Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

BRAZA MOZZARELLA

Descriere:

branza originara din sudul Italiei, facuta in mod traditional din lapte de bivolita.
 
Laptele de bivolita este bogat in grasimi si contine mai multe proteine decat laptele de vaca.

Branza Mozarella are cu 60% mai mult calciu si contine cu 40% mai putin colesterol decat laptele de vaca, de aceea este mai benefic organismului.

Are un gust discret si delicat, apropiat de aroma smantanii cu un usor iz de fan uscat. De obicei, mozzarella este mancata la cateva ore dupa ce este facuta.
 
Branza Mozzarella proaspata este una dintre tipurile de branza usor de preparat acasa si este folosita intr-o mare varietate de retete, inclusiv salate, carne, fructe de mare si legume.
 
Alte tipuri de Mozzarella:
  • Mozzarella di Bufala, de asemenea, cunoscut sub numele de "mozzarella de bivolita", este facut din lapte de bivolita domesticita.
  • Mozzarella di Fior Latte este produs din lapte de vaca proaspat, pasteurizat sau nepasteurizat, in timp ce  mozzarella uscata este facuta din tot laptele sau in parte lapte degresat.
  • Mozzarella affumicata este o varietate afumata de Mozzarella.
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Consumul de branza Mozzarella nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Din cauza grasimilor, branzeturile sunt contraindicate in cazurile de:

  • Ateroscleroza
  • Hipercolesterolemie
  • Hipertensiune
  • Afectiuni renale.

PRODUSE CARE CONTIN BRAZA MOZZARELLA

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor

Spune-ne opinia ta despre
"BRAZA MOZZARELLA"

Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016