Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Purserum - Ser pentru fermitate

Nota 9.5 / 10 din 424 voturi
Purserum - Ser pentru fermitate
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Laboratoires Dermatherm

 

Descriere Purserum - Ser pentru fermitate

Ser pentru fermitate

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Descrierea producatorului:
PURSERUM este un ser 100% natural adaptat la toate tipurile de piele, chiar fragile si reactive.
Veritabil antistres cu o stralucire instantanee, Purserum de Dermatherm este un ser de Fermitate care uniformizeaza tonusul pielii datorita apei de trandafiri asociate cu apa termala si activilor naturali ( magneziu, alge, cicoare, miere) care intaresc tenul si il hidrateaza.

Textura sa fina si usorara, se absoarbe rapid.

PURSERUM perfectioneaza tenul si rafineaza trasaturile.
Formula sa exclusiva depune un film tensor pe piele pentru un efect de frumusete instantaneu.
Suprafata cutanee este mai neteda, pielea fiind atunci preparata pentru aplicarea unui tratament.

Cantitate: 50 ml.

Alte informatii:
Acest produs contine 15 ingrediente dintre care 14 ingrediente sunt considerate sigure, iar 1 ingredient prezinta risc mediu de dauna.


 

Ingrediente Purserum - Ser pentru fermitate

APA TERMALA, AQUA, ROSA DAMASCENA (ROSE) FLOWER WATER, GLYCERIN, LAUROYL LYSINE, SODIUM LACTATE, MAGNESIUM GLUCONATE, MALTOSE, MEL EXTRACT/HONEY EXTRACT, CICHORIUM INTYBUS (CHICORY) ROOT EXTRACT, ALGAE MARINAE EXTRACT, ACORUS CALAMUS ROOT EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CORALLINA OFFICINALIS, IRIS GERMANICA ROOT EXTRACT

100,00% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala.
19.30% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica.
Cosmetice certificate de ECOCERT Greenlife potrivit ECOCERT

 

Grad de risc produs:
Atentie la urmatorul ingredient:

Sodium Lactate, ingredient cu risc mediu de dauna, are functiile de agent de protectie/tamponare, exfoliant, agent de umectare, agent de ingrijire a pielii. Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct (GRAS). Cosmetic Ingredient Review (CIR) a hotarat ca acest ingredient poate fi folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala in concentratii de 10% sau pana la 10%, cu un ph final de 3,5 sau mai mare, atunci cand are ca scop evitarea cresterii sensibilitatii solare sau atunci cand instructiunile de folosire includ folosirea zilnica a protectiei solare. Acest ingredient poate fi folosit in produsele profesionale (de salon) in concentratii de pana la 30% (inclusiv), cu un ph final de 3 sau mai mare, atunci cand sunt aplicate de specialisti si atunci cand aplicarea este acompaniata de intructiuni privind folosirea zilnica a protectiei solare.

Data analizei: 2015-03-05


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

 

Descriere:

  • Apa termala este o apa bogata in minerale rare si oligo-elemente (fier, magneziu, siliciu, mangan, calciu), cu proprietati benefice asupra pielii, imposibil de reprodus in laborator.
Beneficii:
  • Previne iritatiile
  • reduce roseata si inflamatiile
  • poate trata arsurile si eczemele
  • stimuleaza regenerarea celulara
  • oxigeneaza celulele
  • protejeaza tesuturile
  • fixeaza machiajul
Apa termala poate fi utilizata dupa ras, in cazul pielii iritate sau arse de soare. 


Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu produce efecte adverse negative.

Sinonime: WATER, ONSEN-SUI, DEIONIZED WATER, DISTILLED WATER, PURIFIED WATER, DIHYDROGEN OXIDE, DISTILLED WATER

Functii: solvent

 

Descriere:

  • ingredient ce se regaseste in aproape toate cosmeticele si produsele de ingrijire personala
  • cosmeticele si produsele de ingrijire personala contin numai apa fara toxine, poluanti si microbi
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Conform Guidance on Cosmetic Manufacturing Practice Guidelines, Food and Drug Administration (FDA) monitorizeaza calitatea apei (denumita “apa de proces”) folosite in cosmetice si in produsele de ingrijire personala.

Exista si alte companii care se supun cu standardele U.S. Pharmacopeia (USP) privind puritatea apei folosite in medicamente. Apa purificata conform acestor standard este preparata din apa supusa reglementarilor U.S. Environmental Protection Agency (EPA) cu privire la apa potabila. Nu contine alte substante adaugate intentionat.

Sinonime: ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, WATER, ROSA DAMASCENA FLOWER

Functii: Agent de parfum, agent de protectie a pielii, agent de mascare

 

Descriere:

Apa de flori de trandafir Rosa Damascena se prezinta ca o solutie apoasa obtinuta prin distilarea petalelor de flori de Damask Rose, Rosa damascena, Rosaceae.
 
Ca agent de mascare, reduce sau inhiba mirosul sau gustul de baza al produsului.
 
Apa naturala de trandafiri este un produs de demachiere si tonifiere gentil, potrivit pentru pentru toate tipurile de piele. 
Mentine echilibrul pH-ului, stimuleaza procesele de regenerare, are un efect calmant in cazuri de acnee si arsuri solare. Ca urmare, textura pielii devine mai elastica.
 
Recomandat in tratamentul:
  • acneei
  • iritatiilor pielii
 
Este utilizata pe scara larga in industria de parfumuri si ca emolient in produsele de ingrijire a pielii. 
Calitatile sale tonice si de liniștitoare sunt utile pentru toate tipurile de piele, in special pentru cele mature, uscate si sensibile. De asemenea, este utila pentru reducerea inflamatiei si a vizibilitatii capilare sparte. 

Apa de trandafiri este adesea presarata peste diverse feluri de mancare din carne.
Este fi folosit in componenta odorizantelor.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Food and Drug Administration (FDA) considera acest ingredient sigur conform FDA partea 182 - Substanțe General Recunoscute ca fiind Sigure (GRAS), Sec. 182.20 Uleiurile esentiale, oleorasini (fara solventi) si extractibile naturale (inclusiv distilate).

Sinonime: GLYCERINE, GLYCEROL, GLYCYL ALCOHOL, CONCENTRATED GLYCERIN

Functii: denaturant, ingredient parfum, agent de ingrijire a parului, agent de umectare, agent de ingrijire orala, agent de ingrijire a pielii, protector piele, agent de micsorare a vascozitatii, solvent

 

Descriere:

  • compus alcoolic ce apare in mod natural dar poate fi produs si sintetic
  • baza pentru multe lipide
  • poate fi de origine animala sau vegetala
  • echilibreaza nivelul apei din piele pentru a facilita hidratarea
  • poate fi inlocuita de Sorbitol
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Da
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient atat ca aditiv alimentar direct cat si ca aditiv alimentar indirect. Este permisa folosirea acestui ingredient si in produsele farmaceutice (fara prescriptie medicala) de protectie a pielii, produsele de uscare a urechii si produsele de calmare a ochilor.

Sinonime: L-LYSINE, N6- (1-OXODODECYL) -; LAUROYL LYSINE LAUROYL LYSINE; N-E-LAUROYL-L-LYSINE; N6- (1-OXODODECYL) -L-LYSINE; N6-LAUROYL-L-LYSINE

Functii: Agent de control a vascozitatii, agent de ingrijire a parului, agent de ingrijire a pielii, surfactant

 

Descriere:

  • derivat de acid lauric si lizina, un aminoacid natural.
Lauroyl Lizine este un derivat de aminoacid care este fabricat din acid gras de cocos naturale (ulei de nuca de cocos). Acesta este cel mai adesea folosit ca agent de ingrijire a parului si a pielii, desi este, de asemenea, utilizat in formulele de produse, contribuind la textura unui produs, la gelifierea solventilor.
 
Potrivit unui studiu publicat in "Cosmetics and Toiletries" in 2003, Lauroyl Lizine este nu numai util in produsele de ingrijire a parului si a pielii, crème sau geluri, dar si in fardurile de pleoape si produse pe baza de pulbere.
 
Unele studii au demonstrat ca componenta Lizina in Lauroyl Lizina poate fi, de asemenea, utile in tratamentul (dar nu si vindecarea) herpesului deoarece inhiba acest virus (Health91).

Potrivit "Amino Revolution" doza zilnica recomandata de aminoacizi lizina este de 1 g la 1,5 g.

Simptomele unui deficit de lizina includ letargie, crestere si probleme de reproducere, caderea parului, pierderea in greutate, anemie, pierderea poftei de mancare si a enzimelor. 

Alimente bogate in lizina includ peste, cereale si leguminoase.
 

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Nu exista avertismente pentru utilizarea Lauroyl lizina in produse de ingrijire a corpului sau produse cosmetice.
  • Environmental Working Group a dat un rating de siguranta de 100% si nu exista efecte secundare adverse in urma utilizarii acestuia.

Sinonime: 2-HYDROXYPROPANOIC ACID, MONOSODIUM SALT , L-SODIUM LACTATE

Functii: agent de protectie/tamponare, exfoliant, agent de umectare, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • sarea de sodiu a acidului lactic
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Da
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Da
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct (GRAS).

Cosmetic Ingredient Review (CIR) a hotarat ca acest ingredient poate fi folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala in concentratii de 10% sau pana la 10%, cu un ph final de 3,5 sau mai mare, atunci cand are ca scop evitarea cresterii sensibilitatii solare sau atunci cand instructiunile de folosire includ folosirea zilnica a protectiei solare. Acest ingredient poate fi folosit in produsele profesionale (de salon) in concentratii de pana la 30% (inclusiv), cu un ph final de 3 sau mai mare, atunci cand sunt aplicate de specialisti si atunci cand aplicarea este acompaniata de intructiuni privind folosirea zilnica a protectiei solare.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acest ingredient poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 325 – Sodium Lactate.

Sinonime: MAGNESIUM SALT D-GLUCONIC ACID, MAGNESIUM DIGLUCONATE, ALMORA

Functii: ingrijirea pielii

 

Descriere:

  • sare de magneziu din acid gluconic
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) a evaluat acest ingredient si il considera sigur, fara riscuri (GRAS).

Sinonime: 4-O-A -D-GLUCOPYRANOSYL- D-GLUCOSE; 4-O-A -D-GLUCOPYRANOSYL-D-GLUCOSE; ANHYDROUS MALTOSE; DGLUCOSE, 4OÃ DGLUCOPYRANOSYL; MALT SUGAR; MALTOBIOSE; MALTODIOSE; 4- (ALPHA-D-GLUCOSIDO) -D-GLUCOSE; ALPHA-MALT SUGAR; CEXTROMALTOSE; D-MALTOSE

Functii: agent de parfum, umectant, agent de mascare, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • Ingredient a carui molecula este formata din doua molecule de glucoza lipite impreuna.
  • Are un gust dulce si nu exista in stare libera in natura.
  • Zahar de malt care este folosit pentru fabricarea berii si in produsele cosmetice ca agent de hidratare a pielii si ca agent de mascare.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Food and Drug Administration (FDA) permite utilizarea acestui ingredient ca aditiv alimentar.

Sinonime: HONEY EXTRACT

Functii: agent de ingrijire a pielii, agent de umectare, hidratant

 

Descriere:

  • extract din miere
  • in general, mierea este alcatuita din 38% fructoza, 31% glucoza si 1% sucroza
Are functii antibacteriene atunci cand este folosit in produse de ingrijire a pielii.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) a evaluat acest ingredient si a concluzionat ca este sigur – nu prezinta riscuri.

Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite folosirea cerii de albine in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Sinonime: CHICORY EXTRACT; CHICORY ROOT EXTRACT; CICHORIUM INTYBUS EXTRACT; CICHORIUM INTYBUS ROOT EXTRACT; EXTRACT OF CHICORY; EXTRACT OF CICHORIUM INTYBUS

Functii: Agent de ingrijire a pielii, agent anti-imbatranire

 

Descriere:

  • Extract de radacina de cicoare
Radacina de cicoare contine cea mai mare concentratie de inulina, si aceasta floare ajuta la imbunatatirea functiilor de ansamblu digestiv al corpului. Datorita potentialului sau pentru indepartarea contaminatiilor din sistemul digestiv, ficatul nu trebuie sa lucreze din greu pentru a filtra toxinele care pot scapa in sange. Are un continut ridicat de vitamina C, un antioxidant puternic, este cunoscut pentru abilitatea sa de a ajuta la prevenirea icterului, marirea ficatului si a altor boli de ficat.

Acesta este un supliment pe baza de plante valoros pentru oricine cauta pentru sa isi intretina ficatul intr-o stare optima si sa ofere sanatate vezicii biliare.

Radacina de cicoare contine multe minerale si vitamine A, C, K, B si P, si este unul dintre cei mai puternici antioxidanti si o sursa mare de inulina.

Radacina poate avea o multime de beneficii petru organism, inclusiv intarirea sistemului imunitar al organismului sa lupte impotriva infectiilor si bolilor.

Diferite studii au aratat ca inulina reduce semnificativ riscul de cancer intestinal. 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.

Sinonime: EXTRACT OF ALGAE; EXTRACT OF LAMINARI

Functii: ingredient parfum, umectant, agent de igiena orala, agent de ingrijire a pielii, emolient

 

Descriere:

  • extract din diverse specii de alge
Fiind bogat in proteine, vitamine, minerale si acizi grasi, spirulina are o multime de actiuni pozitive asupra pielii:
  • Energizeaza pielea
  • Trateaza cearcanele
  • Are actiuni antiimbatranire
  • Detoxifiaza pielea
  • Intareste unghiile
  • Promoveaza cresterea parului
  • Impiedica caderea parului
  • Trateaza matreata

Alte actiuni:
  • Regleaza fazele somnului
  • Previne si combate depresia
  • Anti-oxidant de forta (preventia si tratamentul cataractei, alterarilor vasculare, cutanate etc.). 
  • Regleaza functia tiroidiana
  • Ajuta la digestie
  • Efecte anti-aterosclerotice
  • Hipolipemiant si hipocolesterolemiant
  • Poate fi utilizata in curele de slabire (daca este luata inaintea unei mese principale, scade apetitul)
  • Anti-artrozic important
  • Functie detoxifianta
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


*Intrucat nu se cunosc ingredientele componente ale acestui complex, nu se pot afla toate detaliile privind riscurile sale de utilizare si concentratie.

 

Descriere:

  • Extract de radacina de obligeana, specie de planta erbacee, vivace, cu miros aromatic placut, originara din India care creste in locuri mlastinoase.
Proprietati:
  • Analgezic
  • Antibacterian
  • Antioxidant
  • Antireumatic
  • Agent de aroma
  • Agent diuretic
  • Agent tonic
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Consumul de radacina de obligeana poate produce halucinatii vizuale, posibil din cauza prezentei substantelor alfa-asarona sau beta-asarona.
 
FDA a emis avertismente cu privire la comercializarea de aserona continuta in extractul de obligeana ca “drog legal” si nu permite utilizarea acesteia in produsele alimentare. 
 
Nu folositi aceasta planta pe cale interna fara supravegherea unui expert calificat. 

Sinonime: CAPRYLIC/CAPRIC ACID TRIGLYCERIDE, GLYCEROL CALRYLATE CAPRINATE

Functii: ingredient parfum, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • triester din glicerina, acid caprilic si acid capric
  • rol de prevenire a deshidratarii pielii
  • derivat din ulei de nuca de cocos
  • prezinta stabilitate mare si rezistenta la oxidare
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Da
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration's (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca aditiv alimentar direct.

Cosmetic Ingredient Reviews (CIR) permite folosirea Caprylic/Capric Triglyceride in cosmetice atata timp cat se respecta cele mai bune procedee privind modul sau de intrebuintare si concentratie.
 

Sinonime: CORALLINA OFFICINALIS EXTRACT

Functii: ingrijirea pielii

 

Descriere:

  • alga rosie calcaroasa
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Sinonime: ORRIS (IRIS GERMANICA) EXTRACT

Functii: ingrijirea pielii, rol de acoperire/mascare a mirosului

 

Descriere:

  • extract din radacina de iris
Extractul din radacina de iris stimuleaza straturile active ale pielii si atrage umiditate si readuce echilibrul straturilor epidermice exterioare. Aspectul pielii devine mai sanatos, moale si suplu.
 
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Purserum - Ser pentru fermitate"

5 + 8 =

Spune-ne opinia ta despre
"Purserum - Ser pentru fermitate"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.