Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Nogrey - Tratament pentru repigmentare par carunt si alb cu keratina

Nota 6.8 / 10 din 421 voturi
Nogrey - Tratament pentru repigmentare par carunt si alb cu keratina
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: NOGREY

 

Descriere Nogrey - Tratament pentru repigmentare par carunt si alb cu keratina

Tratament pentru repigmentare par carunt si alb cu keratina

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:
Elimina parul alb! Lotiunea Nogrey, readuce treptat culoarea naturala a parului tau.
 
Nu este o vopsea de par, este o lotiune destinata atat femeilor cat si barbatilor, care repigmenteaza parul carunt, alb, aducandu-l la nuanta sa naturala, fiind folosita cu succes in toata lumea.
 
Keratina fortifica firul de par, mentinandu-l sanatos si conferindu-i stralucire. Se poate folosi pentru orice culoare de par.
 
Acest produs este special conceput pentru parul subtire, firav.
 
Mod de utilizare:
  • Inainte de utilizare se agita bine flaconul.
  • Spalati si uscati bine parul, evitati contactul cu ochii.
  • Se pun cateva picaturi de lotiune Nogrey si se intinde pe par, pieptanandu-l, pe zonele parului care doresc a se inchide.
  • Lasati lotiunea sa se usuce.
  • Repetati sa aplicati solutia o data pe zi pana cand parul ajunge la tonalitatea dorita (aprox. 15-20 zile).
  • Pentru mentinerea rezultatului este suficient sa utilizati lotiunea 1-2 ori pe saptamana.
  • Actioneaza in fiecare zi fara schimbari drastice, acestea fiind treptate si fara sa pateze pielea.
Cantitate: flacon 200 ml.

Alte informatii:
Acest produs contine 10 ingrediente dintre care 7 sunt considerate a fi sigure, 3 ingrediente prezinta risc mediu de dauna, iar 1 ingredient prezinta risc ridicat de dauna

 

Ingrediente Nogrey - Tratament pentru repigmentare par carunt si alb cu keratina

AQUA, GLYCERIN, BISMUTH CITRATE, METHOXYISOPROPANOL, AMMONIUM CHLORIDE, SULFUR, KERATIN, POLYSORBATE 20, FRAGRANCE/PARFUM, CI 42090

 

Grad de risc produs: Atentie la urmatoarele ingrediente:

Parfum sau fragrance, ingredient cu risc de dauna ridicat, are rol de mascare/acoperire a mirosului neplacut. Conform legislatiei in vigoare, nu este obligatoriu ca pe eticheta produsului sa fie listate toate ingredientele componente ale Fragrance. Se considera insa ca un parfum contine cel putin 14 chimicale ce nu sunt trecute pe eticheta, multe dintre ele nefiind evaluate in ceea ce priveste gradul lor de siguranta.

Ammonium chloride, ingredient cu risc mediu de dauna. 
In forma sa pura, este o substanta alba, transparenta, solubila in apa. In cosmetice si produse de ingrijire personala este utilizata in formularile produselor de baie, sapunuri si detergenti, produse de curatare, produse de colorare a parului si alte produse de ingrijire a parului, inclusiv sampoane si balsamuri de par. Nu este recomandata utilizarea sa in produse care se aplica pe buze sau in jurul lor intrucat poate fi toxic pentru aceasta zona. In concentratii mari poate produce iritatii la nivelul pielii, ochilor si a plamanilor.

Polysorbate 20, ingredient cu risc mediu de dauna, este un ingredient parfum, surfactant, emulsifiant. Este obtinut in urma reactiei dintre sorbitol cu oxid de etilena. Polysorbate 20 poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie) si 1,4-dioxane (cancer).

Data analizei: 2014-07-14


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: WATER, ONSEN-SUI, DEIONIZED WATER, DISTILLED WATER, PURIFIED WATER, DIHYDROGEN OXIDE, DISTILLED WATER

Functii: solvent

 

Descriere:

  • ingredient ce se regaseste in aproape toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala
  • cosmeticele si produsele de ingrijire personala contin numai apa fara toxine, poluanti si microbi
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform Guidance on Cosmetic Manufacturing Practice Guidelines, Food and Drug Administration (FDA) monitorizeaza calitatea apei (denumita “apa de proces”) folosite in cosmetice si in produsele de ingrijire personala.

Exista si alte companii care se supun cu standardele U.S. Pharmacopeia (USP) privind puritatea apei folosite in medicamente. Apa purificata conform acestor standard este preparata din apa supusa reglementarilor U.S. Environmental Protection Agency (EPA) cu privire la apa potabila. Nu contine alte substante adaugate intentionat.

Sinonime: GLYCERINE, GLYCEROL, GLYCYL ALCOHOL, CONCENTRATED GLYCERIN

Functii: denaturant, ingredient parfum, agent de ingrijire a parului, agent de umectare, agent de ingrijire orala, agent de ingrijire a pielii, protector piele, agent de micsorare a vascozitatii, solvent

 

Descriere:

  • compus alcoolic ce apare in mod natural dar poate fi produs si sintetic
  • baza pentru multe lipide
  • poate fi de origine animala sau vegetala
  • echilibreaza nivelul apei din piele pentru a facilita hidratarea
  • poate fi inlocuita de Sorbitol
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient atat ca aditiv alimentar direct cat si ca aditiv alimentar indirect. Este permisa folosirea acestui ingredient si in produsele farmaceutice (fara prescriptie medicala) de protectie a pielii, produsele de uscare a urechii si produsele de calmare a ochilor.

 

Descriere:

  • Citratul de bismut este sarea de bismut a acidului citric. Bismutul este un metal casant de nuanta roz. Apare in mod natural in scoarta terestra si este de aproximativ de doua ori mai abundant decat aurul.
In produsele cosmetice si produse de ingrijire personala, citratul de bismut este utilizat in formularea produselor de colorare a parului utilizate pe scalp.

Citrat de bismut ajuta la impregnarea culorii in firul de par. Culoarea exacta si de celelalte componente care sunt utilizate.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Nu exista efecte secundare negative sau avertismente asociate cu acest ingredient in produsele de ingrijire a pielii.

Sinonime: 1-METHOXY- 2-PROPANOL; 1-METHOXY-2-HYDROXYPROPANE; 1-METHOXY-2-PROPANOL; 1-METHOXYPROPAN-2-OL; 2-PROPANOL, 1-METHOXY-; 2PROPANOL, 1METHOXY; PROPYLENE GLYCOL 1-METHYL ETHER; PROPYLENE GLYCOL MONOMETHYL ETHER; 1-METHOXY-2-PROPANOL; ALPHA-PROPYLENE GLYC

Functii: Agent de parfum, solvent, agent de reducere a vascozitatii

 

Descriere:

  • Ajuta la dizolvarea altor substante din produs
  • Utilizat ca agent de parfum in materiile prime aromate
 

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient este un puternic iritant al ochilor si al pielii atunci cand este utilizat in produse tip aerosol.

Exista banuieli ca ar produce toxicitate la nivelul organelor nonreproductive.

Sinonime: AMMONIUM CHLORIDE ( (NH4) CL) ; AMMONIUM MURIATE; SAL AMMONIAC; SALMIAC; AMCHLOR; AMMONERIC; AMMONIUM CHLORIDE (ACGIH) ; AMMONIUM MURIATE; AMMONIUMCHLORID (GERMAN) ; CHLORID AMONNY (CZECH) ; DARAMMON

Functii: Agent de parfum, agent de crestere a vascozitatii

 

Descriere:

  • Sare anorganica
In forma sa pura, este o substanta alba, transparenta, solubila in apa. In cosmetice si produse de ingrijire personala este utilizata in formularile produselor de baie, sapunuri si detergenti, produse de curatare, produse de colorare a parului si alte produse de ingrijire a parului, inclusiv sampoane si balsamuri de par.

Sare alcalina folosita pentru a echilibra pH-ului in produsele de ingrijire a pielii. De obicei, nu este utilizata in concentratii care ar putea dauna pielii.


Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Nu este recomandata utilizarea sa in produse care se aplica pe buze sau in jurul lor intrucat poate fi toxic pentru aceasta zona.
  • In concentratii mari poate produce iritatii la nivelul pielii, ochilor si a plamanilor.
  • Este un ingredient care se acumuleaza si ar putea dauna mediului inconjurator.
  • Este aprobat de Food and Drug Administration ca aditiv in produse alimentare.

Sinonime: COLLOIDAL SULFUR; FLOWERS OF SULFUR; SULFUR FLOWERS; SULFUR, COLLOIDAL; SULFUR; SULPHUR; SULPHUR

Functii: Agent antimatreata, agent antiseboreic, agent antistatic, agent de ingrijire a pielii si a parului

 

Descriere:

  • Sulf
Agent antibacterian care poate fi un iritant al pielii si un puternic sensibilizator. Sulful are, de asemenea, un pH ridicat, ceea ce poate favoriza dezvoltarea bacteriilor pe piele.

Efectul de uscaciune pe care il lasa sulful dupa aplicare poate intarzia timpul de vindecare, ceea ce duce la o prezenta mai indelungata a petelor rosii de la acnee, chiar daca raspunsul initial al pielii la sulf a fost pozitiv.

In esenta, sulful are mai multe parti negative decat pozitive pentru piele. Utilizarea sa in tratamentul acneei ar trebui sa fie considerata ca o ultima solutie in cazul in care alte produse care se elibereaza fara prescriptie medicala nu produc efectul scontat.

Sulful este un exfoliant ideal pentru piele. Elimina celulele moarte de la suprafata pielii. Desi este folosit pentru a usca acneea, are si proprietati care lupta impotriva pielii uscate.

Pentru ca matreata este pielea uscata de pe scalp iar sulful s-a dovedit a fi un remediu pentru pielea uscata, acesta este utilizat in sampoane speciale care trateaza matreata.

Sulful lupta impotriva matretii si previne formarea focarelor viitoare prin controlul bacteriilor care declanseaza matreata. Nu este recomandata utilizarea pe parul care a fost vopsit.

 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Directiva Uniunii Europene a clasificat sulful ca un ingredient cu potential iritant.

Sinonime: CHERATINA; ANIMAL KERATIN; KERATINS; CHERATINA (ITALIAN) ; DETOXIN

Functii: Agent de ingrijire a parului si a pielii

 

Descriere:

  • familie de proteine fibroase ​​structurale. 
Cheratina este materialul cheie structural care formeaza stratul exterior al pielii umane. De asemenea, este componenta structurala cheie a parului si a unghiilor. 90% din firul de par este format din cheratina. Aceasta ii da forta si elasticitate structurii interne si externe firului de par. Cu ajutorului ei parul suporta mai usor factorii nocivi din mediu.
 
Poate fi derivata din par, lana, coarne sau alte tesuturi similare animale.
 
Cheratina hidrolizata a devenit un ingredient cosmetic comun. Studiile au demonstrat ca aplicarea topica de cheratina hidrolizata da o crestere semnificativa a elasticitatii pielii si o hidrateaza.  Datorita proprietatilor sale hidratante, keratina hidrolizata a fost, de asemenea, inclusa in sampoane si balsamuri de par. 
 
Structurile de keratina mai mari, cum ar fi cele formate prin cornificare nu pot patrunde in piele, astfel nu pot fi utilizate ca substante hidratante. Cu toate acestea, exista alte utilizari, de la “mascarea” caderii parului cu ajutorul fibrelor de par fin (extensii de par).
 
Cheratina este adesea inclusa ca ingredient in produsele destinate ingrijirii parului deoarece imbunatateste structura parului din interior, umpland golurile din firul de par. Astfel, il face mai suplu, mai stralucitor si mai usor de aranjat.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Nu exista studii care sa fi constatat/raportat efecte secundare negative sau avertismente asociate cu produse care contin acest ingredient.
 

Sinonime: POLYSORBATE-20; POLYSORBATE 20, POLYOXYETHYLENE (20) SORBITAN MONOLAURATE; TWEEN 20

Functii: ingredient parfum, surfactant, emulsifiant

 

Descriere:

  • rezultat in urma reactiei dintre sorbitol cu oxid de etilena
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Da

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca adjuvant al agentilor de aroma sau ca aditiv multifunctional ce poate fi adaugat direct la mancare. Polysorbate 20 poate fi folosit si ca aditiv alimentar indirect si ca emolient oftamologic.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 432 - Polyoxyethylene sorbitan monolaurate (polysorbate 20).

Polysorbate 20 poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie) si 1,4-dioxane (cancer).

Sinonime: AROMA; PARFUME, PARFUM;

Functii: deodorant, rol de mascare/acoperire a mirosului, parfum

 

Descriere:

 
  • Conform  U.S. Food and Drug Regulation (FDA),  termenul “fragrance”  de pe eticheta unui produs inseamna "orice substanta(e) naturala(e) sau sintetica(e) folosita(e) exclusiv pentru a oferi miros unui produs cosmetic”. In Europa, acest ingredient poarta denumirea de Parfum. 
  • Alcatuit din compusi sintetici naturali sau sintetici, folositi singuri sau impreuna
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Da
Neurotoxicitate:
Da
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Da
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da

Siguranta/Rating ingredient:


*Intrucat nu se cunosc ingredientele componente ale acestui complex, nu se pot afla toate detaliile privind riscurile sale de utilizare si concentratie.

Ingredientele care intra in componenta Fragrance sunt evaluate de International Fragrance Association (IFRA), evaluarea propriu-zisa fiind efectuata in cadrul Research Institute for Fragrance Materials (RIFM), institut stiintific, non-profit, al IFRA. Informatiile stiintifice utilizate de RIFM provin de la Expert Panel (REXPAN), un grup de toxicologi, farmacologi, dermatologi si oameni de stiinta din domeniul mediului, care nu au nicio legatura cu industria parfumului. Astfel, de-a lungul timpului, International Fragrance Association (IFRA) a restrictionat folosirea anumitor ingrediente care intra in componenta Flagrance.

Conform legislatiei in vigoare, nu este obligatoriu ca pe eticheta produsului sa fie listate toate ingredientele componente ale Flagrance. Se considera insa ca un parfum contine cel putin 14 chimicale ce nu sunt trecute pe eticheta, multe dintre ele nefiind evaluate in ceea ce priveste gradul lor de siguranta.

Conform European Union’s Scientific Committee, este ingrijorator faptul ca din ce in ce mai multe persoane dezvolta sensibilitate in urma expunerii la ingredientele din Fragrance. Odata dezvoltata aceasta sensibilitate, persoanele in cauza pot suferi alergii si chiar atacuri de astm de fiecare data cand sunt expuse la Fragrance.

Exista un numar de 26 compusi ai Fragrance care sunt considerati  alergeni (Anexa III, Directiva Cosmetica UE) si care trebuie declarati pe eticheta, in functie de concentratie:
 
  • Amyl cinnamal
  • Anisyl alcohol
  • Benzyl alcohol
  • Benzyl cinnamate
  • Cinnamyl alcohol
  • Farnesol
  • Citral
  • 2-(4-tert-Butylbenzyl) propionald-hyd
  • Eugenol
  • Linalool
  • Hydroxy-citronellal
  • Benzyl benzoate
  • Isoeugenol
  • Citronellol
  • Amylcin-namyl alcohol
  • Hexyl cinnam-aldehyd
  • Benzyl salicylate
  • d-Limonene
  • Cinnamal
  • Methyl heptin carbonate
  • Coumarin
  • 3-Methyl-4-(2,6,6-tri-methyl-2-cyclohexen-1-yl)-3-buten-2-one
  • Geraniol
  • Oak moss and treemoss extract
  • Hydroxy-methylpentylcyclohexenecarboxaldehyd
  • Treemoss extract.

Sinonime: BLUE 1, BRILLIANT BLUE FCF, ACID BLUE 9

Functii: colorant

 

Descriere:

  • culoare/vopsea Triarylmethane
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient in mancare, drept colorant in cosmetice si produse de ingrijire personala, inclusiv in produsele destinate ingrijirii buzelor si celor pentru ingrijirea suprafetei din jurul ochilor, atata timp cat se respecta specificatiile FDA. 

Conform Directivei UE 1223/2009, acest ingredient poate fi folosit in produsele de vopsire a parului non-oxidante, in concentratii de pana la 0.5% (Anexa III). Acid Blue 9 mai poate fi folosit, sub denumirea CI 42090, drept colorant in cosmetice si produse de ingrijire personala (Anexa IV).


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Nogrey - Tratament pentru repigmentare par carunt si alb cu keratina"

8 + 4 =

Ce au spus ceilalti utilizatori despre
"Nogrey - Tratament pentru repigmentare par carunt si alb cu keratina"

Stefan Florea @ 09 Iun 2016
"Buna ziua, Am 60 ani, am avut par alb pe toata suprafata capului, folsesc lotiunea de mai bine de 30 zile cu rezultate destul de bune. Parul a devenit inchis spre un blond saten, exceptie fac perciuni in care persista si fire albe. Recomand acest produs pentru toti cei care au parul alb nu numai carunt. Mult succes."

Spune-ne opinia ta despre
"Nogrey - Tratament pentru repigmentare par carunt si alb cu keratina"

Diagnosticul timpuriu si terapiile inovatoare pot transforma unele cancere de sange in boli cronice

Diagnosticul timpuriu si terapiile inovatoare pot transforma unele cancere de sange in boli cronice

de Elena-Alina Constantinescu 29 Nov 2016

Lupta cu cancerele de sange obtine astazi tot mai multe victorii, insa noile tratamente si abordarile medicale integrate au facut posibila schimbarea paradigmei, iar unele dintre cele 140 de tipuri de cancere de sange, altadata fatale, au astazi impactul unei boli cronice. [detalii]

Depresia, cea mai intalnita afectiune in randul adolescentilor

Depresia, cea mai intalnita afectiune in randul adolescentilor

de Elena-Alina Constantinescu 18 Nov 2016

Conform unui studiu recent realizat de americani, numarul adolescentilor afectati de depresie a crescut cu 37% in decursul unui deceniu. Asadar, cercetarea evidentiaza necesitatea tratarii afectiunii si a respectarii stricte a tratamentului de catre pacienti. [detalii]

Top 3 remedii naturale care te scapa de matreata

Top 3 remedii naturale care te scapa de matreata

de Elena-Alina Constantinescu 01 Nov 2016

Matreata nu apare doar din cauza unui scalp uscat. Exista cauze mult mai grave care o genereaza, avertizeaza dermatologii. [detalii]

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.