Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

C18-36 ACID GLYCOL ESTER

Sinonime: FATTY ACIDS, C18-36, ESTERS WITH ETHYLENE GLYCOL

 

Functii: Emolient, surfactant, agent de ingrijire a pielii, hidratant

 

Descriere:

  • Ceara sintetica
Confera proprietati similare cu ceara candelilla. Folosite pentru a formula bastoane puternice stabile care au rolul de a conferi luciu si rigiditate.

Este folosit in combinatie cu Syncrowax HGLC in rujuri. De asemenea, este utilizat in produsele de machiaj de tip pulbere.


 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu a fost evaluat de comisiile si/sau asociatiile din domeniu in privinta gradului sau de risc atunci cand este folosit in cosmetice si produse de ingrijire personala.

PRODUSE CARE CONTIN C18-36 ACID GLYCOL ESTER

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor

Spune-ne opinia ta despre
"C18-36 ACID GLYCOL ESTER"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.