Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Mask Plus - Gel antiacneic

Nota 4.5 / 10 din 632 voturi
Mask Plus - Gel antiacneic
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc mediu*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: LABORATORI FARMACEUTICI KRYMI SPA

 

Descriere Mask Plus - Gel antiacneic

Gel antiacneic

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:

Gelul creaza o pelicula ocluziva invizibila care izoleaza si protejeaza pielea de factorii externi care pot agrava petele aparute in urma acneei.

Cantitate: 30 ml.

Alte informatii:
Acest produs contine 12 ingrediente dintre care 7 ingrediente sunt considerate sigure, iar 4 ingrediente prezinta risc mediu de dauna, iar 1 ingredient prezinta risc mare de dauna.

 

Ingrediente Mask Plus - Gel antiacneic

POLYVINYL ALCOHOL, ACID RETINOIC, CLINDAMICINA, GLYCOLIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, AMINOMETHYL PROPANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, IMIDAZOLIDINYL UREA, DISODIUM EDTA, BHT, AQUA

 

Grad de risc produs:
Atentie la urmatoarele ingrediente:

PEG-7 Glyceryl Cocoate, ingredient cu risc rmare de dauna, este un emolient, surfactant si lubrifiant care curata pielea si o lasa moale si catifelata, iar parul - curat si matasos. PEG-7 Glyceryl Cocoate poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie) si 1,4-dioxane (cancer).


Acid retinoic, ingredient cu risc mediu de dauna. Retinoizii minimizeaza aparitia ridurilor, sustin grosimea si elasticitatea pielii, incetinesc defalcarea de colagen (care ajuta la mentinerea fermitatii pielii), si lumineaza petele maro cauzate de expunerea la soare. Acidul retinoic este in prezent prezent in produsele dermatologice pentru acnee si antiimbatranire. Potrivit www.ewg.org, exista doua studii care sustin ca acidul retinoic produce in exces reactii ale oxigenului care pot interfera cu semnalizarea celulara, pot provoca mutatii, pot duce la moartea celulelor si pot fi implicate in bolile cardiovasculare. De asemenea, mai multe teste in vitro au depistat ca administrarea de acid retionoic poate duce la mutatii celulare.

ParabeniImidazolidinyl ureaingrediente cu risc mediu de dauna. Acestia sunt conservanti si au rolul de a proteja cosmeticele si produsele de ingrijire personala de alterare prin prevenirea sau intarzierea fermentarii. Desi parabenii sunt considerati siguri in concentratii mici, exista studii, printre care si unul apartinand Journal of Applied Toxicology, care considera ca parabenii pot cauza cancer la san. Cercetatorii din Marea Britanie au descoperit concentratii mari de parabeni in tumorile mamare. Acest lucru este posibil din cauza ca parabenii au capacitatea de a traversa bariera pielii, ajungand foarte usor in sistemul circulator.

BHT, ingredient cu risc mediu de dauna, care este un antioxidant, ingredient parfum, rol de acoperire/mascare a mirosului. Are rol de prevenire sau incetinire a deteriorarii cosmeticelor sau produselor de ingrijire personala, deteriorare datorata reactiilor chimice cu oxigenul. Este, de asemenea, aprobat drept aditiv alimentar indirect.

Data analizei: 2015-01-31


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Functii: emulsifiant, adeziv

 

Descriere:

  • polimer sintetic solubil in apa
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala. 
 

Sinonime: RETIN A; TRETINOIN; VITAMIN A ACID; ABEREL; AIROL; AKNOTEN; ALL- (E) -RETINOIC ACID; ALL-TRANS RETINOIC ACID; ALL-TRANS-BETA-RETINOIC ACID; ALL-TRANS-RETINOIC ACID; BETA-ALL-TRANS-RETINOIC ACID

Functii: Agent antiacnee

 

Descriere:

  • metabolit al vitaminei a, care detine numai partial functia acestei vitamine.
Acidul retinoic poate fi produs prin oxidarea ireversibila a unui organism din retinaldehida sau retinol. Acidul retinoic este responsabil de toate functiile vitaminei A.

Retinoizii minimizeaza aparitia ridurilor, sustin grosimea si elasticitatea pielii, incetinesc defalcarea de colagen (care ajuta la mentinerea fermitatii pielii), si lumineaza petele maro cauzate de expunerea la soare. Acidul retinoic este in prezent prezent in produsele dermatologice pentru acnee si antiimbatranire.

Pentru a avea efect asupra pielii, vitamina A se transforma in cele din urma in acid retinoic, trecand prin diverse procese moleculare.

Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Da
Modificari celulare:
Da

Siguranta/Rating ingredient:

Acidul retinoic poate afecta celulele pielii prin comportamentul lor. Fiecare tip de piele poate reactiona diferit la acest ingredient.

Atentie! Poate provoca iritatii.

Potrivit www.ewg.org, exista 2 studii care sustin ca acidul retinoic produce in exces reactii de oxigen care pot interfera cu semnalizarea celulara, pot provoca mutatii, pot duce la moartea celulelor si pot fi implicate in bolile cardiovasculare. De asemenea, mai multe teste in vitro au depistat ca administrarea de acid retionoic poate duce la mutatii celulare.

Functii: Antibiotic

 

Descriere:

Clindamicina este un antibiotic care impiedica inmultirea bacteriilor implicate in aparitia acneei.

Activitatea antibacteriana a clindamicinei duce la inhibarea sintezei proteice bacteriene si a scaderii ratei de sinteza a acizilor nucleici.

Clindamicina s-a aratat eficienta in reducerea leziunilor din acneea vulgara prin doua mecanisme: actiune antibacteriana si reducerea acizilor grasi din sebum care au o actiune comedogenica.

Este eliminata din organism prin urina, partial si prin fecale.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Clinmdamicina este contraindicata pacientilor cu hipersensibilitate cunoscuta la lincomicina sau clindamicina si sugarilor sub 30 zile.

Functii: Exfoliant, abraziv, agent de hidratare

 

Descriere:

Acidul glicolic este parte din familia acizilor alfa-hidroxi (AHA) si sunt considerate ingrediente naturale. 
 
Este derivat din trestie de zahar si este in esenta, un acid de fructe. 
 
Deoarece acidul glicolic este derivat din trestie de zahar, acesta este considerat un produs natural si intra sub aceeasi clasificare ca acidul citric din fructe citrice, cum ar fi lamai si portocale.
 
Ajuta la rezolvarea problemelor cum ar fi: 
  • riduri
  • pete de hiperpigmentare
  • acnee
  • vergeturi
  • pielea lasata.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Acest produs poate fi dur pentru persoanele cu pielea foarte sensibila.
  • Se crede ca acidul glicolic poate face pielea mult mai sensibila la soare.
  • Acidul glicolic este un iritant puternic, in functie de nivelul pH-ului.
The Food and Drug Administration (FDA) declara acest ingredient  Generally Recognized As Safe  (GRAS) si permite utilizarea lui ca aditiv alimentar direct.
 
The Cosmetic and Ingredients Review (CIR)  permite utilizarea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire persoanala  in concentratii de 10% sau mai putin, intr-o formula finala de pH de 3,5 sau mai mare, atunci cand sunt folosite in formulele de protectie solara sau atunci cand instructiunile de utilizare includ utilizarea de zi cu zi de protectie solara.
 
De asemnea, acest ingredient este sigur pentru utilizarea in produsele de salon, la concentratii de 30% sau mai putin, la un pH de formula finala de 3,0 sau mai mare, in produse destinate utilizarii de scurta durata, discontinua, urmata de o clatire a pielei, atunci cand sunt aplicate de catre profesionisti si atunci cand cererea este insotita de instructiunile de utilizare de zi cu zi de protectie solara.
 

Sinonime: METHYLETHYL GLYCOL; 1,2-DIHYDROXYPROPANE; ALPHA-PROPYLENEGLYCOL ; PROPANE-1,2-DIOL

Functii: ingredient parfum, agent de umectare, agent de ingrijire a pielii, solvent, agent de micsorare a vascozitatii

 

Descriere:

  • alcool organic
  • rol de a absorbi apa si de a pastra umiditatea in cosmetice
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Da
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Da
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct si indirect (drept agent antispumant).

Cosmetic Ingredient Review (CIR) a hotarat ca folosirea acestui ingredient in cosmetice nu prezinta riscuri in concentratii de pana la 50%.

Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives recomanda un consum zilnic maxim de 25 mg/kg, (greutate corporala).

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (intrat in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 1520, Propane-1, 2-diol (propylene glycol).

Sinonime: POLYETHYLENE GLYCOL (7) GLYCERYL MONOCOCOATE

Functii: agent de ingrijire a pielii, emolient, surfactant, emulsifiant

 

Descriere:

  • polimer sintetic avand la baza Polietilenglicol (PEG) si acizi grasi derivati din nuca de cocos
  • are rol de lubrifiant, lasand pielea moale si catifelata
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Da
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Da
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in produsele rinse-off si, in concentratii de pana la 10%, in produsele leave-on.

PEG-7 Glyceryl Cocoate poate contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie) si 1,4-dioxane (cancer).

Sinonime: 1-PROPANOL, 2-AMINO-2-METHYL-; 1PROPANOL, 2AMINO2METHYL; 2-AMINO-2-METHYL- 1-PROPANOL; 2-AMINO-2-METHYL-1-PROPANOL; 2-AMINO-2-METHYLPROPANOL; 2-AMINOISOBUTANOL; 2-HYDRO; AMP, AMP-95, ISOBUTANOLAMINE, AMINO-2-METHYLPROPANOL , HYDROXYMETHYL-2-PROPYLAMI

Functii: emulsificator, agent de ajustare a pH-ului,

 

Descriere:

Alcanolamin
 
Se gaseste sub doua forme:
  • Lichid incolor
  • Substanta solida cristalizata
Controleaza solubilitatea apei a rasinei din fixativele de par, și face produsul finit mai rezistent la umiditate.

Este gasit in componenta unor varietati de produse de par sau produse pentru piele ca lotiune, creme, vopsele de par si  fixative de par.
 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

The Food and Drug Administration (FDA) include acest ingredient pe lista aditivilor alimentari indirecti in componenta adezivilor care intra in contact cu mancarea.
 
Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient in cosmetica si produse de ingrijire personala daca cantitatea nu depaseste 7%.
 
Este interzisa utilizarea acestui ingredient in produsele care contin amine secundare, deoarece aceasta poate duce la formarea de nitrozamine cancerigene dăunătoare.
 
 

Sinonime: CELLULOSE HYDROXYETHYLATE; CELLULOSE, 2-HYDROXYETHYL ETHER

Functii: liant, stabilizator emulsie, peliculogen, agent de crestere a vascozitatii

 

Descriere:

  • polimer modificat de celuloza
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar indirect in adezivii ce intra in contact cu mancarea. Hydroxyethylcellulose poate fi folosit si ca demulcent oftalmologic in medicamentele farmaceutice fara prescriptie medicala destinate ochilor.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice.

Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives a stabilit o limita zilnica, totala de consum a Hydroxypropylcellulose, Methylcellulose, Methyl Ethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose si Cellulose Gum, intre 0-25 mg/kg, greutate corporala.

Sinonime: N,N"-METHYLENEBIS [N'- [1- (HYDROXYMETHYL) -2,5-DIOXO-4-IMIDAZOLIDINYL] UREA]

Functii: conservant

 

Descriere:

  • antimicrobian, protejeaza cosmeticele si produsele de ingrijire personala de la deterioare
  • pudra alba, fara miros
  • unul dintre cei mai folositi conservanti la nivel global
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Da
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Conform Directivei UE 1223/2009, Imidazolidinyl Urea poate fi folosit drept conservant in cosmetice si produse de ingrijire personala in concentratii de pana la 0.6%. Daca produsul final contine peste 0.05% Formaldehida, atunci trebuie sa fie etichetat cu “Contine Formaldehida”.

Sinonime: ACETIC ACID, (ETHYLENEDINITRILO) TETRA-, DISODIUM SALT; DISODIUM EDETATE

Functii: agent chelatic, controlor vascozitate

 

Descriere:

  • rol de micsorare a reactivitatii ionilor de metal care pot fi prezenti intr-un produs
  • previne deteriorarea cosmeticelor si produselor de ingrijire
  • desi nu este absorbit repede de piele, creste gradul de absorbtie al celorlalte ingrediente
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Da
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a aprobat folosirea acestui ingredient drept conservant alimentar ce poate fi adaugat direct in mancare.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Exista anumite studii care considera Disodium EDTA a fi usor mutagenic.
 

Sinonime: BUTILHIDROXITOLUEN; DBPC, ADVASTAB 401, AGIDOL, ALKOFEN BP, ANTIOXIDANT 29, ANTIOXIDANT 30

Functii: antioxidant, ingredient parfum, rol de acoperire/mascare a mirosului

 

Descriere:

  • se mai numeste si Butylated hydroxytoluene
  • ingredient avand la baza toluen
  • rol de prevenire sau incetinire a deteriorarii cosmeticelor sau produselor de ingrijire personala, deteriorare datorata reactiilor chimice cu oxigenul
In Codex Alimetarius, acest ingredient are numarul E321 si poarte denumirea de Butil hidroxi toluen, antioxidant sintetic.

Antioxidant in grasimi si produse grase, folosit pentru a preveni rancezirea.

Doza zilnica admisa: Pana la 0,3 mg/kg corp.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Da
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Da
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Da
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) include acest ingredient pe lista substantelor folosite in mancare, evaluate drept sigure (GRAS). BHT poate fi folosit drept conservant alimentar la o concentratie de pana la 0.02%. Este, de asemenea, aprobat drept aditiv alimentar indirect.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea BHT in cosmetice si produse de ingrijire personala.
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives a stabilit un consum temporar acceptabil cuprins intre 0-0.125 mg/kg.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 321, Butylated hydroxytoluene (BHT).

BHT poate provoca leziuni la nivelul ficatului in concentratii mari; de asemenea, s-au semnalat simptome (pseudo-)alergice.

La unele persoane care poseda un izomer ereditar al unei anumite enzime hepatice, poate cauza migrene.

Din cauza efectelor secundare, Uniunea Europeana a limitat utilizarea BHT. 

Sinonime: WATER, ONSEN-SUI, DEIONIZED WATER, DISTILLED WATER, PURIFIED WATER, DIHYDROGEN OXIDE, DISTILLED WATER

Functii: solvent

 

Descriere:

  • ingredient ce se regaseste in aproape toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala
  • cosmeticele si produsele de ingrijire personala contin numai apa fara toxine, poluanti si microbi
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform Guidance on Cosmetic Manufacturing Practice Guidelines, Food and Drug Administration (FDA) monitorizeaza calitatea apei (denumita “apa de proces”) folosite in cosmetice si in produsele de ingrijire personala.

Exista si alte companii care se supun cu standardele U.S. Pharmacopeia (USP) privind puritatea apei folosite in medicamente. Apa purificata conform acestor standard este preparata din apa supusa reglementarilor U.S. Environmental Protection Agency (EPA) cu privire la apa potabila. Nu contine alte substante adaugate intentionat.


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Mask Plus - Gel antiacneic"

5 + 5 =

Spune-ne opinia ta despre
"Mask Plus - Gel antiacneic"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.