Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

CITRUS AURANTIUM BERGAMIA OIL

Sinonime: ERGAMOT FRUIT OIL; BERGAMOT OIL; BERGAMOT OIL (FUROCOUMARIN FREE) (CITRUS BERGAMIA RISSO ET POITEAU) ; BERGAMOT OIL EXPRESSED; BERGAMOT OIL, ESSENTIAL; BERGAMOT OIL, TERPENELESS; BERGAMOT OIL; BERGAMOT OIL; BERGAMOT OIL, CONCENTRATED; BERGAMOT OIL, T

 

Functii: Agent de parfum, agent mascant al mirosului

 

Descriere:

  • ulei volatil obtinut din fructe de bergamota, Citrus aurantium bergamia.
Uleiul are un miros de citrice, dulce. Culoarea variaza de la verde la galben-verzuie.
 
Uleiul de bergamota este cunoscut pentru proprietatile sale de lifting, aceasta poate fi foarte racoritoar si are proprietati foarte relaxante. 
 
Proprietatile sale antibacteriene pot ajuta in tratamentul acneei si a altor infectii cutanate. Cum bergamota este un fruct, este usor acid, aceasta aciditate incurajeaza parul sa ramana drept, oferind stralucire si luciu parului.

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Uleiul de bergamota poate cauza arsuri atunci cand este utilizat pe o piele sensibila expusa la soare din cauza continutului ridicat de bergaptene care poate provoca foto-toxicitate. Este recomandata evitarea luminii solare atunci cand uleiul este aplicat pe piele.

Acest ingredient este aprobat de Food and Drug Administration pentru utilizarea ca aditiv alimentar.

Ingrediente botanice si derivate din plante utilizate in formulele de cosmetice sunt, in general, blande si sigure. Inainte de introducerea pe piata a produsului cosmetic finit, siguranta fiecarui ingredient trebuie sa fie explicata, in conformitate cu 21 CFR 740.10. Fundamentarea sigurantei ingredientelor cosmetice pot include teste pentru depistarea iritatiei oculare si a pielii, precum si alergenicitate si mutagenitate, in functie de aplicarea sau utilizarea prevazuta.
 

PRODUSE CARE CONTIN CITRUS AURANTIUM BERGAMIA OIL

Spune-ne opinia ta despre
"CITRUS AURANTIUM BERGAMIA OIL"

Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016