Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT

Sinonime: EXTRACT OF ALTEROMONAS FERMENT

 

Functii: agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • ingredient obtinut prin fermentarea algei Alteromonas, gasita in adancurile apelor marine.
Datorita continutul de polizaharide, are proprietati de retinere a apei in interiorul pielii, astfel o mentine hidratata. Este un ingredient bun de catifelare. De asemenea, contribuie la repararea suprafetei pielii. 

 


 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Pana acum nu  au fost depistate efecte secundare negative sau avertismente asociate cu acest ingredient dupa ce a fost utilizat in produsele de ingrijire a pielii.

PRODUSE CARE CONTIN ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT

Spune-ne opinia ta despre
"ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT"

Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania

Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania

Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania
Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit