Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X
Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
Grana Padano este un tip de branza maturata cu cel putin un an inainte de consum, intrand si in categoria DOP (denumire de origine protejata),
Aceasta contine (100 g):
374 calorii
36 g de proteine
<1 g de carbohidrati
25,6 g de lipide
1340 mg de calciu
800 mg de fosfor
In branza Gran Padano se regasesc si ivtaminele A, B 1, B2, B6, B12, D, si E.
Conform Codex Alimentarius, branza maturata se regaseste in categoria 01.6 Branza si analogi, grupa 01.6.2 Branza maturata, subgrupa 01.6.2.1 Branza maturata, inclusiv coaja de branza: branza maturata, inclusiv coaja sau orice alta parte taiata, tocata, felicata din branza.
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Consumul de branza maturata poate cauza:
Reactii alergice
Cresterea in greutate (obezitate)
Consumul de branza maturata nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.