Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Benecos - Mission Invisible Pudra translucida pentru matifiere

Nota 8 / 10 din 781 voturi
Benecos - Mission Invisible Pudra translucida pentru matifiere
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Benecos Germania

 

Descriere Benecos - Mission Invisible Pudra translucida pentru matifiere

Mission Invisible Pudra translucida pentru matifiere

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Obtineti un ten uniform si fara imperfectiuni, mai neted, redefinit si fara luciu. Aceasta pudra translucida poate fi folosita pentru mai multe nuante de ten, pentru a ajuta la fixarea machiajului, acesta pastrandu-se astfel timp indelungat.
Formula usoara si matasoasa matifiaza tenul, reducand luciul si obtinand un aspect minunat si sanatos! Contine ulei de avocado, ulei de floarea soarelui care confera ingrijire si hidratare tenului dumneavoastra.

Cantitate: 6.5 g.

Alte informatii:
Acest produs contine 13 ingrediente dintre care 11 ingrediente sunt considerate sigure, 2 ingrediente au risc de dauna mediu.
 

 

Ingrediente Benecos - Mission Invisible Pudra translucida pentru matifiere

MICA, ZINC STEARATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, TOCOPHEROL, GLYCERYL CAPRYLATE, OCTYLDODECANOL, LAURYL OLIVATE, SQUALANE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, CI 77891, CI 77491

 

Grad de risc produs:

Atentie la urmatoarele ingrediente:
 

Zinc Stearate, ingredient cu risc mediu de dauna, are functiile de antiaglomerant, colorant si agent de crestere a vascozitatii. Poate produce iritatii persoanelor cu pielea sensibila. Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

CI 77891 sau Titanium Dioxide, ingredient cu risc mediu de dauna, are functiile de colorant cosmetic. Conform unui studiu (Deleterious effects of sunscreen titanium dioxide nanoparticles on DNA: efforts to limit DNA damage by particle surface modification), acest ingredient poate fi absorbit prin piele, provocand astfel leziuni la nivelul ADN-ului. De asemenea, potrivit International Agency for Research on Cancer (IARC) Titanium Dioxide este suspectat a cauza cancer.

Data analizei: 2018-12-24


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: CI 77019; GOLDEN MICA; MUSCOVITE MICA

Functii: colorant, opacifiant

 

Descriere:

  • silicat de minerale cu diverse compozitii chimice
  • pudra alba ce reflecta lumina
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


 


Citeste mai mult

Sinonime: OCTADECANOIC ACID, ZINC SALT; ZINC OCTADECANOATE; HYDENSE; HYTECH; MATHE; METALLAC

Functii: antiaglomerant, colorant, agent de crestere a vascozitatii

 

Descriere:


  • sarea de zinc a acidului stearic
  • proprietati antibacteriene, antivirale
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca substanta ce poate fi adaugata direct la mancare (GRAS). Zinc Stearate poate fi folosit si ca aditiv alimentar indirect.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Directivei UE 1223/2009, acest ingredient poate fi folosit drept colorant in cosmetice si produse de ingrijire personala.
 


Citeste mai mult

Sinonime: OPICAL STARCH; STARCH, CORN; STARCH, ZEA MAYS; ZEA MAYS STARCH

Functii: Agent abraziv, absorbant, agent de matifiere, agent de protectie a pielii, agent de crestere a vascozitatii

 

Descriere:

  • Amidon de porumb
Amidonul de porumb poate fi utilizat in scopuri culinare, in special ca agent de ingrosare.

Utilizare cosmetica:

Imbunatateste aspectul pielii uscate sau deteriorate prin reducerea gradului de exfoliere, restaureaza supletea.

Este un bun absorbant, facandu-l ideal pentru utilizarea in pulberi pentru corp care elimina umiditatea. Textura sa fina face pielea matasoasa si neteda.

Este utilizat in deodorante deoarece contine particule micro-fine care asigura o piele uscata si confortabila pe tot parcursul zilei.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient este aprobat pentru utilizare in produse alimentare (Food and Drug Administration) si in produse de ingrijire personala si in produse cosmetice (Cosmetic Ingredient Review).


Citeste mai mult

Sinonime: MIXED TOCOPHEROLS; NATURAL VITAMIN E; VITAMIN E; ALPHA-TOCOPHEROL; E 306

Functii: antioxidant, ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural
  • se regaseste in carne, oua, cereale, legume, nuci
  • antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Da
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) include acest ingredient pe lista cu nutrientii considerati a fi fara riscuri.  Tocopherol se afla si pe lista cu conservantii alimentari permisi.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (2/5).

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 307 - Alpha-tocopherol (E 306 - Tocopherol-rich extract; E 308 - Gamma-tocopherol; E 309 - Delta-tocopherol).


Citeste mai mult

Sinonime: CAPRYLIC ACID MONOGLYCERIDE; GLYCERYL MONOCAPRYLATE; MONO- OCTANOIN; MONOESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL OCTANOIC ACID; OCTANOIC ACID, MONOESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL; OCTANOIC ACID, MONOESTER WITH GLYCEROL; OCTANOIN,

Functii: Emolient, surfactant, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • Monoester al glicerinei si al acidului caprylic.
Inmoaie si catifeleaza pielea

Gliceril Caprilate are un profil excelent de eficacitate impotriva bacteriilor si a drojdiilor si, ca atare, este un conservant reusit de ingrijire a pielii.

Este aprobat pentru utilizare in UE, SUA si Japonia.

Conform Cosmetic Ingredient Review (CIR) acest ingredient intensifica penetrarea produsului in epiderma.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Pana in prezent, comisiile de specialitate nu au semnalat efecte adverse negative ale acestui ingredient.


Citeste mai mult

Sinonime: 2-OCTYLDODECANOL, 2-OCTYLDODECYL ALCOHOL, EUTANOL G

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii, solvent

 

Descriere:

  • alcool gras
  • ajuta la formarea emulsiei si previne separarea ei in uleiuri si alte componente
  • reduce tendinta produselor de a face spuma atunci cand sunt agitate
  • poate fi de origine vegetala sau animala
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Octyldodecanol in cosmetice si produse de ingrijire personala.
 


Citeste mai mult

Functii: agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • agent cosmetic extrem de functional: confera luminozitate pielii si o face sa fie matasoasa la atingere. Hidrateaza pielea si ii imbunatateste bariera de protectie.
     
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Nu exista studii care sa fi constatat/raportat efecte secundare negative sau avertismente asociate cu produse care contin acest ingredient.
 


Citeste mai mult

Sinonime: VEGETABLE SQUALANE, COSBIOL

Functii: agent de ingrijire a parului, agent de ingrijire a pielii, emolient, hidratant

 

Descriere:

  • substanta uleioasa ce intra in componenta altor uleiuri
  • component al sebumului uman
  • apare in mod natural – poate fi de orgine animala sau vegetala
  • are rol de lubrifiant, lasand pielea moale si catifelata
  • obtinut in urma hidrogenarii compusului Squalene
  • se regaseste in ficatul de rechin, uleiul de masline, uleiul din germeni de grau
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala atata timp cat se respecta procedeele actuale privind modul sau de intrebuintare si concentratie.

Conform Sage Advice si Dermadoctor, acest ingredient este comedogen (1/5).


Citeste mai mult

Sinonime: ALLIGATOR PEAR OIL; AVOCADO OIL; PERSEA GRATISSIMA OIL

Functii: agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • ulei extras din fructele de avocado
  • bogat in trigliceride ale acidului oleic
  • incetineste pierderea apei din piele formand o bariera la nivelul pielii
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Sage Advice, acest ingredient este comedogen (2/5).


Citeste mai mult

Sinonime: SUNFLOWER SEED OIL, SUNFLOWER OIL, HELIANTHUS ANNUUS OIL

Functii: agent de ingrijire a pielii, emolient

 

Descriere:

  • extract din seminte de floarea-soarelui (Helianthus annuus)
Uleiul de floarea-soarelui contine vitaminele E si K (contine cea mai mare concentratie de vitamina E dintre toate uleiurile vegetale).
 
Este un antioxidant excelent care neutralizeaza radicalii liberi din organism si se utilizeaza in tratamentul bolilor de piele.
 
Uleiul sau este bogat in acid linoleic - acid gras esential ce reduce colesterolul, presiunea sangelui si previne bolile cardiace.
 
Utilizare cosmetica:
Regenereaza unghiile exfoliate, moi si sfaramicioase de aceea este recomandata baia unghiilor cu ulei de floarea-soarelui.
 
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar indirect. Acesta poate fi folosit drept component al invelisurilor polimerice si rasinoase ce intra intamplator/accidental in contact cu mancarea.
 
Atentie la administrarea interna a uleiului deorece tulpina, frunzele, floarea, dar si radacinile acestei plante cauzeza frecvent reactii alergice. 

Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.
 


Citeste mai mult

Sinonime: CAMOMILLE EXTRACT, CHAMOMILE EXTRACT; MATRICARIA CHAMOMILLA

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • antimicrobian, antiinflamator, tonic
  • extract de planta de musetel
  • prezinta proprietati emoliente si antioxidante
Are multiple intrebuintari sub forma de cataplasme, gargara, clisme, bai in diferite afectiuni : arsuri, hemoroizi, rani, dureri de gat, diferite ulceratii ale pielii, abcese dentare, conjunctivite, calmeaza tenurile inrosite si iritate.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala. 

Conform Sage Advice, acest ingredient este considerat a fi comedogen (2/5).


Citeste mai mult

Sinonime: TITANIUM DIOXIDE, PIGMENT WHITE 6

Functii: colorant, agent opacifiant, agent de protectie solara, absorbant UV

 

Descriere:

  • compus anorganic sub forma de pudra alba ce confera in general  produselor culoare alba
  • derivat din minerale (poate contine urme de metale grele)
  • rezultat in urma oxidarii titanului
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Da
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) listeaza acest ingredient drept colorant aditiv scutit de certificare. Titanium Dioxide poate fi folosit drept colorant in cosmetice si produse de ingrijire personala, inclusiv in produsele destinate ingrijirii buzelor si zonei din jurul ochilor, atata timp cat se conformeaza specificatiilor FDA. Acest ingredient poate fi folosit si drept colorant in mancare, medicamente si  dispozitive medicale.

Titanium Dioxide mai poate de asemenea fi folosit in produsele farmaceutice cu protectie solara, fara prescriptie medicala, in concentratii de pana la 25% si ca aditiv alimentar indirect.

Conform Directivei UE 1223/2009, acest ingredient poate fi folosit fara restricitii in cosmetice si produse de ingrijire personala, atata timp cat cerintele de puritate sunt indeplinite. Titanium Dioxide este aprobat si pentru folosirea drept filtru UV in concentratii de pana la 25% (Anexa VII).

Conform unui studiu (Deleterious effects of sunscreen titanium dioxide nanoparticles on DNA: efforts to limit DNA damage by particle surface modification), acest ingredient poate fi absorbit prin piele, provocand astfel leziuni la nivelul ADN-ului. De asemenea, potrivit International Agency for Research on Cancer (IARC) Titanium Dioxide este suspectat a cauza cancer.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar sub denumirea E 171 – Titanium dioxide.


Citeste mai mult

Sinonime: IRON OXIDE, FERRIC OXIDE, PIGMENT RED 101

Functii: colorant

 

Descriere:

  • colorant anorganic pe baza de fier (oxizi de fier)
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) considera CI 77491 drept un colorant aditiv scutit de certificare. Acest ingredient poate fi folosit drept colorant in cosmetice si produse de ingrijire personala, inclusiv in produsele destinate ingrijirii buzelor si zonei din jurul ochilor, atata timp cat se conformeaza specificatiilor FDA. Acest ingredient este inclus si pe lista cu aditivii alimentari indirecti permisi.

Conform Directivei UE 1223/2009, acest ingredient poate fi folosit fara restricitii in cosmetice si produse de ingrijire personala, atata timp cat cerintele de puritate sunt indeplinite.

Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives recomanda un consum zilnic maxim de pana la 0.5 mg/kg (greutate corporala).
Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 172, Iron oxides and hydroxides.


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Benecos - Mission Invisible Pudra translucida pentru matifiere"

3 + 10 =

Spune-ne opinia ta despre
"Benecos - Mission Invisible Pudra translucida pentru matifiere"

Reteta de mere coapte, un desert cu putine calorii

Reteta de mere coapte, un desert cu putine calorii

de Viorica Ghinea 18 Nov 2019

In sezonul rece dam startul retetelor cu mere! In loc sa te rasfeti cu o felie de prajitura cu mere, mai bine consuma mere coapte. Sunt delicioase, sanatoase si contin mai putine calorii decat alte deserturi de sezon. Iti propunem sa incerci o reteta diferita de ceea ce ai mai mancat pana acum si iti promitem ca rezultatele te vor incanta! Descopera mai jos ingredientele de care ai nevoie si urmareste cu atentie pasii de preparare ai desertului. [detalii]

3 pasi spre a duce un stil de viata sanatos alaturi de partener

3 pasi spre a duce un stil de viata sanatos alaturi de partener

de Laura Galescu 13 Nov 2019

Se spune ca te motivezi mai usor atunci cand ai alaturi un ‘partner in crime‘, adica partener cu aceleasi obiective si pasiuni. Un asemenea partener iti poate fi sotul, iubitul sau chiar prietenii cei mai buni. O sanatate impartita la doi este mult mai buna si te incurajeaza sa te tii de treaba in continuare. [detalii]

Simptome mai putin cunoscute ale apendicitei. Nu le ignora!

Simptome mai putin cunoscute ale apendicitei. Nu le ignora!

de Viorica Ghinea 06 Nov 2019

Diagnosticarea apendicitei poate fi inselatoare, asa ca trebuie sa acorzi multa atentie semnelor pe care ti le transmite organismul. Afectiunea apare in momentul in care apendicele, un organ localizat la jonctiunea dintre intestinul subtire si intestinul gros, se inflameaza. Primul simptom dupa care se ghideaza oamenii este durerea in partea dreapta, insa acesta nu este singurul semn caruia ar trebui sa ii dai importanta. Iata cateva simptome mai putin cunoscute ale apendicitei! [detalii]

Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016