Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

ISOCETYL STEAROYL STEARATE

Sinonime: ISOHEXADECYL 12- [ (1-OXOOCTADECYL) OXY] OCTADECANOATE

 

Functii: Emolient, agent de ingrijire a pielii, agent de crestere a vascozitatii

 

Descriere:

  • Bun agent dispersant, se regastete in compozitia produselor de protective solara si produse de make-up.
Utilizare: de la 5 la 25%.
 
Este utilizat in produele cosmetice si de ingrijire a pielii pentru ca hidrateaza si catifeleaza pielea, mentinand-o astfel intr-o stare buna.
 
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Isocetyl stearoyl stearate nu are restrictii in Uniunea Europeana.

PRODUSE CARE CONTIN ISOCETYL STEAROYL STEARATE

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor
2
Phyts - Gloss organic
Cosmetic
9.1

Spune-ne opinia ta despre
"ISOCETYL STEAROYL STEARATE"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.