Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

ISOSTEARIC ACID

Sinonime: 16-METHYL- HEPTADECANOIC ACID; 16-METHYLHEPTADECANOIC ACID; HEPTADECANOIC ACID, 16-METHYL-; 16-METHYLHEPTADECANOIC ACID

 

Functii: Agent de curatare, surfactant, liant, emulgator

 

Descriere:

  • amestec de lanturi ramificate din 18 acizi alifatici de carbon.
Acid gras utilizata adesea pentru functia sa de liant.
 
Acidul izostearic este un acid gras creat sintetic.
 
Este folosit pentru a ingrosa majoritatea formulelor cosmetice datorita proprietatilor sale de liant si emulgator. 
 
Ca un acid gras, este un component al unui amestec complex care are avantajul suplimentar de a proteja pielea de daunele oxidarii.
 
 

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Nu exista avertizari asociate cu acidul izostearic. 
 

PRODUSE CARE CONTIN ISOSTEARIC ACID

Spune-ne opinia ta despre
"ISOSTEARIC ACID"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.