Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL

Sinonime: CRAMBE ABYSSINICA SEED

 

Functii: Agent de ingrijire a parului, agent de ingrijire a pielii

 

Descriere:

Ulei necomestibil, extras din semintele de Crambe Abyssinica, planta ce creste in zona mediteraneana.
 
Acest ulei a fost folosit ca un substitut natural pentru uleiuri minerale sintetice.
 
Contine ulei erucic in proportie de 55-60%.
 
  • Este benefic pielii datorita concentratiei puternice si nutritive de Omega 9. Penetreaza rapid straturile exterioare ale epidermei, ofera o hranire profunda pielii si formeaza in acelasi timp un strat neted, moale de protectie impotriva deshidratarii.
  • Imita indeaproape sebumul uman si poate controla supraproductia de sebum, care poate duce la acnee si este benefic pentru pielea care se usuca repde. 
  • Are o textura matasoasa, uleiul de seminte de Crambe abyssinica este o alternativa naturala pentru silicon in produsele de ingrijire a pielii, deoarece confera o stralucire frumoasa pielii, fara a distruge sanatatea ei.

 
  • Este biodegradabil
  • Rezistent la oxidare
  • Rezistent la degradare termala
 
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

  • Cosmetic Ingredient Review (CIR) permite utilizarea acestui ingredient in cosmetice si produse de ingrijire personala.

PRODUSE CARE CONTIN CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL

Spune-ne opinia ta despre
"CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL"

Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania

Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania
Descarca GRATUIT
"TOP 10 ingrediente periculoase aflate in alimentele din Romania"

Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit