Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

ENZIME COAGULANTE

Descriere:

  • molecule de proteine care ajuta la coagularea produselor lactate.
Din categoria enzimele coagulante fac parte cheagul si pepsina, care sunt de origine naturala.
 
Cheagul este o enzima naturala ce poate inchega laptele – poate fi de mai multe tipuri:
  • Cheag de origine animala – obtinut din stomac uscat de vitel si miel, de porc sau de pui
  • Cheag microbian – obtinut prin biosinteza din tulpini de microorganisme care se dezvolta pe tarate de grau
  • Cheag de origine vegetala (smochin, ananas, papaya, pepene verde).
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de enzime coagulante poate cauza:
  • Reactii alergice
Consumul de enzime coagulante nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.

PRODUSE CARE CONTIN ENZIME COAGULANTE

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor

Spune-ne opinia ta despre
"ENZIME COAGULANTE"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.