Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

ACETAT IZOBUTIRAT DE ZAHAROZA

Sinonime: E 444

 

Functii: Emulgator, stabilizant

 

Descriere:

  • aditiv alimentar cu rol de regulator de aciditate, stabilizator si emulgator, utilizat in bauturi nealcoolice aromatizate energizante si in bauturi alcoolice tulburi aromatizate, cu continut de alcool mai mic de 15%, in cantitati de pana la 300mg/l. 
Doza zilnica admisa pentru consumul uman este de pana la 20 mg/kg corp.

In Codex Alimentarius acest ingredient are numarul E444 si face parte din categoria E-urilor suspecte.

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

  • Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii e-urilor "suspecte" se numara: alergiile, dereglarile hormonale, tulburarile hepatice, bolile intestinale si ale ficatului, tulburarile hepato-biliare, tulburari ale tubului digestiv, tulburarile nervoase si cresterea nivelului de colesterol. 
Sursa: e.infocons.ro

PRODUSE CARE CONTIN ACETAT IZOBUTIRAT DE ZAHAROZA

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor

Spune-ne opinia ta despre
"ACETAT IZOBUTIRAT DE ZAHAROZA"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.