Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Kallos - Love Intaritor de unghii

Nota 7.4 / 10 din 705 voturi
Kallos - Love Intaritor de unghii
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Kallos Cosmetics

 

Descriere Kallos - Love Intaritor de unghii

Love Intaritor de unghii.
 
Lacul intaritor de unghii Love de la Kallos este ideal pentru unghiile moi, subtiri, rupte, avand actiune de regenerare si crestere a rezistentei la efectele nocive de mediu. Ajuta la intarirea unghiilor casante si cu tendinta de exfoliere.

Gramaj: 11 ml.

 

Ingrediente Kallos - Love Intaritor de unghii

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ISOPROPYL ALCOHOL, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ACRYLATES COPOLYMER, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, BENZOPHENONE-3, CI 15850, CI 77120, METHIONINE, POLYSILICONE-6, DIOLEYL TOCOPHERYL METHYLSILANOL, BENZOPHENONE, DIMETHICONOL, BARIUM SULFATE

Data analizei: 2012-12-21


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: ACETIC ACID, ETHYL ESTER, ACETIC ETHER, ACETIDIN, ACETOXYETHANE

Functii: ingredient parfum, solvent

 

Descriere:

  • derivat din alcool etilic si acid acetic
  • compus organic cu miros fructat
  • rol de dizolvare a celorlalte ingrediente
  • folosit si in decofeinizarea cafelei si ceaiului
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Da
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Da
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Da
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca substanta sintetica de aroma si adjuvant pentru mancare. Ethyl Acetate se afla si pe lista aditivilor alimentari secundari care pot fi folositi drept solventi, lubrifianti si agenti antiaderenti.
 
Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala atata timp cat se respecta procedeele actuale privind modul sau de intrebuintare si concentratie.
 
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives permite un consum acceptabil, zilnic, de Ethyl Acetate cuprins intre 0 si 25 mg/kg (greutate corporala).
 

Sinonime: ACETIC ACID, BUTYL ESTER, 1-ACETOXYBUTANE, BUTYL ETHANOATE

Functii: ingredient parfum, solvent, rol de acoperire/mascare a mirosului

 

Descriere:

  • solvent ce apare in mod natural sau care poate fi produs in mod sintetic
  • derivat din alcool n-butil si acid acetic
  • compus organic cu miros fructat
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Da
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient atat ca agent sintetic de aroma si adjuvant pentru mancare, cat si ca aditiv secundar (solvent, lubrifiant sau agent declansator/de eliberare).

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Butyl Acetate in cosmetice si produse de ingrijire personala atata timp cat se respecta procedeele actuale privind modul sau de intrebuintare si concentratie.

Sinonime: GUNCOTTON, CELLULOSE TETRANITRATE, C 2018, CA 80-15, CELEX, CELLOIDIN; CELLULOSE NITRATE

Functii: peliculogen, agent non-surfactant

 

Descriere:

  • ingredient extrem de imflamabil obtinut din tratarea celulozei cu acid azotic
  • indispendabil in formula lacului de unghii datorita proprietatilor sale de aderenta
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a aprobat folosirea acestui ingredient in produsele avand la baza hartie, folosite in impachetarea alimentelor. Este de asemenea aprobat ca aditiv alimentar indirect.

Sinonime: 2-HYDROXYPROPANE, ISOPROPANOL, 1-METHYLETHANOL, 2-PROPANOL

Functii: agent antispumant, ingredient parfum, solvent, agent de micsorare a vascozitatii

 

Descriere:

  • alcool care se evapora repede
  • folosit pentru dizolvarea altor substante din produse
  • miros asemanator cu cel al etanolului
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Da
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Da
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Da
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a aprobat folosirea acestui ingredient ca agent sintetic de aroma si adjuvant pentru mancare. Isopropyl Alcohol se afla si pe lista aditivilor alimentari secundari care pot fi folositi drept solventi, lubrifianti, agenti antiaderenti si alte substante de acest tip. FDA a mai hotarat ca acest ingredient este sigur si eficient ca antiseptic in produsele farmaceutice fara prescriptie medicala.

Sinonime: ATBC, ATEC, TRIBUTYL ACETYLCITRATE, ACETYLCITRIC ACID TRIBUTYL ESTER

Functii: ingredient parfum, plastifiant, peliculogen, rol de acoperire/mascare a mirosului

 

Descriere:

  • ester alifatic
  • derivat din acid citric
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Da
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA)  a inclus acest ingredient pe lista aditivilor alimentari indirecti care pot fi folositi in adezivi si invelisuri polimerice, rasinoase pentru filme poliolefine.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Acetyl Tributyl Citrate in cosmetice si produse de ingrijire personala nu prezinta riscuri.

Sinonime: ACRYLIC/ACRYLATE COPOLYMER, ACRYLIC/ACRYLATES COPOLYMER

Functii: adeziv, peliculogen, fixativ, antistatic, agent folosit in unghiile false

 

Descriere:

  • format din acid acrilic si acid metacrilic
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Da
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA)  permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar indirect in invelisul ambalajelor alimentelor.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Acrylates Copolymer in cosmetice si produse de ingrijire personala atunci cand are ca scop evitarea iritarii pielii.

Sinonime: 2,2-DIMETHYL-1,3-PROPANEDIOL, ADIPIC ACID, TRIMELLITIC ANHYDRIDE, NEOPENTYL GLYCOL POLYESTER RESIN

Functii: peliculogen

 

Descriere:

  • copolimer din acid adipic, neopentil glicol si trimelitic Anghidrid
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Sinonime: OXYBENZONE; BENZOPHENONE-3, 2-BENZOYL-5-METHOXYPHENOL; 2-HYDROXY-4-METHOXYBENZOPHENONE

Functii: agent de protectie solara, absorbant UV, filtru UV

 

Descriere:

  • protejeaza cosmeticele si produsele de ingrijire personala de la deterioare, absorbind, reflectand si imprastiind razele UV
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Da
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Da
Restrictii de folosinta:
Da
Capacitate absorbtie:
Da
Modificari celulare:
Da

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca protectie solara (nu necesita prescriptie medicala) in concentratii de pana la 6%.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Benzophenone-3 in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Directivei UE 1223/2009, acest ingredient face parte din lista filtrelor UV ce se pot regasi in cosmetice si poate fi folosit in concentratii de pana la 10%. Produsele de protectie solara care contin 0,5% Oxybenzone trebuie sa fie etichetate „Contine Oxybenzone”.

In Suedia folosirea acestui ingredient in cosmetice este interzisa.

Sinonime: PIGMENT RED 57, DISODIUM SALT, RED 7 LAKE, RED 6 LAKE

Functii: colorant

 

Descriere:

  • culoare (pigment) monoazo
  • culoare solubila in apa ce a fost convertita intr-o sare insolubila
  • des folosit datorita abilitatatii sale de colorare foarte intense
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) aprobat folosirea acestui ingredient drept colorant in cosmetice si produse de ingrijire personala destinate ingrijirii buzelor atata timp cat se conformeaza specificatiilor FDA. CI 15850 nu poate fi folosit in zona din jurul ochilor. Conform FDA, poate fi insa intrebuintat drept colorant in medicamentele aplicate extern. 

Conform Directivei UE 1223/2009, acest ingredient poate fi folosit in toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala.

Sinonime: BARIUM SULFATE

Functii: colorant

 

Descriere:

  • culoare (sare) anorganica
  • reduce aspectul transparent al cosmeticelor si produselor de ingrijire personala
  • poate fi folosit in produsele de makeup pentru a acoperi roseata
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Da
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) include acest ingredient pe lista cu aditivii alimentari indirecti permisi.  Poate fi folosit drept component al adezivilor si drept colorant in polimerii avand contact cu mancarea. 

Conform Directivei UE 1223/2009, CI 77120 poate fi folosit drept colorant in toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala.

Sinonime: MET, M

 

Descriere:

Aminoacid nepolar. Aminoacizii ajuta organismul uman sa produca proteine.
 
Impreuna cu cisteina, metionina este una din cei doi aminoacizi ce contin sulf proteinogenic.
 
Acest aminoacid pastreaza functia arteriala si mentine unghiile, parul si pielea sanatoase.
Contribuie la cresterea musculara.
 
Metionina este folosita pentru a preveni deteriorarea ficatului in intoxicatia cu acetaminofen (paracetamol).
Acesta mai este utilizat in:
  • vindecarearapida a ranilor
  • cresterea aciditaČ›ii urinei
  • tratarea tulburarilor hepatice

Alte utilizari:
  • tratarea depresiei, 
  • tratarea alcoolismului
  • alergii
  • astm
  • intoxicatii cu cupru
  • efecte secundare ale radiatiilor
  • schizofrenie
  • boala Parkinson.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Mai multe studii au aratat ca restrictia de metionina mareste durata de viata, inhiba mbatranirea legata de procesele de boli si inhiba carcinogeneza de colon la sobolani.
 

Sinonime: POLYSILICONE-6;SILOXANES AND SILICONES, DI-ME, ME 3-MERCAPTOPROPYL, TELOMERS WITH ISO-BU METHACRYLATE

Functii: peliculogen, agent de ingrijire a parului polimer siloxanic Produce, la cerere, o pelicula continua pe piele, par sau unghii.

 

Descriere:

  • polimer siloxanic
Produce, la cerere, o pelicula continua pe piele, par sau unghii.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Nu exista studii care sa fi constatat/raportat efecte secundare negative sau avertismente asociate cu produse care contin acest ingredient.
 

Functii: antioxidant, agent de ingrijire al pielii

 

Descriere:

  • protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale factorii externi
  • inhiba reactiile promovate de oxigen, evitand astfel oxidarea si rancezirea
  • are capacitatea de a restructura tesutul conjunctiv
  • protejeaza impotriva factorilor de imbatranire
  • se opune efectelor nocive ale radicalilor liberi prin reorganizarea lipidelor din membrana celulelor
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

 The Cosmetic Ingredient Review Expert Panel (CIR) permite utilizarea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.
 

Sinonime: BPN;UV500;BLS 531;FEMA 2134;IHT-PI BP;DAROCUR BP;KAYACURE BP;A-OXODITANE;BENZOPHENON;ADJUTAN 6016

 

Descriere:

Cetona aromatica, un compus important din fotochimia organica si produsele de parfumerie, precum si in sinteza organica. 
 
Este o substanta alba cristalina, cu miros de trandafir, insolubila in apa.
 
  • protejeaza cosmeticele si produsele de ingrijire personala de la deterioare, absorbind, reflectand si imprastiind razele UV
  • protejeaza pielea de razele soarelui
 
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Benzophenone in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Sinonime: DIHYDROXYPOLYDIMETHYLSILOXANE, DIMETHYLSILANEDIOL HOMOPOLYMER, SILOXANES AND SILICONES

Functii: antispumant, agent de ingrijire a pielii, hidratant

 

Descriere:

  • polimer avand la baza silicon
  • lubrifiant non-gras pentru produsele de ingrijirea parului (balsam), care ofera stralucire
  • insolubil in apa
  • folosit si pentru imbunatatirea aspectului cicatricelor
  • rol de hidrofug (nu permite patrunderea apei)
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a aprobat folosirea acestui ingredient ca protector al pielii in produsele farmaceutice fara prescriptie medicala.

Cosmetic Ingredient Reviews (CIR) a decis ca folosirea ingredientului Dimethicone nu prezinta riscuri. Astfel, s-a determinat ca, din cauza polimerilor cu greutate moleculara mare, este foarte putin probabil ca acesta sa penetreze suprafata pielii.

Sinonime: BARITINA BARIUM SALT SULFURIC ACID; BARIUM SULPHATE; BLANC FIXE; PIGMENT WHITE 21; PIGMENT WHITE 22; SULFURIC ACID, BARIUM SALT; SULFURIC ACID, BARIUM SALT (1:1) ; A 15 (INORGANIC COMPOUND) ; ACTYBARYTE; ARTIFICIAL BARITE; ARTIFICIAL HEAVY SPAR

Functii: agent de culoare, agent de matifiere

 

Descriere:

Sare a bariului cu acidul sulfuric cu formula chimica BaSO4.
 
Sulfatul de bariu apare sub forma de cristale albe, galbui sau pudra. 
 
Are o aderenta excelenta, se intinde usor si uniform pe piele cu un efect  minim de albire.

Poate fi utilizat in produse de make-up pentru proprietatea sa  de a ascunde petele.
 
Sulfatul de bariu reduce aspectul clar sau transparent al produselor cosmetice si al produselor de ingrijire personala .
 
In cosmetice si produse de ingrijire personala, sulfatul de bariu este utilizat in formulele urmatoarelor produse: farduri de obraz, lotiuni ochi, machiaj ochi, pudre fata, fundatii, rujuri, hidratante, produse de piele, produse pentru baie, produse de bronzat si lac de unghii.
 
Se mai foloseste la fabricarea vopselelor, ca material de umplutura in industria hartiei si a cauciucului, la obtinerea sarurilor de bariu.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) include sulfatul de bariu pe lista de aditivilor alimentari indirecti.
Este permisa utilizarea acetui ingredient ca un component de adeziv, colorant in polimerii care intra in contact cu produsele alimentare.
 


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Kallos - Love Intaritor de unghii"

3 + 10 =

Spune-ne opinia ta despre
"Kallos - Love Intaritor de unghii"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.