Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

GRASIMI VEGETALE INTERESTERIFICATE

Descriere:

Interesterificarea este o metoda chimica prin care se realizeaza o rearanjare statistica a acizilor grasi intre moleculele de triacilgliceride.
 
Prin interesterificare se modifica atat caracteristicile fizice ale grasimilor dar si calitatea nutritionala. Se obtin, astfel, grasimi artificiale ce nu pot satisface necesitatile structurale si fiziologice ale celulelor, tesuturilor si organelor corpului omenesc. (www.aspor.ro).

Rearanjarea straturilor grasimilor este una nenaturala, iar organismul nu stie s-o foloseasca. Spre urmare, acest ingredient este nociv.
 
 
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Conform cercetarilor, grasimile vegetale interesterificate produc tulburari ale metabolismului grasimilor din plasma sanguina umana.
 

PRODUSE CARE CONTIN GRASIMI VEGETALE INTERESTERIFICATE

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor

Spune-ne opinia ta despre
"GRASIMI VEGETALE INTERESTERIFICATE"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.