Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

CETEARYL OLIVATE

Functii: emulgator

 

Descriere:

Ester de alcool cetearil si alti acizi grasi derivati din ulei de masline. Vine sub forma de ceara grasa.

Este un emulgator neionic, care ajuta ingredientele sa se amestece cu solutiile de cosmetice, de obicei, cele cu proprietati hidratante. Aceasta ajuta la catifelarea pielii si a parului. Este cel mai des utilizat ingredient impreuna cu sorbitan olivate, iar acest amestec cel mai adesea apare ca Olivem 1000 pe o lista de ingrediente.

Puteti gasi acest ingredient in multe produse de ingrijire personala, cum ar fi hidratante faciale, balsamuri, tratamente anti-imbatranire, crème de protectie solara, crema de ras, crema de ochi, luciu de buze, demachiant, tratamente impotriva cicatricilor si lotiuni pentru fermitatea corpului.


 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

  • Siguranta Cetearyl olivate nu a fost examinata de Cosmetic Ingredint Review (CIR).
  • Cu toate acestea, grupul de experti al CIR a evaluat una dintre principalele sale componente, alcool cetearil, ca non-toxic si non-sensibilizant,clasificandu-l ca fiind sigur pentru utilizarea in produsele cosmetice.
  • Directiva UE privind produsele cosmetice permite, de asemenea, utilizarea alcool cetearil in produsele cosmetice, atata timp cat este derivat din plante.

PRODUSE CARE CONTIN CETEARYL OLIVATE

Spune-ne opinia ta despre
"CETEARYL OLIVATE"

Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016