Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Sabio - Crema de zi regeneratoare cu Ceai Verde, Acid Hialuronic si Coenzima Q10

Nota 8.7 / 10 din 615 voturi
Sabio - Crema de zi regeneratoare cu Ceai Verde, Acid Hialuronic si Coenzima Q10
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Sabio Cosmetics S.R.L.

 

Descriere Sabio - Crema de zi regeneratoare cu Ceai Verde, Acid Hialuronic si Coenzima Q10

Crema de zi regeneratoare cu Ceai Verde, Acid Hialuronic si Coenzima Q10

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:
Crema de zi regeneratoare cu Ceai Verde, Acid Hialuronic si Coenzima Q10,  este potrivita pentru toate tipurile de ten si este recomandata indeosebi tenului matur si celui sensibil.

Aceasta crema naturala actioneaza eficient asupra ridurilor de expresie si asupra celor profunde, fiind luxoasa, hranitoare, bogata in substante nutritive, revitalizante si regenerante.
Este o crema de zi manufacturata numai din ingrediente naturale sau provenite din agricultura ecologica: colagen vegetal, samburi de grapefruit, ulei esential de neroli, etc.

Complexul nutritiv al acestui produs regenereaza si protejeaza tenul, actionand atat la suprafata, cat si in profunzime, imbinand proprietatile extractelor vegetale naturale cu calitatile extraordinare ale acidului hialuronic, coenzimei Q10, ceaiului verde, squalanului si colagenului.

Cantitate: 60 ml.

Alte informatii:
Acest produs contine 14 ingrediente, toate considerate a fi sigure.

Acidul hialuronic  din sursa vegetala este un activ puternic hidratant, veritabil repulpant si tensor, confera  suplete si finete pielii.

Coenzima Q10  este foarte eficienta in lupta impotriva radicalilor liberi. Protejeaza impotriva efectelor distrugatoare ale razelor UV la nivelul membranei celulare. Fiind un antioxidant puternic, Coenzima Q10 este capabila sa penetreze straturile celulare si sa protejeze pielea impotriva degradarii oxidative.

Colagenul vegetal  are proprietati identice  cu colagenul prezent in mod natural in piele, pastrand nivelul de hidratare, mentinandu-i elasticitatea si supletea. Colagenul diminueaza ridurile, pielea devenind mai elastica, neteda, luminoasa si catifelata .

Squalanul  de masline este emolient, netezeste si reface stratul hidrolipidic, limitand pierderea transepidermica de apa.

Extractul de ceai verde incetineste procesul  de imbatranire fiziologica a pielii, este un exceptional antioxidant, inhiba degradarea colagenului din piele, are actiune fermizanta si antiradicalara. Este un ingredient minune in compozitiile antiage, in cremele pentru ten gras si mixt.

Extractul din seminte de grapefruit  contine vitamine, aminoacizi, acizi grasi si polifenoli, in mare parte glicozide si bioflavonoide. Aceste substante exercita o actiune regulatoare  asupra metabolismului , antiinflamatoare, mentine   structura si elasticitatea pielii.

Vitamina E este un antioxidant foarte puternic, mentine hidratarea pielii, reduce petele cauzate de imbatranire . Este un concentrat (min.50%) de tocoferoli (alpha, beta, gamma si delta – α, β, γ si δ) obtinut din uleiuri vegetale. Grad cosmetic si farmaceutic exclusiv natural. Validat de Ecocert pentru cosmetice bio.

Uleiul esential de palmarosa are efect de hidratare a pielii, regleaza secretia de sebum, pastreaza pielea supla si elastica. La nivel celular, ajuta la formarea de tesuturi noi si pentru acest motiv este  de mare ajutor pentru intinerirea si regenerarea pielii.

Uleiul esential de neroli contribuie la regenerarea celulara.


 

 

Ingrediente Sabio - Crema de zi regeneratoare cu Ceai Verde, Acid Hialuronic si Coenzima Q10

AQUA, SQUALANE, CAMELLIA SINENSIS EXTRACT / LEAF EXTRACT, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, TOCOPHEROL, UBIQUINONE, SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, SALIX NIGRA (BLACK WILLOW) BARK EXTRACT, CYMBOPOGON MARTINII (PALMAROSA) OIL, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) FRUIT/SEED EXTRACT, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) OIL

 

Grad de risc produs:
Avertisment: Avand in vedere compusii cu potential alergen aflati in mod natural in compozitia uleiurilor esentiale, este indicata efectuarea unui test de alergie pe o portiune din piele pentru depistarea unei eventuale reactii alergice.

Chiar daca un produs de ingrijire a pielii contine doar ingrediente naturale sau ingrediente cu risc scazut de dauna, aceasta poate provoca utilizatorului iritatii ale pielii. Persoanele care au pielea sensibila trebuie sa utilizeze o cantitate mica de produs pe o portiune mica de piele pentru a se asigura ca nu exista reactii alergice. Semnele unei reactii alergice la un produs includ: roseata, umflaturi si piele excesiv de uscata.

Data analizei: 2015-01-20


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: WATER, ONSEN-SUI, DEIONIZED WATER, DISTILLED WATER, PURIFIED WATER, DIHYDROGEN OXIDE, DISTILLED WATER

Functii: solvent

 

Descriere:

  • ingredient ce se regaseste in aproape toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala
  • cosmeticele si produsele de ingrijire personala contin numai apa fara toxine, poluanti si microbi
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform Guidance on Cosmetic Manufacturing Practice Guidelines, Food and Drug Administration (FDA) monitorizeaza calitatea apei (denumita “apa de proces”) folosite in cosmetice si in produsele de ingrijire personala.

Exista si alte companii care se supun cu standardele U.S. Pharmacopeia (USP) privind puritatea apei folosite in medicamente. Apa purificata conform acestor standard este preparata din apa supusa reglementarilor U.S. Environmental Protection Agency (EPA) cu privire la apa potabila. Nu contine alte substante adaugate intentionat.

Sinonime: VEGETABLE SQUALANE, COSBIOL

Functii: agent de ingrijire a parului, agent de ingrijire a pielii, emolient, hidratant

 

Descriere:

  • substanta uleioasa ce intra in componenta altor uleiuri
  • component al sebumului uman
  • apare in mod natural – poate fi de orgine animala sau vegetala
  • are rol de lubrifiant, lasand pielea moale si catifelata
  • obtinut in urma hidrogenarii compusului Squalene
  • se regaseste in ficatul de rechin, uleiul de masline, uleiul din germeni de grau
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala atata timp cat se respecta procedeele actuale privind modul sau de intrebuintare si concentratie.

Conform Sage Advice si Dermadoctor, acest ingredient este comedogen (1/5).

Sinonime: CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSE (GREEN TEA) LEAF EXTRACT; CAMELLIA SINENSIS (TEA PLANT) LEAF EXTRACT; THEA SINENSIS EXTRACT; EXTRACT OF CAMELLIA SINENSIS LEAVES; GREEN TEA; GREEN TEA LEAF EXTRACT; TEA LEAF ABSOLUTE

 

Descriere:

Extract din frunzele  arborelui de ceai camellia sinensis. Cunoscut si sub denumirea de extract de ceai verde.
 
Proprietati:
  • antioxidant puternic 
  • antiinflamatorii 
  • antiimbatranire 
  • anticarigen
  • antiinflamator
  • umectant
  • conditionator
  • absorbant de raze UV
 
Ceaiul verde are capacitatea de a diminua aparitia ridurilor si a pierderea elasticitatii pielii.
 
De asemenea, incetineste dezvoltarea unora dintre semnele vizuale de imbatranire datorita proprietatilor sale antioxidante si antiinflamatorii. 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Un studiu efectuat de American Association for Cancer Research si revista Preventative Medicine au demonstrat modul in care consumul de ceai verde poate ajuta la prevenirea formarii tumorilor canceroase.

Functii: emulgator

 

Descriere:

Ester de alcool cetearil si alti acizi grasi derivati din ulei de masline. Vine sub forma de ceara grasa.

Este un emulgator neionic, care ajuta ingredientele sa se amestece cu solutiile de cosmetice, de obicei, cele cu proprietati hidratante. Aceasta ajuta la catifelarea pielii si a parului. Este cel mai des utilizat ingredient impreuna cu sorbitan olivate, iar acest amestec cel mai adesea apare ca Olivem 1000 pe o lista de ingrediente.

Puteti gasi acest ingredient in multe produse de ingrijire personala, cum ar fi hidratante faciale, balsamuri, tratamente anti-imbatranire, crème de protectie solara, crema de ras, crema de ochi, luciu de buze, demachiant, tratamente impotriva cicatricilor si lotiuni pentru fermitatea corpului.


Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Siguranta Cetearyl olivate nu a fost examinata de Cosmetic Ingredint Review (CIR).
  • Cu toate acestea, grupul de experti al CIR a evaluat una dintre principalele sale componente, alcool cetearil, ca non-toxic si non-sensibilizant,clasificandu-l ca fiind sigur pentru utilizarea in produsele cosmetice.
  • Directiva UE privind produsele cosmetice permite, de asemenea, utilizarea alcool cetearil in produsele cosmetice, atata timp cat este derivat din plante.

Sinonime: ANHYDROSORBITOL MONOOLIVATE; FATTY ACIDS, OLIVE, MONOESTERS WITH SORBITAN; MONOESTERS WITH SORBITAN FATTY ACIDS, OLIVE; OLIVE MONOESTERS WITH SORBITAN FATTY ACIDS; SORBITAN MONOOLIVATE

Functii: Surfactant, agent de emulsifiere

 

Descriere:

Sorbitan olivate este un agent tensioactiv pe baza de ulei de masline si sorbitol.

Un emulsificator natural unic fara PEG-uri, organic, obtinut din ulei de masline.

Acesta reduce pierderea de apa din piele, are un efect de hidratare, este hipoalergenic. In plus, datorita compatibilitatii sale cu pielea, particulele de oxid de zinc capturate de acest grad unic de sorbitan olivate sunt mult mai ferm atasate la filmul hidrolipidic unde pot rezista la actiunea de spalare rezultate din activitatile sportive acvatice. Aceasta proprietate unica provine dintr-o noua tehnologie care re-echilibreaza lanturile originale de acizi grasi. Dispersarea omogena a filtrelor fizice pe piele ofera protectie mai completa a pielii impotriva radiatiilor UVA si UVB.
 


Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Sorbitan olivate este un produs chimic relativ nou pe piata, astfel incat nu exista date publicate cu privire la acest ingredient. 
  • Potrivit studiilor MSDS, este 90% biodegradabil, definit ca non-toxic si non-iritant.

Sinonime: MIXED TOCOPHEROLS; NATURAL VITAMIN E; VITAMIN E; ALPHA-TOCOPHEROL; E 306

Functii: antioxidant, ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural
  • se regaseste in carne, oua, cereale, legume, nuci
  • antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Da
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) include acest ingredient pe lista cu nutrientii considerati a fi fara riscuri.  Tocopherol se afla si pe lista cu conservantii alimentari permisi.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (2/5).

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 307 - Alpha-tocopherol (E 306 - Tocopherol-rich extract; E 308 - Gamma-tocopherol; E 309 - Delta-tocopherol).

Sinonime: COENZYME Q10; TETRACONTADECAENYL) -5,6-DIMETHOXY-3-METHYL-,; UBIQUINONE 10

Functii: antioxidant, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • antioxidant natural folosit in produse impotriva imbatranirii pielii
  • ajuta la formarea colagenului si elastinei, diminuand aspectul ridurilor
  • reduce daunele oxidative la nivelul tesuturilor
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform jurnalului stiintific Contact Dermatitis, acest ingredient poate provoca dermatita de contact atunci cand este combinat cu Hydroxydecyl Ubiquinone.

Sinonime: HYALURONIC ACID, SODIUM SALT; SODIUM HYALURONATE SOLUTION

Functii: agent de ingrijire a pielii, umectant

 

Descriere:

  • sarea de sodiu a acidului hialuronic
  • imbunatateste aspectul pielii uscate sau vatamate reducand exfolierea si restaurand supletea
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice.

Sinonime: PANTOTHENIC ACID; DEXPANTHENOL, PANTOTHENOL, PANTOTHENYL ALCOHOL, PANTENOL, D-PANTHENOL

Functii: agent de ingrijire a parului, antistatic, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • penetreaza pielea  fiind absorbit in celule si procesat in vitamina B5
  • poate fi de origine vegetala sau animala
  • are rol de lubrifiant, lasand pielea moale si catifelata
  • beneficiaza de proprietati antiinflamatoare
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Da
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) include acest ingredient pe lista cu nutrientii si/sau suplimentele considerate a fi fara riscuri.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Panthenol in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Sinonime: HYDROLYSATE PROTEINS, YEAST; PROTEIN HYDROLYZATES, YEAST; PROTEINS, YEAST, HYDROLYSATE; YEAST HYDROLYSATE PROTEINS; YEAST PROTEIN HYDROLYSATE

Functii: antistatic, conditionator de piele si de par

 

Descriere:

  • Proteina de drojdie hidrolizata sau extract de drojdie.
     
  • Aceasta este o denumire comuna pentru mai multe produse de drojdie prelucrata care sunt utilizate ca arome si ca aditivi alimentari pentru a imbunatati gustul si aroma din mancaruri si produse alimentare
  • In produsele de ingrijire personala, proteinele hidrolizate de drojdie sunt folosite ca agenti antistatici si de conditionare in produsele pentru par.
     
  • Acesta poate contine impuritati constand in principal din glucide si lipide, dar si cantitati mici de diverse substante organice.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Nu se recomanda folosirea produselor ce contin acest ingredient pe pielea infectata sau inflamata.

Sinonime: SALIX NIGRA (WILLOW) BARK EXTRACT, BLACK WILLOW BARK EXTRACT; BLACK WILLOW EXTRACT; SALIX NIGRA BARK EXTRACT; WILLOW EXTRACT

Functii: Agent de protectie a pielii

 

Descriere:

  • Extract din coaja de salcie neagra
  • Colagen vegetal.
Coaja de copac contine acid salicilic, un compus chimic similar cu aspirina (acid acetilsalicilic).

Utilizat in in formule cosmetice in cantitati de 0,5% la 1%, acidul salicilic imbunatateste starea celulelor pielii, ajuta la o buna exfoliere a pielii, ceea ce duce la o imbunatatire generala a aspectului sau si la un efect de netezire cu reducerea liniilor fine si a ridurilor.

De asemenea, cunoscut pentru proprietatile sale antimicrobiene, poate fi util ca un remediu pentru pielea cu prebleme.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Planta este contraindicata in:

  • hemoragii
  • hemofilie
  • sarcina
  • alaptare
  • alergie la salicilati
  • alergie la salcie.

 

Descriere:

  • Ulei obtonut prin distilarea cu aburi a partilor aeriene ale plantei Palmarosa.
Proprietati:
  • Revitalizant
  • Regeneratoare
  • Antifungic
  • Antibacterian
  • Deodorant
Uleiul de Palmarosa peste benefic pentru tenul acneic, pentru tratarea eczemelor si micozelor cutanate. De asmenea, este un bun remediu pentru pielea uscata si ajuta la regenerarea tenului.

Are abilitatea extraordinara de a hidrata si de a combate bacteriile si infectiile fungice.

Are un miros asemanator celui de trandafiri, de aceea este adaugat in componenta sapunurilor si cosmeticelor.

Componenti principali: geraniol, geranyl acetate, carophylene, farnesol, linalool.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Atentie: unii compusi ai uleiului pot provoca alergii la persoanele sensibile.

Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.

Sinonime: CITRUS DECUMANA EXTRACT; CITRUS GRANDIS EXTRACT; EXTRACT OF CITRUS GRANDIS; EXTRACT OF GRAPEFRUIT

Functii: conservant, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • extract din fructul de grapefruit
Extractul din seminte de grapefruit  contine vitamine, aminoacizi, acizi grasi si polifenoli (glicozide si bioflavonoide).

Aceste substante exercita o actiune regulatoare asupra metabolismului, antiinflamatoare, mentin structura si elasticitatea pielii.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.

 

Descriere:

  • Ulei extras din fructul de portocal amar (neroli).

Uleiul de Neroli imbunatateste tonul si textura pielii. Aromoterapeuti l-au folosit de mai multi ani pentru a ajuta la reducerea aparitiei vergeturilor si a cicatricilor. De asemenea, contribuie la regenerarea celulara.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Cosmetic Ingredients Review (CIR) considera acest ingredient sigur si permite utilizarea acestui in cosmetice si produse de ingrijire personala.
  • Uleiurile esentiale contin, in mod natural, compusi cu potential alergen. Spre urmare, este recomandata efectuarea unui test de alergie pe o portiune mica de piele pentru a depista existenta unei reactii alergice.
  • Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Sabio - Crema de zi regeneratoare cu Ceai Verde, Acid Hialuronic si Coenzima Q10"

8 + 10 =

Ce au spus ceilalti utilizatori despre
"Sabio - Crema de zi regeneratoare cu Ceai Verde, Acid Hialuronic si Coenzima Q10"

Monica @ 25 Iun 2016
"Crema este excelenta, dupa cateva minute de masaj circular, tenul ramane catifelat, nicidecum incarcat sau gras. Recomand!"

Spune-ne opinia ta despre
"Sabio - Crema de zi regeneratoare cu Ceai Verde, Acid Hialuronic si Coenzima Q10"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.