Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Les Essence d'Amelie - Petite Anais Apa de toaleta naturala

Nota 8.8 / 10 din 488 voturi
Les Essence d\'Amelie - Petite Anais Apa de toaleta naturala
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Les Essence d'Amelie

 

Descriere Les Essence d'Amelie - Petite Anais Apa de toaleta naturala

Petite Anais Apa de toaleta naturala 

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Picatura de pe incheietura mainii nu-mi cere cuvinte. Nu-mi cere secrete. Nu-mi cere nimic si totusi ma duce cu ani in urma in lumea copilariei mele prin gradini parfumate de trandafiri sangerii si arbusti de liliac, prajituri vanilate si portocale. Dulcea si inocenta mea copilarie…
 
 Top: liliac, cirese
 
Mijloc: trandafir
 
Baza: vanilie, cacao, benzoina

Cantitate: 30 ml.


Alte informatii:
Acest produs contine 3 ingrediente, considerate a fi sigure, cu risc scazut de dauna.

Alcoolul din cereale, numit si etanol sau alcool etilic, poate irita pielea.

Unele uleiuri esentiale sunt fotosensibilizante (lamaia, cedru, lavanda), astfel ca dupa aplicarea lor este absolut contraindicat expunerea la soare, altfel riscati sa va apara pete pe piele. Uleiurile esentiale nu se utilizeaza in caz de alergii, antecedente de eczeme, urticarie, rinita alergica 

 

 

Ingrediente Les Essence d'Amelie - Petite Anais Apa de toaleta naturala

ALCOOL DIN CEREALE, ULEIURI ESENTIALE, VEGETAL EXTRACTS


Avertisment: Avand in vedere compusii cu potential alergen aflati in mod natural in compozitia uleiurilor esentiale, este indicata efectuarea unui test de alergie pe o portiune din piele pentru depistarea unei eventuale reactii alergice.
 

 

Grad de risc produs:
Atentie! Chiar daca un produs de ingrijire a pielii contine doar ingrediente naturale sau ingrediente cu risc scazut de dauna, aceasta poate provoca utilizatorului iritatii ale pielii. Persoanele care au pielea sensibila trebuie sa utilizeze o cantitate mica de produs pe o portiune mica de piele pentru a se asigura ca nu exista reactii alergice. Semnele unei reactii alergice la un produs includ: roseata, umflaturi si piele excesiv de uscata.

 

Data analizei: 2014-01-27


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: ETANOL, ALCOOL ETILIC

 

Descriere:

  • Alcoolul de cereale este o forma de alcool pur care a fost produs prin fermentarea si distilarea cerealelor. 
Este cunoscut sub numele de alcool etilic sau etanol.
 
In afara de utilizarea in productia de bauturi alcoolice, alcoolul de cereale este de asemenea folosit ca solvent  intr-o varietate de alte aplicatii industriale.
 
Pentru ca alcoolul de cereale este extrem de puternic, acesta nu ar trebui sa fie consumat direct pentru ca alcoolii sunt niste substante foarte toxice .
 
Oamenii folosesc cereale, cum ar fi porumbul si secara, pentru a face alcool timp de secole. 
 
Atunci cand cerealele sunt fermentate, drojdia consuma zaharurile naturale si le transforma in alcool.
 
In functie de modul in care este fermentat de cereale, alcoolul etilic poate fi destul de scazut , asa cum este cazul multor beri, sau destul de mare.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Toxicitatea aparuta in urma consumului de alcool de cereale poate fi foarte periculoasa deoarece poate provoca leziuni cerebrale permanente sau hepatice.
 
Este, de asemenea, un iritant al pielii; poate provoca disconfort la inghitire.

 

Descriere:

  • Uleiurile esentiale sunt substante odorizante volatile extrase din diferite plante. 
  • Uleiurile esentiale reprezinta concentrate vegetale veritabile care au capacitatea de a induce starea de buna dispozitie atunci cand sunt folosite in aromoterapie si de a oferi o aroma produselor atunci casn sunt utilizate ca agenti de parfum.
  • Proprietatile uleiurilor esentiale consta in redarea tonicitatii si elasticitatii pielii.
  • Pentru obtinerea uleiurilor sunt folosite florile, fructele, frunzele, scoarta, radacinile si semintele. Cantitatea de ulei obtinuta variaza de la planta la planta. Pentru un litru de lavanda este nevoie de 50 de kilograme de flori, in schimb pentru un flacon de 25 ml de esenta de trandafir sunt supuse procesului de distilare aproximativ 100 de kilograme de petale. 

Utilizari:
  • pe cale interna: in scop terapeutic, in tratarea afectiunilor virale, distrugand microbii, bacteriile, ciuperciile, toxinele infectioase
  • pe cale externa: ingrijire corporala: fata, par, corp.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Anumite uleiuri esentiale sunt fotosensibilizante (lamaia, cedru, lavanda), astfel ca dupa aplicarea lor este absolut contraindicat expunerea la soare, altfel riscati sa va apara pete pe piele. 
  • Uleiurile esentiale nu se utilizeaza in caz de alergii, antecedente de eczeme, urticarie, rinita alergica.
  • Sunt contraindicate asmaticilor, pentru ca mirosul lor le poate provoca aparitia unei crize.
 
 
 

 

Descriere:

Extracte obtinute din frunzele, florile, tulpinele plantelor.


Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Les Essence d'Amelie - Petite Anais Apa de toaleta naturala"

8 + 6 =

Spune-ne opinia ta despre
"Les Essence d'Amelie - Petite Anais Apa de toaleta naturala"

Vanilia, remediu naturist pentru anxietate, stres, dureri de cap

Vanilia, remediu naturist pentru anxietate, stres, dureri de cap

de Elena-Alina Constantinescu 11 Oct 2016

Pe langa utilizarile sale culinare, vanilia este folosita si in industria parfumurilor si a medicamentelor, in aromoterapie, precum si la aromatizarea lichiorurilor. Vanilia, condiment foarte apreciat in lumea intreaga, are multiple utilizari medicinale. [detalii]

4 produse de ingrijire personala de care sa te feresti

4 produse de ingrijire personala de care sa te feresti

de AlegeSanatos.ro 02 Iul 2015

Din dorinta de a arata cat mai bine, folosim zi de zi produse de ingrijire personala, precum deodorante, parfumuri, sampoane, sapunuri, lotiuni si creme. Ceea ce poate nu este cunoscut este faptul ca aceste produse de ingrijire contin o serie de chimicale care ne afecteaza sanatatea, provocand dereglari hormonale si diverse boli. [detalii]

Rozmarinul, condiment si medicament naturist

Rozmarinul, condiment si medicament naturist

de Elena-Alina Constantinescu 09 Iun 2014

Rozmarinul este una dintre cele mai folosite plante in aromaterapie. Poate fi utilizat in medicina naturista dar si in industria parfumurilor datorita proprietatilor aromatizante. [detalii]

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.