Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

C12-20 ACID PEG-8 ESTER

Sinonime: XALIFIN-15

 

Functii: Surfactant, emulgator

 

Descriere:

  • ester poliglicolic al acizilor grasi. 
Uneori mentionat ca Xalifin-15.
 
Emulgator, care poate imbunatati proprietatile de legare si de stabilitate a apei intr-o solutie cosmetica. Fiind un compus neionic, nu este considerat toxic si este sigur atunci cand este aplicat pe piele. 
 
Este chiar destul de bland pentru persoanele care sufera de iritatii ale pielii, alergii sau dermatite.
 
Acest ingredient este inclus in multe produse de ingrijire personala, cum ar fi creme hidratante faciale, produse de protectie solara, fonduri de ten, tratamente anti-imbatranire, creme de ochi si demachiante.
 
 
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Desi acest ingredient este considerat sigur pentru utilizare pe pielea sensibila, PEG-8 este cunoscut pentru provocarea iritatiilor. 
 
Daca va utilizati un produs care contine acid C12-20 PEG-8 ester, faceti intai un mic test de alergie pe o portiune mica de piele de pe antebrat inainte de a o aplica pe fata.
 
PEG-urile nu sunt considerate a fi iritante sau sensibilizatoare si sunt aprobate de Cosmetic Ingredients Review (CIR) si de Food and Drug Administration (FDA) pentru utilizare, dar nu pe pielea deterioarata.
 
Ingredientele PEG pot contine impuritati periculoase precum: Ethylene Oxide (cancer la san, uterin, cerebral si leucemie) si 1,4-dioxane (cancer).
 

PRODUSE CARE CONTIN C12-20 ACID PEG-8 ESTER

Spune-ne opinia ta despre
"C12-20 ACID PEG-8 ESTER"

Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"Top 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016