Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

BEHENIC ACID

Sinonime: DOCOSANOIC ACID

 

Functii: Opacifiant, surfactant, agent de curatare, emulsifiant

 

Descriere:

  • Acid gras
  • derivat din extracte de ulei de plante.
  • agent de ingrijire, care are proprietatea de a netezi foliculul de par.
Acesta functioneaza, de asemenea, ca un agent de ingrosare si agent tensioactiv si este adesea folosit ca un opacifiant in solutii lichide limpezi. 
 
Acest ingredient poate fi gasit in diverse produse cosmetice cum ar fi: balsam de par, sampon, deodorant, creion pentru ochi, crème hidratante pentru fata, demachiant si gel pentru par.
 
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

  • Cosmetic Ingredients Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient in produsele cosmetice si cele de ingrijire a corpului
 

PRODUSE CARE CONTIN BEHENIC ACID

Spune-ne opinia ta despre
"BEHENIC ACID"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.