Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

CETEARYL ETHYLHEXANOATE

Sinonime: 2-ETHYLHEXANOIC ACID, CETYL/STEARYL ESTER; CETEARYL OCTANOATE; CETOSTEARYL 2-ETHYL HEXANOATE; CETOSTEARYL OCTANOATE; CETYL/STEARYL 2-ETHYLHEXANOATE; CETYL/STEARYL ESTER 2-ETHYLHEXANOIC ACID

 

Functii: Emolient, agent de ingrijire a pielii, agent de ingrijire a parului

 

Descriere:

  • Ester de alcool cetearil si acid 2-etilhexanoic.
  • Substanta limpede, uleioasa.
  • Actioneaza ca un lubrifiant pe suprafata pielii, ii da un aspect moale si neted.
  • Este un excelent agent filmogen ce confera stralucire parului.
  • Are proprietati de intindere excelente ce cresc fluiditatea emulsiilor.
  • Este folosit, in special, in produsele pentru piele uscata. 
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

  • Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.
 

PRODUSE CARE CONTIN CETEARYL ETHYLHEXANOATE

Spune-ne opinia ta despre
"CETEARYL ETHYLHEXANOATE"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.