Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Kosmo Line Spa - Crema anticelulitica cu cafeina & unt de shea

Nota 8 / 10 din 703 voturi
Kosmo Line Spa - Crema anticelulitica cu cafeina & unt de shea
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Kosmo Line Spa

 

Descriere Kosmo Line Spa - Crema anticelulitica cu cafeina & unt de shea

Crema anticelulitica cu cafeina & unt de shea

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului: 
100% Cafeina Naturala & Unt De Shea
Fara Parafina, Coloranti, Parfumuri, Parabeni
Crema anticelulitica ce contine 100% cafeina naturala si unt de shea este un excelent tratament natural anticelulitic si de slabire.
 
- Reduce numarul celulelor grase prezente in tesutul adipos
- Diminueaza diametrul depozitelor de grasime
- Stopeaza procesul de acumulare a grasimilor
- Elimina toxinele si lichidele in exces
 
Mod de utilizare: Se aplica zilnic o cantitate generoasa pe zona afectata de celulita, printr-un masaj usor, pana cand crema este complet absorbita. Se produce o eliminarea toxinelor, micsorarea stratului adipos, a apei retinute in organism, a celulitei.
 
Cantitate: 500 ml.

Alte informatii:
Acest produs contine 13 ingrediente dintre care 11 ingrediente sunt considerate sigure, 2 ingrediente au risc de dauna mediu.
 

 

Ingrediente Kosmo Line Spa - Crema anticelulitica cu cafeina & unt de shea

AQUA, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, STEARIC ACID, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CARBOMER, CAFFEINE, METHYLISOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM CHLORIDE, MAGNESIUM NITRATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL, AMINOMETHYL PROPANOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE

 

Grad de risc produs:
Atentie la urmatoarele ingrediente:

conservanti - Methylchloroisothiazolinone si Methylisothiazolinone, ingrediente cu risc mediu de dauna. Acestea au rolul de a proteja cosmeticele si produsele de ingrijire personala prin prevenirea sau intarzierea fermentarii si alterarii lor.
 

Data analizei: 2017-10-16


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: WATER, ONSEN-SUI, DEIONIZED WATER, DISTILLED WATER, PURIFIED WATER, DIHYDROGEN OXIDE, DISTILLED WATER

Functii: solvent

 

Descriere:

  • ingredient ce se regaseste in aproape toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala
  • cosmeticele si produsele de ingrijire personala contin numai apa fara toxine, poluanti si microbi
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform Guidance on Cosmetic Manufacturing Practice Guidelines, Food and Drug Administration (FDA) monitorizeaza calitatea apei (denumita “apa de proces”) folosite in cosmetice si in produsele de ingrijire personala.

Exista si alte companii care se supun cu standardele U.S. Pharmacopeia (USP) privind puritatea apei folosite in medicamente. Apa purificata conform acestor standard este preparata din apa supusa reglementarilor U.S. Environmental Protection Agency (EPA) cu privire la apa potabila. Nu contine alte substante adaugate intentionat.


Citeste mai mult

Sinonime: OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL; OLEA EUROPAEA OIL; OLIVE OIL

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • extras din fructele Olea europaea (maslin)
  • des folosit ca ulei de gatit
  • compus in principal din acid oleic
Cu proprietati antiimflamatorii si antioxidante, uleiul de masline iti face o piele mai catifelata si mai luminoasa. Folosit atat in masajul corpului, cat si in alimentatie, uleiul de masline iti ofera antioxidantii necesari pentru  a lupta impotriva radicalilor externi. 


Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient la ambalarea conservelor de ton. Acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar indirect, de exemplu - ca adeziv in agentii antispumanti.

Conform Sage Advice, acest ingredient este comedogen (2/5).


Citeste mai mult

Sinonime: N-OCTADECANOIC ACID, OCTADECANOIC ACID

Functii: ingredient parfum, surfactant, agent de curatare, stabilizator emulsie, rol de mascare/acoperire a mirosului

 

Descriere:

  • acid gras ce apare in mod natural
  • se regaseste in grasimea animalelor dar si in untul de cacao si alte grasimi vegetale
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient atat ca aditiv alimentar direct, cat si ca aditiv alimentar indirect in guma de mestecat.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea Stearic Acid in cosmetice.

Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (2/5).


Citeste mai mult

Sinonime: BUTYROSPERMUM PARKII, SHEA BUTTER

Functii: agent de ingrijire a pielii, agent de crestere a vascozitatii

 

Descriere:

Untul de shea este compus in principal din acizi grasi precum acid oleic si stearic si este derivat din seminte din arborele african Shea (Butyrospermum parkii).

Previne deshidratarea pielii, ajuta in procesul de vindecare, previne iritatiile si regenereaza pielea, absoarbe razele UV, protejand pielea si are proprietati antioxidante.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct. Intrucat exista persoane care sunt alergice la nuci, inclusiv la nucile arborelui Shea, produsele care au in componenta acest ingredient trebuie sa fie clar etichetate.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Sinonime: CARBOXYPOLYMETHYLENE, CABOMER, CARBOMER

Functii: stabilizator emulsie, agent de crestere a vascozitatii, peliculogen, controlor vascozitate

 

Descriere:

  • compus polimeric alcatuit din monomeri de acid acrilic
  • pudra alba, pufoasa
  • ajuta la distribuirea unui solid insolubil intr-un lichid
  • poate absorbi si retine apa, umflandu-se pana la 1000 de ori volumul sau atunci cand este imprastiat in apa
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Sinonime: ANHYDROUS CAFFEINE; METHYLTHEOBROMINE; 7-METHYLTHEOPHYLLINE; COFFEINUM

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii, rol de mascare/acoperire a mirosului

 

Descriere:

  • compus organic ce se regaseste in cafea, ceai, ciocolata si alte frunze si fructe apartinand a peste 60 de specii de plante
  • antioxidant, lupta impotriva ridurilor si celulitei
  • reduce aspectul cearcanelor si pe cel de „ochi umflati” (pungi de sub ochi)
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca substanta alimentara multifunctionala (de exemplu in bauturile de tip cola) si drept compus activ in produsele farmaceutice cu rol de stimulare, fara prescriptie medicala.


Citeste mai mult

Sinonime: 3 (2H) -ISOTHIAZOLONE, 2-METHYL; 2-METHYL-3 (2H) –ISOTHIAZOLONE; MIT

Functii: conservant

 

Descriere:

  • compus organic
  • previne sau intarzie cresterea microbiana protejand astfel cosmeticele de la alterare
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Da
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) a hotarat ca acest ingredient poate fi folosit in cosmetice in concentratii de pana la 100 ppm (0,01%). Este permisa si folosirea amestecului de Methylchloroisothiazolinon (23.3%) si Methylisothiazolinone (76.7%) in concentratii de pana la 15 ppm in produsele rinse-off si 7.5 ppm in produsele leave-on.

Conform Directivei UE 1223/2009, Methylisothiazolinone poate fi folosit in cosmetice in concentratii de pana la 100 ppm (0,01%). De asemenea, in amestec cu Methylchloroisothiazolinon, poate fi folosit in raportul 1:3, in concentratii de pana la 15 ppm (0.0015%).

Health Canada permite folosirea acestui ingredient in concentratii de pana la 100 ppm (0,01%). Este permisa si folosirea combinatiei Methylchloroisothiazolinon si Methylisothiazolinone in concentratii de pana la 15 ppm  (0.0015%) in produsele rinse-off si 7.5 ppm (0.00075%) in produsele leave-on.


Citeste mai mult

Sinonime: MAGNESIUM DICHLORIDE; MAGNESIUM CHLORIDE (MGCL2)

Functii: controlor vascozitate

 

Descriere:

  • sare anorganica
  • puternic solubil in apa
  • provine din apa de mare sau mine cu sare
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct si indirect.

 


Citeste mai mult

Sinonime: NITRIC ACID, MAGNESIUM SALT; MAGNESIUM SALT NITRIC ACID

Functii: agent de ingrijire a parului

 

Descriere:

  • sare anorganica
  • solid alb sau fara culoare si fara miros
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Functii: emulsifiant, conditionator de piele

 

Descriere:

Ester al acidului citric din Hydrogenated Palm Glycerides.
 
  • Grasime de samburi de palmier modificata.
  • Este folosit in produsele cosmetice pentru a da consistenta acestora.
  • Ajuta la solubilizarea uleiurilor esentiale in formulele parfumurilor pe baza de apa.
     
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drugs Administration (FDA) permite utilizarea acestui ingredient in produsele alimentare.


Citeste mai mult

Sinonime: MIXED TOCOPHEROLS; NATURAL VITAMIN E; VITAMIN E; ALPHA-TOCOPHEROL; E 306

Functii: antioxidant, ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • compus asociat cu vitamina E, ce apare in mod natural
  • se regaseste in carne, oua, cereale, legume, nuci
  • antioxidant, ce poate fi izolat de uleiul vegetal
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Da
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) include acest ingredient pe lista cu nutrientii considerati a fi fara riscuri.  Tocopherol se afla si pe lista cu conservantii alimentari permisi.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen (2/5).

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 307 - Alpha-tocopherol (E 306 - Tocopherol-rich extract; E 308 - Gamma-tocopherol; E 309 - Delta-tocopherol).


Citeste mai mult

Sinonime: 1-PROPANOL, 2-AMINO-2-METHYL-; 1PROPANOL, 2AMINO2METHYL; 2-AMINO-2-METHYL- 1-PROPANOL; 2-AMINO-2-METHYL-1-PROPANOL; 2-AMINO-2-METHYLPROPANOL; 2-AMINOISOBUTANOL; 2-HYDRO; AMP, AMP-95, ISOBUTANOLAMINE, AMINO-2-METHYLPROPANOL , HYDROXYMETHYL-2-PROPYLAMI

Functii: emulsificator, agent de ajustare a pH-ului,

 

Descriere:

Alcanolamin
 
Se gaseste sub doua forme:
  • Lichid incolor
  • Substanta solida cristalizata
Controleaza solubilitatea apei a rasinei din fixativele de par, și face produsul finit mai rezistent la umiditate.

Este gasit in componenta unor varietati de produse de par sau produse pentru piele ca lotiune, creme, vopsele de par si  fixative de par.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

The Food and Drug Administration (FDA) include acest ingredient pe lista aditivilor alimentari indirecti in componenta adezivilor care intra in contact cu mancarea.
 
Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient in cosmetica si produse de ingrijire personala daca cantitatea nu depaseste 7%.
 
Este interzisa utilizarea acestui ingredient in produsele care contin amine secundare, deoarece aceasta poate duce la formarea de nitrozamine cancerigene dăunătoare.
 
 


Citeste mai mult

Sinonime: 5-CHLORO-2-METHYL-4-ISOTHIAZOLIN-3-ONE; 4-ISOTHIAZOLIN-3-ONE, 5-CHLORO-2-METHYL-

Functii: conservant

 

Descriere:

  • protejeaza cosmeticele si produsele de ingrijire personala prin prevenirea sau intarzierea fermentarii si alterarii lor
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar indirect, drept agent antimicrobian si component al adezivilor si al altor ambalaje.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea amestecului de Methylchloroisothiazolinon (23.3%) si Methylisothiazolinone (76.7%) in concentratii de pana la 15 ppm in produsele rinse-off si 7.5 ppm in produsele leave-on.

Conform Directivei UE 1223/2009, amestecul de Methylchloroisothiazolinon si Methylisothiazolinone poate fi folosit in raportul 3/1 in concentratii de pana la 15 ppm (0.0015%).

Health Canada permite folosirea combinatiei Methylchloroisothiazolinon si Methylisothiazolinone in concentratii de pana la 15 ppm  (0.0015%) in produsele rinse-off si 7.5 ppm (0.00075%) in produsele leave-on.


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Kosmo Line Spa - Crema anticelulitica cu cafeina & unt de shea"

5 + 2 =

Spune-ne opinia ta despre
"Kosmo Line Spa - Crema anticelulitica cu cafeina & unt de shea"

3 tratamente naturiste pentru varfuri despicate

3 tratamente naturiste pentru varfuri despicate

de Viorica Ghinea 24 Nov 2017

Exista mai multi factori care pot provoca cu timpul degradarea podoabei capilare: vopsitul in exces, utilizarea frecventa a instrumentelor de styling, folosirea unui sampon cu actiune dura, tunsul rar si o alimentatie dezechilibrata. Primul semn ca parul tau are nevoie de ajutor il reprezinta varfurile despicate. Imediat ce il observi, nu sta pe ganduri, ci aplica urmatoarele tratamente naturiste cu rol reparator. [detalii]

Cum sa scapi de celulita cu otet de mere! Uite cel mai ieftin remediu!

Cum sa scapi de celulita cu otet de mere! Uite cel mai ieftin remediu!

de Viorica Ghinea 13 Nov 2017

Daca nu stii cum sa scapi de celulita, afla ca otetul de mere ofera rezultate incredibile in tratarea acestei probleme de natura estetica. Inca de la primele aplicari pielea isi va recapata aspectul ferm si stralucitor, astfel ca nu ar trebui sa stai pe ganduri daca sa incepi un tratament cu acest produs ori nu. Descopera in randurile de mai jos cum actioneaza otetul de mere impotriva celulitei si cum poti sa beneficiezi de proprietatile acestuia! [detalii]

Masca de par cu ulei de ricin: cel mai bun tratament naturist pentru regenerare

Masca de par cu ulei de ricin: cel mai bun tratament naturist pentru regenerare

de Viorica Ghinea 19 Oct 2017

Din cauza substantelor pe care le au in compozitie, putine produse din comert pot fi considerate sanatoase pentru podoaba capilara. Mai mult de atat, rezultatele pe care le promit nu se ridica la nivelul asteptarilor noastre. Cele mai bune tratamente pentru ingrijirea podoabei capilare raman tot cele oferite de natura. Dintre acestea se remarca masca de par cu ulei de ricin, asa ca te invitam sa ii descoperi mai jos beneficiile si sa afli cum se prepara. [detalii]

Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania

Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania

Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania
Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit