Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

GLYCERYL ISOSTEARATE

Functii: Emolient, emulsifiant

 

Descriere:

  • Acid Isooctadecanoic, monoester cu glicerol.
  • Este format din acizi grasi si uleiuri.
  • Este utilizat in produsele cosmetice, ca emolient si lubrifiant, precum si ca agent de ingrosare si liant.
  • Acest ingredient chimic se gaseste in anti-cearcane si fond de ten.
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

  • Potential contaminat cu impuritati (diesteri de gliceril) legate de cancer sau alte probleme semnificative de sanatate.
  • Amplifactor de penetrare: modifica structura pielii, permitand altor substante chimice sa patrunda mai adanc in piele, mareste cantitatea de substante chimice care ajung in fluxul sanguin.

PRODUSE CARE CONTIN GLYCERYL ISOSTEARATE

Spune-ne opinia ta despre
"GLYCERYL ISOSTEARATE"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.