Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Benecos - Lac de unghii Passion Rose

Nota 7.5 / 10 din 521 voturi
Benecos - Lac de unghii Passion Rose
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Benecos Germania

 

Descriere Benecos - Lac de unghii Passion Rose

Lac de unghii 

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Usor de aplicat si cu o stralucire puternica, oja din gama HAPPY NAILS reprezinta o combinatie deosebita a calitatii si a celor mai noi trenduri in materie de culoare. 
 
Rezistenta si uscare rapida pentru unghii impecabile timp indelungat. Culoare mata. 
 
NU CONTINE: formaldehide, toluen, camfor si ftalati.

Gramaj: 9 ml.


Alte informatii:

Acest produs contine 9 ingrediente dintre care 7 sunt considerate a fi sigure, 2 ingrediente prezinta risc mediu de dauna.
 

 

Ingrediente Benecos - Lac de unghii Passion Rose

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE

(+- (POATE CONTINE) SILICA, MICA, , CI77491, CI 77499, CI 77891, CI 15850, CI 15880, CI 77266, BARIUM SULFATE, CI 77510, CI 19140)

 

Grad de risc produs:
Acest produs contine ethyl acetate, ingredient cu risc mediu de dauna, care are functiile de ingredient parfum si solvent. Este un compus organic cu miros fructat. Are rol de dizolvare a celorlalte ingrediente. Poate provoca iritatii la nivelul ochilor si a plamanilor. 

Acest produs contine Isopropyl alcohol, ingredient cu risc mediu de dauna, care are functiile de agent antispumant, ingredient parfum, solvent si agent de micsorare a vascozitatii. Este un alcool care se evapora repede si este folosit pentru dizolvarea altor substante din produse. Are un miros asemanator cu cel al etanolului. Poate prezenta toxicitate la nivelul organelor, neurotoxicitate si iritatii la nivelul pielii, ochilor si al plamanilor.

Pentru a afla mai multe informatii despre fiecare dintre ingredientele din acest produs, va rugam sa consultati informatiile de mai jos.

Data analizei: 2014-04-01


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: ACETIC ACID, ETHYL ESTER, ACETIC ETHER, ACETIDIN, ACETOXYETHANE

Functii: ingredient parfum, solvent

 

Descriere:

  • derivat din alcool etilic si acid acetic
  • compus organic cu miros fructat
  • rol de dizolvare a celorlalte ingrediente
  • folosit si in decofeinizarea cafelei si ceaiului
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Da
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Da
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Da
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca substanta sintetica de aroma si adjuvant pentru mancare. Ethyl Acetate se afla si pe lista aditivilor alimentari secundari care pot fi folositi drept solventi, lubrifianti si agenti antiaderenti.
 
Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala atata timp cat se respecta procedeele actuale privind modul sau de intrebuintare si concentratie.
 
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives permite un consum acceptabil, zilnic, de Ethyl Acetate cuprins intre 0 si 25 mg/kg (greutate corporala).
 

Sinonime: ACETIC ACID, BUTYL ESTER, 1-ACETOXYBUTANE, BUTYL ETHANOATE

Functii: ingredient parfum, solvent, rol de acoperire/mascare a mirosului

 

Descriere:

  • solvent ce apare in mod natural sau care poate fi produs in mod sintetic
  • derivat din alcool n-butil si acid acetic
  • compus organic cu miros fructat
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Da
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient atat ca agent sintetic de aroma si adjuvant pentru mancare, cat si ca aditiv secundar (solvent, lubrifiant sau agent declansator/de eliberare).

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Butyl Acetate in cosmetice si produse de ingrijire personala atata timp cat se respecta procedeele actuale privind modul sau de intrebuintare si concentratie.

Sinonime: GUNCOTTON, CELLULOSE TETRANITRATE, C 2018, CA 80-15, CELEX, CELLOIDIN; CELLULOSE NITRATE

Functii: peliculogen, agent non-surfactant

 

Descriere:

  • ingredient extrem de imflamabil obtinut din tratarea celulozei cu acid azotic
  • indispendabil in formula lacului de unghii datorita proprietatilor sale de aderenta
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a aprobat folosirea acestui ingredient in produsele avand la baza hartie, folosite in impachetarea alimentelor. Este de asemenea aprobat ca aditiv alimentar indirect.

Sinonime: 2,2-DIMETHYL-1,3-PROPANEDIOL, ADIPIC ACID, TRIMELLITIC ANHYDRIDE, NEOPENTYL GLYCOL POLYESTER RESIN

Functii: peliculogen

 

Descriere:

  • copolimer din acid adipic, neopentil glicol si trimelitic Anghidrid
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Sinonime: ATBC, ATEC, TRIBUTYL ACETYLCITRATE, ACETYLCITRIC ACID TRIBUTYL ESTER

Functii: ingredient parfum, plastifiant, peliculogen, rol de acoperire/mascare a mirosului

 

Descriere:

  • ester alifatic
  • derivat din acid citric
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Da
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA)  a inclus acest ingredient pe lista aditivilor alimentari indirecti care pot fi folositi in adezivi si invelisuri polimerice, rasinoase pentru filme poliolefine.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Acetyl Tributyl Citrate in cosmetice si produse de ingrijire personala nu prezinta riscuri.

Sinonime: 2-HYDROXYPROPANE, ISOPROPANOL, 1-METHYLETHANOL, 2-PROPANOL

Functii: agent antispumant, ingredient parfum, solvent, agent de micsorare a vascozitatii

 

Descriere:

  • alcool care se evapora repede
  • folosit pentru dizolvarea altor substante din produse
  • miros asemanator cu cel al etanolului
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Da
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Da
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Da
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a aprobat folosirea acestui ingredient ca agent sintetic de aroma si adjuvant pentru mancare. Isopropyl Alcohol se afla si pe lista aditivilor alimentari secundari care pot fi folositi drept solventi, lubrifianti, agenti antiaderenti si alte substante de acest tip. FDA a mai hotarat ca acest ingredient este sigur si eficient ca antiseptic in produsele farmaceutice fara prescriptie medicala.

Sinonime: BENTONIT

Functii: controlor vascozitate, formarea gelului, agent non-surfactant

 

Descriere:

  • controlor vascozitate, formarea gelului, agent non-surfactant
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Sinonime: A-D-GLUCOPYRANOSIDE, 6-O-ACETYL-1,3,4-TRIS-O- (2-METHYL-1-OXOPROPYL) -B -D-FRUCTOFURANOSYL, 6-ACETATE; SACCHAROSE ACETATE ISOBUTYRATE

Functii: plastifiant, peliculogen

 

Descriere:

  • ester din zahar si acid acetic si izobutiric
  • protejeaza impotriva oxidarii produsului
  • ajuta impotriva separarii celorlalte ingrediente
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv multifunctional ce poate fi adaugat direct la mancare si ca aditiv alimentar indirect.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar, sub denumirea E 444 - Sucrose Acetate Isobutyrate.

Sinonime: OCTADECANOICACID,2,2-BIS[[(1-OXOOCTADECYL)OXY]METHYL]-1,3-PROPANEDIYLESTER;PENTAERYTHRITETETRA-N-STEARATE;STEARIC ACID TETRAESTER WITH PENTAERYTHRITOL;PE TETRASTEARATE;PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE;PENTAERYTHRITOL TETRASTEARATE;PENTAERYTHRITYL STEARA

Functii: Emolient, surfactant, emulsifiant

 

Descriere:

  • Ingredient sintetic pe baza de lipide, utilizat ca agent de ingrijire a pielii.
  • Se foloseste in compozitia a astfel de produse ca: ruj, luciu de buze, pudra faciala, fard de obraz, iluminator, fard de ochi, produse anti-imbatranire, tratamente hidratante faciale.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.
 


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Benecos - Lac de unghii Passion Rose"

8 + 9 =

Spune-ne opinia ta despre
"Benecos - Lac de unghii Passion Rose"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.