organic cristalin, alb cu formula (C6H8(OH)6). Acest poliol este folosit ca agent osmotic diuretic și ca vasodilatator renal ușor. 
Manitolul este un alcool din zahăr; astfel, este derivat din zahăr prin reducere, cu greutate moleculară 182.17g/mol și densitate de 1.52g/ml.
 
Este extras in copaci, alge marine si ciuperci proaspete.
Este un isomer al Sorbitolului si este produs prin hidrogenarea indulcitorilor si a unor siropuri de glucoza speciale. 
 
In produsele cosmetice este folosit ca umectant, dar poate fi folosit si ca liant, agent de mascare, agent de hidratare si agent aromatizant (in balsamuri de buze, etc).
 
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu
Restrictii de folosinta:
Da

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a permis folosirea de mannitol in produse alimentare inca cu 60 de ani urma. 
Acest ingredient este contraindicat pacienților cu anurie si insuficienta cardiaca congestiva.
Nu cauzeaza cancer. 
 

Sinonime: ORANGE OIL; ORANGE OIL, ORANGE ESSENTIAL OIL; MANDARIN

Functii: ingredient parfum, astringent, rol de mascare/acoperire a mirosului, tonic, ingrijirea pielii

 

Descriere:

  • ulei volatil obtinut din coaja de portocala
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient in alimentatie (GRAS).
 

Sinonime: EXTRACT OF YEAST; YEAST, EXT.; EXTRAIT DE LEVURE

Functii: agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • extract din drojdie de bere
Drojdia este o sursa de beta-glucan, care este un bun antioxidant.
Derivatele din celulele de drojdie ajuta la vindecarea ranilor.


Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration (FDA) a evaluat acest ingredient si il considera sigur, fara riscuri (GRAS).

Sinonime: BIS (5-OXO-L-PROLINATO-N1,O2) COPPER

Functii: Agent de ingrijire a pielii, umectant

 

Descriere:

 
  • Substanta sintetica 
  • Sare de cupru a PCA (Pyrrolidone Carboxylic Acid)
  • Acidul carboxilic pirolidona este un hidratant extrem de important prezent in mod natural in pielea umana
  • Contribuie la mentinerea constanta a continutului de apa  in timp ce produsul se afla in ambalaj sau este intins pe piele
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

 

Descriere:

  • Ulei extras dintr-o specie a arborelui de tamaie
Uleiul de tamaie este un astringent puternic si protejeaza celulele pielii. Reduce porii, previne ridurile si tonifiaza pielea, ferind-o de semnele de imbatranire.
Ajuta la vindecarea ranilor si poate reduce aspectul cicatricilor, a petelor intunecate cauzate de acnee, vergeturi, eczeme si rani chirurgicale. 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.

Functii: antiinflamator, tonic, agent de netezire, analgezic, antiastmatic

 

Descriere:

  • Extract din rasina copacului de Boswellia serrata, Burseraceae.
  • Sprijina elasticitatea si flexibilitatea articulatiilor si ajuta la mentinerea sanatatii articulare.
  • Rasina de boswellia este „tamaia indiana”, fiind cunoscuta in Orient ca si „olibanum”, iar in occident sub denumirea de ''tamaie''.
  • Rasina contine acizi boswellici, care contribuie la reducerea inflamatiei. 
  • Rasina de Boswellia serrata ajuta la calmarea durerii cauzate de leziuni minore si este un remediu eficient pentru durerile cronice asociate cu artrita.
 
Reactii adverse:
Restrictii de folosinta:
Da

Siguranta/Rating ingredient:

Boswellia serrata poate cauza:
  • dureri abdominal
  • senzatie de voma
  • diaree. 
Aplicata direct la nivelul pielii, poate duce la reactii alergice.
Femeile insarcinate sau cele care alapteaza trebuie sa evite consumul de boswellia in cantitati mai mari decat cele utilizate in scopuri culinare.
 

Sinonime: MINAL STARCH; PHYTOGLYCOGEN; ANIMAL STARCH; LIVER STARCH; LYOGLYCOGEN; PHYTOGLYCOGEN

Functii: Umecatant, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • Polizaharid care are proprietati de liant 
  • Polimer cu greutate moleculara mare cu structura de lant ramificat compus din reziduuri D-Glycopyranose. Se distribuie prin protoplasma celulara.
In organismul animal este corespondentul amidonului de la plante.
 
  • Glicogenul serveste la inmagazinarea energiei si detoxifierea organismului, o mare parte din glicogen se gaseste in ficat. 
  • Desfacerea glicogenului in monozaharide ca glucoza se face cu eliberare de energie necesara de exemplu contractiei musculare. 
  • Glicogenul este principala sursa de energie pentru cresterea si intretinerea aspectului epidermei sanatoase. Acesta este sursa de energie pentru vindecarea ranilor, baleiaj pentru radicalii liberi, sinteza conexiunilor celula la celula, sinteza enzimatica, recuperare de la orice stres fizic.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Nu este cancerigen.
  • Pana in prezent, acest ingredient nu a fost analizat de catre comisiile competente, de aceea nu se cunoaste existenta efectelor adverse.
     

Sinonime: MAGNESIUM L-ASCORBYL-2-PHOSPHATE; MAP

Functii: antioxidant

 

Descriere:

  • forma a vitaminei C
  • rol atat de incetinire a deteriorarii produselor datorita expunerii la aer cat si de control al ph-ului produsului
  • ajuta la albirea pielii
  • prezinta proprietati antiinflamatoare
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a decis ca acest ingredient nu prezinta riscuri si poate fi folosit drept conservant (GRAS).

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Magnesium Ascorbyl Phosphate in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives a stabilit un consum acceptabil zilnic cuprins intre 0-15 mg/kg (greutate corporala). 

Sinonime: DL-LIMONENE, DIPENTENE, LIMONENE ESSENTIAL OIL, METHYL-4-ISOPROPENYL CYCLOHEXENE, CAJAPUTENE, CARVENE, CINENE, DIPENTENE, EFCHOLE

Functii: ingredient parfum, solvent

 

Descriere:

  • ingredient avand la baza miros, apare in 2 forme active: l-limonene (miros de pin) si d-limonene (miros de portocala).
  • ulei esential din flori de lamaie si alte specii de plante
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Da
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Da
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

National Industrial Chemicals Notification and Assessment Scheme (NICNAS) a evaluat acest ingredient si a constatat ca, desi nu este foarte toxic, in contact cu aerul se poate descompune si forma cantitati mici de produse oxidante, care cauzeaza alergii la nivelul pielii. Limonene este asadar considerat alergen.

De asemenea, fiind este un lichid inflamabil, trebuie manevrat cu grija deoarece poate exploda la temperaturi peste 48ºC.

Acest ingredient poate fi folosit conform Directivei UE 1223/2009, Anexa III, partea I (substante pe care produsele cosmetice nu trebuie sa le contina, exceptand cazurile cand sunt subiectul unor restrictii si conditii prezentate). Limonene trebuie indicat pe eticheta atunci cand este folosit in concentratii mai mari de 0.001% in produsele leave-on, si 0.01% in produsele care se clatesc, rinse-off.


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"REN - Flash Rinse 1 Minute Facial"

8 + 2 =

Ce au spus ceilalti utilizatori despre
"REN - Flash Rinse 1 Minute Facial"

Mogos Ramona @ 31 Mai 2016
"un produs foarte bun.pret 215 lei, comandat pe www.skinmagia.ro"
Neagu Marian @ 05 Dec 2015
"suna promitator, dar cit costa ?"

Spune-ne opinia ta despre
"REN - Flash Rinse 1 Minute Facial"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.