Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

ISOPROPYLBENZYL SALICYLATE

Sinonime: 4-ISOPROPYLBENZYL SALICYLATE; [4- (1-METHYLETHYL) PHENYL] METHYL SALICYLATE

 

Functii: absorbant UV

 

Descriere:

Atunci cand este aplicat pe piele, acest produs absoarbe razele UV. Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru a proteja cosmetice si produse de ingrijire personala de deteriorare.
Poate fi utilizat in formularea produselor de protectie solara, precum si in produse de baie, piele, curatire, par, unghii si produse parfumate.

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Pana in prezent nu au fost depistate efecte adverse negative in urma utilizarii acestui ingredient.

 

PRODUSE CARE CONTIN ISOPROPYLBENZYL SALICYLATE

Nr
 
Produs
Tipul produsului
Scor

Spune-ne opinia ta despre
"ISOPROPYLBENZYL SALICYLATE"

Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania

Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania

Descarca GRATUIT
"25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.