Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

ASIATIC ACID

Sinonime: (2A 3B 4A) - URS-12EN-28-OIC ACID, 2,3,23-TRIHYDROXY-; 3B 4A)

 

Functii: Agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

  • extract din Centella Asiatica, planta originara din India, folosita dintotdeauna in medicina ayurvedica.
Este un agent de ingrijire a pielii, ingredient activ in produse antiimbatranire.
 
Proprietati:
  • Cicatrizant si antimicrobian
  • Regenerant, cutanant, reparator, anti-age
  • Stimulator al circulatiei sanguine si a microcirculatiei

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Pana in prezent, comisiile de specialitate nu au semnalat efecte adverse negative asociate cu acest ingredient.

PRODUSE CARE CONTIN ASIATIC ACID

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor

Spune-ne opinia ta despre
"ASIATIC ACID"

Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania

Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania

Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania
Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit