Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Referance France - Masca efect lifting

Nota 7.8 / 10 din 704 voturi
Referance France - Masca efect lifting
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Referance France

 

Descriere Referance France - Masca efect lifting

Masca efect lifting

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Masca pulbere antirid, efect lifting. Formeaza un film flexibil care se solidifica si se indeparteaza ulterior dintr-o singura bucata, fara a trage pielea, respectând astfel fragilitatea conturului ochilor.

Nu contine parabeni si niciun alt tip de conservanti.

Prezentare: plic 30 grame, se foloseste o singura data.


Alte informatii:
Acest produs contine 7 ingrediente, considerate a fi sigure, cu risc scazut de dauna.

Contine Solum Diatomeae, s
ubstanta naturala format din ramasitele fosilizate de diatomee. Diatomee sunt creature de mici dimensiuni cu carapace gasite in ambele marine si dulci. Ingredientul este foarte bogat in siliciu, de aceea ajuta la consolidarea pielii si parului. Acesta contribuie si la inlaturarea celulelor moarte ale pielii si lasa pielea neteda.

Contine Acid Alginic, actiunea caruia
 se manifesta prin absorbtia substantelor nocive ce se gasesc in radicalii liberi si eliminarea lor. Astfel, se evita inmagazinarea lor in structurile osoase. Totusi, sarea de sodiu obtinuta din acidul alginic este comedogenica si poate cauza acnee.

Contine extract de alge Spirulina Platensis
Este planta cea mai bogata in proteine (69-71%). Este un antioxidant puternic care lupta impotriva radicalilor liberi, astfel protejand pielea de efectele nocive ale acestora.

Pentru mai multe informatii despre fiecare dintre ingredientele acestui produs, va rugam sa consultati informatiile de mai jos.

 

 

Recomandari de consum zilnic:


Mod de utilizare:
Se mixeaza 30 grame pulbere masca cu 90 ml apa plata la temperatura de 20 grade. Nu folositi ustensile din metal. Se aplica masca pe fata evitand conturul ochilor, in strat gros. Se poate aplica pe fata, gat si decolteu. Se lasa sa actioneze 15-20 minute. Are efect racoritor, pielea se va simti rasfatata.
 
Dupa 20 minute va arata ca un latex. Se indeparteaza sub forma de peel off intr-o singura bucata. Se curata fata de resturile mastii cu o lotiune blanda sau cu apa calduta si se urmeaza tratamentul obisnuit.

 

Ingrediente Referance France - Masca efect lifting

SOLUM DIATOMEAE (DIATOMACEOUS EARTH), ALGINIC ACID, CALCIUM SULFATE, TETRASODIUM PYROPHOSPHATE, SPIRULINA PLATENSIS EXTRACT, METHYL DIISOPROPYL PROPIONAMIDE, MENTHOL

Data analizei: 2014-01-12


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

Functii: Abraziv, absorbant, matifiant

 

Descriere:

  • Mineral
Substanta naturala format din ramasitele fosilizate de diatomee. Diatomee sunt creature de mici dimensiuni cu carapace gasite in ambele marine si dulci.

Ingredientul este foarte bogat in siliciu, de aceea ajuta la consolidarea pielii si parului.

Acesta contribuie si la inlaturarea celulelor moarte ale pielii si lasa pielea neteda.

Daca este folosit ca supliment alimentar, ajuta la scaderea colesterolului, intareste oasele, scade presiunea sangelui, trateaza artrita.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration permite utilizarea acestui ingredient ca aditiv alimentar.

Sinonime: ALGIN; NORGINE; KELACID; LANDALGINE; NORGINE; POLYMANNURONIC ACID; SAZZIO

Functii: liant, agent de ingrijire a pielii, agent de marire a vascozitatii, stabilizator

 

Descriere:

  • Carbohidrat obtinut prin extractie alcalina din diferite specii de alge marine brune, Phaeophyceae.
  • Actioneaza in mod detoxifiant si depurativ.
  • Actiunea acidului alginic se manifesta prin absorbtia substantelor nocive ce se gasesc in radicalii liberi si ajuta la eliminarea lor, evitand astfel inmagazinarea lor in structurile osoase.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Sarea obtinuta din acidul alginic este comedogenica si poate cauza acnee.

Sinonime: CALCIUM SALT (1:1) DIHYDRATE SULFURIC ACID; GYPSUM; PARIS PLASTER; PIGMENT WHITE 25; PLASTER OF PARIS; SULFURIC ACID, CALCIUM SALT (1:1) DIHYDRATE; CRYSTACAL; DENSITE; DENSITE (GYPSUM) ; FGR; GYPSUM HEMIHYDRATE

Functii: Abraziv, agent de matifiere; liant

 

Descriere:

  • O sare care poate fi gasita atat in mod natural in gips cat si sintetizata chimic. 
Industria cosmetica utilizeaza acest ingredient in primul rand ca aditiv de culoare, opacifiant si liant. in general, aceasta apare in oricare forma sa anhidra (care nu contine apa) sau sub forma de dihidrat de sulfat de calciu (cand sulfatul de calciu reactioneaza cu apa). In forma sa anhidra, acest ingredient este format din cristale granulate de diferite culori (albastru, de obicei, alb / gri sau rosu). Forma sa anhidra, de obicei, functioneaza ca un aditiv culoare in pulberi machiaj pigmentate, dar  poate actiona, de asemenea, ca o substanta de umplere datorita capacitatii sale de a pastra umezeala departe de celelalte componente intr-o formula.
 
Ca dihidrat, acesta are capacitatea unica de a contribui la consolidarea unei solutii fara prezenta unor lianti suplimentari pe baza de ulei.

Astfel, multe formule cosmetice il includ ca agent de legare pentru ca elimina nu numai necesitatea de a include concentratii ridicate de petrol, dar permite, de asemenea, includerea umectantilor hidrosolubili. 
 
Puteti gasi acest ingredient in produsele de ingrijire personala si cosmetice cum ar fi pudra, pasta de dinti, lac de unghii, autobronzant, fard de obraz, crema hidratanta faciala, fard de ochi si luciu de buze.
 
 
Reactii adverse:
Cancer:
Nu

Siguranta/Rating ingredient:

  • Food and Drug Administration (FDA) a desemnat acest ingredient ca fiind sigur pentru uz general sau limitat in produsele alimentare.
  • Acest ingredient nu este un sensibilizator al pielii, nu provoca modificari genetice sau cancer.
  • Nu este toxic pentru mediul inconjurator.

Sinonime: ANHYDROUS SODIUM PYROPHOSPHATE; DIPHOSPHORIC ACID, TETRASODIUM SALT; SODIUM POLYPHOSPHATE; SODIUM PYROPHOSPHATE; TSPP

Functii: agent de umplutura, agent chelatic, inhibitor de coroziune, agent de igiena orala, antiaglomerant, reglor ph

 

Descriere:

  • sare anorganica
  • pudra alba, cristalina
  • ajuta la prevenirea tartrului
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Este considerat sigur
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration's (FDA) considera acest ingredient drept o substanta in general sigura.

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.

Sinonime: ARTHROSPIRA PLATENSIS

 

Descriere:

Alga pluricelulara filamentoasa, cianofita.
 
Specia cea mai bogata in principii alimentare, minerale si vitamine
Este planta cea mai bogata in proteine (69-71%).

Din aceasta alga este extrasa spirulina.

Actiuni:
  • Regleaza fazele somnului
  • Previne si combate depresia
  • Anti-oxidant de forta (preventia si tratamentul cataractei, alterarilor vasculare, cutanate etc.). 
  • Regleaza functia tiroidiana
  • Ajuta la digestie
  • Efecte anti-aterosclerotice
  • Hipolipemiant si hipocolesterolemiant
  • Poate fi utilizata in curele de slabire (daca este luata inaintea unei mese principale, scade apetitul)
  • Anti-artrozic important
  • Functie detoxifianta
  • Constituie o sursa proteica, glucidica, de minerale si vitamine, 
  • Anti-anemic de exceptie (anemia feripriva si megaloblastica)
  • Scade timpul de coagulare si VSH-ul
  • Anticancerigen si antileucemic de forta
  • Creste durata si calitatea vietii persoanelor care-o utilizeaza constant
  • Reduce frecventa tuturor bolilor, dar mai ales pe cele degenerative si infectioase
  • Recomandata persoanelor care lucreaza in conditii extreme
  • Stimuleaza lactatia
  • Stimuleaza spermatogeneza, combate impotenta si frigiditatea
Doza recomandata este de 2-10 g / zi.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Persoanele care inregistreaza afectiuni ale glande endocrine trebuie sa foloseasca cu multa prudenta, sau sa evite utilizarea spirulinei.

Sinonime: 2-ISOPROPYL-N,2,3-TRIMETHYLBUTANAMIDE; 2-ISOPROPYL-N,2,3-TRIMETHYLBUTYRAMIDE; BUTANAMIDE, N,2,3-TRIMETHYL-2- (1-METHYLETHYL) -; N,2,3-TRIMETHYL-2- (1-METHYLETHYL) - BUTANAMIDE; N,2,3-TRIMETHYL-2- (1-METHYLETHYL) BUTANAMIDE

 

Descriere:

Functii:
  • agent de parfum
  • mascant
Reduce sau Inhiba mirosul de baza sau gustul produsului.

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite utilizarea acestui ingredient ca aditiv alimenatr indirect.

 

Descriere:

  • SubstanČ›a volatila cu miros aromatic, in forma de cristale, obtinuta din ulei de menta sau pe cale artificiala, intrebuintata in farmacie si in cosmetica.
     
  • Mentolul este o terpena, ce se gaseste in uleiuri esentiale, apartinand familiei mentei ( Mentha spp ), cum ar fi menta, izma si altele.
     
Mentolul este folosit in:
  • diverse produse alimentare (in general cele dentare, cum ar fi guma de mestecat, bomboanele contra tusei)
  • unele produse ce nu necesita prescriptie medicala, pentru vindecarea pe termen scurt a durerilor sau iritatiilor gatului, cum ar fi balsamul de buze si medicamente contra tusei. 
  • combinatii de produse folosite pentru alinarea durerilor musculare, luxatii si conditii similare, ca si decongenstionanti
  • apa de gura, ca ingredient obisnuit.
  • Este folosit ca aditiv in cateva marci de tigari, pentru aroma dar si pentru a reduce iritarea gatului si a sinusurilor cauzate de fumat. 
  • Este clasificat ca un antipruritic, ce reduce mancarimile. 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • The Food and Drug Administration (FDA) include mentolul in lista Generally Recognized As Safe (GRAS) pentru utilizarea lui in mancaruri. Este aprobat ca aditiv direct in produse alimentare.
  • De asemenea, FDA considera mentolul sigur si efectiv in medicamentele impotriva racelii si tusei. Este un analgezic, anestetic si antipruritic.
  • Fiind derivat din menta, mentolul poate avea acelasi efect iritant ca menta aplicata pe piele.


Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Referance France - Masca efect lifting"

2 + 5 =

Spune-ne opinia ta despre
"Referance France - Masca efect lifting"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.