Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Urtekram - Spray balsam pentru par cu aloe vera

Nota 7 / 10 din 543 voturi
Urtekram - Spray balsam pentru par cu aloe vera
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: URTEKRAM

 

Descriere Urtekram - Spray balsam pentru par cu aloe vera

Spray balsam pentru par cu aloe vera

Acest spray balsam de par de la Urtekram contine amidon de porumb hidrolizat si extract de sfecla de zahar pentru a reface in profunzime aspectul parului.
• Spray-ul protejeaza parul de actiunea nociva a caldurii si previne estomparea culorii.
• Balsamul de tip Leave In ajuta la descurcarea parului care ramane moale si matasos.
• Este potrivit pentru toate tipurile de par.
• Produs vegan.

Cantitate: 250 ml.

Alte informatii:
Acest produs contine 15 ingrediente dintre care 14 ingrediente sunt considerate sigure, 1 ingredient prezinta mediu de dauna.
 

 

Ingrediente Urtekram - Spray balsam pentru par cu aloe vera

AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, GLYCERIN, GLYCERYL CAPRYLATE, MELISSA OFFICINALIS (LEMON BALM) LEAF EXTRACT, MENTHA PIPERITA, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, HYDROLYZED CORN STARCH, BETA VULGARIS (COMMON BEET)EXTRACT, MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT, DISTEAROYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, DISTEAROYLETHYL DIMONIUM CHLORIDE, CETEARYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, LIMONENE

 

Grad de risc produs:
Atentie la urmatorul ingredient:

Limonene, ingredient cu risc mediu de dauna, este un solvent si un agent de aroma, disponibil in doua variante: cu miros de pin si cu miros de portocala. Nu este toxic, dar in contact cu aerul se poate descompune si forma cantitati mici de produse oxidante, care cauzeaza alergii la nivelul pielii.
 

Data analizei: 2017-09-06


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Sinonime: WATER, ONSEN-SUI, DEIONIZED WATER, DISTILLED WATER, PURIFIED WATER, DIHYDROGEN OXIDE, DISTILLED WATER

Functii: solvent

 

Descriere:

  • ingredient ce se regaseste in aproape toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala
  • cosmeticele si produsele de ingrijire personala contin numai apa fara toxine, poluanti si microbi
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform Guidance on Cosmetic Manufacturing Practice Guidelines, Food and Drug Administration (FDA) monitorizeaza calitatea apei (denumita “apa de proces”) folosite in cosmetice si in produsele de ingrijire personala.

Exista si alte companii care se supun cu standardele U.S. Pharmacopeia (USP) privind puritatea apei folosite in medicamente. Apa purificata conform acestor standard este preparata din apa supusa reglementarilor U.S. Environmental Protection Agency (EPA) cu privire la apa potabila. Nu contine alte substante adaugate intentionat.


Citeste mai mult

Sinonime: ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, ALOE LEAVES EXTRACT; ALOE VERA LEAF EXTRACT; BARBADOS ALOE EXTRACT; CURACAO ALOE EXTRACT; EXTRACT OF ALOE; EXTRACT OF ALOE BARBADENSIS; EXTRACT OF ALOE LEAVES

Functii: agent de ingrijire a pielii, analgezic extern, umectant, agent de ingrijire orala, emolient

 

Descriere:

  • Extractul de frunze de aloe barbadensis este un derivat obtinut din planta aloe barbadensis cunoscuta sub numele de Aloe Vera.
  • Derivatele de Aloe Vera imbunatatesc aspectul pielii uscate sau deteriorate prin reducerea exfolierii si restaurarea supletii.
  • De asemenea, extractul de Aloe Vera are proprietati antibacteriene si ajuta la vindecarea ranilor.
  • In cosmetice si produse de ingrijire personala, ingredientele derivate din diverse specii de aloe sunt folosite in principal in prepararea produselor de ingrijire a pielii, machiaj si formulele de indepartare a machiajului, produse de baie si sapunuri.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca substanta naturala de aroma ce poate fi adaugata direct in mancare.
  • Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice.


Citeste mai mult

Sinonime: GLYCERINE, GLYCEROL, GLYCYL ALCOHOL, CONCENTRATED GLYCERIN

Functii: denaturant, ingredient parfum, agent de ingrijire a parului, agent de umectare, agent de ingrijire orala, agent de ingrijire a pielii, protector piele, agent de micsorare a vascozitatii, solvent

 

Descriere:

  • compus alcoolic ce apare in mod natural dar poate fi produs si sintetic
  • baza pentru multe lipide
  • poate fi de origine animala sau vegetala
  • echilibreaza nivelul apei din piele pentru a facilita hidratarea
  • poate fi inlocuita de Sorbitol
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient atat ca aditiv alimentar direct cat si ca aditiv alimentar indirect. Este permisa folosirea acestui ingredient si in produsele farmaceutice (fara prescriptie medicala) de protectie a pielii, produsele de uscare a urechii si produsele de calmare a ochilor.


Citeste mai mult

Sinonime: CAPRYLIC ACID MONOGLYCERIDE; GLYCERYL MONOCAPRYLATE; MONO- OCTANOIN; MONOESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL OCTANOIC ACID; OCTANOIC ACID, MONOESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL; OCTANOIC ACID, MONOESTER WITH GLYCEROL; OCTANOIN,

Functii: Emolient, surfactant, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • Monoester al glicerinei si al acidului caprylic.
Inmoaie si catifeleaza pielea

Gliceril Caprilate are un profil excelent de eficacitate impotriva bacteriilor si a drojdiilor si, ca atare, este un conservant reusit de ingrijire a pielii.

Este aprobat pentru utilizare in UE, SUA si Japonia.

Conform Cosmetic Ingredient Review (CIR) acest ingredient intensifica penetrarea produsului in epiderma.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Pana in prezent, comisiile de specialitate nu au semnalat efecte adverse negative ale acestui ingredient.


Citeste mai mult

Sinonime: MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, BALM LEAVES EXTRACT (MELISSA OFFICINALIS L.) ; BALM MINT LEAF EXTRACT; EXTRACT OF LEMON BALM; LEMON BALM EXTRACT; LEMON BALM LEAF EXTRACT; MELISSA OFFICINALIS EXTRACT

Functii: Agent de parfum, agent de ingrijire a pielii, calmant

 

Descriere:

  • extract din frunzele de roinita (balsam de lamaie), Melissa officinalis.
Frunzele de roinita au o aroma proaspata, de citrice. Gustul lor este asemanator cu al lamaii, mirtului lamaios si lemongrass-ului.
 
  • Din frunzele de roinita se extrage un ulei esential care contine substante chimice numite terpene, care joaca cel putin un rol in efectele relaxante si antivirale in plante medicinale. Roinita contine, de asemenea, substante numite tanine, care pot fi responsabile pentru multe din efectele antivirale ale plantelor medicinale.
  • Balsamul de lamaie contine, de asemenea, eugenol, care calmeaza spasmele musculare, amorteste tesuturile si ucide bacteriile.
  • Balsamul de roinita este utilizat pentru probleme digestive (stomac deranjat, balonare, gaze intestinale (flatulenta), varsaturi, colici) si, de durere ( crampe menstruale, dureri de cap si durere de dinti), tulburari mentale (isterie si melancolie).
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Food and Drug Administration (FDA) permite utilizarea acestui ingredient ca aditiv alimentar.
  • Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.
 


Citeste mai mult

Sinonime: IZMA DE GRADINA, IZMA BUNA, IZMA PROASTA, IZMA DE LES, CAMFOR, MENTA, MINTA, MINTA DE GRADINA, MINTA DE CAMP, MINTA CALULUI, MINTA SALBATICA, VAESNITA

Functii: antiseptic

 

Descriere:

Izma buna (Mentha  piperita) este o planta erbacee, perena, din familia Lamiaceae, cunoscuta sub mai multe denumiri populare: izma de gradina, izma buna, izma proasta, izma de les, camfor, menta, minta, minta de gradina, minta de camp, minta calului, minta salbatica, vaesnita.

Se cultiva in scopuri farmaceutice dar creste si spontan in locuri cu soluri usoare, bogate in materii nutritive, in locuri aluvionare, turboase si desecate. Infloreste incepand cu luna iunie si pana in septembrie.

Functii
- antiseptic gastrointestinal
- bacteriostatic si carminativ
- colagog
- sudorific
- diuretic

Indicatii
Intern in infectii gastro-intestinale, balonari abdominale, dispepsii, dischinezii biliare cu hipertonie, diaree, calmant in varsaturi (atat la sugari cat si la adulti), spasme pilorice.
Extern, sub forma de cataplasme reci: contribuie la ameliorarea durerilor de cap; in dureri reumatice si urticarie; in ingrijirea tenurilor grase si seboreice.
Reactii adverse:

Citeste mai mult

Sinonime: CITRUS ARANTIUM DULCIS PEEL ESSENTIAL OIL; CITRUS ARANTIUM DULCIS PEEL OIL; CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii, astringent, tonic

 

Descriere:

  • ulei volatil obtinut din coaja fructului Citrus aurantium var. dulcis, Rutaceae (portocala dulce)
  • compus in proportie de 90% din d-limonene
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca substanta ce poate fi adaugata la mancare.

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Functii: absrobant, agent de ingrijire a parului, umectant,

 

Descriere:

Amidon de porumb hidrolizat

O forma de amidon de porumb natural, absorbant, care a fost hidrolizat, ceea ce inseamna ca a fost supus hidrolizei. Amidonul este o substanta organica ce se gaseste in semintele, fructele si tuberculii plantelor si care se foloseste in industria alimentara, chimica.

Hidroliza implica schimbarea unui ingredient dintr-o forma in alta prin adaugarea de apa sau prin hidroliza cu acizi sau enzime.

Imbunatateste aspectul pielii uscate sau deteriorate prin reducerea gradului de exfoliere si restaurarea supletii.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredients Review (CIR) considera sigur acest ingredient si permite utilizarea lui in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Sinonime: BETA VULGARIS (BEET) ROOT EXTRACT, BEET (BETA VULGARIS) EXTRACT; BEET ROOT EXTRACT; BEET, EXT.; BEETS EXTRACT; BETA VULGARIS EXTRACT; BETA VULGARIS ROOT EXTRACT; COMMON BEET ROOT EXTRACT; EXTRACT OF BEETS; EXTRACT OF BETA VULGARIS

Functii: Agent de ingrijire a pielii, colorant

 

Descriere:

  • Extract de sfecla rosie
Sfecla este o sursa buna de antocianine, antioxidanti naturali care contribuie la culoarea sa rosie intensa, o sursa naturala de vitamine si minerale.
 
Radacina de sfecla de zahar este dulce la gust si detoxifiaza. Protejeaza ficatul, intestinele si alte organe interne de toxine.
 
Atunci cand este utilizat in produse de ingrijire a corpului, inmoaie si hidrateaza pielea, astfel mentinand-o intr-o stare buna. De asemenea, este utilizat cu functia de colorant.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.


Citeste mai mult

Functii: Agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • Extract din coaja copacului de magnolie.
Coaja sa extrem de aromata este utilizata in medicina chineza, trateaza crampele menstruale, durerile abdominale, balonarile si gazele, greata si indigestia.
Scoarta este, de asemenea, un ingredient folosit in formulele pentru tratarea tusei si a astmului.
 
Coaja de Magnolie contine doua substante antiinflamatorii, magnolol si honokiol, care inhiba procesele inflamatorii si imbatranirea. De aceea poate fi gasit in produsele cosmetice de ingrijire a pielii.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.


Citeste mai mult

Sinonime: DISTEAROYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE

Functii: antistatic, agent de ingrijire a parului

 

Descriere:

  • sare cuaternara de amoniu
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.


Citeste mai mult

Functii: agent de ingrijire a parului, agent antistatic

 

Descriere:

Actiune: previne acumularea de electricitate statica in par.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Pana in prezent nu au fost depistate efecte adverse negative in urma utilizarii acestui ingredient.


Citeste mai mult

Sinonime: CETOSTEARYL ALCOHOL, CETYL/STEARYL ALCOHOL

Functii: stabilizator emulsie, opacifiant, spumant, agent de crestere a vascozitatii, emolient

 

Descriere:

  • combinatie de alcool cetilic si stearic
  • poate proveni din legume sau poate fi produs in mod sintetic
  • alcool gras
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient atat atat ca aditiv alimentar direct multifunctional, cat si ca aditiv alimentar indirect (adjuvant).

Cosmetic Ingredient Review (CIR) a hotarat ca folosirea Cetearyl Alcohol in cosmetice nu prezinta riscuri.

Conform Sage Advice si DermaDoctor, acest ingredient este considerat a fi comedogen.


Citeste mai mult

Sinonime: DECANOIC ACID, MONOESTER WITH TETRAGLYCEROL; MONOESTER WITH TETRAGLYCEROL DECANOIC ACID; TETRAGLYCERYL MONOCAPRATE

Functii: Emolient, surfactant

 

Descriere:

  • Ester al acidului caprilic si al polyglyceryl-4
  • Ingredient pe baza vegetala, surfatant non-ionic si agent de ingrijire a pielii
  • Inmoaie si catifeleaza pielea
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Pana in prezent, comisiile de specialitate nu au semnalat efecte adverse negative ale acestui ingredient.
 


Citeste mai mult

Sinonime: DL-LIMONENE, DIPENTENE, LIMONENE ESSENTIAL OIL, METHYL-4-ISOPROPENYL CYCLOHEXENE, CAJAPUTENE, CARVENE, CINENE, DIPENTENE, EFCHOLE

Functii: ingredient parfum, solvent

 

Descriere:

  • ingredient avand la baza miros, apare in 2 forme active: l-limonene (miros de pin) si d-limonene (miros de portocala).
  • ulei esential din flori de lamaie si alte specii de plante
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Da
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Da
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

National Industrial Chemicals Notification and Assessment Scheme (NICNAS) a evaluat acest ingredient si a constatat ca, desi nu este foarte toxic, in contact cu aerul se poate descompune si forma cantitati mici de produse oxidante, care cauzeaza alergii la nivelul pielii. Limonene este asadar considerat alergen.

De asemenea, fiind este un lichid inflamabil, trebuie manevrat cu grija deoarece poate exploda la temperaturi peste 48ºC.

Acest ingredient poate fi folosit conform Directivei UE 1223/2009, Anexa III, partea I (substante pe care produsele cosmetice nu trebuie sa le contina, exceptand cazurile cand sunt subiectul unor restrictii si conditii prezentate). Limonene trebuie indicat pe eticheta atunci cand este folosit in concentratii mai mari de 0.001% in produsele leave-on, si 0.01% in produsele care se clatesc, rinse-off.


Citeste mai mult

Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Urtekram - Spray balsam pentru par cu aloe vera"

6 + 8 =

Spune-ne opinia ta despre
"Urtekram - Spray balsam pentru par cu aloe vera"

Suc de ceapa pentru par - Cum se prepara?

Suc de ceapa pentru par - Cum se prepara?

de Raluca Garbea 04 Iun 2019

Sucul de ceapa previne caderea parului. Descopera in articol cum se prepara! [detalii]

Cum sa scapi de durerile de cap in mod natural

Cum sa scapi de durerile de cap in mod natural

de Raluca Garbea 07 Mai 2019

Durerile de cap iti pot afecta intreaga zi, dar, in unele situatii, poti scapa de ele cu ajutorul unor tratamente naturale. [detalii]

Cum sa depasesti cu succes depresia

Cum sa depasesti cu succes depresia

de Raluca Garbea 02 Mai 2019

Depresia este o afectiune des intalnita, care necesita intelegere din partea celorlalti. [detalii]

Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016