Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Benecos - Pudra minerala Light Sand bio

Nota 7 / 10 din 812 voturi
Benecos - Pudra minerala Light Sand bio
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Benecos Germania

 

Descriere Benecos - Pudra minerala Light Sand bio

Benecos - Pudra minerala Light Sand bio

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:
Pudra minerala Benecos ascunde imperfectiunile pielii. Acoperire medie. Nu incarca tenul. Nuanta light sand este potrivta tenurilor deschise la culoare.

0% Parafine. 0% Silicon. 0% Parabeni. 0% PEG. ingrediente provenite din agricultura certificata organic. Produs certificat BDIH. Produs in Germania.

Cantitate: 10g.

Alte informatii:
Acest produs contine 15 ingrediente dintre care 12 sunt considerate a fi sigure, 3 ingrediente prezinta risc mediu de dauna.

 

Ingrediente Benecos - Pudra minerala Light Sand bio

MICA, ZEA MAYS (CORN) STARCH, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, LEVULINIC ACID, p-ANISIC ACID, SODIUM LEVULINATE, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERIN, AQUA, ORYZA SATIVA (RICE) GERM POWDER, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER, TITANIUM DIOXIDE, IRON OXIDES, CI 77007

 

Grad de risc produs:
Atentie la urmatoarele ingrediente:

Tocopheryl Acetate, ingredient cu risc mediu de dauna, care este un antioxidant si agent de intretinere a pielii. Este un ester format din acid acetic si vitamina E (Tocopherol). Acest ingredient poate fi potential iritant pentru piele, cauzand roseata, eruptii cutanate si potentialele reactii alergice. Conform Cosmetic Ingredients Review (CIR) acest ingredient prezinta efecte antioxidante, dar in acelasi timp a produs pielii iritatii intr-un studiu pe animale. Un anul 1991 un studiu a detaliat patru cazuri de dermatita de contact cauzata de creme cosmetice care contineau acetat de tocoferil.

Oryza Sativa Germ Powder (pudra de orez), ingredient cu risc mediu de dauna. Exista posibilitatea ca acest ingredient sa fie contaminat cu pesticide care sunt folosite in procesul de crestere a orezului pentru a-l proteja de insecte daunatoare.

CI 77891 sau Dioxid de Titaniu, ingredient cu risc mediu de dauna, are functiile de colorant cosmetic. Conform unui studiu (Deleterious effects of sunscreen titanium dioxide nanoparticles on DNA: efforts to limit DNA damage by particle surface modification), acest ingredient poate fi absorbit prin piele, provocand astfel leziuni la nivelul ADN-ului. De asemenea, potrivit International Agency for Research on Cancer (IARC) Titanium Dioxide este suspectat a cauza cancer.

Data analizei: 2015-06-13


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: CI 77019; GOLDEN MICA; MUSCOVITE MICA

Functii: colorant, opacifiant

 

Descriere:

  • silicat de minerale cu diverse compozitii chimice
  • pudra alba ce reflecta lumina
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


 

Sinonime: OPICAL STARCH; STARCH, CORN; STARCH, ZEA MAYS; ZEA MAYS STARCH

Functii: Agent abraziv, absorbant, agent de matifiere, agent de protectie a pielii, agent de crestere a vascozitatii

 

Descriere:

  • Amidon de porumb
Amidonul de porumb poate fi utilizat in scopuri culinare, in special ca agent de ingrosare.

Utilizare cosmetica:

Imbunatateste aspectul pielii uscate sau deteriorate prin reducerea gradului de exfoliere, restaureaza supletea.

Este un bun absorbant, facandu-l ideal pentru utilizarea in pulberi pentru corp care elimina umiditatea. Textura sa fina face pielea matasoasa si neteda.

Este utilizat in deodorante deoarece contine particule micro-fine care asigura o piele uscata si confortabila pe tot parcursul zilei.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient este aprobat pentru utilizare in produse alimentare (Food and Drug Administration) si in produse de ingrijire personala si in produse cosmetice (Cosmetic Ingredient Review).

Sinonime: 12- [ (1-OXOOCTADECYL) OXY] OCTADECANOIC ACID, 2-OCTYLDODECYL ESTER; 12- [ (1-OXOOCTADECYL) OXY] - 2-OCTYDODECYL ESTER OCTADECANOIC ACID; 2-OCTYDODECYL ESTER OCTADECANOIC ACID, 12- [ (1-OXOOCTADECYL) OXY] -; 2-OCTYLDODECYL ESTER 12- [ (1-OXOOCTADECYL

Functii: Agent de ingrijire a pielii, agent de crestere a vascozitatii

 

Descriere:

 
  • Este obtinut dintr-un acid gras natural, acidul stearic, care se gaseste in grasimile vegetale si animale.
 
Incetineste pierderea de apa din piele prin formarea unei bariere la suprafata pielii si poate sa contribuie la ingrosarea portiunii de lipide (ulei) din produsele cosmetice si cele de ingrijire personala.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

 
  • Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.
  • Conform unui studiu publicat in International Journal of Toxicology in anul 2005, acest ingredient nu patrunde adanc in piele, nu este mutagen si toxic, nu este periculos pentru piele sensibila.
     
 

Sinonime: CAPRYLIC ACID MONOGLYCERIDE; GLYCERYL MONOCAPRYLATE; MONO- OCTANOIN; MONOESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL OCTANOIC ACID; OCTANOIC ACID, MONOESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL; OCTANOIC ACID, MONOESTER WITH GLYCEROL; OCTANOIN,

Functii: Emolient, surfactant, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • Monoester al glicerinei si al acidului caprylic.
Inmoaie si catifeleaza pielea

Gliceril Caprilate are un profil excelent de eficacitate impotriva bacteriilor si a drojdiilor si, ca atare, este un conservant reusit de ingrijire a pielii.

Este aprobat pentru utilizare in UE, SUA si Japonia.

Conform Cosmetic Ingredient Review (CIR) acest ingredient intensifica penetrarea produsului in epiderma.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Pana in prezent, comisiile de specialitate nu au semnalat efecte adverse negative ale acestui ingredient.

Sinonime: INGREDIENT ANTIMICROBIAN

 

Descriere:

  • ingredient de parfumare de origine vegetala.
  • Are rol antimocrobian, folosit in cosmeticele care contin plante(cu precadere in cosmeticele de origine bio).
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Sinonime: P-ANISIC ACID, 4-ANISIC ACID, BENZOIC ACID, 4-METHOXY-, DRACONIC ACID, 4-METHOXYBENZOIC ACID, P-METHOXYBENZOIC ACID, 4-METHOXY- BENZOIC ACID, BENZOIC ACID, 4METHOXY, BENZOIC ACID, 4-METHOXY- (9CI)

Functii: agent aromatizant

 

Descriere:

Acid p-anisic se gaseste in mod natural in anason. Acesta este un solid cristalin alb, care este insolubil in apa si solubil in alcooli, eteri, si acetat de etil.
Acidul p-anisic are proprietati antiseptice si este folosit drept conservant in produsele cosmetice.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Conform studiilor facute, acidul p-anisic poate provoca iritatii ale pielii, ale ochiloriritarea tractului respirator, iritatii ale tractului digestiv.

Proprietatile toxicologice ale acestei substante nu au fost pe deplin investigate.

Functii: agent de conservare pentru produsele cosmetice

 

Descriere:

  • Ingredient conservant folosit in produsele cosmetice, reprezinta sarea de sodiu care face parte din LEVULINIC ACID.
  • Protejeaza ingredientele naturale din produsele cosmetice prin inhibarea dezvoltarii microorganismelor aerobe, fara a altera in mod seminificativ integritatea celorlalte ingredient
Reactii adverse:
Cancer:
Nu

Siguranta/Rating ingredient:

  • Acest ingredient este aprobat de FDA si nu este considerat a fi cancerigen.

Sinonime: TOCOPHERYL ACETATE, VITAMIN E ACETATE, VIT-E ACETATE

Functii: antioxidant, agent de intretinere a pielii

 

Descriere:

  • ester din acid acetic si vitamina E (Tocopherol)
  • se gaseste in carne, oua, cereale, legume, nuci
  • poate inlocui Tocopherol
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Da
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) include Tocopherol pe lista cu nutrientii considerati a fi fara riscuri si pe cea cu conservantii alimentari permisi.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Sinonime: GLYCERINE, GLYCEROL, GLYCYL ALCOHOL, CONCENTRATED GLYCERIN

Functii: denaturant, ingredient parfum, agent de ingrijire a parului, agent de umectare, agent de ingrijire orala, agent de ingrijire a pielii, protector piele, agent de micsorare a vascozitatii, solvent

 

Descriere:

  • compus alcoolic ce apare in mod natural dar poate fi produs si sintetic
  • baza pentru multe lipide
  • poate fi de origine animala sau vegetala
  • echilibreaza nivelul apei din piele pentru a facilita hidratarea
  • poate fi inlocuita de Sorbitol
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient atat ca aditiv alimentar direct cat si ca aditiv alimentar indirect. Este permisa folosirea acestui ingredient si in produsele farmaceutice (fara prescriptie medicala) de protectie a pielii, produsele de uscare a urechii si produsele de calmare a ochilor.

Sinonime: WATER, ONSEN-SUI, DEIONIZED WATER, DISTILLED WATER, PURIFIED WATER, DIHYDROGEN OXIDE, DISTILLED WATER

Functii: solvent

 

Descriere:

  • ingredient ce se regaseste in aproape toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala
  • cosmeticele si produsele de ingrijire personala contin numai apa fara toxine, poluanti si microbi
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform Guidance on Cosmetic Manufacturing Practice Guidelines, Food and Drug Administration (FDA) monitorizeaza calitatea apei (denumita “apa de proces”) folosite in cosmetice si in produsele de ingrijire personala.

Exista si alte companii care se supun cu standardele U.S. Pharmacopeia (USP) privind puritatea apei folosite in medicamente. Apa purificata conform acestor standard este preparata din apa supusa reglementarilor U.S. Environmental Protection Agency (EPA) cu privire la apa potabila. Nu contine alte substante adaugate intentionat.

Sinonime: ORYZA SATIVA GERM POWDER; RICE GERM POWDER; RICE POWDER

Functii: abraziv

 

Descriere:

  • pulbere derivata din germeni de orez, Oryza sativa.
  • Indeparteaza substante de la diferite suprafete ale corpului sau ajuta la curatarea mecanica a dintilor, imbunatatind luciul.
  • Reduce densitatea in vrac a produselor cosmetice
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Exista posibilitatea ca acest ingredient sa fie contaminat cu pesticide care sunt folosite in procesul de crestere a orezului pentru a-l proteja de insecte daunatoare.
  • Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient in produsele cosmetice in conditiile si limitele de concentratie prezente in actul de Evaluarea a Sigurantei.

Functii: Agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

Pudra de bambus este bogata in siliciu.

Proprietati:
  • remineralizante
  • anti-acnee
  • anti-riduri
  • anti-celulita.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.

Sinonime: CI 77891, 1385RN 59; 1700 WHITE; 234DA; 500HD; 63B1 WHITE; A 200 (PIGMENT) ; A 330 (PIGMENT) ; A-FIL; A-FIL CREAM; A-FN 3; AEROLYST 7710

Functii: Agent de opacitate, agent de absorbtie a razelor UV, agent de filtru UV

 

Descriere:


Mineral natural derivat din oxidul de titan.
Oxizii sunt exploatati, prelucrati si purificati pentru utilizarea in produsele de consum.
 
  • este utilizat pentru a da culoarea alba produselor cosmetice si produselor de ingrijire personala care sunt aplicate pe piele (inclusiv in zona ochilor), unghii, buze
  • ajuta la cresterea opacitatatii formulei
  • reduce transparenta formulei
  • absoarbe, risipeste lumina (inclusiv radiatii ultraviolete in lumina), ceea ce ajuta la protejarea produselor de deteriorare.
 
Dioxidul de titan este un ingredient important folosit in produsele de protectie solara.

In Europa, dioxidul de titan este inclus in Color Index sub denumirea de CI 77891. 
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) listeaza acest ingredient drept colorant aditiv scutit de certificare. Titanium Dioxide poate fi folosit drept colorant in cosmetice si produse de ingrijire personala, inclusiv in produsele destinate ingrijirii buzelor si zonei din jurul ochilor, atata timp cat se conformeaza specificatiilor FDA. Acest ingredient poate fi folosit si drept colorant in mancare, medicamente si  dispozitive medicale.

Titanium Dioxide mai poate de asemenea fi folosit in produsele farmaceutice cu protectie solara, fara prescriptie medicala, in concentratii de pana la 25% si ca aditiv alimentar indirect.

Conform Directivei UE 1223/2009, acest ingredient poate fi folosit fara restricitii in cosmetice si produse de ingrijire personala, atata timp cat cerintele de puritate sunt indeplinite. Titanium Dioxide este aprobat si pentru folosirea drept filtru UV in concentratii de pana la 25% (Anexa VII).

Conform unui studiu (Deleterious effects of sunscreen titanium dioxide nanoparticles on DNA: efforts to limit DNA damage by particle surface modification), acest ingredient poate fi absorbit prin piele, provocand astfel leziuni la nivelul ADN-ului. De asemenea, potrivit International Agency for Research on Cancer (IARC) Titanium Dioxide este suspectat a cauza cancer.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar sub denumirea E 171 – Titanium dioxide.

 

Sinonime: BLACK OXIDE OF IRON; BROWN IRON OXIDE; CI 77489; IRON BLACK OXIDE; IRON OXIDE; IRON OXIDE (FEO) ; IRON OXIDE RED 10-34-PC-2045; IRON YELLOW OXIDE; IRON (II) OXIDE; RED IRON OXIDE; SYNTHETIC IRON OXIDE

Functii: colorant cosmetic

 

Descriere:


Oxizii de fier au fost folositi la colorarea produselor cosmetice inca de la inceputul anilor 1900 si sunt utilizati pentru a oferi culoare nu doar produselor cosmetice, dar oricarui alt produs de ingrijire a pielii.

Oxizii de fier sunt clasificati in trei grupuri de culori principale:
- oxid de fier galben (galben)
- colcothar (rosu)
- oxid negru de fer (negru).

Acesti oxizi de fier sunt niste pulberi fine, cu miros slab unic, conform ChemistryQuestion.com.

Exista 16 de oxizi de fier in total si sunt toti compusi de fier si oxigen.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Oxizii de fier sunt considerati un ingredient sigur in fabricarea de produse cosmetice si produse de frumusete, in parte din cauza componentelor lor naturale si, in parte, din cauza reglementarilor mentionate de comisiile competente.

Oxizii de fier sunt non-toxici si non-iritanti.
Nu exista studii care ar arata ca acestia sunt fie alergeni, fie iritanti.

Food and Drug Administration include oxizii de fier pe lista substantelor recunoscute ca fiind sigure (GRAS) ca aditiv alimenatar indirect.

Sinonime: PIGMENT BLUE 29; ULTRAMARINE

Functii: colorant

 

Descriere:

  • pigment albastru derivat din minerale
  • compus din sodiu, aluminiu, silicat si sulfat
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Da
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a notat acest ingredient drept un colorant aditiv scutit de certificare. CI 77007 poate fi folosit drept colorant in cosmetice si produse de ingrijire personala, inclusiv in produsele destinate ingrijirii zonei din jurul ochilor, atata timp cat se conformeaza specificatiilor FDA. Este interzisa folosirea sa in rujuri.

CI 77007 este inclus si pe lista cu aditivii alimentari indirecti permisi si poate fi folosit drept colorant pentru polimerii aflati in contact cu mancarea.

Conform Directivei UE 1223/2009, acest ingredient poate fi folosit fara restricitii in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Benecos - Pudra minerala Light Sand bio"

1 + 4 =

Spune-ne opinia ta despre
"Benecos - Pudra minerala Light Sand bio"

Ce trebuie sa stii despre uleiul de floarea-soarelui

Ce trebuie sa stii despre uleiul de floarea-soarelui

de Elena-Alina Constantinescu 08 Dec 2016

Prin intermediul campaniei "Sa invatam sa intelegem eticheta!", Asociatia Pro Consumatori (APC) isi doreste sa promoveze un stil de viata sanatos si sa atraga atentia consumatorilor cu privire la existenta pe piata a unor uleiuri alimentare de origine vegetala, care datorita continutului scazut de grasimi saturate nu sunt destinate a fi folosite pentru pregatirea unor alimente prin prajire. [detalii]

Riscurile administrarii in exces de antibiotice

Riscurile administrarii in exces de antibiotice

de Elena-Alina Constantinescu 23 Nov 2016

Rezistenta la antibiotice a devenit o problema de sanatate publica in Romania. Specialistii atrag atentia ca utilizarea excesiva si incorecta a antibioticelor accelereaza aparitia bacteriilor rezistente la aceste medicamente. Atunci cand organismul devine rezistent la antibiotice, infectille sunt dificil de tratat. [detalii]

Cum se tine sub control diabetul la copii

Cum se tine sub control diabetul la copii

de Elena-Alina Constantinescu 15 Nov 2016

Societatea Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice a lansat o campanie numita "Act Today to Change Tomorrow" care are scopul de a aduce in atentia publica problematica copiilor care sufera de diabet. [detalii]

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.