Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Virginia - Crema de noapte cu Q10

Nota 8 / 10 din 394 voturi
Virginia - Crema de noapte cu Q10
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Favisan

 

Descriere Virginia - Crema de noapte cu Q10

Crema de noapte cu Q10 

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Coenzima Q10 este un veritabil antioxidant; hidrateaza si imbunatateste structura pielii, previne imbatranirea si stimuleaza imunitatea. Uleiul de catina contine caroten, vitaminele A, C, B complex, E, F1, D2, D3, acizi grasi nesaturati, este polivitamina naturala. Untul de cacao hraneste tesuturile, este factor natural de protectie UV. Mierea de albine hraneste, calmeaza, reconforteaza si catifeleaza, in profunzime, pielea.

Cantitate: 50 ml.


Alte informatii:
Acest produs contine 5 ingrediente, considerate a fi sigure, cu risc scazut de dauna.

Ubiquinone (Coenzima Q10) este un antioxidant natural folosit in produse impotriva imbatranirii pielii. Ajuta la formarea colagenului si elastinei, diminuand aspectul ridurilor. Reduce daunele oxidative la nivelul tesuturilor. Conform jurnalului stiintific Contact Dermatitis, acest ingredient poate provoca dermatita de contact atunci cand este combinat cu Hydroxydecyl Ubiquinone.
 

 

Ingrediente Virginia - Crema de noapte cu Q10

HIPPOPHAE RHAMNOIDES (SEA BUCKTHORN) OIL, HONEY, UBIQUINONE, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

 

Grad de risc produs:

Chiar daca un produs de ingrijire a pielii contine doar ingrediente naturale sau ingrediente cu risc scazut de dauna, aceasta poate provoca utilizatorului iritatii ale pielii. Persoanele care au pielea sensibila trebuie sa utilizeze o cantitate mica de produs pe o portiune mica de piele pentru a se asigura ca nu exista reactii alergice. Semnele unei reactii alergice la un produs includ: roseata, umflaturi si piele excesiv de uscata.

 
 

Data analizei: 2014-01-29


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: SEA BUCKTHORN OIL

Functii: agent de ingrijire a pielii, emolient

 

Descriere:

  • ulei obtinut din catina alba
Proprietati:
  • Antiinflamatoare
  • Cicatrizante
  • antibiotice
 
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Sinonime: MEL

Functii: agent de aroma, umectant, agent de ingrijire a pielii, emolient, hidratant

 

Descriere:

  • secretie zaharoasa culeasa si depozitata de albine (Apis mellifera)
  • amestec de glucoza, fructoza, zaharoza si alte zaharuri care apar in mod natural
Are functii antibacteriene atunci cand este folosit in produse de ingrijire a pielii.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a aprobat folosirea acestui ingredient  pentru adaugarea directa la mancare (GRAS).

Sinonime: COENZYME Q10; TETRACONTADECAENYL) -5,6-DIMETHOXY-3-METHYL-,; UBIQUINONE 10

Functii: antioxidant, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • antioxidant natural folosit in produse impotriva imbatranirii pielii
  • ajuta la formarea colagenului si elastinei, diminuand aspectul ridurilor
  • reduce daunele oxidative la nivelul tesuturilor
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform jurnalului stiintific Contact Dermatitis, acest ingredient poate provoca dermatita de contact atunci cand este combinat cu Hydroxydecyl Ubiquinone.

Sinonime: CACAO BUTTER; THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, CACAO BUTTER; CACAO OIL; CACAO SEED BUTTER; COCOA BUTTER; COCOA SEED BUTTER; OILS, THEOBROMA; THEOBROMA CACAO BUTTER; THEOBROMA CACAO SEED BUTTER; THEOBROMA OIL; THEOBROMA OILS

Functii: emolient, agent de mascare, agent de protectie si ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • Untul din seminte de cacao Theobroma, cunoscut sub denumirea de untul de cacao, este o grasime obtinuta din semintele prajite ale plantei de cacao Theobroma. Este grasimea care este utilizata, de obicei,  in ciocolata.
  • Se extrage in timpul procesului de obtinere a ciocolatei si pudrei de cacao.
  • Contine aproximativ 34-36% de acid stearic, 30-40% acid oleic si 24-29% de acid palmitic.
  • Acest ingredient protejeaza temporar  pielea ranita sau expusa la stimuli nocivi sau iritatii si poate oferi protectie pielii.
  • De asemenea, incetineste pierderea de apa din piele prin formarea unei bariere la suprafata pielii.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Food and Drug Administration (FDA) include untul din seminte de cacao pe lista de substate recunoscute in general ca fiind sigure (GRAS) si permite adaugarea directa in produsele alimentare.
  • Cosmetic Ingredient Review (CIR) considera sigur acest ingredient si permite utilizarea acestuia in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Sinonime: ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL; ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, ARRGANIA SIDEROXYLON OIL; OILS, ARGANIA SIDEROXYLON

Functii: agent de ingrijire a pielii, emolient

 

Descriere:

  • ulei din samburii copacului Argania spinosa (ulei de argan)
  • contine intre: 45-55% acid oleic, 28-36% acid linoleic, 10-15% acid palmitic si 5-7% acid stearic
Beneficiile uleiului de argan:
- previne pierderea umiditatii pielii;
- estompeaza ridurile;
- previne imbatranirea pielii;
- stimuleaza regenerearea celulelor pielii;
- reduce cicatricile;
- ofera elasticitate pielii;
- previne vergeturile;
- are proprietati tonice;
- contribuie la vindecarea eczemelor si psoriazisului.
(sursa: sfatulmedicului.ro)
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Virginia - Crema de noapte cu Q10"

4 + 6 =

Ce au spus ceilalti utilizatori despre
"Virginia - Crema de noapte cu Q10"

Delia @ 25 Ian 2014
"Care a dat nota atât de mica a facut-o din ciuda. Daca vouÄ vi se par astea ingrediente nasoale, înseamnÄ ca nu folositi nici sÄpun...Ca va e frica de cosmetice...alfel nu vad logica..."

Spune-ne opinia ta despre
"Virginia - Crema de noapte cu Q10"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.