Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

ISOSTEARYL ISOSTEARATE

Sinonime: ISOOCTADECANOIC ACID, ISOOCTADECYL ESTER; ISOOCTADECYL ESTER ISOOCTADECANOIC ACID; ISOOCTADECYL ISOOCTADECANOATE; ISOSTEARYL ISOSTEARATE; 16-METHYLHEPTADECANOIC ACID, 16-METHYLHEPTADECYL ESTER

 

Functii: Liant, agent de ingrijire a pielii, emolient

 

Descriere:

Ingredient sub forma de ulei, este usor absorbit in piele.

Atunci cand intra in component produsului, il face mai putin uleios. Totusi, este un agent penetrant atat de puternic incat este folosit in produsele impotriva ruginii.

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:

Potrivit www.acnemantra.com, acest ingredient este comedogenic  - blocheaza porii si duce la aparitia pe piele a eruptiilor caracteristice acneei.

De asemenea, este un iritant al pielii, ceea ce duce la producerea unei cantitati mai mari de sebum si in final, la acnee.

PRODUSE CARE CONTIN ISOSTEARYL ISOSTEARATE

Spune-ne opinia ta despre
"ISOSTEARYL ISOSTEARATE"

Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti

Descarca GRATUIT
"Cum sa slabiti sanatos. Sfaturi recomandate de nutritionisti"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.