Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

CHITOSAN PCA

Sinonime: CHITOSAN DL-PYRROLIDONE CARBOXYLATE

 

Functii: Filmogen, agent de ingrijire a pielii, umectant

 

Descriere:

  • sare a acidului carboxilic pirolidon de chitosan
Este utilizat in produsele cosmetice pentru proprietatea de a forma o pelicula la suprafata pielii, parului si unghiilor odata ce este aplicat produsul.

De asemenea, retine umezeala in piele si impiedica deshidratarea ei. Nu in ultimul rand, mentine pielea intr-o conditie buna.

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Acest ingredient nu are restrictii in Uniunea Europeana.

PRODUSE CARE CONTIN CHITOSAN PCA

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor

Spune-ne opinia ta despre
"CHITOSAN PCA"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.