Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

CEARA CARNAUBA\ E903

Functii: agent de glazurare, agent de separare

 

Descriere:

  • Derivat, exudat eliberat prin porii frunzelor palmierului de ceara brazilian (Copernica cerifera). 
 
Utilizare: 
  • agent de finisare pentru drajeuri
  • ceruirea fructelor
  • cerneluri
  • cosmetica (ofera stabilitate rujurilor, creioanelor de contur si rimelului)
  • in retetele pentru ceara de parchet, creme de lustruire, de lacuire si pentru incaltaminte
  • in producerea sapunului si lumanarilor
  • in producerea invelisurilor protectoare pentru medicamente
 
In Codus Alimentarius poarta denumirea de E903. Face parte din categoria "E-uri inofensive".
 
  • Doza maxima zilnica pentru E903 (Ceara Canauba) este nelimitata.
 
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:


  • Uneori poate provoca alergii persoanelor sensibile.
  • Poate fi cancerigen.

PRODUSE CARE CONTIN CEARA CARNAUBA E903

Spune-ne opinia ta despre
"CEARA CARNAUBA E903"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.